Hae
Hannamaria

Ainoa yövoide jonka tarvitset: Shiseido Waso Clear Mega Hydrating Cream

*Sisältää mainoslinkkejä

Mun HQ -tuote jo vuosien ajan etenkin näin viileämpiä kelejä kohti mennessä on ollut tämä tuhti Shiseido Waso Clear Mega Hydrating -geelivoide. Se kertoo paljon, kun ostan saman tuotteen uudelleen heti sen loputtua ja tämä on yksi niistä harvoista. Olen nyt jo menossa kolmannessa purkissa ja tänä syksynä tajusin, että en ole koskaan kertonut teille tästä tuotteesta! Korjataan tuo vääryys pikapuoliin.

Shiseido Waso Clear Mega Hydrating

Brändi & Pakkaus

Olen aikoinani ollut Shiseidon edustaja konsulenttityössäni, joten merkki on itselleni rakas ja tuttu. Olen myös heidän parhaasta meikkivoiteesta kertoessa käynyt tämän jo läpi. Nopeasti selitettynä kyseessä on Japanilainen, 1872 perustettu perheyritys (ei enää nykyisin perheyritys). Merkin perustaja halusi tuoda länsimaista terveydenhoidon ajatusta Japaniin yhdistäen sekä länsimaisen, että itämaisen lääketieteen. Hän perusti mm. ensimmäisen länsimaisen apteekin Japaniin Ginzan alueelle. Nykyään merkin tuotteita myydään yli 90 maassa.

WASO -tuotelinja on Shiseidon uudempaa (eli vasta muutaman vuoden markkinoilla ollutta) linjastoa. WASO -linjan tuotteet ovat hinnoiltaan sekä koostumuksiltaan suunniteltu nuorempi kuluttaja mielessä kuin monet muut Shiseidon tuotteet. Tuotteet on tarkoitettu sopimaan lähes kaikille ihotyypeille ja ne ovatkin täynnä ihoa kosteuttavia sekä tasapainoisia koostumuksia.

Tykkään koko linjaston ulkonäöstä. Se on kauniin ajaton sekä nuorekas, mutta samaan aikaan käytännöllinen. Korkki on helppo saada auki sen kannen suunnittelun takia, tämä mahtuu hyvin mukaan laukkuun ja läpinäkyvyyden takia näkee hyvin missä vaiheessa täytyy alkaa ostaa uutta. Purkki on muovia, joten edes munlainen rähmäkäpälä ei saa tätä laattalattiaa vasten rikki.

Shiseido Waso Clear Mega Hydrating Shiseido Waso Clear Mega Hydrating

Koostumus

Shiseido Waso Clear Mega Hydrating -voide on Geelivoide isolla G:llä. Itse en ole koskaan mieltänyt tätä päivävoiteeksi, sillä koen tämän jopa kevyesti laitettuna olevan turhan ”tuhti” meikin alle – siltikin, HYVIN kuiva iho voisi tuumata toista. Shiseidon sivuilla itsessään sanotaan, että tätä voisi käyttää myös meikin päällä, mutta tuota en kuitenkaan itse allekirjoita.

Tämän koostumuksessa on käytetty mm. porkkanaa, japaninmispeliä, tofua, hunajaa ja valkoista kiinalaista sientä. Tämä, kuten muutkaan WASO-sarjan tuotteet eivät sisällä parabeeneja tai mineraaliöljyjä eivätkä ne tuki ihohuokosia.

Kuvaisin tätä itse täyteläiseksi enkä niinkään kevyeksi (kuten joissain kuvauksissa). Tällä voi myös tehdä kasvoille ns. naamiohoidon, eli laittaa paksumman kerroksen tätä yön ajaksi. Sanoisin tämän kevyenä kerroksena imeytyvän suhteellisen hyvin ja parhaimmillaan tämä onkin kun alle on laitettu kasvovettä sekä mahdollisesti seerumia. Niiden kombo on uskomaton.

Tuoksua ei ole juuri nimeksikään, ainoastaan hyvin hento ns. ”puhdas” ja nuorekas tuoksu. Pidän tästä sekä muutenkin WASO-linjan tuoksusta paljon! Pieni määrä tätä riittää pitkälle, mikä auttaa myös oman lompakon nyörien kestämisessä.

Shiseido Waso Clear Mega Hydrating

Hinta & Ostopaikat

Tällä 50ml peruskoolla on hintaa n. 47 euroa. Etenkin joulun aikaan myymälöistä ja verkkokaupoista löytyy settejä joissa tulee tämä sekä jokin muu tuote lisäksi lähes tuohon hintaan ja yleensä itse ostankin aina tuollaisen. Minulla tämä riittää n. vuoden verran, kun käytän tätä pääosin kylmän sään aikaan iltaisin.

Shiseidoa myy pääosin Sokoksen ja Stockmannin kivijalkamyymälät, verkkokaupoista suosittelen mm. *Cocopanda.fi (nyt alessa 29,90 euroa), *Lyko.fi, *eleven.fi, *Lookfantastic.fi ja *Nordicfeel.fi.

Kuten sanoin, käytän tätä itse pääosin yövoiteena. Vain harvoin käytän tätä Shiseido Waso Clear Mega Hydrating -geelivoidetta osana aamurutiiniani ja noissa tapauksissa tiedän että en tule laittamaan meikkiä kasvoille. Mikäli ihosi on todella kuiva voisi tätä kokeilla meikin alle, etenkin mikäli edes *Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator ei ole tarpeeksi kosteuttava.

Mikä on teidän must yövoide talveen?

Seuraa minua: Instagram / Facebook

Tutustu Suhteellista Podcastiin – asiaa ihmissuhteista ja ilmiöistä niiden ympärillä.

Lue myös:
3 x Paras kosteuttava pohjustustuote
Meikkivoidemaanantai: Mádara Skin Equal -meikkivoide
Kaikki Tuotearvostelut -tagin alaiset postaukset
Kaikki Ihonhoito -tagin alaiset postaukset
Kaikki Shiseido -tagin alaiset postaukset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.