Hae
Hannamaria

5 x Huulipuna maskin alle

*Sisältää mainoslinkkejä

Huulipunan käyttö maskin alla on kaksipiippuinen asia – toisaalta on kiva laittaa ja toisaalta mietityttää pysyvyys sekä korjailun tarve. Oon tehnyt nyt useamman viikon testailuja ja voin viimein kertoa teille vinkit eri hintaluokkien huulipuna maskin alle -suosikeista.

Huulipuna maskin alle

Postaus on tehty hintavimmasta edullisimpaan -tyylillä sekä listaten jokaisen parhaat puolet sekä kehityskohteet. Lopussa kerron myös kuinka löytää omista kätköistä huulipuna maskin alle sillä paras huulipuna voi helposti olla se, jonka omistat jo.

Tsekkaa muut Tuotearvostelut -postaukset täältä.

Huulipuna maskin alle ysl tatouage couture liquid matte stain nestemäinen huulipunaKorkea nuttura ja otsatukka

YSL Tatouage Couture Liquid matte lip stain

Hinta & saatavuus: N. 35€ (usein alessa 25e), saatavilla Sokoksilta, Stockmanneital sekä mm. *Lookfantastic.fi sekä *Bangerhead.fi

Tämä on näistä hintavin, mutta heittämällä kestävin ja mukavin huulilla heti laittamisesta siihen asti kun poistat tämän. Omistan näitä yhteensä kolme kappaletta ja en voi kuin suositella. Koska tämä on ns. ”stain”, eli nestemäinen huuliväri, hiukan kuluttuaankin sen ”jälkiväri” pysyy huulilla edelleen. Poisto tapahtuu helpoiten öljyllä (runsaalla määrällä) ja applikaattori on niin tarkka, että tarkka jälki on taattu.

Sävyjä löytyy verkosta enemmän kuin kivijaloista. Tummaksi syyspunaksi suosittelen nro 8, kirkkaan pinkiksi 21 Pink Squad (kuvassa yllä), ”my lips but better” -vaaleanpunainen on sävynumero 11. Jos ostat vain yhden tai kaksi, osta näitä. Tsekkaa samalla mun aikaisempi postaus tuotteesta.

Huulipuna maskin alle jeffree star velour liquid lipstick nestemäinen huulipuna Huulipuna maskin alle jeffree star velour liquid lipstick nestemäinen huulipuna

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Hinta & saatavuus: N. 19,50€, saatavilla Sokoksilta, Stockmanneilta sekä mm. *Oletkaunis.fi 

Toiseksi kevyin, pitkäkestoisin & helpoin uudelleenlevittää / lisätä huulille. Pidän tästä mattakoostumuksesta suuresti, sillä se tuntuu hyvältä huulilla, ei useammankaan päivän jatkuvan käytön jälkeen kuivata huulia liiaksi ja on hajuton. 

Pakko sanoa, että olin aivan unohtanut miten kiva tämä on huulilla sillä en ole käyttänyt tätä pitkään aikaa. Koostumus on myös vegaaninen, josta se saa plussaa. Sävyvaloima on myös todella laaja ja siitä löytyy erikoisempiakin sävyjä, kuten mustaa tai vihreää.

Kuvassa huulilla sävy Diva, mutta esimerkiksi *Cherry Wet on melko samanlainen.

Huulipuna maskin alle Max Factor LipfinityHuulipuna maskin alle Max Factor Lipfinity

Max Factor Lipfinity

Hinta & saatavuus: N. 15,90€,saatavilla Sokoksilta, Stockmanneilta, joistain päivittäistavarakaupoista sekä mm. *Lyko.fi, *Cocopanda.fi ja *Bangerhead.fi

Tätä huulipunaa tuli aikoinaan myytyä paljonkin mm. häihin ja muihin juhliin, kun tarve oli löytää keskihintainen ja todella kestävä huulituote, joka ei kuivata huulia liikaa. Noilla kriteereillä valitsinkin sen tähän mukaan. Tässä setissä myydään itse värituote, joka antaa kauniin ja suht kevyen mattapinnan huulille ollen pitkäkestoinen.

Kakkosputkilo tuo mukanaan kosteutta ja kiiltoa, joka ei kuitenkaan aiheuta allaolevan mattatuotteen leviämistä. Aplikaattori on hyvä ja koostumus hiukan tuhdimpi kuin YSL, mutta ei yhtä tuhti kuin kaksi seuraavaa.

Huulilla sävy *84 Rising Star.

Huulipuna maskin alle maybelline matte ink nestemäinen huulipuna Huulipuna maskin alle maybelline matte ink nestemäinen huulipuna

Maybelline Superstay matte Ink

Hinta & saatavuus: N. 12€,saatavilla Sokoksilta, Stockmanneilta, useimmista päivittäistavarakaupoista sekä mm. *Cocopanda.fi, *Lyko.fi ja *Bangerhead.fi

Tässä tuotteessa sävyvalikoima on todella laaja, hinta perus markettituotteen verran ja koostumus nestemäiseksi huulipunaksi OK. Oon itse niin suuri tuon todella ohuen YSL Tatouage Couture -koostumuksen fani, että nämä perinteiset nestemäiset huulipunat tuntuu nykyään ns. ”raskaammilta”.

Aplikaattori on hyvä, saatavuus todella hyvä ja kesto muutaman tunnin. Tämä on helpompi uudelleenlevittää huulille mm. syömisen jälkeen kuin Essence ja pitkässä käytössä fiilis huulilla on kivempi kuin Essencessä. Tuoksua on hiukan ja se ainakin tunnin laiton jälkeen jää tuoksumaan nenään, joten ota tuo huomioon päätöstä tehdessäsi.

Huulilla sävy *15 Lover.

Huulipuna maskin alle essence stay & matte nestemäinen huulipuna Huulipuna maskin alle essence stay & matte nestemäinen huulipuna

Essence stay 8h matte Liquid Lipstick

Hinta & saatavuus: N. 3,90€, saatavilla päivittäistavarakaupoista sekä mm. *Lyko.fi

Porukan edullisin, mutta silti toimiva puna. Tämä ei ole huulilla yhtä mukava kuin kalleimmat toverinsa, mutta sopii parin tunnin huulilla oloon ja on helppo poistaa. Lopputulos on todella mattainen.

Itse en enää nauti näin kuivan fiiliksen jättävistä huulipunista, mutta mikäli etsinnässä on edullinen ja kestävä puna muutaman tunnin pitoon (eikä tarve ole päivittäiselle käytölle), on tämä maskin alle OK. 

Huulilla sävy *06 To Be Fair.

Kriteerit, joilla perata omat varastot

Sopiva huulipuna maskin alle ei ole omistakaan varastoista vaikeaa löytää, mikäli sulla on tuotteita jotka täyttää edes osan näistä kriteereistä: se on mattapinnan jättävä, mielellään nestemäinen huulipuna. Jotkin perinteiset huulipunat jotka ovat mattaisia saattavat kestää lyhyen aikaa, mutta huulikiillot, kiiltopunat tai mikään muun ei varmasti pysy.

Muista myös napata mukaan *kaksifaasinen meikinpoistoaine tai *meikinpoistoöljy. Näillä saat huulipunat ja meikit hellävaraisimmin pois huulia liikaa rasittamatta. Ja jotta huulet eivät kuivu, muista hyvä *kosteutus.

Mikä on suosikki-huulipuna maskin alle?

Seuraa minua: Instagram / Facebook

Tutustu Suhteellista Podcastiin – asiaa ihmissuhteista ja ilmiöistä niiden ympärillä.

Lue myös:
3 x Paras kosteuttava pohjustustuote
Meikkivoidemaanantai: Mádara Skin Equal -meikkivoide

6 kommenttia

 1. Kosmetiikkakatri kirjoitti:

  Itsellä myös käytössä juuri mattaiset, tuolta jeffreeltä on vastaava tosi kirkkaan pinkkinä ja joku smashboxin perinteisen punan sävyinen 🙂 Itselläni ongelmaa enemmän sitten sen huulten kuivamisen kanssa mattaisilla. Joskus tai usein käyttäisin läpinäkyvää kiiltoa ainakin jeffreen punan kanssa.

  • hannamariav kirjoitti:

   Smashboxillakin on kyllä tosi kiva mattapunaversio olemassa! Ja sehän näissä vähän on, että jatkuvassa (päivittäisessä) käytössä huulet kuivaa todella pahasti. Täytyykin tuota varten tehdä postaus jossa jaan parhaat vinkit!

 2. tiinafit kirjoitti:

  Kiva postaus :). Miulla on itellä tuo maybelinen, max faxtorin ja essencen punat. Tuota jeffreyn pitää kyllä joskus testata! =)

  https://fitfatmama.vaikuttajamedia.fi

  • hannamariav kirjoitti:

   Hyvä kuulla että näitä on käytössä muillakin! En edes muistanut miten kivoja noi Jeffreet on huulilla ennenkö nyt testasin niitä pidemmän ajan jälkeen uudelleen.

 3. Meri kirjoitti:

  Mulla on tuo essencen puna, ja se on ihan superkestävä. Kestää mulla helposti kauniina koko työpäivän eli 8 tuntia. Tosin se jättää huulet niin kuiviksi, ettei sitä useinkaan tee mieli käyttää 😀 Mut maskin alla toimii kyllä hyvin.

  -Meri
  https://lily.fi/blogit/minnean-muruja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *