Hae
Hannamaria
Kaupallinen yhteistyö

Joulukalenterin 4. luukku: Zuii Organic Gradual Tan Body Lotion -itseruskettava

Kaupallinen yhteistyö: Zuii Organic
*Sisältää mainoslinkkejä

Oon aikaisemminkin puhunut mun rakkaudesta 1) asteittain itseruskettaviin tuotteisiin ja 2) hohtoa sekä ”ihoni, mutta parempi” -fiiliksen tuoviin tuotteisiin. Ja yleensä mitä helpompi ja vähemmän härdelliä sisältävä sessio, sitä parempi. Nyt on käynyt mulle ja teille onnenpotku, sillä Zuii Organic Gradual Tan Body Lotion -itseruskettava  vastaa tuohon kohtaan yksi ja Zuii Organic Flora Lumising Cream kohtaan kaksi.

Zuii merkkinähän ei ole meikälle vieras, sillä he näkyi blogissa jo 2016 (aiemmat postaukset löytyykin täältä) ja heidän Loose Powder Foundation onkin yksiä parhaita puuterimaisia meikkivoiteita mitä tiedän.

Zuii Organic Flora Luminising Cream Zuii Gradual Tan Body Lotion

Pääsinkin testaamaan tässä postauksessa kaikkia esiteltäviä tuotteita ensimmäistä kertaa ja katsomaan miten nämä tehoavat mun suosikkituotteita vastaan! Postauksen lopussa löytyy ohjeet siihen, miten tekin saatatte päästä testaamaan näitä tuotteita ja kertomaan omat mielipiteenne näistä!

Zuii Organic Cotton Polishing Mitt Zuii Tan Applicator MittZuii Organic Cotton Polishing Mitt Zuii Tan Applicator Mitt

Ihon valmistelu & tuotteiden levitys

Koska kyseessä on kuitenkin itseruskettava, vaikkakin asteittain päivittäinen sellainen, tulee lopputuloksesta tasaisempi ja pitkäkestoisempi mikäli iho valmistellaan oikein (myönnän, joskus olen itsekin tässä näiden ”helpompien” tuotteiden kanssa melko laiska).

*Zuii Organic Cottong Polishing Mitt -luomupuuvillainen kuorintakinnas voittaa mennen tullen mun aikaisemmin käyttämät kuorintahanskat. Yleisesti kuorintahanskojen ja -kintaiden kanssa ei tarvitse käyttää erillistä kuorivaa tuotetta, kuten ei tämänkään kanssa (pelkkä suihkugeeli riittää).

Kuorinnan avulla kuollut ihosolukko lähtee, iho on tasaisempi, verenkierto paranee ja iho on paljon vastaanottavaisempi muille tuotteille (aivan samaan tapaan kuin kasvojen iho). Tämä kinnas sisältää vielä erikseen todella ohutta kuparilankaa, joka auttaa prosessissa. 5/5 hintansa väärti.

*Zuii Tan Applicator Mitt -levityskinnas on kinnas, johon en ole ennen törmännyt. Olen aiemmin käyttänyt vain vaahtomuovisen tuntuisia kintaita, jotka värjääntyvät todella herkästi ja eivät kestä kovin kauaa.

Tämä taasen on ihanan pehmeän tuntuinen, helppo pestä nopeasti ja laittaa lenksusta kuivumaan. Yleisesti levityskintaan avulla rusketuksesta tulee tasasempi ja tuotteet on ylipäätään helppo sekä nopea (jes!) levittää. Tästä tais tulla vakkarikinnas!

Zuii Organic Cotton Polishing Mitt Zuii Tan Applicator Mitt

Lisäkehut annettava molemmilla viestä näistä lenksuista, joilla molemmat saa roikkuvalla tavalla kuivumaan! Mikään ei oo niin ärsyttävää, kun että levityskintaat tai kuorintahanskat menee pilalle kun niitä ei saa ilmavasti kuivumaan! En osaa sanoo monetko kuorintahanskat on pitänyt heittää pois tuon ongelman takia, thank god ei enää.

Zuii Gradual Tan Body Lotion päivettävä vartalovoideZuii Gradual Tan Body Lotion päivettävä vartalovoide

Vasemmalla ilman, oikealla yhden levityskerran ja 24h jälkeen

Zuii Gradual Tan Body Lotion -itseruskettava

Tämä *Zuii Gradual Tan Body Lotion -itseruskettava on kova tuote, pakko sanoa! Kyseessä on siis päivettävä vartalovoide, joka hoitaa ihoa ja luo kauniin, tasaisen ja kuulaan rusketuksen kaikki samalla kertaa. Elän tälläisille helpoille itseruskettaville tuotteille, jotka levitetään nopeasti ja joiden kehittymistä ei tarvitse varoa, vaan homma hoituu itsestään pikku hiljaa. Ja kuten näkyy, jo yhdellä kertaa saa kauniin päivittyneen lopputuloksen mm. juhlia ja kesän alkua varten.

Tämä tuote pääsi lisäksi Trendin Best Beauty Buy 2019 -listalle ollen paras itseruskettava tänä vuonna voittaen todella, todella suuren kirjon erilaisia itseruskettavia tuotteita joita nykyään on myymälöiden ja verkkokauppojen valikoimissa.

Zuii Gradual Tan Body Lotion -itseruskettava

Koostumus ja levittyvyys

Koostumus on tässä tuotteessa mielenkiintoinen, sillä kyseessä ei aikaisempien testaamieni mukaan ole poispestävä, asteittain itseruskettava tuote vaan tämä on vartalovoide, joka levitetään iholle ja joka ajan saatossa tuo itserusketuksen ilman turhia pesuhärdellejä.

Kosteustehoa on tarpeeksi, sillä en kokenut tarvetta käydä paksummalla kosteusvoiteella kroppaa tämän jälkeen enää läpi. Tuoksua on, mutta omaan makuuni juuri sopivasti. Tämä sisältää lisäksi 92% luonnollisia ainesosia.

Olin todella, todella positiivisesti yllättynyt tuotteen imeytymisnopeudesta. Samalla kun levitin kintaalla voidetta toiseen jalkaani, oli ensimmäisenä levitetty jalka jo kuivunut. Pystyin ylipäätään vetäisemään vaatteet päälle jo siinä vaiheessa, kun olin harjannut hampaani levityksen jälkeen. Imeytymisnopeus on siis 5/5 jota arvostan suuresti!

Zuii Organic Flora Luminising Cream -hohdevoide 

Zuii Organic Flora Luminising Cream / hohdevoide

Hohdevoide on näin juhlakauden aikaan ihan must! Parhaimpia hohdevoiteita ovat sellaiset, joita voi käyttää kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle ja jotka tuovat kevyttä väriä ja ”sisäistä hehkua”, mutta eivät tee ihosta glitterpalloa tai tahraa vaatteita – ja tässä on sellainen tuote. Juhlakauden lisäksi hohdevoiteet toimivat todella ihanasti myös ympäri vuotta sekä etenkin kesällä.

Olen itse testannut tätä *Zuii Flora Luminising Cream -hohdevoidetta meikin alle, meikkivoiteeseen sekoitettuna (tulee ihana ”sisäinen hehku”), meikkivoiteen päälle nestemäisenä korostustuotteena sekä dekolteen alueelle yksinään ja olen pitänyt jokaisesta käyttötavasta. Tästä 80ml pullosta riittää varmasti myös mm. jalkoihin ja käsiin mikäli niille ei erillistä tuotetta halua ostaa.

Zuii Organic Flora Luminising Cream -hohdevoide 

Koostumus ja levittyvyys

Tämäntyyliseen tuotteeseen olen törmännyt ennenkin, mutta näin kevyttä koostumusta en ole ennen nähnyt. Se levittyy iholle todella nopeasti ja kuivuu salamannopeasti. Tämä sisältää lisäksi 96% luonnollisia ainesosia.

Tämä toimii myös ihanasti hiukan peittävämmän meikkivoiteen seassa tehden lookista ”sisäisen hehkun” näköisen, mutta silti säilyttäen lempparimeikkivoiteesi parhaat puolet. Tuoksu on melko voimakas alkuun, mutta haihtuu päivän mittaan – ja onneksi se on Zuii Organicin vakkarituoksuja, joten on miellyttävä!

Ostopaikat & hinnat

Zuii Organicin tuoteita löytyy Sokos.fi:stä sekä monipuolisesti myös Sokos -tavarataloista, Life-myymälöistä, Ruohonjuuresta, Stockmanneilta, ammattilaisilta sekä muista laadukkaista luonnonkosmetiikkaa myyvistä liikkeistä. Verkkokaupoista mm. *houseoforganic.fi myy merkkiä.

Hinnaltaan Zuii Organic sijoittuu melko keskivaiheille luonnonkosmetiikan kategoriassa. Tuotteiden koot ovat todella hyviä, joten niistä riittää iloa pitkäksi aikaa käytöstä riippuen. *Zuii Organic Gradual Tan Body Lotion -itseruskettava on n. 34€ paikasta riippuen, *Luminising Cream -hohdevoide taasen n. 22€, *Polishing Mitt -kuorintakinnas n. 22€ ja *Tan Applicator Mitt -levityskinnas n. 12€.

*****

Kokonaisuutta katsoessa on sanottava, että näistä kuorintahanska, levityskinnas sekä itseruskettava vartalovoide ovat kaikki parempia kuin aikaisemmat samanlaiset suosikkini ja ihan 5/5. Hohdevoide saa superpienen miinuksen jopa meikän nenään melko voimakkaasta tuoksusta, vaikka muuten onkin todella hyvä tuote!

Arvonta & testiryhmä

Nyt haluankin kuulla teidän mielipiteet! Tällä kertaa on hiukan erikoisempi setti tiedossa, sillä me yhdessä Zuii Organicin kanssa valitaan neljä voittajaa, jotka saa samanlaisen setin minkä tässä esittelin (kaksi tuotetta + kaksi käsinettä).

Nämä voittajat pääsevätkin osallistumaan testiryhmään, joille laittelen tulemaan n. 1-2kk testijakson jälkeen kysymyksiä tuotteista. Vastaukset kerätään apukysymysten kautta anonyymeinä lainauksina käytettäväksi!

 • Yksi ääni: Jätä kommentti tähän postaukseen vastaten kysymykseen ”Missä tilanteissa yleensä käytät itseruskettavaa?” nimimerkkisi ja sähköpostisi kera.
 • + yksi lisä-ääni kun seuraat blogiani Instagramissa
 • + yksi lisä-ääni kun seuraat Youtube -kanavaani
 • + yksi lisä-ääni kun seuraat Facebookissa

Jätä kommenttiin myös vastaus mikäli seuraat sosiaalisen median kanavissa, jotta tiedän tarkastaa tämän. Osallistumisaikaa on n. viikon verran, eli sunnuntaihin 29.12. klo 23.59 asti.

Lisätiedot GDPR:n vuoksi: Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista. Sähköposti vaaditaan kommentin yhteyteen sille varatulle riville, jotta voin olla voittajaan yhteydessä. Näin annat minulle oikeuden käyttää tuota sähköpostia lisätietojen (kuten osoitteen ja puhelinnumeron) pyytämiseen, joka tulee olemaan niiden ainoa käyttötarkoitus. Kommentoimalla hyväksyt sen, että nimimerkkisi sekä antamasi lisätiedot tulevat säilymään kommenttikentässä. Mikäli haluat kommenttisi poistettavaksi, tulee sinun vastata laittamaasi kommenttiin ja pyytää kommentin (jonka kautta yhteystietojesi) poistoa tai lähettää minulle aiheesta sähköpostia sivupalkissa näkyvään osoitteeseen. Kommentit säilytetään toistaiseksi. Arvonta suoritetaan lappuäänestyksellä osallistumisajan päätyttyä.

Kaupallinen yhteistyö: Zuii Organic

25 kommenttia

 1. Karolina Riihinen kirjoitti:

  Kolmella arvalla mukana! En rusketu, enkä kyllä varsinkaan vanhemmiten edes ota aurinkoa. Mutta varsinkin kesällä tulee laitettua itseruskettavaa, etten erotu muista valkoisena lakanana?

 2. Enni kirjoitti:

  Yleensä koitan kesää kohti käyttää melko säännöllisesti ettei olisi ihan valkonen ku alkaa lämpimät kelit. Talvisin jos tiedossa juhlat tms. mihin laitetaan esimerkiksi mekko.

 3. Katri kirjoitti:

  Käytän itse itseruskettavaa noin kerran viikossa talvi-aikaan päivittämään ihoa, ja sen mukana tuleva kuorinta sekä kosteutusrutiini auttaa myös ihoa pysymään kimmoisana ja kosteutettuna talviaikaan. Mutta ehdottomasti haluaisin tällaista orgaanista tuotetta kokeilla, sillä toistaiseksi käyttänyt VAIN kemiallisia tuotteita. Ja tästä voisi varmaan kirjoitella itsekin omassa blogissa jos pääsisi testiryhmään 🙂

 4. Johanna kirjoitti:

  En ole vielä koskaan uskaltautunut testaamaan mitään itseruskettavaa tuotetta, joten tämä olisi kyllä huippu tapa aloittaa. ☺️ Seuraan instassa ja facessa.

 5. Meeri kirjoitti:

  En ole itseruskettavaa edes kokeillut ikinä! Olisi kiva päästä testaamaan.
  Seuraan kaikissa kolmessa somekanavassa.

 6. Ansba kirjoitti:

  Ei hitto oon just miettinykin, että mistä löytäis jonku hyvän vähän luonnollisemman Itseruskettavan!!! Seuraan instassa ja facessa B-)

 7. Ninni kirjoitti:

  Kahdella arvalla mukana. Yleensä käytän itseruskettavaa, kun lähden lomalle lämpimään. Ikävä mennä altaalle ihan lakanana ennen kuin on saanut väriä pintaan 😀

 8. Reija kirjoitti:

  Käytän itseruskettavia ennen juhlia vartalolla, kasvoilla käytän ympäri vuoden, sillä olen muuten hyvin kalpea. Vältän auringonottoa sen terveyshaittojen vuoksi, enkä muutenkaan rusketu helposti. Olen kokeillut monia eri itseruskettavia, asteittain päivettävät ovat suosikkejani juuri siksi, kun tulos on luonnollisempi. Mukana kahdella arvalla 🙂

 9. Bea kirjoitti:

  Alan käyttämään itseruksettavaa keväällä, kun kesä alkaa näyttää merkkiä. Kesällä yritän välttää aurinkoa ja siksi hankinkin rusketuksen purkista 🙂 Seuraan blogiasi Facebookissa ja Instassa

 10. Kaisa kirjoitti:

  Harrastan lajia, jossa myös talvella käsivarret ja sääret esillä, joten pieni rusketus ei haittaisi. Aiemmat itseruskettavat eivät kuitenkaan ole olleet itselle mieleen ja onkin jäänyt ennakkoluuloja tuotteita kohtaan. Ehkä tämä olisi se kauan etsitty toimiva tuote 🙂
  Mukana neljällä arvalla.

 11. AP kirjoitti:

  Kesäaikaan käytössä melko säännöllisesti, ja muulloin ennen aurinkomatkaa tai juhlia. Mielelläni testaisin luonnonkosmetiikan tuotteita.

 12. Tarja kirjoitti:

  Itseruskettava käytän talvella ja keväällä ennen juhlia tuomaan iholle tervettä hehkua.

 13. Minna kirjoitti:

  Ennen kesää ja juhlia erityisesti 🙂 Kolmella arvalla mukana eli seuraan myös instassa ja tubessa.

 14. Sannamarianna kirjoitti:

  Käytän itseruskettavaa yleensä jos olen lähdössä aurinkolomalle, enkä halua näyttää kalpealta, tai kesän alussa ennen kuin olen saanut luonnollista rusketusta. Joskus myös vaan näyttääkseni paremmalta, sillä minusta itselläni ruskettunut iho on kauniimpi kuin valkoinen kalkkuna, mikä muuten olen.

  Seuraan kaikissa kanavissa + 3 arpaa.

 15. Eve_ kirjoitti:

  Ennen juhlia käytän usein ja joskus ihan vaan omaksi ilokseni 🙂 Kahdella arvalla mukana, olen tilaaja youtubessa!

 16. anna s. kirjoitti:

  En ole koskaan käyttänyt 🙂 Mukana neljällä arvalla, seuraan kaikissa kanavissa 🙂

 17. Nakkikastike kirjoitti:

  En ole koskaan kokeillut itsaria, koska on ollut päätännän vaikeutta ja epävarmuutta, osaanko. Postauksen perusteella uskaltautuisin kokeilemaan hyvinkin ja mietin, miksi olen hiihdellyt juhlissa maitovalassäärillä tähän asti 😀 Seuraan kaikissa kolmessa kanavassa, eli neljällä arvalla mukana.

 18. Salli kirjoitti:

  Kahdella arvalla mukaan. YOUTUBESSA seuraan. Ja keväällä käytän itseruskettavaa kun on vielä ihan vaalea.

 19. hilkka kirjoitti:

  En ole käyttänyt, useasti olen miettinyt että pitäisi kokeilla 🙂 Seuraan fb:ssä ja youtubessa eli kolme arpaa 🙂

 20. Leena kirjoitti:

  Mukana yhdellä äänellä (menossa somepaasto, joten en seuraa mitään enkä ketään somessa). Olisipa huippua päästä mukaan testiryhmään, Zui on lempimerkkini! En ole eläissäni käyttänyt itseruskettavia, mutta nyt innostuin ja kiinnostuin. Tämän keski-ikäisen iho olisi mielissään saadessaan vähän väriä ja hoitoa ❤️

 21. Elina kirjoitti:

  En tykkää ottaa aurinkoa mm. terveyspuolen takia, joten itseruskettavaa tulee käytettyä. Etenkin kesällä on kiva vähän ottaa väriä pintaan ja tasoittaa vaatteista jääviä rajoja pois. Instasta toinen arpa

 22. Noora kirjoitti:

  En ole juuri itsrruskettavia tuotteita käyttänyt. Vuosien takaa kokemus jonka jälkeen iho näytti aivan keltaiselta. Joten olen ollut hieman ennakkoluuloinen tuotteita kohtaan. Viimetalvena päätin tutustua tuotteisiin ja käytin itsetuskettavia tippoja kasvoille tuomaan hiemman eloa ja väriä. Olisiki nyt aika tutustua enemmän itseruskettaviin ? ?

 23. Paula kirjoitti:

  Itse aloittelen usein alkukeväästä tai jo kevättalvella asteittain ruskettavien käytön. Kiva ettei jalat ole vitivalkoiset siinä vaiheessa, kun säät sallii pukeutumisen shortseihin tai hameeseen. Kyseisen merkin itseruskettavista ei ole kokemusta.

 24. Paula kirjoitti:

  Ja tosiaan instassa ja facessa seuraan ?

 25. Benita kirjoitti:

  Keväällä yleensä aloitan käytön.
  Seuraan facessa ja instassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *