Hae
Hannamaria

Upeat & edulliset arkipaletit: L.A. Girl Pro Mastery & L.A. Girl Pro Artistry

*Sisältää mainoslinkkejä

Tässä ois kaksi edullista, helposti kuljetettavaa ja todella pigmenttistä arkipalettia: L.A. Girl Pro Mastery ja L.A. Girl Pro Artisty! Sain nämä PR-lahjana alkuvuodesta ja nyt pidempään näitä käytettyäni ei voi kuin suositella!

L.A. Girl Pro Mastery & L.A. Girl Pro Artistry L.A. Girl Pro Mastery & L.A. Girl Pro Artistry

L.A. Girl Pro Mastery & L.A. Girl Pro Artistry

En tiedä mistä aloittaa näiden kehuminen. Helpointa on ehkä aloittaa koko merkin kehumisesta: L.A. Girl on vuonna 1985 perustettu värikosmesarja, jonka arvoihin kuuluu paras laatu, innovatiivinen kauneus ja ajankohtaisten trendien seuraaminen. Sävyjä löytyy esimerkiksi meikkipohjatuotteitta aivan vaaleimmasta aivan tummimpaan, josta on todella annettava propseja – se ikävä kyllä kun ei vaikuta olevan itsestäänselvyys vielä nykypäivänäkään. Olen kyseisen merkin tuotteita kehunut aiemminkin ja mm. L.A. Girl Pro.Coverage -meikkivoide on saanut oman Meikkivoidemaanantai-postauksensakin. Myös sarjan *Pro.Conceal HD -peitevoide ansaitsee kehut!

Ja sitten itse paletteihin ja syihin miksi rakastan näitä: ne ovat hinta-laatu -suhteeltaan aivan ylivoimaisia! Pakkaukset ovat laadukkaita, niissä on isot peilit, eivät ole liian raskaita kannatella mikäli tuota peiliä haluaa käyttää meikkaamiseen, luomivärien pigmentti on todella hyvä, sävyvalikoimat ovat molemmissa paleteissa todella onnistuneet ja näillä saa vaikka kuinka monta lookkia aikaiseksi!

L.A. Girl Pro Artistry

Tämä *L.A. Girl Pro Artistry -paletti on näistä se, jonka näen useammalla ns. arkikäytössä. Se sisältää monta eri ruskean sävyä eri koostumuksilla. Päivä- sekä iltalook onnistuu joko neutraalina tai yhdistäen erikoisempaa sinistä, vihreää tai oranssia silmämeikkiin. Ja mikäli tarvitsee, tällä onnistuu myös tehdä kulmakarvat vaaleasta tummaan.

Mattavärit eivät pöllyä turhia pannussa tai varise kasvoille ja shimmerit tarttuvat todella hyvin myös puuteroidulle luomelle (toki sävy on aina intensiivisempi kostealle luomelle levitettynä). Todella hyvä ja edullinen arkipaletti heille, jotka kaipaavat pikkuisen väripilkahdusta silloin tällöin!

L.A. Girl Pro Mastery L.A. Girl Pro Mastery

Ja sitten päästään näistä kahdesta mun suosikkiin, *L.A. Girl Pro Mastery -palettiin! Kuka yllätty? No ei varmaan kukaan. Tässä jos jossain on sävyt mun makuun ja on helppo huomata mitkä on ne suosikkisävyt. Komboja tällä saa kuitenkin tehtyä monia ja onnistuu niin keveämpi kuin tummempikin meikki. Tämä muistuttaa mua vähän Huda Beautyn The New Nude -paletista, joka on sekin superkaunis.

Alla on yksi look, jota olen tehnyt tällä useampaan kertaan. Tuo vie yleensä vain sellaisen 10min häivyttelyineen kaikkineen, sillä nämä sävyt häivyttyvät niin hyvin ja ovat helppoja työstää. Ja no, laiskuusasteesta riippuen käytän tuossa meikissä 2-5 eri sävyä vaihdellen mm. häivytyssävyjen sekä liikkuvalle luomelle menevän shimmerin määrää.

L.A. Girl Pro Mastery L.A. Girl Pro Mastery L.A. Girl Pro Mastery

Huulipuna on muuten *YSL:n Rouge Pur Couture The Slim Matte -huulipuna sävyssä 8 Contrary Fuchsia ja paita on Marimekon.

Hinta & ostopaikat

Kummallakin paletilla on hintaan hiukan auki 20 euroa. *Cocopanda.fi:ssä ne ovat tällä hetkellä hiukan alennuksessa eli n. 18 euroa, sen sijaan *Oletkaunis.fi:ssä ne ovat jatkuvasti 19,90€ ja joinain kertoina vielä paremmassa alessa. Merkin muutkin tuotteet ovat todella edullisia mutta hyviä, kannattaa ehdottomasti tsekata ne läpi!

Pps. Pistin myös 100e lahjakortin arvonnan pystyyn House of Organicille tuolla mun IG:n puolella, käykää kattomassa osallistumisohjeet sieltä.

Mitkä on teidän parhaat arkipaletit?

4 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Upeat värit noissa paleteissa ja sopii sinun värimaailmaan todella hyvin. Itselläni ei oikein ole mitään palettia, vain semmoiset, joita käytän karnevaalimeikiin…

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Nuo paletit on upeat! Jos luomivärejä ei jo olisi liikaa niin ostaisin taatusti <3

 3. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Nämä paletit näyttää niin kauniilta! Jonkun pitäisi opettaa minua ködestä pitäen käyttämään luomivärejä, että minun kannattaisi luomivärejä ostaa. Siitä on jo 20 vuotta, kun kosmetologisiskoni minua opetti, mutta taidot ovat kadonneet. Lisäksi luulen, että nyt pitäisi huomioida eri asioita kun nuorempana.

 4. tuulanneli kirjoitti:

  Todella kauniit paletit. Upeat värisävyt, jotka sopivat sinun värimaailmaasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.