Hae
Hannamaria
Kaupallinen yhteistyö

(Arvonta) Luodaan kesän hehku luonnonkosmetiikalla

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic
*Sisältää mainoslinkkejä

En malta odottaa että kesä on täällä! Tänä vuonna olenkin ajoissa jo liikkeellä valmistautuen sitä varten ja nyt haluan myös jakaa parhaat vinkit teidän kanssa. House of Organicilla on keväiseen tapaan *Luonnonkosmetiikkapäivät, joten nyt syntyy kesän hehku luonnonkosmetiikalla kokeillen.

kesän hehku luonnonkosmetiikalla House of Organic

Osa näistä tuotteista on teille tuttuja jos olette mun kanavia seuranneet pidempään, mutta osaan pääsin tutustumaan itsekin ensimmäistä kertaa lähiviikkojen aikana. Ja muistathan taas, että vaikka tuotteet ovatkin erinäisinä päivinä tarjouksessa, saat koodilla YHDISTÄ ne samaan pakettiin ja ilmaisen toimituksen vaikka teet tilauksen useana eri päivänä. Koodi alkaa toimia torstaista 13.5.

Esittelen jokaisen tuotteen myös tarkemmin Instagram stooreissa, jossa pääsette näkemään nämä myös käytössä!

kesän hehku luonnonkosmetiikalla House of Organic Zuii Organic Gradual TanZuii Gradual Tan Body Lotion päivettävä vartalovoide

Vasemmalla ilman, oikealla yhden levityskerran ja 24h jälkeen

Asteittainen rusketus

Tutustuin ensimmäisen kerran asteittain ruskettaviin tuotteisiin kolmisen vuotta sitten synteettisen puolen tuotteiden kanssa ja ihastuin! Ei enää läträämistä karttavärien kanssa ja pelkoa lakanoiden sotkeutumisesta, vaan kosteutusta samalla kun iho päivettyy. 

Vartalolle luonnonkosmetiikasta on ehdottomasti paras tämä *Zuii Organic Flora Gradual Tan -vartalovoide. Olen tästä vegaanisesta vartalovoiteesta tehnyt erillisen postauksenkin ohjeineen kaikkineen. Tämä ei jää iholle haisemaan eikä se tahraa, jotka ovat mulle isoimmat kriteerit itseruskettavan kanssa. Norm. 34,90€, nyt 26€. 

Kasvoille olen lähiaikoina testaillut *Zuii Organic Flora Gradual Tan -kasvovoidetta. Se tuo semimatta-mattaisen pinnan ja sopii päivittäiseen käyttöön. Itse käytän tätä yötä vasten, jotta iho saa rauhassa päivettyä ja päivetysasteen säätely on omaan mieleen helpompaa. Tätä ei valitettavasti tässä kampanjassa ole varastossa.

Myös *Zuii Organic Flora Gradual Tan Face Water -kasvovesi on varteenotettava vaihtoehto, jonka geelimäinen koostumus riittää joko yksistään kosteuttajaksi muun kasvoveden sijaan tai lisäksi muuta ihonhoitorutiinia.

Lisää tuotesuosituksia ja arvioita löydät ”Itseruskettavat”-tagin alta.

Mossa 365 SPF Madara Age-Defying aurinkovoide

Auringolta suojautuminen

Tätä ei voi nykypäivänä painottaa tarpeeksi. Aurinkovoide on sitä parasta anti-age-ihonhoitoa ja kannattaa ottaa osaksi rutiinia (kasvovoiteen jälkeen, ennen meikkiä) jo aikaisin. Itse suosittelen käyttämään kahta eri tuotetta, toisen joka on oikeasti tarkoitettu kasvoille ja toisen kropalle + aftersun molemmille rauhoittamaan auringossaolon jälkeen. Tässä käsittelen kasvojen tuotteita.

Mossa 365 SPF Madara Age-Defying aurinkovoide

*Mossa 365 Days Defence SPF30 sisältää hyvin vähän väripigmenttiä, joka saattaa tulla näkymään kaikista vaaleimmalla iholla – omallani se ei esimerkiksi näy. Tarkoitus onkin vain kevyesti tasoittaa ihon pintaa, ei tuoda peittoa. Tämä sopii todella hyvin meikin alle ja tuo kevyttä kuulautta, joten jos käytät erikseen kuulautta antavaa primeria, voit sen skipata tämän kanssa. Norm. 19,90€, nyt 15€ (torstaista eteenpäin).

Toinen jota suosittelen kasvomeikin alle tai sen korvaajaksi on *Mádara Age-Defying Aurinkovoide SPF30. Tässä on jo enemmän pigmenttiä, mutta itse kaipaan vielä lisäpeittoa peiteaineen muodossa. Jättää hiukan mattaisemman lopputuloksen kuin Mossa, josta moni saattaa pitää (minä mukaanlukien). Tuoksu on myös mielestäni aavistuksen voimakkaampi, muttei siltikään ”voimakas”. Norm. 33,50€, nyt 25€ (torstaista eteenpäin).

Biosolis After Sun

Auringonoton jälkeen (tai jos olet ylipäätään ollut kauan auringossa kesäkelille aurinkoa varsinaisesti ottamatta) kannattaa kasvoille (ja kropalle) laittaa aftersun. *Biosolis After Sun emulsio sisältää mm. aloe veraa ja shea-voita, jotka molemmat toimivat rauhoittavina elementteinä. Tämä myös tuntuu kuumalla iholla todella viilentävältä – varsinkin jääkaapista tullessaan! Norm. 19,90€, nyt 15€ (torstaista eteenpäin).

kesän hehku luonnonkosmetiikalla

Hehkuva kasvomeikki

Tämä jos mikä kannattaa käydä katsomassa Instagramin stooreista perjantaina! Itse pidän kesällä hehkuvasta ja kuultavasta meikistä, kun taas talvella kaipaan peittävämpää ja mattaisempaa. Näytin teille kuinka teen pohjameikin alusta loppuun käyttäen seuraavia tuotteita:

kesän hehku luonnonkosmetiikalla House of Organic Zuii Organic Lux Luminescent

Lisäkuulautta tuomaan käytin ylempänä mainittua Mossan aurinkosuojaa, jonka päälle kerrostin kevyesti ikisuosikkia eli *Zuii Organic Lux Luminescent -meikkivoidetta sävyssä Ivory (norm. 45,90€, nyt 32€ perjantaista eteenpäin). Tämän alle pääsi toinen vakkari, eli *Boho Green Makeup oranssi peitevoide korjaamaan silmien alta löytyvää sinisyyttä (norm. 14€, nyt 10€ perjantaista eteenpäin), mutta merkiltä löytyy myös muualle kasvoille peitevoidetta.

Kasvojen muotoiluun käytin *Lily Lolon aurinkopuuteria sävyssä Miami Beach, jossa riittää pigmenttiä myös päivettyneelle iholle. Tämä on valikoiman vaalein sävy, joten vaihtoehtojakin on (norm. 22,90€, nyt 16€ lauantaista eteenpäin). Poskipunan virkaa toimitti *Everyday Mineralsin poskipuna sävyssä Tea Rose jonka kuvataan olevan ”ruusuisen tumman vaaleanpunainen poskipuna”, eli viileämmänpuoleinen kaunis ja omaan silmään ”mauve” (norm. 18,90€, nyt 14€ perjantaista eteenpäin).

Viimeistelyssä loistamaan pääsi *Korennon Rose Quartz -korostusvoide, joka tuo kauniin, hiukan kullanomaisen hehkun kasvoille ja käyttäytyy hyvin myös puuterimaisten tuotteiden päällä. Mulla on tästä vielä vanha pakkaus, uudet ovat vaaleita. Pro tip: Kerrostamalla saat enemmän säihkettä! Norm. 35,90€, nyt 26€ (perjantaista eteenpäin).

Ps. Kiitos allergiat ja parvekekuvaukset, silmä alkoi punottaa ja vetistää per heti!

Lumoava silmämeikki

No kyllähän työ tiedätte, että mun lumoavaan silmämeikkiin kuuluu ruskeaa ja jokin söpö väri, sekä hyvin laitetut kulmat! Luomivaossa, ulkonurkassa ja alaluomella käytin *Boho Green Makeupin ruskeaa nappiluomiväriä tuomaan syvyyttä, liikkuvalla luomella (norm. 9€, nyt 7€ lauantaista eteenpäin) ja sisänurkassa *Zuii Organic Duo Eyeshadow -luomiväripaletin ”Comet” molempia sävyjä (norm. 30,90€, nyt 21€). Näistä molemmat ovat todella pigmenttisiä ja kummatkin yksiä parhaita luonnonkosmen luomivärimerkkejä joita olen testannut.

Ripsivärinä testasin *Avrilin vedenkestävää ripsiväriä (norm. 11,50€, nyt 8€ lauantaista eteenpäin), sillä se oli saanut kehuja. Yllätyin positiivisesti, sillä mun aikaisemmat kokemukset luonnonkosmen ripsareista on hiukan mitä on. Lisätestit osoittavat voiko tämä pärjätä synteettisille suosikeille, sillä hinta ei ainakaan kaada maailmaa!

Kulmakarvoihin pääsi kolmisen viikkoa käytössä ollut rakkaus, eli *Mádara GROW & FIX Kulma- ja ripsiseerumi jolla kulmat pysyvät ojossa koko päivän (norm. 28,90€, nyt 21€ lauantaista eteenpäin). Levitin tuon ensin ja värin toin milläs muulla kuin *Zuii Organic Eyebrow Definer kulmakynällä sävyssä Taupe (norm. 19,90€, nyt 14€ lauantaista eteenpäin). Se on kulkenut matkassa jo viime elokuusta kun siihen ensin tutustuin ja on omaan mieleeni yksiä parhaista luonnonkosmen kulmatuotteista.

kesän hehku luonnonkosmetiikalla House of Organic Zuii Organic Lipstick Madara lip gloss

Viimeistelevä huulimeikki

No nämä mun vakkarisuosikit työ varmasti tiiätte! Ootan jo sitä aikaa, kun pystyy kunnolla käyttää muitakin huulituotteita kuin maskin alla suttaantumattomia mattapunia.

Sitä varten on *Zuii Organic Classic -huulipunat, joista mun suosikkisävyjä on Cashmere (marjaisan viileä mauve, my lips but better) sekä Primrose (kaunis pinkki). Lopputulos on semimatta, pitkäkestoinen ja pigmenttinen. Omaan nenääni ei kukkaistuoksu leijaile huulilta, mutta hyvä tiedostaa että tätä on. Norm. 25,90€, nyt alessa 18€ perjantaista eteenpäin.

Nuo toimii joko yksinään, tai yhdistettynä huulikiiltoon – joista mun suosikki onkin *Mádara Hydrating Kosteuttava huulikiilto. Näistä jokainen sopii kauniisti yhteen Cashmeren kanssa, mutta itse tykkään Lilac Euphoriasta sen violetin värin takia. Nudeista Hi-Shine on paras! Koostumus on ihanan pigmenttinen ja kosteuttava. Norm. 21,95€, nyt 17€ sunnuntaina.

Molemmissa suosittelen katsomaan eri sävyt Googlen kuvahaun avulla, jotta näät miten muu meikki ja ihon- sekä huulten väri vaikuttaa. Näet tällöin tuotteet oikeasti käytössä etkä vain tuotekuvista.

 

Arvonta – 50€ lahjakortti

Ja muistakees, että toinen samanmoinen lähtee jollekin onnekkaalle Instagramissa!

  • Yksi ääni: Jätä kommentti tähän postaukseen vastaten kysymykseen ”Mikä on parhain tuote luonnonkosmetiikasta ikinä?” nimimerkkisi ja sähköpostisi kera.
  • + yksi lisä-ääni kun seuraat blogiani Instagramissa (jossa muuten menossa toisen 50e lahjakortin arvonta!)
  • + yksi lisä-ääni kun seuraat Facebookissa

Jätä kommenttiin myös vastaus mikäli seuraat sosiaalisen median kanavissa, jotta tiedän tarkastaa tämän. Osallistumisaikaa on viikon verran, eli torstaihin 20.5. klo 23.59 asti. Postitan vain Manner-Suomeen.

Kertokaas, mitä on teidän mielestä parhaat luonnonkosmetuotteet ikinä?!

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic

82 kommenttia

  1. Sari kirjoitti:

    Luonon kosmetiikka vartalon kuorinta ja itsetehty hunaja kuorinta myös iholle

  2. Maija kirjoitti:

    Paras on Flow cosmeticsin hyaluroni ja probiootti seerumi. Se kosteuttaa hyvin ihoa! Yhdellä arvalla mukana!
    Mjs
    maija.sulku@gmail.com

  3. nina kirjoitti:

    Evolven virkistävä kasvovesi

  4. Arle kirjoitti:

    Weledan Everon huulirasva! Ilman en pärjää ja ei ole parempaa löytynyt kuin tämä. Seuraan instassa

  5. Marianne kirjoitti:

    Zuiin melon poskipuna?

  6. Vilma Vaakanainen kirjoitti:

    Paras luonnonkosmetiikan tuote IKINÄ on mielestäni: Bybin C-Caf Cream ?? Käytän päivävoiteena ja oon saanu sillä ihon tuntumaan niiin hyvältä ?

    Ps. Seuraan Instagramissa ja Facebookissa?

  7. Hipa kirjoitti:

    Ruusuvesi! Sopii niin kosteutukseen kuin meikkisuihkeeksi jauhemaisen mineraalimeikin jälkeen.

  8. Päivi kirjoitti:

    Boho-luomivärit.

  9. Satu kirjoitti:

    Laveran 3 In 1 kasvojenpuhdistusaine! Voi olla että tällä on joku hienompikin nimi jota en nyt muista mutta on ihanan raikas ja tykkään kuorivasta ominaisuudesta sekä siitä että voi käyttää myös naamiona 🙂

  10. Jenna Oksanen kirjoitti:

    Madaran Sos seerumi! 🙂 Ihoni on usein pintakuiva ja kireä, tää on auttanut ja tuonut ihanaa hehkua 🙂

  11. Karolina Riihinen kirjoitti:

    Evolven tuotteet ylipäänsä!
    Seuraan facessa ja ig:ssä ?

  12. Miia kirjoitti:

    Ekopharma Herukka seerumi ja kasvovesi 🙂
    Olen instagramissa seuraajana.

  13. manna kirjoitti:

    Mossan vitamin cocktail kasvoöljy ♡

  14. anne kirjoitti:

    Madara

  15. Matti Viitasalo kirjoitti:

    En käytä, mutta naiseni käyttää.

  16. Sannis kirjoitti:

    Mossan hedelmäcoctail kasvoöljy on ihan paras tuote ?

  17. Mia Vaarapuro kirjoitti:

    Muru Muru C vitamiini seerumi ? seuraan facessa ?

  18. Jenni V kirjoitti:

    Ei ole yhtä suosikkia mutta Laponien tuotteet on hyviä! Seuraan instagramissa ja facebookissa.

  19. Minninii kirjoitti:

    Käsisaippuat. Koko perheelle sopivia, miedon tuoksuisia.

  20. Eve kirjoitti:

    Paras luonnonkosmetiikkatuote mielestäni on ehkäpä Flow Cosmeticsin puhdistusvoide 🙂

  21. Airi kirjoitti:

    Lily Lolon aurinkopuuteria käytän koko ajan, talvella laitan sitä poskipunana.

  22. Jennimariam kirjoitti:

    Olivia Kleinin kasvovesi. Seuraan instassa! ?

  23. Kaisa kirjoitti:

    Bybin proteiiniyövoide!
    Osallistun kolmella arvalla.

  24. Jaana kirjoitti:

    Tähän mennessä Madaran Cleansing Milk!

  25. LILY kirjoitti:

    Monet kasvokuorinnat ovat olleet hyviä, esimerkiksi Laveran aloe vera.

  26. Mipzu kirjoitti:

    Mun suosikkini on Bybin sy-voide Eye Plump Overnight.
    Seuraan IG:ssä ja FB:ssä.

  27. Heini Halvari kirjoitti:

    Zuiin meikkivoide on oma suosikki.?
    Seuraan sekä facessa, että instassa sinua. ?

  28. Marjaana kirjoitti:

    Paljon suosikkeja löytyy, mutta ehkä ylitse muiden on Laponie Of Scandinavia -sarja kokonaisuudessaan!

  29. Martina kirjoitti:

    Whamisa. Ihan sama mitä he valmistavat – toimii aina. <3
    Oily scalp shampoo kuuluu parhaimmistoon!

    Fb !

  30. Nakkikastike kirjoitti:

    MeineBase ja Rimitan deo on kyllä todelliset luottotuotteet jo pitkältä ajalta! Seuraan sekä instassa että fabossa (nimet saa selville).

  31. Nea kirjoitti:

    Aurinkorasva
    2 lisäarpaa! ?

  32. ViiviK kirjoitti:

    Urtekramin aloe vera shampoo!

    Ja seuraan instassa viiiwi

  33. Rita kirjoitti:

    Kotimaisella eläinkokeettomalla Murumurulla on ihania tuotteita!

  34. Paukkis kirjoitti:

    Madaran Skin Equal.

  35. Kille kirjoitti:

    Palasaippuat ja aurinkopuuteri.

  36. Salli kirjoitti:

    Madaran tuotteista olen tykännyt etenkin seerumista. Ompas kivoja aurinkotuotteita esittelyssä sinulla.

  37. Katri kirjoitti:

    No Zuiin gradual tanning on ollut hurjasti mun mieleen ja just tuli uusittua tänään se tanning mitt 🙂

  38. TeijaH kirjoitti:

    Vaikea kysymys, etenkin kun otan tällaiset niin tosissani… eli enpä muuten otakaan, vaan sanon sen, joka tuli ensimmäisenä hyvänä mieleen: Flow’n Strawberry Milk Mask!
    Kahdella arvalla instan kanssa (teijakin).

  39. Sari kirjoitti:

    Mossa aurinkovoide

  40. Tikma kirjoitti:

    Madaran skin equal ja rimita deo.

    Ig seurannassa

  41. Heidi kirjoitti:

    Luonkos öljypuhdistuskakku

  42. Hannnnnna kirjoitti:

    Alga Maris aurinkovoiteet 🙂

  43. Marja kirjoitti:

    Niitä on niin monia kun en muuta oikein käytäkkään, mutta ekana mieleeni tulee Frantsilan kosteuttava kasvovesisuihke. Myös Muru murun tuotteet on ihania. Vegaanisia, ei eläimillä testattuja ja FI-natura sertifikaattikin löytyy.

  44. Helmis kirjoitti:

    Natura Siberican Icy Berry -suihkugeeli.
    Yhdellä äänellä mennään.

  45. Tapsi kirjoitti:

    KYllä nuo Mossan tuottet ovat hyviä:) seerumi on++++
    seuraan myös instassa

  46. Sanna Kivioja-Fathi kirjoitti:

    Flow

  47. MarjaL kirjoitti:

    Sheavoi, pelastaa omani ja lapsen kuivan ihon talvisin. Seuraan instassa ja facessa.

  48. Iitu kirjoitti:

    Laponie of Scandinavian Face Cream -kasvovoide

  49. Miia kirjoitti:

    Ei ole suosikkia. Pikkuhiljaa olen kokeillut monia, mutta suosikkia ei ole löytynyt, mitä välttämättä uudelleen ostaisin.
    Instassa seuraan

  50. Anna kirjoitti:

    Zuiin ruskettava kasvovesi on uusista tuttavuuksista lemppari ? jo pidempiaikaisista tutuista Patykan milky toner on kultaa.

  51. Sanna kirjoitti:

    Bybin Day defence cream. Paras kasvovoide jos on aurinkosuoja 30. 🙂

  52. Marju kirjoitti:

    Juice beatyn tuotteet ja varsinkin Green Apple peel full strength

  53. Henna kirjoitti:

    Suolashampoo, oikein käytettynä todella hyvä tuote.

  54. Katja Sonkamuotka kirjoitti:

    Weledan huulirasva.

  55. Paula kirjoitti:

    Evolven hyaluronihapposeerumi ja se suklaantuoksuinen kasvonaamio.
    Seuraan facessa ja instassa.

  56. Bettina kirjoitti:

    Lily Lolon meikkipuuteri!

    Seuraan facessa & instassa (betzymetzy)!

  57. Raili kirjoitti:

    Bybin bakuchiol booster on yksittäinen lemppari! Evolvella on paljon hyviä tuotteita, jotka sopii mun iholle.

  58. JohnnÅ kirjoitti:

    Luonkos öljykakut!

  59. Silky kirjoitti:

    Antipodes kasvorasva vanillapod on suosikkituote. 🙂

  60. Susanna kirjoitti:

    Luonkos Radiant

  61. Viivi kirjoitti:

    Bybin Bakuchiol Booster ehdottomasti. Hinta ja laatusuhde loistava.

  62. Heli kirjoitti:

    Hohde hyaloriinihapposeerumi

  63. Soile Leino kirjoitti:

    Ruusuvesi

  64. Suvili kirjoitti:

    Evolven hyaluronihapposeerumi. Yhdellä arvalla mukana.

  65. Heidi T kirjoitti:

    Lily Lolo mineraalimeikkipuuteri?

  66. Mari V kirjoitti:

    Murumurulla ihania tuotteita ❤️ Seuraan fb:ssa eli +1 lisäarpa.

  67. Jutta kirjoitti:

    Whamisan tuotteet olleet luotettavia 🙂

  68. Miia Merruntaus kirjoitti:

    Alin Puren mineraalimeikkipuuteri kuuluu ehdottomasti omaksi ykköstuotteeksi.

  69. Minninii kirjoitti:

    Nestemäiset käsisaippuat. Sopivat koko perheelle ahkeraan käyttöön.

  70. Kirsi kirjoitti:

    Whamisan ihonpihdistusöljy

  71. Saija kirjoitti:

    Bybin Day Defence on muodostunut ihan luottotuotteeksi

  72. Marjatta Liimatainen kirjoitti:

    Tykkäisin kovasti kokeilla kaikkea… Eli ei oo kokemusta vielä

  73. Jansku kirjoitti:

    Kyllä ehdoton suosikki, johon palaan aina uudelleen ja uudelleen on flow ruusu kasvovesi ❤️

  74. Heinik kirjoitti:

    En osaa sanoa parasta, kun sen verran vähän on tullut luonnonkosmetiikkaa käytettyä. Ehdottomasti haluaisin testata kuitenkin Flow cosmetics balm to milk -puhdistusainetta.

  75. Sari kirjoitti:

    No ääh, onhan vaikea kysymys. Jos pakko valita joku niin ostan aina uudelleen ja uudelleen just ton Lily Lolon aurinkopuuterin sekä Unnan Varpu hoitoveden.

  76. Merja kirjoitti:

    Bybin Bakuchiol booster ja Madara Pihlaja Glow Booster.
    Seuraan Facebookissa ja instassa.

  77. Petri kirjoitti:

    Evolve Organic Beauty Daily Renew Facial Cream Uudistava kasvovoide, laitan parranajon jälkeen ja iho on kuin uusi.

  78. Kukka kirjoitti:

    Ehdottomasti jojobaöljy!

    Seuraan myös FB:ssä ja IG:ssä.

  79. Satur kirjoitti:

    Ruusuvesi

  80. Minttu kirjoitti:

    Zuiin meikkivoide ehdottomasti! 🙂

  81. minttu47 kirjoitti:

    Madara Pihlaja kasvovoide

  82. Hiisukas kirjoitti:

    Zuii meikkivoide

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *