Hae
Hannamaria

Kauneusbloggaajien joulukalenteri, luukku 20: Jouluiset Lush vartalosuihkeet

Lush vartalosuihkeet saatu PR-näytteinä.

kauneusbloggaajien joulukalenteri 2019

Woop woop, tänään on meikäläisen vuoro avata luukku Kauneusbloggaajien joulukalenterissa! Mun aiheena on Lush vartalosuihkeet, joita löytyy jouluisessa tuoksussa useampi tähän aikaan vuodesta ja useampi perusvalikoimasta. Bannerin on tänä vuonna tosiaan suunnitellut Laura Loukola ja eilisen luukku aukesi Miss Aria -blogissa, huomisen taasen aukeaa Purkkisirkus -blogissa! Rakastan kyllä tätä meidän Kauneusbloggaajien perinnettä, pakko se vielä sanoa tähän alkuun!

Lush vartalosuihkeet

Moni on varmasti mun Tuoksutorstai -postaussarjasta huomannut, että oon hajuvesien ja vartalotuoksujen ihan todella suuri fani. Koska nämä Lush vartalosuihkeet oli mulle vieraita (oon hiukan tutumpi vain heidän parfyymien kanssa), niin pyysin kaksi joulutuoksua sekä yhden joulutuoksun testattavakseni ja teille esiteltäväksi. Nämä ovat siitäkin ihania, että niitä voi suihkutella huoletta myös vaatteille ja tuoksut ovat aika pitkäikäisiä!

Lush brändinä on näkynyt mun blogissa useampaankin otteeseen ja aina vain positiivisessa valossa. Merkin tuotteet ovat aina eläinkokeettomia sekä 100% vegaaneja, koostumuksen salliessa mahdollisimman luonnonmukaisia, pakkausmateriaalit aina kierrätettyjä ja mahdollista kierrättää uudelleen (sekä palauttaa Lush -myymälään!) ja joka verkkokaupan pakkausmateriaali on pahvia ja perunatärkkelyspakkausnappuloita!

Vasemmalla korkki auki, oikealla aukaisematon tuote

Pakkausmuotoilu vartalosuihkeissa

Jotenkin tästä suihkepullosta tulee erikoisella ja hyvällä tavalla mieleen raikkaus, kosteutus ja erilaisten tuoksumahdollisuuksien kirjo. Ylipäätään kierrätettävyys ja se, että näitä pulloja voi käyttää vaikka missä (esim. hiuksille tai omien pesuaineiden tekoon) kun vartalosuihke on kulutettu, on ihana ajatus!

Tämäntyylisessä pullossa arvostan myös lukitusta erityisen paljon. Avaamattomassa tuotteessa on erikseen sinetti ja pullon vaa myös sen poistettuaan lukkoon punaisen lukituksen avulla. Suihke on myös todella hyvä näissä pulloissa, josta plussaa!

Lush vartalosuihkeet Celebrate Yog Nog

Celebrate -vartalosuihke (Limited edition)

Pirteä lime, appelsiiniöljy ja konjakkiöljy tekevät tästä Celebrate -vartalosuihkeesta aivan ihanan, joulun juhliin sopivan tuoksun. Tämä tuoksu jos mikä kuvastaa mulla joulun ja uuden vuoden aikaa oleva juhlava, lämmin ja mausteinen pienellä määrällä kirpeyttä. Ihana jopa huonetuoksuna ja vain vaatteisiin suihkutettuna koko talven ajan!

Yog Nog -vartalosuihke (Limited edition)

Jos oot joskus tuoksuttanut mausteista ja makeaa munatotia, tiedät miltä tämä tuoksuu! Lush kuvaa tässä yhdistyvät keksitaininan ja toffeen makeus, jotka pitävät todellakin paikkansa enkä osaa paremmin tätä kuvailla. Mukana olevat neilikka sekä ylang ylang huumaa ihan uskomattomasti.

Dirty -vartalosuihke vakiovalikoimasta

Tämä Dirty -vartalosuihke on ainut näistä kolmesta, joka on saatavilla ympäri vuoden ja joka on mulle ehdottomasti suosikein. Viherminttua, yrttejä (kuten santeliöljyä, rakuunaa ja timjamia) ja raikkautta on juuri se, mikä iskee etenkin keväisin ja kesäisin muhun lujaa.

Oon aikaisemminkin kertonut miten ns. vihertuoksut on mun suosikkeja ja tämä ei ole poikkeus. Jos tästä tuoksusta tykkää niin on onnekas, sillä tätä löytyy mm. kunnon parfyyminä, pesukortteina sekä palasaippuoina.

Ostopaikat, koko ja hinta

Olin ihan hullaantunut kun huomasin, että tuotteet myydään 200ml pakkauskoossa ja hintaakaan ei ole kuin n. 30€ verran per tuote! Nämä kestää ihan todella hyvin ja näiden kolmen tuoksun lisäksi valikoimaa on runsaasti, joten löytyy useampaan makuun tarjottavaa.

Näiden kahden joulutuoksun lisäksi valittavana on legendaarinen Snow Fairy sekä Golden Pear. Ostopaikkoina toimii perinteiseen tapaan Lushin myymälät sekä heidän verkkokauppansa.

*****

Nämä Lush vartalosuihkeet on sellaisia, jotka erittäin mielelläni käytän loppuun (ja taidan tuon Dirtyn viedä työpaikalle ”työtuoksuksi”) niin itselläni kuin osaltaan huonetuoksunakin. Ja koska Lush on merkkinä aivan ihana, on mahtavaa saada Instagramin puolella laittaa arvonta pystyyn heidän verkkokauppaansa!

50€ lahjakortin Arvonta löytyy @hannamariaw -Instagramin puolelta!

Arvonta-aikaa on jälleen kerran viikko, joten perjantaihin 27.12. asti. Lähetän arvontavoittajalle yksityisviestin, jossa tarvitsen tällä kertaa vain sähköpostiosoitteen, johon laittaa tulemaan sähköinen lahjakortti! Onnea jokaiselle arvontaan!

Ja hei, elkää unohtako katsoa muiden Kauneusbloggaajien luukkuja, osallistua Cocopandan 50€ lahjakortin arvontaan sekä tulla vielä tulevana sunnuntaina 22.12. tsekkaamaan viimeinen joulukalenterin luukku (on muuten spesiaali luukku)!

4 kommenttia

 1. Marppa kirjoitti:

  Harmi, etten voi osallistua arvontaan, kun en ole instagramissa.

  Hyvää joulua kumminkin!

 2. Mirca Seppänen kirjoitti:

  Mukana ihanassa arvonnassa!??

 3. Mirca Seppänen kirjoitti:

  Mukana ihanassa arvonnassa!
  Hyvää joulua!????

 4. Mirca Seppänen kirjoitti:

  Mukana ihanassa arvonnassa!
  Hyvää joulua#????

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *