Hae
Hannamaria

Bette Box Joulukuu 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Kuukausi on jo yli puolen välin, mutta viimein on Bette Box Joulukuu 2019 täällä! Postin lakko vaikutti sekä tuotteiden saapumiseen Bette Boxin varastolle, että boxin lähettämiseen. Mä vaihdoin lisäksi Schenkerin toimitustavaksi, joka tuntui hidastavan toimitusta päivällä tai parilla entisestään. Tämä Bette Box on saatu PR:nä. Kaikki aikaisemmat Bette Box -kuukaudet voit katsoa täältä. 

Bette Box Joulukuu 2019 Bette Box Joulukuu 2019

Tässä kuussa teemana on säihke ja luottotuotteet. Luottotuotteista ei sen tarkemmin kerrota onko ne esimerkiksi myynnillisesti ja kenen luottotuotteita, säihke sen sijaan on boksiin taiottu ilmeisesti ihonhoidollisten tuotteiden avulla. Katsotaan millainen on boksi!

Bette Box Joulukuu 2019

Love Beauty and Planet  -vartalogeeli (12,90€/250ml) on ihan superhyvä! Testasin tätä heti samana iltana kun boksi tuli ja tämäkään Love Beauty and Planetin tuote ei pettänyt! Kosteuttava, mutta semikevyt vartalogeeli on juuri täydellinen iltaan. Tuote on vegaaninen ja tuoksu on ihanainen kookos, jota löytyy mm. merkin hiustenhoitotuotteista. Saatavilla mm. Prisma, Sokos-tavaratalot, K-Citymarketit ja *lyko.fi:stä. 

Eucerin Hyaluron Filler -päivävoide (38€/50ml, mukana 7ml näyte) on uusi tuttavuus. Eucerinin tuotteet ovat pääosin tosi kivoja, joten uskon tämänkin näytteen tulevan käytettyä. Tuote on tarkoitettu kuivalle iholle, se sisältää hyaluronihappoa sekä SPF15 ja UVA -suojan. Hajustetta on ilmeisesti miedosti. Saatavilla apteekeista.

Manna Kadar Mineral Powder meikkituote (19USD/kpl) onkin erikoinen tuttavuus. Sen sanotaan soveltuvan todella moneen tarkoitukseen; käytettäväksi aurinkopuuterin tavoin, luomille sipaistavaksi tai korostukseen. Väri itsessään on todella tumma (IRIS) ja nähtäväksi jää aukaisenko tuotteen ja testaan vai laitanko eteenpäin. Saatavilla mannakadasbeauty.com

Bette Box Joulukuu 2019

Novexpert Vitamin C -yövoide (39€/40ml, mukana 10ml näyte) on sellainen tuote, jota olen halunnut testata jo pidemmän aikaa! Kyseessä on siis hellävaraisesti kuoriva yövoide, joka uudistaa, kohottaa ja kiinteyttää ihoa yön aikana. Tätä voi käyttää intensiivihoitokuurina tai joka toinen yö jatkuvassa käytössä. Saatavilla mm. isommista tavarataloista ja *Jolie.fi:stä.

Formula 10.0.6. Be Berry Bright -kuoriva savinaamio (9,90€/100ml) on mulle uusi tuttavuus. Jotkin savinaamiot tuntuu itselle nykyään liian tujuilta, annan tälle kyllä mahdollisuuden. Tämä sisältää mm. goji-marjaa ja vihreitä kahvipapuja, jotka auttavat kuorinnan tehon kanssa. Saatavilla mm. KICKS.fi:stä ja isommista tavarataloista.

Näytteinä boksissa oli Urtekramin Moisturising Coconut Nectar -shampoo ja uskon, että nämä Maybeautyn The Incredible Face Maskit ovat lahja pitkäaikaistilaajille, josta postauksen alussa puhuttiin. Näitä tuli kolme kappaletta joka on kiva, voi tyttöjen illassa käyttää useampi samaa naamiota!

*****

Plussaa on annettava erittäin söpöstä pakkauksesta. Käärepaperi oli punainen ja itse laatikossa oli ensimmäisessä kuvassa näkyvää, hiukan piirretyn tyylistä painatusta. Myös erillinen pitkäaikaistilaajan lappunen oli oikein jouluinen ja kuuhun sopiva (sen olisi tehnyt täydelliseksi kuvaus siitä, mikä tuote tarkasti oli – nyt oletin).

Kokonaisuutena boksi oli oikein kiva! Mutta silti rehellisesti, kun sanotaan että boksi sisältää säihkettä, odotin glitteriä. Tämäkin on toki hauska versio tuosta säihkeestä, jolloin luodaan se idea hyvin kosteutetun ja hoidetun ihon kautta.

Mikäli oman Bette Boxin tilaaminen kiinnostelee tai ajattelet sellaista lahjaksi, voit laittaa eripituiset tilaukset tulemaan *täältä. Saatavilla siis perinteiseen tapaan jatkuva tilaus (jonka voi peruuttaa heti mikäli haluaa vain yhden kk boxin), 3kk tilaus sekä 6kk tilaus jossa tulee +1 boxi. Bette Box on esimerkiksi oiva lahjaidea!

Ps. Käykää vielä osallistumassa Cocopandan 50€ lahjakortin arvontaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.