Hae
Hannamaria

Miesten joulukalenterit 2018

*Sisältää mainoslinkkejä

TÄMÄ ON VUODEN 2018 OPAS. uusin POSTAUS LÖYTYY TÄÄLTÄ: Miesten joulukalenteri 2021.

*****

Viime vuoden ”5 x Miesten joulukalenteri” -postaus sai niin suuren suosion, että jatkan tänä vuonna samaa sarjaa uudella Miesten joulukalenterit 2018 -postauksella! Otsikostaan huolimatta tänäkään vuonna mikään ei estä joka ikistä maapallolla taapertavaa näitä ostamasta, kuten ei edellisvuotenakaan joten jätetään se keskustelu väliin, eiks je? Toivotaan että löydätte näistä hyviä vinkkejä joulukalenteria varten! En omista yhtäkään kuvaa, vaan ne on otettu suoraan tuotesivuilta.

Miesten joulukalenterit 2018

ASOS The Grooming Advent Calendar £30.00

Aloitin tämän postauksen valmistelun ja parisen viikkoa sitten ja kerkesin jo säikähtää ettei ASOS tänä vuonna toisi miehille tarkoitettua Grooming -kalenteria. Se oli viime vuonna aikamoinen hitti täysien luukkujensa kanssa, mutta tänä vuonna tuo määrä on näköjään puolitettu 12 luukkuun. Blurrasin tästä tuotteiden kuvat, sillä yllätys on kiva säilyttää – toki ne tuolta Asoksen tuotesivulta ovat nähtävissä.

Miesten joulukalenterit 2018

ASOS Thumbs Up -adventtitaskumatti £12.99

Tämä taskumatti vetää yhteensä 400ml nestettä sisäänsä. Se on jo pelkästään koristeena upea ja on todella hauskaa vaihtelua perinteiseen kalenteriin! Mikäänhän ei sano, että tämä pitää täyttää alkoholilla – kokeile täyttää tämä vaikka glögillä tai yskänlääkkeellä jos pääsee flunssa yllättämään (allekirjoittanut voisi harkita tätä yskänlääkekäyttöön). ”Luukkuja” on yhteensä 24 kappaletta.

Miesten joulukalenteri kahvikalenteri

Scandinavian Specialty -kahvikalenteri 145€

Tämä on tuttu kaveri viime vuoden postauksesta, joten olihan se pakko ottaa myös tähän settiin mukaan! Kyseessä on kahvipapukalenteri, joka tuoreuden ylläpitämiseksi lähetetään kolmessa osassa aina kahdeksan pussin seteissä. Pavut on työstetty niin, että niistä voi hetimmiten jauhaa upeaa kahvia ja pistää juoden. ”Luukkuja” tässäkin on upeasti 24 kappaletta!

Miesten joulukalenterit 2018

Whittard -teejoulukalenteri £60

Kyseinen brändi on ollut olemassa jo vuodesta 1886 ja on Englannissa tunnettu yhtenä parhaista teefirmoista. Luukkuja on yhteensä 24 kappaletta, mutta teepusseja tulee yhteensä 94 yksittäispakattua pussia. Kuosi kalenterissa on tänä vuonna hiukan itämainen, joka tosin ei sisällöstä kerro mitään – mukana on niin valkoista, vihreää kuin mustaakin teetä uusien ja klassikoiden makujen muodossa! Teenjuojan unelma sanoisinko.

Miesten joulukalenterit 2018

Bristle & Smith -parranhoitokalenteri  £31.73

Tämän merkin setit ovat melko suosittuja etenkin briteissä ja ne ovat mm. Superdrugilla saaneet todella hyviä arvosteluja! Tässä onkin oiva kalenteri sille parrakkaalle osapuolelle, joka haluaa paneutua parran- ja viiksienhoitoon entistä enemmän. Kyseessä on 12 luukun kalenteri.

Miesten joulukalenterit 2018

The Snaffling Pig – Gourmet Pork Crackling Advent Calendar £14.99

Toinen kalenteri, jonka otan mukaan myös tämän vuoden settiin! Kamaranaksukalenteri on jälleen sellainen, että se ei ihan jokaiseen makuun ole. He kuitenkin jotka tälläisestä tykkäävät, nauttivat tästä 24 -luukkuisesta kalenterista suuresti. Jokainen luukku sisältää pienen 7 gramman pussin tiettyä makua.

Miesten joulukalenterit 2018

Rituals The Ritual Of Advent Calendar 71€

Luin kalenterin sisällön ja tulin ihan siihen tulokseen, että linkitän tämän tähän postaukseen ainoastaan seuraavan kosmetiikkakalenteripostauksen sijaan. Tässä on niin paljon tuotteita jotka sopivat koostumuksen, käyttötarkoituksen ja etenkin tuoksun puolesta myös miehille jotka ovat kiinnostuneet ihonhoidosta. Upea kalenteri, jossa on järkyttävä määrä ihania tuotteita ja muutama kynttilä!

Miesten joulukalenterit 2018

HonestBrew Craft Beer -joulukalenteri £69.90

Tämä kalenteri pitää sisällään erityyppisiä oluita 12 eri maasta, mutta suurin osa panimoista on kuitenkin UK:sta. Mukana on mm. Pale Alea, IPAa, Portereita sekä sellaisia mistä en ole ikinä kuullutkaan. Upea paketti varmasti oluiden ystäville! Postit Suomeen ovat tähän ilmaiset, josta suuri plussa.

Miesten joulukalenterit 2018

IWOOT -alkoholikalenterit alk. £99.95

Tätä etsin kissojen ja koirien kanssa! Paikka, joka toimittaa alkoholipitoisia kalentereita Suomeen! Monen monta sivua ehtoineen tuli koluttua ennenkö löytyi sopiva paikka, josta saa mm. viskiä, giniä sekä vodkakalentereita. Jokainen tämäntyylinen kalenteri sisältää 24 kappaletta 30ml kokoista putelia täynnä erilaisia tuotteita kalenterista riippuen.

———————————

Teen myös kosmetiikkajoulukalentereista tarkemman postauksen tänä vuonna. Moni on varmasti jo hankkinut omansa, joten siihen nähden olen hiukan myöhässä (minä mukaanlukien, hommasin tänäkin vuonna Lookfantasticin 25-luukkuisen joulukalenterin). Ehkä nopea kertaus niistäkin olisi mukava teidän nähdä!

Millaisen joulukalenterin tänä vuonna itse ostatte?

21 kommenttia

 1. paula kirjoitti:

  lumenen kalenteri on tulossa mutta eihän se yksin riitä. Ehkä Clinique voisi olla toinen. Eli kosmetiikkakalenterit on mun juttu. Voisihan sitä tietty olla myös vaikka tuoksukynttiläkalenteri. Vielä on onneks aikaa hankkia niitä. 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Vielä todellakin löytyy onneksi aikaa katsella mitä tilaa! Aion kosmetiikkajutuista tehdä myös toisen postauksen, josta löytyy mun omat kosmesuosikit 🙂

 2. Heli kirjoitti:

  Kyllä mulle näyttää yli 30 punnan postikuluja tuohon olutkalenteriin. Muuten kyllä tilaisin.

  • hannamaria kirjoitti:

   No niinpä onkin, se tulee näkymään näköjään vasta ostoskorissa. Tuotesivulla itsessään sanotaan ilmaisesta toimituksesta (suoraan linkin yllä josta tehdä ennakkotilaus), joten melko hämmentävää.

 3. Diiskuneiti kirjoitti:

  Hei tämä oli tosi mielenkiintoinen postaus, koska olen tässä juuri pähkäillyt, että minkä kalenterin ostaisin / tekisin miehelle 🙂

 4. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  LF-kalenterin pitäisi saapua tällä viikolla, katsotaan riittääkö se vai pitääkö vielä jotain muuta saada 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Oi että, sinäki ostit! Ootan innolla että tuleeko sulle muitakin 😉

 5. NelliL kirjoitti:

  Ihan mahtava idea tämä 🙂 Oma poika ja mies voisi innostua näistä.

 6. Katta /Arki(paska)ruokaa kirjoitti:

  Kiitos esittelystä. En ole koskaan ostanut itselleni kalenteria. Taitaa jäädä vieläkin väliin. Joku ihana tee- tai kahvikalenteri voisi tosin olla kiva. Oli vaan vähän liian hintava tuo papukalenteri. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  • hannamaria kirjoitti:

   Ymmärrän, erikoisemmat kalenterit tuppaa olemaan melko hintavia ja edullisemmat löytyy suoraan myymälöistä, joten kannattaa käydä katsomassa löytyisikö jotakin mielenkiintoista! 🙂

 7. Nina / Monta syytä rakastaa kirjoitti:

  Tosi kiinnostava postaus ja mietinkin heti josko rakentaisin itse miehelleni olutjoulukalenterin 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Todellakin kannattaa, arvostaa sitä varmasti jos on oluen ystävä! Ja pääset valitsemaan mitä mukaan tulee joten kaikki on varmasti mieleistä!

 8. Kirsi Muukkonen kirjoitti:

  Mahtavia vinkkejä, kiitos! Olin heti tilaamassa gin-kalenteria, mutta ei onnistunut. Ei kuulemma voida toimittaa antamaani (Suomen) osoitteeseen. Harmi!

  • hannamaria kirjoitti:

   Tämä on todella ihmeellistä, sillä Suomi näkyy listassa ja omaan Suomen osoitteeseeni tuo antoi toimittaa. Pitää vielä tarkistaa asiaa!

 9. Sofia Eriksson kirjoitti:

  Mistä löysit whiskey kalenterin? Olen etsinyt joka paikasta. Master of Malt on ennen toimittanut Suomeen mutta ei enään. 🙁 Nyt en löydä muuta vaihtoehtoa. Mies on jo ostanut kosmetiikka kalenterin mulle joten jotain hyvää pitäisin keksiä..

  • hannamaria kirjoitti:

   Tuolla IWOOTissa oli myös viskikalenteri ja olin itsekin todella harmissani tuosta Maltista! He myös testini mukaan toimittaa suomeen (muuten en olisi heitä tähän listaan laittanut).

 10. Ventus kirjoitti:

  Ajattelin tehdä miehelleni joulukalenteri jossa on 24 syytä miksi häntä rakastan. Ajattelin laittaa jonkun kivan pikku lahjan luukkuun 24 🙂

 11. Hanna kirjoitti:

  Koitin tilara viskijoulukalenterin mutta toimitus suomeen ei ole mahdollinen tälle tuotteelle :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *