Hae
Hannamaria

Kesän käytetyin: Maybelline Face Studio Master Chrome Metallic Highlighter -korostuspuuteri

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Ihastuin vahvasti tänä kesänä ruusukultaisiin ja hiukan pinkahtaviin korostustuotteisiin. Maybelline Face Studio Master Chrome Metallic Highlighter -korostuspuuteri onkin tähän ihan omiaan, sillä pannunpohja alkoi paistaa aikaisemmasta suosikistani NYX Professional Makeup Countour Intuivive -paletin alavasemmasta napista (saa muuten huutaa jos tuota myydään yksittäisenä!)

Maybelline Face Studio Master Chrome Metallic Highlighter -korostuspuuteri 050 Molten Rose Gold

Pakkaus

Perus simppeli korostuspuuterin pakkaus. Tykkään siitä että tuotteen näkee kirkkaasta kannesta lävitse. Myös pannun pressaus on todella kaunis, ihanan neliö ja pienesti koholla. Maybelline ylipäätään on tehnyt pienen parannuksen pakkaustensa ja eri linjojensa brändäyksen kanssa, meikä tykkää tästä uudemmanlaisesta lookista! Edulliset tuotteet mutta entistä parempi luksusfiilis 🙂

Koostumus & sävyt

Sävyjä on tällä hetkellä saatavilla kolme, joista itselläni on sävy 050 Molten Rose Gold (kevyen ruusukultainen sävy). Muita sävyjä ovat Molten Gold (kivan heleä kultainen sävy) ja Molten Bronze (melko tummahko korostussävy, mutta oiva tummemmalle iholle korostuksena tai muuten esimerkiksi luomivärinä).

Koostumus on juuri täydellinen. Tämä on ihan perus puuteri, muttei ollenkaan glitterinen tai liian hento omaan makuuni (osan makuun tämä voi olla hento, mutta silloin yleensä verrataan esimerkiksi Jeffree Starin Skin Frosteihin). Arkikäyttöön todella hyvä, ei liian ”bling bling” mutta sävyä kuitenkin löytyy. Valo myös ottaa tähän todella ihanasti!

Maybelline Face Studio Master Chrome Metallic Highlighter -korostuspuuteri 050 Molten Rose Gold

Kuivalla siveltimellä pelkälle meikkipohjalle

Maybelline Face Studio Master Chrome Metallic Highlighter -korostuspuuteri 050 Molten Rose Gold Maybelline Face Studio Master Chrome Metallic Highlighter -korostuspuuteri 050 Molten Rose Gold

Kostealla siveltimellä pelkälle meikkipohjalle (kostutukseen käytetty MAC Cosmetics Fix+)

Levittyvyys & pysyvyys

Tämä levittyy todella näpsäkkäästi eikä pölise liikoja. Tiiviimmällä siveltimellä siitä saa enemmän irti, kun taas pulleammalla ja harvemmalla siveltimellä korostuksesta tulee ihanan neutraali (itselläni näissä on käytössä Real Techniquesin Setting Brushia joka on mun lemppari tähän hommaan!). Tässä tosiaan ei ole sitä glitteriä joka pöllyäisi ilmoille ja kaikkialle, vaan tuote on mukavan tiivis ja helppo saada suoraan sinne minne pitääkin.

 

Vinkkivitonen: Kun levität puuterimaisen korostustuotteen nestemäisen korostustuotteen päälle (nestemäisen ollessa vielä hiukan kostea), on korostus huomattavasti voimakkaampi ja pitkäkestoisempi! Myös kevyt suihkaus viimeistelysuihketta tai Fix+ -tyyppistä tuotetta siveltimeen ja sen jälkeen puuterin levittäminen auttaa tekemään siitä intensiivisemmän ja pitkäkestoisemman.

 

Pysyvyys on todella hyvä ainakin tässä sävyssä! Kuten yllä kerron, on se nestemäisen päälle tai kostealla siveltimellä laitettuna ensinnäkin huomattavasti intensiivisempi, samoin pitkäkestoisempi. Ilman jatkuvaa naaman hieromista tämä pysyy kyllä aloillaan suhteellisen hyvin muutenkin, mutta itse tykkään käyttää tätä(kin) noiden kikkojen avulla.

Maybelline Face Studio Master Chrome Metallic Highlighter -korostuspuuteri 050 Molten Rose Gold

Kokonaisuutena ihan todella hyvä ja neutraali korostustuote arkikäyttöön! Tämä ei ole sieltä hulluimmasta päästä mitä tulee ”sokaisevaan highlightiin”, mutta itselleni sen takia onkin juuri arkikäyttöön täydellinen. Rakastan komboa jossa käytän alle Lumenen Invisible Illumination Nordic Light Instant Illuminizeria sävyssä Rose Dawn ja päälle tätä – PARHAUTTA! Luonnollisesti extra.

Ostopaikat

Maybelline Face Studio Master Chrome Metallic Highlighter -korostuspuuteria löytyy tietääkseni tätänykyä jo ihan isoimmista marketeista sekä toki Stockmann.com:sta, Nordicfeel.fi:stä sekä eleven.fi:stä.

Mikä on teidän tän hetken suosikki korostuspuutereista?

13 kommenttia

 1. JonnaH. kirjoitti:

  Tää tuo kyllä todella kaunista hehkua, sävykin on just eikä melkein sun iholle. <3

 2. Riikka kirjoitti:

  Tää on kyllä ihan paras tuote! Toimii myös luomille 🙂

 3. Katta /Arki(paska)ruokaa kirjoitti:

  Kaunis hehku tulee tuolla! Korostustuotteita tulee kyllä itsellä käytettyä aivan liian vähän. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  • hannamaria kirjoitti:

   Korostustuotteilla saa kyllä kivaa fiilistä ja kolmiulotteisuutta kasvoille! 🙂

   • Katta /Arki(paska)ruokaa kirjoitti:

    Se on kyllä niin totta. Taas se korostustuote oli aamulla käsissä ja hylkäsin sen kiireessä. 5 min reippampi pitäs olla aamuisin eli lukea lehteä aamulla vähemmän. ? -Katta /Arki(paska)ruokaa

 4. MINNA / Sukat hukassa kirjoitti:

  Kuten aiemmat jo kommentoikin, tässä on ihana hehku! 🙂 sopii sun iholle hyvin ♥

 5. NelliL kirjoitti:

  Asiasta tippaleipään, onko sun banneri vaihtunut?
  Korostuspuuteri vaikuttaa olevan ihan pätevä juttu 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Kyllä vain on muuttunut, tosin jo noin reilu kuukausi sitten! 🙂 Samalla päivittyi myös FB:n ulkoasu, Youtubessa tämä on ollut jo pidempään.

 6. Mia Malmi kirjoitti:

  Kaunis lopputulos näyttää tuolla tulevan. Itse käytän harvemmin korostustuotteita, mutta tuota voisin kokeilla, jos se toimii luomillakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *