Hae
Hannamaria

Uusi suosikkihiustyyli: Korkea nuttura ja otsatukka

Mulla suosikkikampaus vaihtelee aina kausittain näin pitkien hiusten kanssa; kiharat, suorat, korkea ponnari, matala ponnari ja korkea nuttura ovat mun luottokampauksia tätä nykyä. Viimeisimmän kampaajakäynnin jälkeen homma kuitenkin sai uutta twistiä kun mulle leikattiin jonkinasteiset otsahiukset!

Korkea nuttura ja otsatukka Korkea nuttura ja otsatukka

Oon ihastunut niin suuresti tähän korkea nuttura ja otsatukka sivuilla -hiustyyliin! Pyysin Loihtimon Annia vetäisemään otsatukkaa niin, että se on helppo kihartaa kehystämään kasvoja eikä olisi liian lyhyt. Koska pidän pääosin nykyään vain keskijakausta joitain poikkeuksia lukuunottamatta, uskalsin tämän toteuttaa.

Kun leikkaus on näinkin selvä, on tämä look helppo toteuttaa. Välillä ongelmaa tuo tuuhean nutturan aikaansaaminen, mutta siihenkin olen löytänyt kikan; perusponnari pohjalle, hiusten tupeeraus ja kieputtaminen itsensä ympärillä jonka jälkeen koko komeus pinneillä kiinni. Toimii ja pysyy, vielä kun koko homman viimeistelee hiuslakalla!

Korkea nuttura ja otsatukka Korkea nuttura ja otsatukka

Tämä hiustyyli näkyi jo mm. näissä rahapostauksen kuvissa ja olen sitä pitänyt nyt useampana päivänä. Kevyempi versio on edelleen huitaista vain hiukset nutturalle ja sekoittaa otsahiukset pitkien hiusten sekaan, mutta nyt kun lyhyttä ja kiharaa uutta hiusta puskee niin paljon jo pitkän seasta, on tämä siistimpi vaihtoehto.

Muuten mulla leijailee sivulla ja etenkin niskassa paksuja suortuvatuppoja ihan pitkin poikin. Jos sulla muuten lukematta vielä mun hiustenlähtöpostaus, kannattaa se käydä lukemassa niin nykytilanne aukeaa hiukan paremmin.

Korkea nuttura ja otsatukka Korkea nuttura ja otsatukka

Koska takana tosiaan on haituvaa vaikka muille jakaa (ja näissä kuvissa vielä ihanan värjäytynyt iho), täytyy mun nykyään laittaa pinneillä takajeejeetä kiinni. Näissäkin kuvissa muuten huomaa hyvin miten tämäkään violetti väri ei ole aivan tasainen, mutta toisaalta kiva vain kun siinä on vaihelua eikä väri ole vain yksi tönkkö (kunhan vaihtelu ei ole yhtenä paksuna vaakaraitana keskellä tukkaa).

Supernopea, helppo ja kuitenkin näyttävä (vielä spesiaalimpien korvisten kanssa) korkea nuttura ja otsatukka -kampaus on valoittanut mun sydämen.

Ps. Vielä on aikaa osallistua Escada Miami Blossom -kausituoksun arvontaan!

Millainen on teidän tämänhetkinen suosikkikampaus?

8 kommenttia

 1. Tuula / Tuula’s life kirjoitti:

  Näyttää hyvältä tuo korkea nuttura ja otsatukka pitkänä sivuilla. Ja tuo väri on hurmaava.
  Minulla tuntuu ikuisesti olevan ponnari ja suora otsatukka.
  Iloista pääsiäisen odotusta!

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Ponnari ja suora otsatukka on kyllä tosi hyvä vakkari!

 2. Minnea kirjoitti:

  Näyttää superkivalta! Tosin tuo hiusväri on sen verran kaunis, että mikä vaan kampaus näyttää siinä erityisen kivalta!

  Olen todella huono näkemään vaivaa kampauksien eteen. Viihtyisin kovasti kaikkien boheemien lettikampausten kanssa, mutta nykyiset hiukset eivät oikein riitä esim. päänympäri menevään lettiin :/

  Kivaa keskiviikkoa!

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos suuresti kehuista! Sulla näyttää hiukset suorana ja kiharalla tosi hyvälle, kanssa puoliks kiinni voisi tomia!

 3. Kaitlin kirjoitti:

  Tosi kivat hiukset 🙂 Millä värjäät violetiksi?

 4. Sonja kirjoitti:

  Näyttää tosi hyvältä! Mulla on vähä liian lyhut tukka tollaseen.

 5. Marjo kirjoitti:

  Korkea nuttura sopii sinulle hyvin. Pidän myös tuosta sivulle menevästä otsatukasta. Tukkasi väri on ihan huikea ja sopii sinulle erittäin hyvin. Tykkään itsekin pitää tukkaa nutturassa usein.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *