Hae
Hannamaria

8 x Paras kosmetiikkajoulukalenteri 2018

TÄMÄ POSTAUS ON VUODEN 2018 VERSIO. TSEKKAA UUDET täältä parhaat KOSMETIIKKAKALENTERIT 2023!

*****

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Paras kosmetiikkajoulukalenteri 2018 on tietenki se, jonka tulet omistamaan ja avaamaan jouluna! Olen viime- ja tänä vuonna tehnyt postauksen Miesten joulukalentereista (josta löytyy toki tuotteita muillekin kuin miehille), mutta tänä vuonna otin mukaan kosmetiikkajoulukalenterit! Varmasti näitä postauksia on muilla näkynyt, mutta halusin tuoda omani samaan syssyyn vielä. Muut kuin Lookfantasticin kuvat on lainattu verkkokauppojen sivuilta.

Lookfantastic kosmetiikkajoulukalenteri 2018 Lookfantastic kosmetiikkajoulukalenteri 2018

Lookfantastic Advent Calendar £79

Paras on mielestäni ehdottomasti jo itse omistamani Lookfantastic! Olen jopa yllättynyt että tätä on vielä jäljellä, mutta samaan aikaan todella iloinen. Luukkuja on yhteensä 25 ja brändeinä on mm. Glamglow, Molton Brown sekä Illamasqua. Arvoltaan kalenteri on yli 300 puntaa, joten tämä hinta näin arvokkaasta kalenterista on (meidän onneksemme) ihan naurettava! Kuosi on tänäkin vuonna yhtä ihana kuin sisältö enkä malta odottaa että pääsen aukomaan tämän!

eleven.fi kosmetiikkajoulukalenteri 2018

Eleven.fi -joulukalenteri 139€

Uutiskirjeen tilaajat sekä Eleven Clubin jäsenet tiesivät tästä ensimmäisenä, mutta 25.10. klo 11 Suomen aikaan pärähtää 24-luukkuinen kalenteri myyntiin! Tätä on käsittääkseni todella rajoitettu erä, joten kannattaa olla nopea. Kalenteri sisältää mm. ihonhoitoa Foreolta ja Sensailta, tuoksun YSL:lta sekä Guccilta (näitä odotan todella suurella innolla!), meikkejä Clarinsilta ja Lancômelta sekä mm. korealaista kosmetiikkaa Skin79:lta ja G9SKIN:lta. Viime vuoden kalenteri ainakin oli melkoinen menestys, toivotaan että tämä on entistä parempi!

Clinique kosmetiikkajoulukalenteri 2018

Clinique – 24 Days Of Clinique Calendar 89€

Ihana kalenteri joka pitää sisällään niin ihonhoitoa kuin meikkejäkin! Olen Cliniquen huulipunien sekä poskipunien erittäin suuri fani, samoin kuin tiettyjen voiteiden ja puhdistustuotteiden. Tässä on erittäin kiva katsaus Cliniquen tuotteisiin mutta koen, että yhdelle henkilölle eivät nämä kaikki voi sopia (kuvasta näkyy että mukana on eri ihotyypeille sopivia tuotteita. Ihana kalenteri silti! Arvoakin on lähes 300€.

Essence kosmetiikkajoulukalenteri 2018

Essencen joulukalenteri 29,99€

Porukan edullisin! Tätä en ole Suomen verkkokaupoissa nähnyt missään myynnissä, mutta mm. Tokmanneilla ja Citymarketeissa (sekä Jyväskylässä melko varmasti Minimanissa) on näitä saatavilla. Linkitän kalenterin hetimmiten tänne mikäli nään sen vielä jossakin verkkokaupassa varastossa (mm. kosmetik4lessiltä tällä hetkellä loppuunmyyty).

FeelUnique kosmetiikkajoulukalenteri 2018

FeelUnique The Little Beauty Parcel 90€

Taas useamman eri brändin upea kalenteri! Nämä verkkokauppojen omat kalenterit ovat hyviä siitä, että yleensä ne sisältävät monien merkkien tuotteita ja itselleni ainakin välillä sellaisia, joiden tuotteita ei ole koskaan testannut mutta on halunnut kuitenkin päästä testaamaan!

Kicks.fi kosmetiikkajoulukalenteri 2018

Kicks.fi -joulukalenteri 44,90€

Kalenteri täynnä Kicks Beauty -herkkuja! Kyseessä on heidän oman merkkinsä tuotteista koottu joulukalenteri, joka on hintaluokaltaan melko oiva kosmetiikkakalenteriksi (arvoltaan se on n. 147€). Olen jonkin verran Kicks Beautyn tuotteita testannut ja hintaluokkaansa nähden ne ovat kyllä todella varteenotettavia, joten tämä kalenteri täydellinen on joko omaa meikkipussia täydentämään tai lahjaksi! Huolimatta verkkokaupan alkutoiminnan hankaluuksista Suomessa, on KICKsin tuotteet todella hyviä (ja verkkokauppakin parantanut palveluaan alkuvaikeuksien jälkeen).

NYX Professional Makeup kosmetiikkajoulukalenteri 2018

NYX Professional Makeup Sugar Trip Advent Calendar 76,45€

NYX Professional Makeup kulkee tänäkin vuonna huulituoteteemalla! Mukana on nyt erikoisempiakin sävyjä kuin ennen. Koostumuksetkin vaihtelevat perinteisestä erikoisempiin, josta pidän! Luukkuja on tuttuun tapaan 24 ja jos en omistaisi ihan hirveää määrää huulituotteita, ostaisin tämän heti itsellenikin! Tämä on esimerkiksi nuorelle todella hyvä lahja.

 

Lumene kosmetiikkajoulukalenteri 2018

Lumene 24 Arctic Beauty Treasures Advent Calendar 82,50€

Ihana Lumene, mun lemppari! Jos en olisi jo lähes jokaista tuotetta tästä kalenterista testannut, ostaisin tämän itselleni. Äitini mm. osti tämän ja toivon todella että hän tykkää kalenterin tuotteista, sillä jo tästä kuvasta näen useamman mun lempparituotteen joita kalenterista löytyy! 24 luukkua sisältävät 20 ihonhoito- ja 4 meikkituotetta. Kalenterin löytyy rajoitetun ajan vielä edullisemmin (79€) Tokmannilta.

———————————————-

Sellaiset setit tänä vuonna! Nappasin vain itseäni kiinnostavimmat kalenterit tähän postaukseen, mutta toki valikoimista löytyy mm. Catricen joulukalenteri (en ole merkin tuotteita lukuunottamatta peitevoidetta kokeillut joten en voi mielipidettä sanoa), bareMineralsin Out Of This World Advent Calendar (rakastin viime vuoden bareMineralsin kalenteria ihan älyttömästi!), moneen makuun sopiva The Ritual Of Advent Calendar Ritualsilta, kynsilakkakalenteri EssieltäL’Occitane The 2018 Magic Premium -adventtikalenteri, vanhempaan makuun Estee Lauder -kalenteri, ihanan monipuolinen Clarins -kalenteri, mielenkiintoisen yhdistelmän sisältävä ASOS The Face + Body -kalenteri sekä tietenkin The Body Shopin versiot halvimmasta kalleimpaan; 24 luukkua 79€, 25 luukkua 99€ sekä 25 luukkua 139€.

Millaisen kalenterin / kalenterit te hankitte tänä vuonna?

13 kommenttia

  1. Laura kirjoitti:

    Minä hankin tänä vuonna KICKS:n ja L’Occitanen kalenterit :). Vielä pitäisi hetken malttaa, että pääsee availemaan kalentereiden luukkuja :).

    • hannamaria kirjoitti:

      Ai että sanopa muuta, se on siinä se vaikein osuus! Arvaa onko himottanut tuo Lookfantastic ihan vaan muutaman kerran aukaista! 😀

  2. Mira kirjoitti:

    Mä hankin tänä vuonna Lumenen joulukalenterin, kun löysin sen niin hyvästä tarjouksesta etten vaan voinut vastustaa 😀 Kalenterin sisältö vaikutti oikein hyvältä, nyt pitää vaan olla miettimättä asiaa liikaa jos vaikka ehtisi joulukuuhun mennessä unohtamaan sen suurimmaksi osin 😀 Kiva päästä testailemaan monipuolisesti eri tuotesarjoja 🙂

    • hannamaria kirjoitti:

      Se oli kyllä mm. Cocopandalla ihan sikahyvässä tarjouksessa josta mm. oma äitini sen osti! Voin kertoa että suurimmasta osaa kalenterin tuotteista varmasti tykkäät <3

  3. Katta /Arki(paska)ruokaa kirjoitti:

    Mulla kyllä jää omat kalenterit ostamatta. ? Jos joka päivä tulis uutta kosmetiikkaa, en ehtis käyttää niitä. Mut kivoja sille, kuka tykkää. -Katta /Arki(paska)ruokaa

    • hannamaria kirjoitti:

      Näissä kalentereissa on se hyvää että tulee sekä ihonhoitoa että meikkiä ja vielä usein matkakoossa, joka auttaa loppuunkäytön kanssa! 🙂

  4. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

    Multa löytyy myös jo tuo LF-joulukalenteri, mutta pohdin vielä pitäisikö jotain muuta hankkia 😀 Itseasiassa tuossa sun edellisessä postauksessa taisi olla jotain mielenkiintoisia muuta kuin kosmetiikkaa sisältäviä kalentereista, pitää tsekata sitä vielä tarkemmin 🙂

  5. Helena kirjoitti:

    Aivan ihana postaus, sillä kaikki ylläri kalenterit on mun juttuja. Kiinnostuin tosta Kick.fi – joulukalenterista eniten, mutta toki muutkin ovat varteenotettavia. Kiitos huippu hyvistä vinkeistä. 🙂

  6. JonnaH. kirjoitti:

    Mä haaveilen ostavani Mark & Spencerin, sun kannattaa muuten ehdottomasti kun oot paikan päällä, käydä tsekkaan se. 😀 Mä täällä Suomessa katson jäänkö nuolemaan nettikaupasta taas näppejäni kuten viime vuonna, kun ne loppui nopeasti kesken…

    • hannamaria kirjoitti:

      Joku sanoi tästä kanssa Facebookissa ja olin heti menossa kattomaan 😀 Pitää kyllä ensi viikolla käydä kun liikkuu niillä suunnilla taas!

  7. Marianne / STAY FRESH kirjoitti:

    Hyvä postaus ja upeita kalentereita! Erityisesti Lumenen on mun mieleen 🙂 Luultavasti itse päädyn kuitenkin Pukkan teejoulukalenteriin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *