Hae
Hannamaria

(ALEKOODI) Bette Box Syyskuu 2018

Postaus sisältää mainoslinkkejä & Bette Box -tilausjakso saatu.

Ounou, mun viimeinen Bette Box muutamaan kuukauteen! Bette Box Syyskuu 2018 jää historiaan boxina, jossa esittelykortti koki kunnollisen faceliftin ja meikäläisen tilausjakso katkeaa ensimmäisen kerran piiiiiiiitkään aikaan. Jos aiemmat Bette Box -postaukset kiinnostaa, suuntaa tänne. Tämäkin boxi on saatu osana sponsoritilausjaksoa.

Bette Box Syyskuu 2018 Bette Box Syyskuu 2018

Teema on tällä kertaa käsittääkseni uudet tuotteet ja lanseeraukset. Perinteinen ”teema” on kuitenkin tainnut poistua ja nyt ainakin kortti alkaa henkilökunnan esittelystä (jes!).

Pakettikortista sen verran, että jäin kaipaamaan selkeämpää asettelua tuotteiden nimistä. Etupuoli on ihanan ylellinen ja fiiliksenä tulee heti ylellisempi kauneusboxi kuin tähän asti, mutta pitkät kappaleet voisi joko jakaa otsikoittain tai ainakin boldata tuotteiden nimet – näin ne näkisi yhdellä vilkaisulla ja tiedonhaku kävisi nopeammin!

Bette Box Syyskuu 2018 Bette Box Syyskuu 2018

L.A. Girl Pro Prep Primer -pohjustustuote (6,90€ / kpl) oli pitkäaikaistilaajien tuote, jolle vaihtoehtona oli saman merkin EyeLux Mesmerizing -luomiväripaletin (uusille tilaajille tuli Iberon sivellin). Kyseisen merkin tuotteet ovat edullisia, mutta laadukkaita joita käyttää todella mielellään. Tämä siloittaa ja tasoittaa hiukan ihohuokosia ja tekee meikistä pitkäkestoisemman – testiin! Saatavilla oletkaunis.fi:stä.

Affect -luomiväri (11,40€ / nappi) oli pitkäaikaistilaajien lahja (alle 30-vuotiaille, yli sen olivat luultavasti saaneet voiteen). Sävy on todella kaunis helmiäisruusukulta-pronssi ja nopealla swatchilla vaikuttaa kivan pigmenttiseltä. Napissa on jonkin verran tuoksua, joka ei itseäni haittaa – ei se levityksen jälkeen kuitenkaan tuoksu. Saatavilla kosmetiikkapuoti.fi:stä.

Manna Kadar Long-Wear Mineral Powder (21 USD / 3,4g) on hauska duo! Sävyt ovat kivat ja ajatuksena onkin, että tuotteita voi käyttää monipuolisesti poskipunana, korostustuotteena sekä luomivärinä. Kunnon monitoimituote siis! Saatavilla www.mannacadarcosmetics.com

Bette Box Syyskuu 2018

Ziaja Acai Berry Micellar Cleansing Face Scrub Gel (7,90€ / 200ml) on itselleni ihan uusi tuttavuus. Kyseinen Ziajan sarja on kohdistettu taistelemaan ilmansaasteita vastaan sekä auttamaan ensimmäisten ryppyjen ja juonteiden kanssa. Tämä misellipuhdistusgeeli -kuorinta sisältää mm. acai-marjan uutetta, C-vitamiinia sekä sinkkiä. Päivittäiseen käyttöön herkällekin iholle. Saatavilla mm. Sokoksista sekä eleven.fi:stä.

Mukana tuli myös pieni Ziajan Acai berry -linjan päivävoidenäyte.

Rexona Maximum Protection Roll-on -deodorantti (9,50€ / 50ml) aiheutti riemunkiljahduksen! Olen kyseisen deodorantin suuri fani stick -muodossa ja käyttänyt sitä siitä asti kun se tuli vuoden 2015 kesäkuun LivBoxissa (eikä sitä turhaan valittu vuoden 2016 suosikkituotteeksi). Yleensä en dödöistä innostu sillä olen niin uskollinen tälle yhdelle, mutta tämä menee ehdottomasti testiin – saas nähdä tykästynkö roll-oniin stickin jälkeen. Itse olen ainoastaan tuosta stick-versiosta valmis maksamaan lähemmäs 10€ hinnan, mistään muusta deosta en sitä koskaan maksaisi (ja itsekin olen omani ostanut reissuilta halvemmalla jo pidemmän aikaa).

———————————

Mikäli oman Bette Boxin tilaaminen kiinnostelee, voit laittaa eripituiset tilaukset tulemaan täältä. Saatavilla siis perinteiseen tapaan jatkuva tilaus (jonka voi peruuttaa heti mikäli haluaa vain yhden kk boxin), 3kk tilaus sekä 6kk tilaus jossa tulee +1 boxi!

Alekoodilla ”SUPERVIIKKO” saat vielä kaiken lisäksi 10.-16.9. tilatuista seteistä 5€ alennuksen! (Koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia, määräaikaisen tilauksen (3- ja 6kk) kokonaissummaa, lahjatilauksia, ja myös Limited Edition Sensai Boxia ja Miesten Boxia.)

Mitkä fiilikset teille jäi (etenkin tuosta pakettikortista!)?

12 kommenttia

  1. Pisi kirjoitti:

    Mä tykkään siitä tosi paljon.
    En ole pitkäaikaistilaaja. Se oli minun kolmas boxi. Minun boxissa oli: Manna Kadar Long-Wear Mineral Powder, Ziajan Acai Berry misellipuhdistusgeeli-kuorinta ja päivävoiden näyte, Rexona Roll-On, Vichy kasvovoide yli 30v ja Eleven Australia hoitovoide.

  2. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

    Mulle tuli muuten sekä luomiväri että Vichyn voide eli ensimmäinen oli varmaan kaikille pitkäaikaistilaajille ja jälkimmäinen meille vanhuksille xD (alle 30-vuotiaat keväällä saivat ainakin seuraavassa boxissa jotain extraa, joten olisikohan seuraavassa boxissa sellaista teille luvassa – jos siis tilausta jatkaisit :))

    https://blingershimmer.blogspot.com/2018/09/bette-box-syyskuu-2018.html

    • hannamaria kirjoitti:

      Veikkaan kanssa että joko tuo L.A. Girl primer tai luomiväripaletti oli kaikille pitkäaikaistilaajille riippuen kumman onnistui saamaan!

  3. Jasu kirjoitti:

    Uu vaikuttaa tosi kivalta!

  4. Katta /Arki(paska)ruokaa kirjoitti:

    Moni paketin tilannut on moittinut tuota pakettikortti. Misellivesi on kiinnostavin ja dödö tylsin tästä paketista. -Katta /Arki(paska)ruokaa

    • hannamaria kirjoitti:

      Harmi ettei se osalle ole ollut mieleinen – itselle kyllä tuli tästä luksusfiilis, mutta luettavuutta voisi tosiaan vähän parantaa vielä! 🙂

  5. Hymyillään blogi kirjoitti:

    Mä tykkään paljon noista boxeista ja sieltä löytyy kaikkee mielenkiintosta. Onpa kiva, että kerrot postauksessasi näistä tuotteista. Ilolla tuun toistekin lukemaan.

  6. Marianne / STAY FRESH kirjoitti:

    Ihanan kattava arvostelu! Näyttää ihan kivalle tämä boxi sisällöltään ja nätti ainakin tuo päällipuoli kortistakin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *