Hae
Hannamaria

3 x Paras ”blurraava” eli ihonhuokosia häivyttävä pohjustusvoide

Mulla tärkein osa meikkiä on ehottomasti ihonhuokosia häivyttävä pohjustusvoide. Meikäläisen nenän ympärys sekä itse nenä on semmoinen alue, johon meikkivoiteet ja vastaavat saattavat kertyä etenkin päivän mittaan mikäli noita ei hiukan tasoita ennakkoon. Veikkaan että teitä on muitakin samasta ”vaivasta kärsiviä ”siellä.

ihonhuokosia häivyttävä pohjustusvoide

Tämmöisillä ”blurraavilla” pohjustustuotteilla (”primereilla”) onkin tarkoitus häivyttää ja tasoittaa ihon eri kohtia. Nämä ei niin sanotusti olekaan millekään tietylle ihotyypille, vaan tiettyyn tarpeeseen tarkoitettuja tuotteita.

Ja vasten monella olevaa yleistä uskomusta, tämmöiset tuotteet eivät tuki ihoa sen enempää kuin muutkaan pohjustustuotteet. Voit tehdä näillä hallaa ainoastaan silloin, jos jokin tuote koostumuksessa ei sovi (= allergisoiva ainesosa) tai et puhdista kasvojasi kunnolla.

Oon aikaisemmin kirjoittanut parhaista kosteuttavista pohjustustuotteista, käy ehottomasti tsekkaamassa sekin postaus jos ihosi kaipaa ennemmin kosteutta ennen muuta meikkiä!

ihonhuokosia häivyttävä pohjustusvoide Lumene Blur Longwear Primer

Lumene BLUR Longwear Primer

Tämä  Lumene BLUR Longwear Primer on kevyin ja nestemäisin tästä porukasta ja ollutkin mun arjessa tehokäytössä kesästä lähtien. Sain tämän tuotteen testiin ja olin tyytyväinen lopputulokseen; tämä blurraa laajentuneita ihohuokosiani arkeen sopivasti.

Ihohuokoseni jäävät hiukan vielä näkymään, mutta häivyttyvät pelkän peitevoiteen käytön kanssa tarpeeksi. Hinta-laatu-määrä-saatavuus -suhde on hyvä, sillä tämä 20ml tuubi kestää hyvän aikaa päivittäisessä käytössä käytettynä pienelle alueelle. Lopputulos on ”my skin but better”, eli häivyttää mutta ei tuo lisämattaisuutta.

Hinta: Alkaen 12,90 euroa ostopaikasta riippuen.

Saatavuus: Tavaratalot sekä jotkin isommat päivittäistavarakaupat, verkosta ostettavissa mm. *Lyko.fi, *Cocpanda.fi ja *KICKS.fi

ihonhuokosia häivyttävä pohjustusvoide TonyMoly Egg Egg Pore Silky Smooth Balmvappumeikki Jeffree Star

TonyMoly Egg Pore Silky Smooth Balm

Tämä on näistä kolmesta silikonisin, mutta kahdesta todella blurraavasta tuotteesta se helpommin saatavilla oleva. Sen takia halusinkin laittaa tämän tähän listaan, sillä arvostan helppoa saatavuutta etenkin näinä aikoina kun reissuun ei pääse ja onhan kyseessä toki K-Beautyn tuote.

Tykkään tästä TonyMoly Egg Pore Silky Smooth Balm:sta,  sillä se on helppo ottaa purkista, häivyttää ihohuokoset ja juonteet sekä luo puolimattaisen lopputuloksen. Nämä ”tehot” perustuvat mm. kananmunan valkuaiseen ja punaiseen saveen koostumuksessa. Tosi hyvä tuote siis sinulle, joka kaipaat pikkuisen mattaisempa ja häivytetympää fiilistä kuin nämä muut antavat.

Hinta: Alkaen 15 euroa ostopaikasta riippuen.

Saatavuus: Tavarataloista sekä erikoisliikkeistä, verkosta mm. *Lyko.fi, *eleven.fi, *Bearel.fi ja *nobebeauty.fi

ihonhuokosia häivyttävä pohjustusvoide Tarte timeless smoothing primerkevätmeikkihaaste Jeffree Star Blooglust Jawbreaker

Tarte Timeless Smoothing Primer

Tämä Tarte Timeless Smoothing Primer on näistä kolmesta mun suosikki kuvauksiin tai erikoisempiin tilaisuuksiin, sillä tämän koostumus on näistä ”tujakammista” miellyttävämpi ja lopputulos miellyttävämpi.

Koostumus tässä on toki silikoninen, mutta voidemaisempi kuin TonyMolyn ja aivan kuin tässä olisi pikkuinen määrä pigmenttiä. Tämä on todella helppo työstää ihoon ja kaikki testaamani meikit istuvat tämän päälle kuin unelma. Firman sivuilla sanotaan tämän olevan ”skincare-infused primer” joka kääntyy sen sisältämiksi E- ja C -vitamiineiksi sekä vihreäpapu-uutteeksi. Tämä on tähän tarkoitukseen 6/5 tuote.

Hinta: Alkaen 41 euroa ostopaikasta riippuen.

Saatavuus: Joko Tarten omasta verkkokaupasta (toimitus jenkeistä) tai mm. *Amazonista. Suomesta tätä ei saa kivijaloista.

Bonus: Benefit POREfessional Face Primer

Näiden lisäksi voin suositella hiukan sävyä sisältävää *Benefit POREfessional Face Primer -tuotetta, mutta sitä ei sattunut olemaan laatikossa kuvattavaksi. Tämä eroaa näistä kolmesta hiukan niin, että siinä on vaalea sävy ja koostumus jää Lumenen sekä Tarten väliin.

Tämä olikin mun aivan ensimmäinen ihonhuokosia häivyttävä pohjustusvoide ja kun nämä muut on käytetty, aion palata tähän sen tämänhetkisen helpon saatavuuden ja sen tehon takia. Tuote on hintava (36e / 22ml), mutta saatavissa *KICKS.fi:stä ja *Asos.com:sta helposti ja on muutenkin aivan super.

Mikä on teidän suosikkipohjustaja?

Seuraa minua: Instagram / Facebook

Tutustu Suhteellista Podcastiin – asiaa ihmissuhteista ja ilmiöistä niiden ympärillä.

Lue myös:
3 x Paras kosteuttava pohjustustuote
Meikkivoidemaanantai: Mádara Skin Equal -meikkivoide
Kaikki Tuotearvostelut -tagin alaiset postaukset

5 kommenttia

 1. Katinkontit kirjoitti:

  Mul on tällä hetkellä joku oriflamen pohjustus, kun tuli yhden voiteen mukana setissä. Paljoa muutenkaa mekkkaile, niin ei oo ollut kauheasti käyttöä. ?

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Kaksi muuta olivatkin itselle tuttuja, Tartea en ole testannut. Primerin käytön suhteen olen taas ollut laiska.. o.O

 3. villananna kirjoitti:

  Ai vitsit kun nuo sun meikit on aina niin upeita 🙂

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 4. DML kirjoitti:

  Mulla on kaikki primerit ollut loppu jo kesästä asti. Tarttisi kyllä hankkia vaikka joku näistä. En käytä maskien takia meikkivoidetta, mutta primeri olisi kiva puuterin alle, niin ei näyttäisi niin punaiselta ja finniseltä pultsarilta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *