Hae
Hannamaria

VIDEO: Koko meikki Revolutionilla | Meikkivoideuutuus & klassikoita!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Kuinka monelle ovat Revolution Beauty -merkin tuotteet tutut? Nuoremmat seuraajat ovat varmasti kuulleet merkistä ja ovatkin käyttäneet sen tuotteita, mutta osalle teistä merkki saattaa olla täysin vieras. Videolla käyn tarkemmin läpi tuotteita, tässä postauksessa keskityn lähinnä merkkiin itseensä!

Koko meikki Revolutionilla

Tausta

Kyseessä on brittiläinen brändi, joka keskittyy tuottamaan edullista kosmetiikkaa tinkimättä (suuremmin) laadusta. Merkiltä löytyy niin hittituotteita kuin suureja floppejakin, joita tutkin tarkemmin videolla. Osalle merkki on melko varmasti tuttu siitä, että he luovat melko taidokkaita kopioita eräistä hittituotteista melko nopeallakin aikataululla. Mm. videolla näkyvä varjostus-kasvopaletti on täysi kopio NYX Professional Makeupin vastaavasta, samoin juuri testaamani Conceal & Define -meikkivoide ja peitevoide löytyvät originaaleina Tartelta.

Revolution Beauty

Valikoima

Revolution Beauty:lla on tällä hetkellä viisi eri linjaa, joista parhaiten tunnettu ja Suomessa Prismoissakin on saatavilla perinteinen REVOLUTION (Makeup Revolution London). Tästä sarjasta löytyvät mm. mainitsemani pohjatuotteet, peruspaletit, hyvät ja suurikokoiset irtopuuterit sekä monet vaikuttajayhteistyötuotteet. Toinen tunnettu sarja on I HEART REVOLUTION, joka on se ”pahamaineisempi kopiolinja”. Leikkisät pakkaukset ja ”runsaasti inspiraatiota” on otettu mm. Too Facedin tuotteista, mutta on pakko kyllä myöntää värimaailmojen olevan upeat. Pigmenttiäkin löytyy suhteellisen hyvin tuotteista, kuten videolta käy ilmi.

Suomessa ainakin hiukan tuntemattomammat linjat ovat REVOLUTION PRO, joka on ”tasokkaampi ja ammattimaisempi” sarja kyseiseltä merkiltä. Nämä tuotteet mielestäni kulkevat melko pitkälti NYX Professional Makeupin tasolla joten ovat ihan OK. Täysin eri nimellä kulkeva OBSESSION on käsittääkseni vielä nuoremmille suunnattu linja, jota ei meillä Suomessa juurikaan edes tunneta tai ole saatavilla. Hintaluokkakin on alhaisempi enkä ole tästä linjasta mitään tuotteita testannut.

Viimeinen linja on REVOLUTION SKINCARE, jonka olemassaolosta ei minulla ennen tätä merkkiin tutustumisen prosessia ollut tietoakaan. Kyseisen linjan tuotteita en ole testannut, mutta se vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja uudelta. Idea on hiukan samantyylinen kuin The Ordinaryssa, jolloin oma ihonhoitorutiini koostetaan juuri ihon tarpeiden mukaan käyttäen sille useampaa eri tuotetta erikseen tai sekoittaen niistä omanlaisensa. Seerumeina ovat esimerkiksi Skin Tone Correcting Serum (Granactive Retinoid 2%), Plumping & Hydrating Solution (2% Hyaluronic Acid) sekä Targeted Under Eye Serum (5% Caffeine Solution + Hyaluronic Acid Serum). Sarjaan kuuluu myös voiteita sekä geelejä, mutta esimerkiksi puhdistustuotteet uupuvat vielä kokonaan.

Revolution Beauty

Saatavuus

Suomesta Revolution Beauty:n tuotteita on saatavilla harvasta paikkaa ja käsittääkseni merkin tuotteita löytyy vain suurimmista Prismoista todella pienellä valikoimalla myynnistä. Kuitenkin, Cocopanda.fi myy osaa merkin tuotteista (vielä edullisemmin kuin totuttu!) ja Revolution Beauty:n omat nettisivut toimittavat suhteellisen nopeasti ja edullisesti suuremman valikoiman tuotteita suoraan noutopisteeseen.



Tuottehet videolla

Revolution Pro Pore Primer
Revolution Conceal & Define -meikkivoide (F1)
Revolution Conceal & Define -peitevoide (C1)
Revolution Loose Finishing Powder
Revolution Ultra Blush Palette (Sugar and Spice)
Revolution Iconic Lights & Contour Pro
I Heart Revolution Blushing Hearts Highlighter (Goddess of Faith)
Revolution Pro Microblading Precision Eyebrow Pencil (Medium Brown)
Revolution Pro Lipstick Collection (Pinks)
Revolution Retro Luxe Kits Matte (Regent)
Revolution Pro Refill Glitter Eyeshadow Pack (Glisten UP)
I Heart Revolution Mint Chocolate

Onko Revolution Beauty tuotteineen teille tuttu ja mitä olette heiltä käyttäneet?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *