Hae
Hannamaria

Hiusvuosi 2019

Ajattelin ennen tämän postauksen aloittamista, että violetit hiukset on edelleen läsnä ja eihän tässä ole minkäänlaista muutosta tänä vuonna käynyt. Ja totta on, että ihan hirveästi ei muutosta ole tullut. Violetissa ollaan pysytty, lyhyet etuhiukset ovat vaihdelleet mittaa ja pituudessa on käynyt pieni kasvu.

Aikaisempien vuosien (suuremmat) muutokset näet tästä: 2015201620172018.

Lidlin Cien -meikkivoideArkimeikki ilman meikkivoidettaKorkea nuttura ja otsatukka

Kevät

Alkuvuodesta kävin pitkästä aikaa kampaajalla! Olin viettänyt koko syksyn Englannissa pääsemättä käymään kampaajalla kertaakaan ja ”tumma tyvikasvu” oli kertynyt aikamoiseksi (näkyvissä ekassa kuvassa). Tyveä ei tuona aikana vaalennettu kertaakaan, vaan värjäsin sen Elumenilla itse koko syksyn ajan. Jaiks.

Sävy oli tuolloin loppuvuoden sävyä viileämpi, joka näin jälkikäteen katsottuna ei näytä sekään yhtään hullummalta! Tuo nutturakampaus oli myös mun kevään käytetyin kampaus, josta päädyin kirjoittamaan ihan oman postauksensakin. Kirjoittelin muuten tällöin jo Elumen -hiusvärin hyvistä sekä huonoista puolista juttua.

arkikampaus hiusklipsillä Goldwell Elumen Sateenkaari-kulmakarvatHanna Voutilainen hannamaria

Kesä

Jatkoin käymistä Loihtimon Annin penkissä, jossa olen käynyt jo reilun vuoden aikaisemman vakkarini lopettaessa. Tuo itse Elumenilla värjäys teki tepposensa ja kevyttä pinkkiä ”vaakaraitaa” halusi etenkin alkuvuodesta puskea läpi todella paljon.

Sävy oli kaunis, mutta kerkesin kesän mittaan haalistua melko paljon auringon vuoksi. En toki tuota vaaleampaakin violettia vihannut ollenkaan, kivaa vaihtelua! Elumen kyllä haalistuu ylipäätään melko nätisti, joka on hyvä. Mittaa ei ollut tässä vaiheessa tullut hirveästi lisää.

Roosa nauha meikkiKetogeeninen ruokavalio ja joulu syksyn vaatetus Lindex plussa muoti

Syksy

Samalla mallilla jatkettiin ja muistaakseni alkusyksystä oli viimeisetkin mun omat VV@All -Elumenit käytetty ja violetti alkoi sekoittumaan pinkistä, sinisestä ja ties mistä salaisesta reseptistä jonka Anni loihti.

Vaakaraita näkyy joissakin kuvissa edelleen ja ylipäätään mielenkiinto hiustenlaittoa kohtaa meinasi olla välillä matalalla (esimerkiksi pinkin Roosa nauha -meikin hiukset ovat viidettä päivää pesemättä ja ”kihara” tullut sotkunutturasta, nice). Nuttura pelasti onneksi tilanteen taasen.

Lindex Premium Quality

Talvi

Jotenkin tuntui, että nyt on nämä violetit hiukset löytäneet sen uomansa, Vaakaraita alkaa pikku hiljaa olla häivytelty, mittaa on tullut kivasti (huomasin tämän yksi päivä pitäessä hiuksia auki ja vertaillessa alkuvuoden kuviin) ja sävy alkaa tuntuneen omalta.

Anni puheli, että nyt viime kampaajakäynnillä pituuteen tehtiin enää vain ”laveeraus”, jossa kirkastettiin ja vahvistettiin olemassa olevaa sävyä jottei sävy vain tummu ja tummu (toivottavasti selitin asian oikein ja termi meni nappiin!). Nykyinen sävy on ehkä hiukan lämpöisempi ja taittaa enemmän pinkkiin kuin alkuvuoden väri ja tämä tuntuu tällä hetkellä aika kivalle!

*****

Paljon on pientä muutosta tapahtunut hiusten osalta vuoden mittaan ja ilman tälläistä erillistä koostetta ei varmaan itsekään olisi tullut huomattua tälläistä eroa. Niin ja näkyy sitä eroa myös naaman kapeudessa ja painossa.

Moni myös kysyy (sekä lähipiiristä, että teistä seuraajista), että miten pitkään aion violettia hiusta vielä pitää – tähän en kuitenkaan osaa vastata muuta kuin niin pitkään, kuin hyvältä tuntuu. Kohta saakin jo varata uuden kampaaja-ajan, on taas kerennyt vierähtää tovi!

Millainen on sun hiusvuosi 2019 ollut?

10 kommenttia

 1. Minnea kirjoitti:

  Tuo violetti on kyllä niin sun juttu! Tuntuisi ihan oudolta, jos sulla olisikin yhtäkkiä esim. ruskeet hiukset 😀

  Mun hiusvuosi on ollu aika tylsä. Pientä vaihtelua ruskean eri sävyissä, ja malli on aika lailla pysynyt samana. Tosin on ne hiukset nyt vähän pidemmät kuin viime keväänä.

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! 😀 Ja samaa mieltä, en tähän hätään kyllä osaisi kuvitella itsellä ruskeaa! Ihastelen sun hiusten väriä kyllä jatkuvasti, muutokset on hienovaraisia mutta todella kauniita!

 2. Diiskuneiti kirjoitti:

  Tuo väri sopii sulle kyllä todella hyvin! 🙂

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Meinasin sanoa, että ihan supertylsä mut nyt tuli mieleen et kyllähän mä kesällä suoraväreillä hieman leikin ja sitä kautta sain omaankin pehkooni hieman vaihtelua 😀

 4. Mari kirjoitti:

  Violetti sopii sulle niin hyvin! ? Mun hiukset oli koko vuoden aikalailla luonnontilassa ?.

 5. Johanna Huuhtanen kirjoitti:

  Sulla on kyllä ihan mielettömän väriset hiukset! Pidät just niin kauan kuin ne hyvältä tuntuu 🙂 Mun hiuksissa ei muuttunut viime vuonna oikein mikään, mitä nyt juhannuksen aikaan oli pari viikkoa hattarahiukset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *