Hae
Hannamaria

2 x meikkilook Juvia’s Place -paleteilla

*Sisältää mainoslinkkejä

Viime viikolla esittelin kaksi kokoelmaani liittynyttä Juvia’s Place -palettia, joihin olen todella ihastunut tällä hetkellä! Ohessa olisikin yksi look per paletti, toinen on melkoisen räväkkä ja toinen on arkipäivään sopiva. Kannattaa käydä nuo palettiesittelyt lukemassa, sillä niistä selviää millaiset paletit on koostumuksiltaan ja sävymaailmoiltaan kyseessä!

Juvia's Place The Masquerade -paletti Juvia's Place The Masquerade -paletti

Tässä The Masquerade Mini -paletilla tehdyssä räväkämmässä lookissa luulin yhdistelleeni aika ennakkoluulottomasti värejä mutta huomasin, että värimaailma on justiinsa niin mua kun voi olettaa! Vaikka räväkkä meikki muuten onkin voi huomata, etten ole suuri rajausten fani – jätin ne tästäkin pois. Irtoripset olisivat tämän lookin kruunanneet, mutta aika loppui työaamuna kesken. Onneksi silmälasit pelastavat hiukan.

Juvia's Place The Masquerade -paletti Juvia's Place The Masquerade -paletti

Luomivaossa sekä ulkonurkassa on tumman fuksian väristä sävyä ”Zobo”, jota tummensin aivan aavistuksen ulkonurkassa sävyllä ”Fulani” (tumma ruskea). Liikkuvalla luomella violettia sävyä ”Makeda”, sisänurkassa vaaleaa shimmeriä ”Giza”. Alaluomella ”Zobo” ja ”Dalia” kohtaavat. Tätä ei voi helpoksi ja nopeaksi meikiksi sanoa, mutta tykkäsin tätä tehdä ja aikaa meni vähemmän kuin odotin!

Juvia's Place The Nubian Mini Juvia's Place The Nubian Mini Juvia's Place The Nubian Mini

Tämä The Nubian Mini -paletilla tehty look taasen on jokapäiväisempi, mutta silti näyttävä. Tästä paletista puuttuvat miniätyyrimäisyytensä vuoksi sävyjen nimet, mutta yritän parhaani mukaan selittää missä on mitäkin. Rajauksia tai irtoripsiä en muuten tähänkään lookkiin käyttänyt.

Luomivaon yläosassa on häivytyssävynä lämpöisempään vaaleanruskeaa paletin alarivin keskeltä, luomivakoa sekä silmän ulkonurkkaa syventämässä tummanruskea paletin oikeasta yläkulmasta. Liikkuvalla luomella, sisänurkassa ja kulmaluulla taasen on vaaleaa shimmeriä, joka taittaa valoa upeasti. Alaluomella on vaalean ja tumman ruskeaa sekaisin.

Juvia's Place The Nubian Mini Juvia's Place The Nubian Mini

Tästä teen yleensä arkena vielä nopeamman version, jossa peitevoiteen levityksen sekä luomien puuteroinnin jälkeen levitän vain paletin vaaleanruskeaa luomivakoon ja silmän ulkonurkkaan ja silmän sisänurkkaan nyt luomilla näkyvää shimmeriä korostamaan.

Käytetyt tuottehet

Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base -pohjustustuote
Benefit POREfessional -pohjustustuote
L’Oreal Infaillible 24h Fresh Wear -meikkivoide (sävy 15 Porcelain)
L’Oreal Infaillible More Than Concealer -peitevoide (sävy 324 Oatmeal)
RCMA No-Colour -irtopuuteri (postaus tuotteesta)
Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer -aurinkopuuteri (postaus tuotteesta)
Lumene Invisible Illumination Instant Illuminizer (sävy Rosty Dawn)
Maybelline Master Chrome Metallic Highlighter (sävy 050 Molten Rose Gold)
KICKS Beauty Blush Palette -poskipunapaletti (versio Cherry On Top)
MAC Cosmetics Prep & Prime Fix+ -suihke
Urban Decay All Nighter -meikinkiinnityssuihke
Beauty Blender Re-Dew -viimeistelysuihke
Lumene Nordic Chic Full-on Curl Waterproof  -ripsiväri
Maybelline Snapscara -ripsiväri (postaus tuotteesta)
Tanya Burr Selfie Sculpt -kulmakynä
Benefit Gimme Brow -kulmakarvageeli

Ensimmäisessä lookissa huulilla:
MAC Cosmetics Liptensity -huulipuna (Driftwood)
Fenty Beauty Gloss Bomb -huulikiilto
Toisessa lookissa huulilla:
Maybelline Superstay 24h Color -huulipuna

Välineinä käytin mm. Real Techniquesin Miracle Complexion Spongea sekä saman merkin Ultimate Buffing Brushia. Poskipunassa ultimaattinen lemppari on tällä hetkellä heidän Rebel Edge Medium -sivellin ja korostuspuuterin levitykseen Setting Brush!

Oletteko te muuten tykänneet tästä, että saatte palettiesittelyn ensin ja myöhemmässä vaiheessa paletilla tehtyjä lookeja? Itse tykkään näitä toteuttaa, ei tule liikaa asiaa yhteen postaukseen vaan pysyy postaus mielenkiintoisena!

Mitkä on teidän luottovärit silmämeikin teossa?

11 kommenttia

 1. Diiskuneiti kirjoitti:

  Wau mitkä meikit ja mitä värejä. Varsinkin tuo alimmainen on todella minuun makuuni. Käytän itse meikkaamisessa aika vaaleita sävyjä sekä beigeä ja kuparin hohtoisia värejä 🙂 PS. voisitpa joskus meikata mut!

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Ja hei todellakin voisin, pitää sopia meikkitreffit!!!

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Upeita meikkejä 🙂 Itse näin kevättä ja kesää kohti mentäessä suosin entistä enemmän värikkyyttä silmämeikissä 😀

  • hannamariav kirjoitti:

   Sama juttu! Vaikka luulis että sitä syksyllä pimeyteen tarttis, mutta sillon tulee mentyä ihan huolella kaikenlaisissa syvissä sävyissä!

 3. Asta B. kirjoitti:

  Oot kyllä molemmista loihtinut upeat meikit, ensimmäisessä on kyllä ihanaa räväkkyyttä! Tykkään! 🙂

 4. Mari kirjoitti:

  Molemmat meikit on super kauniita! Mä niin tykkään näistä Juvia’s place paleteista, ihan huippuhyviä! 🙂

 5. Mia kirjoitti:

  Makeet lookit molemmat! Ensimmäinen oli kyllä kivan leikkisä ja toinen hillitympi. 🙂

 6. Tiina kirjoitti:

  Hei, tuoksuuko nuo paletit joltakin, eli luuletko, että hajusteherkkä voisi käyttää niitä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.