Hae
Hannamaria

(Alekoodi) Glossybox Maaliskuu 2019: Girl Boss

*Sisältää mainoslinkkejä

Uusi kuukausi, uusi teema, uudet tuotteet! Glossybox Maaliskuu 2019 julistaa ”Girl Boss” -teemaa kenties kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi, joka sopii kyllä tähän kuuhun. Olen tämänkin boxin saanut PR-näytteenä, mutta mielipiteet ovat edelleen rehellisiä ja avoimia (kuten kaikessa tekemisessä). Aikaisemmat Glossybox -postaukset löydät täältä. 

Glossybox Maaliskuu 2019 Glossybox Maaliskuu 2019

Laatikko saapui taas kauniisti pakattuna ja jatkaa samaa linjaa kuin aikaisemmin ulkoasultaan. Pidän tästä tukevasta laatikosta todella paljon ja aion nämä säästää mm. arvontalähetyksiä sekä ystävien lahjomista varten. Kierrätysmateriaaliahan nämä eivät taida olla, mikä sinällään olisi erittäin hyvää lisäarvoa tuova osa.

Itse sain boxistani noutoilmoituksen jo 15.3. (kun viime kuussa se saapui kuun viimeisellä viikolla), mutta kerkesin tämän hakemaan vasta toissapäivänä postista. Sinänsä OK, mutta itseäni hiukan häiritsee että Glossybox itse tiisaa somessa boxin sisältämiä tuotteita jo hirveän aikaisessa vaiheessa kuuta – haluan niiden olevan kuitenkin yllätys edes johonkin asti. Tämä saa minussa vain vastareaktion, jossa pyrin seuraamaan Glossyboxin kanavia mahdollisimman vähän ennenkö olen boxini saanut. Ja tämä pätee kaikkiin boxitoimittajiin, ei vain Glossyboxiin. 

Glossybox Maaliskuu 2019

Teemana tosiaan Girl Boss, joka tavallaan sopii erittäin hyvin juuri maaliskuulle kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi. Tavallaan sitten taas jokin pieni osa sisimmässä värähtää kun erikseen korostetaan ”naispomo” tai ”tyttöpomo” -asetelmaa, vaikkei sillä varmasti mitään pahaa haetakaan (kortin tekstissä kuitenkin on lauseet ”Girls rule the world!” ja ”Stay bossy!”). Pomo mikä pomo vaikka voissa paistais. Mutta tuotteet olivat suhteellisen jees!

Glossybox Maaliskuu 2019

LUXIE -viuhkasivellin (ovh 17,80€) on täysin synteettistä karvaa, josta plussaa! Tämä, kuten muutkin viuhkasiveltimet, sopivat täydelliseti puuterimaisten korostustuotteiden levittämiseen. Myös varissut luomiväri ja liiat puuterit poistuvat nopeasti. Saatavilla muiden LUXIE -siveltimien lisäksi lookfantastic.fi:stä.

Beautaniq Beauty Blush Serum (ovh 12,50€/10ml) on voidemainen värituote, jota voi käyttää sekä poskille että huulille (ja miksei vaikka luomivärinäkin). Kivan monikäyttöinen tuote ja etenkin kesällä varmasti upea, kun itse meikkipohjakin on kuulaampi ja vähemmän puuteroitu. Merkki on myös Cruelty free, josta suuri plussa! Saatavilla mm. eBaysta.

Amika Perk Up -kuivashampoo (27,90€/232ml, mukana 43,9ml matkakoko) sopii hyvin laukkuun ja matkalle. Olen muistaakseni ennenkin käyttänyt tätä Amikan kuivashampoota ja se on suhteellisen hyvä, mutta toki melko hinnakas. Suosin silti Biozellin kuivashampoota tämän ylitse, mutta laukussa tämä kulkee Biozellin miniversiota paremmin. Tuoksu on myös melko voimakas ja kukkainen. Saatavilla melko edullisesti mm. MyLook.fi:stä.

Glossybox Maaliskuu 2019

Ole Henriksen Sheer Transformation Perfecting Moisturizer -kosteusvoide (59,50€/50ml, mukana 7ml näyte) vaikuttaa todella mielenkiintoiselta! Sen sanotaan sopivan kaikille ihotyypeille sekä sisältävän hedelmähappoja sekä antioksidantteja, joten ihosta tulisi tulla kosteutettu, sävyltään tasaisempi sekä tekstuuriltaan tasaisempi. Saapas nähdä miten käy! Saatavilla mm. KICKS.fi:stä.

Steve Laurant Lip Gloss -huulikiilto (18,70€/kpl) on melko erikoinen huulikiilto, sillä se on purkissa tuubin sijaan! Itse en tälläistä ostaisi ihan jo hygieenisyyssyistä ja siksi, että applikaattorilla saa siistimmän lopputuloksen. Toki tämän koostumus on hiukan huulirasvamainen, joten tässä tämä toimii. Hintaa kuitenkin on, joten valitsisin ennemmin jonkin muun tuotteen – mutta tämä pisti kyllä tutustumaan merkin muihin tuotteisiin. Saatavilla mm. eBaysta

————————–

Kokonaisuudessaan boxi sisälti mielenkiintoisia ja itsellenikin uusia brändejä. Tuotteet tulevat melko varmasti käyttöön tuota sivellintä lukuunottamatta, sen taidan lahjoittaa jollekin jolta tälläiset vielä puuttuvat tai sitten arpoa osana suurempaa tulevaa arvontaa! Arvoltaan boxi oli myös hyvää luokkaa.

SAATAVUUS JA HINNAT

Glossyboxia on saatavilla heidän omilta suomen sivuiltaan. Kannattaa luoda täyttää kauneusprofiili, sillä sen mukaan saatetaan kohdennusta tehdä. Tilausjaksoja on 3kk, 6kk, 12kk tai jatkuva tilaus (jonka voi peruuttaa vaikka heti, jolloin sinulle tulee vain 1kk boxi).

Koodilla HANNAMARIA15 saatte kaikista tilauksista -15% alennuksen, olkaatte niin hyvät! Kannattaa laittaa tilaus tulemaan tästä jos boxi kiinnostaa! Itse toivon, että nämä boxit jatkavat samalla linjalla. Ja hei tiesitkö muuten, että lookfantastic.fi:ssä voit käyttää Glossyboxin pisteitäsi!

Joko olette tutustuneet Glossyboxeihin?

8 kommenttia

 1. Melissa kirjoitti:

  En ole tutustunut muuten kuin näin blogien kautta. Itse kun en juurikaan meikkejä käytä.

  https://villananna.blogspot.com

 2. Minnea kirjoitti:

  En ole vielä somea lähemmin tutustunut. Olen pitäytynyt Bette boxeissa tähän saakka, mutta voisi olla hauska testata jotain uutta boxia. Ainakin Glossybox näyttää kauniilta, ja sisältö hauskalta.

  Tuo tosin on ärsyttävää, jos tuotteita paljastuu ennen kuin oman boxinsa on saanut :/

  • hannamariav kirjoitti:

   Todellakin, Bette on siitä hyvä että niitä ei paljastu juuri ollenkaan ja välttely on helppoa kun he ei omissa kanavissa spoilaa kaikkea!

 3. Diiskuneiti kirjoitti:

  Tämä on mulle aika uusi boksi. Ihan kiva sisältö oli 🙂

 4. Mari kirjoitti:

  Tää oli mun mielestä ihan ok boksi, mutta vähän jäin vielä kaipaamaan jotain enemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.