Hae
Hannamaria

ARVONTA + Tuoksutorstai: Escada Miami Blossom -kausituoksu

*Sisältää mainoslinkkejä

Kuten tiedätte, tuo Escada markkinoille joka vuosi uudenlaisen kausituoksun. Tämän vuoden kausituoksu Escada Miami Blossom on jälleen erilainen ja kuvastaa tämän hetken trendejä aika kivasiti! Sain tämän tuoksun koulutuksesta ja koska itselläni on tällä hetkellä niin monta tuoksua auki, haluan arpoa tämän jollekin teistä! Tämän arvottavan kappaleen olen saanut uutuuskoulutuksesta goodiebagissa.

TUOKSUTORSTAISSA sukelletaan tuoksujen maailmaan ja kohelletaan nuottien kanssa tutustuen milloin millaiseenkin tuoksuun. Klassikot, uudet tulokkaat ja villaisella painetut hajuvedet pääsevät framille esittelyjen ja arvioiden kera.

Escada Miami Blossom

BRÄNDI – Escada

Tämä on jo toinen Escadan tuoksu, joka Tuoksutorstai -postaussarjassani esiintyy (ensimmäinen oli viime vuoden Sorbetto Rosso -kausituoksu) ja olenkin aikaisemmin kertonut brändin tarinaa syvällisemminkin. Otetaan kuitenkin pieni pikakertaus!

Kyseinen muotitalo on perustettu vuonna 1976 ja nykyään se tunnetaankin laadukkaista materiaaleistaan, värikkäästä ja moninaisesta värimaailmasta sekä yksityiskohtien huomioimisesta. Raikas, naisellinen ja moderni tyyli on Escadan kulmakiviä. Ensimmäinen kausituoksu julkaistiin jo vuonna 1993 yhteensopivaksi muotipuolen tuotteiden kanssa – konsepti oli kuitenkin hitti, joka jäi elämään. FUN FACT: Escada toivoo kausituoksu -termiä käytettänä kesätuoksu -termin sijaan, sillä tuoksujen lanseeraaminen sijoittuu jo alkuvuoteen ja termi ”kesätuoksu” voi olla harhaanjohtava.

Escada Miami BlossomEscada Miami Blossom

TUOKSUN TARINA – Escada Miami Blossom

Tänä vuonna kausituoksussa halutaan viedä asiakas Miamin rannoille trooppisen eleganssin luokse. Olet Miamin rannikolla nauttimassa ihanasta kesästä ja värikkäästä, hedelmäisestä hedelmäcocktailista ja tuoksunasi on kaupungin sykkeeseen sopiva Miami Blossom, jonka Carolina Sabas on tuoksunenänsä kanssa luonut.

NUOTIT JA KESTÄVYYS

Latvatuoksussa esiintyy vesimelonia, mustikkaa sekä appelsiinia jotka avaavat tuoksun hedelmäistä maailmaa upeasti. Syvemmälle mentäessä on sydäntuoksussa pullon kylkeen asti päässyt ananas jonka lisäksi siitä löytyy tiare-kukkaa, jasmiinia ja tuberoosaa (kukka tämäkin). Sydän on siis täynnä valkoisia kukkia. Pohjalta löytyy niin myskia, ambroxaa (meripihkainen nuotti synteettisesti valmistettuna) kuin santelipuutakin.

Koska kyseessä on edellisvuosien tapaan EdT, ei siinä ole yhtä paljon tuoksuöljyjä kuin EdP:ssä, jonka vuoksi kestävyyskään ei ole monen monta tuntia. Mikäli kuitenkin olet EdT:tä ennenkin käyttänyt (ja etenkin Escadaa), et varmasti tule tämänkään kohdalla pettymään.

Escada Miami Blossom

KOKONAISUUS

Kokonaisuutena kyseessä on raikas tuoksu, jossa esiintyy kevyttä kirpeyttä, hedelmäisyyttä ja valkoisen kukan ominaisuuksia. Tuoksu tuo hetimmiten mieleen kesän, terassi-illat ja kevyet kesäbileet. Tämä on perinteinen Escadan kausituoksu, joka ei petä tälläkään kertaa. Makeus on myös luvattua Escada -laatua.

Escada Miami Blossom

MYYTÄVÄT KOOT JA OSTOPAIKAT

Suomeen asti tuodaan myyntiin kaikkia kokoja; 30ml, 50ml sekä 100ml. Myös 150ml vartalovoide löytää tiensä kauppojen hyllyille ja verkkokauppojen tuotekorteille. Kivijaloista sitä voi ostaa mm. Sokoksista sekä Stockmanneilta, verkkokaupoista esimerkiksi Nordicfeel.fi tarjoaa sitä todella edulliseen hintaan. Nordicfeel.fi:ssä on tämän viikon normaalihintaiset tuoksut -15% koodilla TUOKSUT15, joten nyt jos koskaan kannattaa harkita Esacadan tuoksujen ostoa!

Escada Miami BLossom -ARVONNAN OSALLISTUMISOHJEET

 • Yksi ääni: jätä kommenttiin vastaus kysymykseen ‘Mikä postaussarja blogissani pitäisi alkaa?’ sähköpostisi kera, jotta voin olla sinuun yhteydessä! (Sähköpostisi näkyy vain minulle kun jätät sen sille tarkoitettuun kenttään.)
 • + yksi lisä-ääni kun seuraat minua Instagramissa
 • + yksi lisä-ääni kun seuraat Youtube -kanavaani
 • + yksi lisä-ääni kun seuraat Facebookissa

Jätä kommenttiin myös vastaus mikäli seuraat sosiaalisen median kanavissa, jotta tiedän tarkastaa tämän. Osallistumisaikaa on reilu. viikon verran, eli perjantaina 19.4. klo 23.59 asti.

Lisätiedot GDPR:n vuoksi: Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista. Sähköposti vaaditaan kommentin yhteyteen sille varatulle riville, jotta voin olla voittajaan yhteydessä. Näin annat minulle oikeuden käyttää tuota sähköpostia lisätietojen (kuten osoitteen) pyytämiseen, joka tulee olemaan sen ainoa käyttötarkoitus. Kommentoimalla hyväksyt sen, että nimimerkkisi sekä antamasi lisätiedot tulevat säilymään kommenttikentässä. Mikäli haluat kommenttisi poistettavaksi, tulee sinun vastata laittamaasi kommenttiin ja pyytää kommentin (jonka kautta yhteystietojesi) poistoa sivultani. Kommentit säilytetään toistaiseksi. Arvonta suoritetaan lappuäänestyksellä osallistumisajan päätyttyä ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

101 kommenttia

 1. Ellu kirjoitti:

  Hei! Olen melko uusi blogisi lukija, mutta kirjoittamasi aiheet ovat mielenkiintoisia sekä samaistuttavia! My day-tyyppisiä postauksia sekä ruokapäiväkirjoja on aina mukava lukea lisää, kun niistä on helppo napata inspiraatiota omiinkin päiviin! Instatilisi lähti tämän myötä myös seurantaan ?

 2. Taru kirjoitti:

  Mua kiehtoo blogeissa aina semmonen historia-näkökulma, miten ois ”näin meikkaisin, jos olisin elänyt 19xx-luvulla? Eli aina meikki ko aikakauden tyyliin itsellesi soveltaen. Seuraan instassa joten 1 lisä-ääni

 3. Teija kirjoitti:

  Postaussarja luonnonkosmetiikkatuotteista, varsinkin markkinoille saapuvista uutuuksista.
  Kaikilla neljällä arvalla mukaan.

 4. SannaPa kirjoitti:

  Iho kuntoon kesäksi, niin vartalo kuin kasvot!
  Insta ja fb seurannassa

 5. Marika kirjoitti:

  Tuoksutorstai postaus sarja. Facebookissa sinua seuraillen, joten kahdella arvalla mukana

 6. Sissi kirjoitti:

  Seuraan instaa ja facea. Ehdottaisin postaussarjaksi viikon suosikkipurkit-sarjaa

 7. Lillil kirjoitti:

  Kuukauden hajuvesi-postaussarja. 3 arvalla mukana, Instassa ja Facessa myös seurailen :).

 8. Mervi Waddilove kirjoitti:

  Hei Hanna,

  Osallistun tuoksuarvontaan. Minua kiinnostaisi ihan life-style postaussarja: ruoka, vaatteet, miten viettää vapaa-aikaa, hoidat kotia, terveyttäsi jne. Meikkipuolella minua kiinnostavat hoitorutiinit ja arkimeikki.

  Seuraan sinua myös Instagrammissa.

 9. Teemu kirjoitti:

  Sarja mistä tahansa aiheesta, josta olet itse todella innostunut, mutta olet arvellut, että ei ehkä kiinnostaisi lukijoita. On hienoa lukea vaikka käkikelloista tai pilkkimisestä, jos kirjoittaja on käkikelloguru tai innovatiivinen talvikalastaja.

 10. Emilia Pennanen kirjoitti:

  Joku ruokasaeja ois kiva, esim reseptitorstai, seuraan instagramissa ja youtubessa. Ig: __emiliaaa ja youtube emilia pennanen ja facebookissa.

 11. MINI-blogi/Elina kirjoitti:

  Postaussarja: Parhaat huulikiillot! Kolmella arvalla mukana, seuraan instassa ja FB:ssa

 12. minttu47 kirjoitti:

  Kirjaesittelyt
  1 arpa

 13. Erika kirjoitti:

  Hitsi, vaikea kysymys kun sulla on jo vaikka mitä postaussarjoja, mutta itseäni ehkä eniten kiinnostaa kevyt ja nopea arkimeikki. Siihen edullisten ja hyväksi havaittujen tuotteiden esittely ja joka arkipäivälle vaikka jokin pieni kiva twist meikkiin??? Miten olisi?
  Seuraan instassa ja facessa ❤️

 14. Salli kirjoitti:

  Mukaan tuon varmaan hienon tuoksun arvontaan ja seuraan Youtubessa sinua ja minua kiinnostaa hiustenmuotoilu aineiden postaukset .

 15. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Seuraan kaikissa kanavissa eli neljällä (?) arvalla mukana.

  Kysymys aiheuttikin pohdintaa.. Ensimmäisenä tuli mieleen, että voisit vaikka napata mun blogista tuon kehukeskiviikko-haasteen vastaan 😀 (Saattaa toki olla, että sinutkin vielä muutoinkin siihen tulen haastamaan ;))

 16. Anne kirjoitti:

  Sellainen postaussarja, jossa olisi luonnonkosmetiikan testauksia. ? Seuraan Facebookissa. ?

 17. Jemina Salonen kirjoitti:

  Kesän pikakampaukset

 18. manna kirjoitti:

  Tuoksu postaukset kiinnostavat eniten.

 19. maikki kirjoitti:

  Viikon lempparit, esim. joka viikolta mikä ollut sen viikon lempituoksu, kosmetiikka, vaate, kivoin asia, ruoka yms.

 20. Marianne kirjoitti:

  Seuraan täällä ja tubessa!

  Mielestäni semmonen sarja missä esittelet edullista kosmetiikkaa, esim kuukauden edulliset kosmetiikkalöydöt!

 21. mariem kirjoitti:

  Postaus kesäsuunnitelmista tai kuinka nauttia arjessa aivan pienistä iloista 😀

 22. Jenni Koo kirjoitti:

  Itse innostun eniten kosmetiikkaan ja ruokaan liittyvistä aiheista, joten haastaisinkin ruoka-aiheeseen liittyvää sarjaa. Esim. lempireseptit.

 23. Elisa kirjoitti:

  Ihan vaan yleisesti näitä kosmetiikan postaussarjoja toivoisin, koska kaikki kiinnostaa ?

 24. Lusa kirjoitti:

  Ruokapostaukset kiinnostaisi, mutta jos ne ei sua kiinnosta, niin jonkunnäköinen viikottaiset/kuukausittaiset/kausittaiset suosikit olisi tosi kivoja lukea 🙂
  Seuraan sua youtubessa omalla nimellä, nimi löytyy sähköpostiosoitteesta

 25. Eve_ kirjoitti:

  Seuraan täällä ja youtubessa! 🙂 Ja joku sarja, jossa testaisit korealaista kosmetiikkaa olisi kiinnostava! 🙂

 26. Eve_ kirjoitti:

  Täällä ja youtubessa seuraan! Olisi kiva nähdä korealaisesta kosmetiikasta jonkinlaista postaussarjaa! 🙂

 27. SannaKoo kirjoitti:

  Saako pienellä rahalla hyvää kosmetiikkaa? -postaussarja olisi hyvä! Myös tuotteiden vertailu halpa vs kallis kiinnostaisi 🙂
  Yhdellä arvalla olen mukana.

 28. Hennaj kirjoitti:

  Korelaisten kosmetiikkatuotteiden esittelyä ja käyttökokemuksia 🙂

 29. Hennaj kirjoitti:

  Korelaisten kosmetiikkatuotteiden esittelyä ja käyttökokemuksia 🙂 Seuraan jo jokaisella kanavalla.

 30. Johanna kirjoitti:

  Sarja, jossa testaillaan suomalaisten pienempien/vähemmän tunnettujen merkkien tuotteita.

  Seuraan instassa 🙂

 31. Jonsku kirjoitti:

  Halpa vs kallis kosmetiikka testi

 32. Hiisukas kirjoitti:

  Minun päivä ja arkikuva ovat kivoja

 33. Tarja kirjoitti:

  Seuraan facessa.
  Luonnonkosmetiikka-aihe kiinnostaa, kuten uutuuksien kokeilu ja edulliset tuotteet.

 34. Soile Leino kirjoitti:

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaisi

 35. Nina kirjoitti:

  Hei, kaikki meikkaukseen liittyvät postaukset kiinnostaa. Kosmetiikan arvostelut, uutuudet varsinkin. Ne tulisi aina luettua 🙂 laitan instatilin seurantaan myös 😉

 36. A.P. kirjoitti:

  Tällä hetkellä kiinnostaisi huulipuna/huulituote -esittelyt ja testit 🙂

 37. Leea kirjoitti:

  Seuraan täällä ja tubessa sinua.Hyviä ja kiinnostavia aiheita sinulla on paljon.Videoita voisi olla useammin ja
  raha aiheet on kiinnostavia samoin ruokaan liittyvät.

 38. Hissu kirjoitti:

  luonnonkosmetiikka ja terveys ja hyvinvointi aina kiinnostaa. 2 arvalla mukana

 39. TeijaH kirjoitti:

  Kai kahdella arvalla mukana (blogiin ihan vain kirjanmerkistä ja instassa teijakin). Miten olisi Pikkuvinkit – niksejä kosmetiikan käyttöön tai miksei mille elämänalueelle tahansa.

 40. Iida Kinnunen kirjoitti:

  Olen aika uusi blogin lukija mutta tykkään ihan kaikista aiheista mitä kirjotat! Oot niin ihanan positiivinen ja blogi on niin ”iloisen” näköinen ja sitä lukee mielellään. En osaa sanoa mikä ois sellanen hyvä postaussarja, kun en tiedä aivan kaikkea mitä täältä blogista löytyy mutta jatka samaan malliin, oot tosi ihana!
  seuraan sua kaikissa sosiaalisissa medioissa!

 41. Mervi Lamminen kirjoitti:

  Ensimmäistä kertaa tänne ”eksyin” joten en voi sanoa toivomuksia.

 42. Suvi kirjoitti:

  Huulipuna / kiillot. 1 arpa

 43. anna s. kirjoitti:

  Mukana neljällä arvalla. Huulituotteiden esittelyt kiinnostaisi nyt kun kevätkin tulossa 🙂

 44. Charming Nails kirjoitti:

  Mä tykkään My Day -tyyppisistä postauksista/videoista. Loppuneista olisi myös kiva lukea 🙂 seuraan Bloggerissa, You Tubessa ja Instassa!

 45. Aurora kirjoitti:

  Seuraan Facebookissa ? Kosmetiikkaan ja hyvinvointiin liittyvät uutuus testaukset kiinnostavat!

 46. Kaura kirjoitti:

  Minäkin tykkään monipuolisista aiheista, joista kirjoitat. Tuotetestaukset kiinnostavat aina, ja varsinkin edullisemman markettikosmetiikan löydöt.

 47. Piijuli kirjoitti:

  Mua kiinnostais kaikki lempiasiat – kirja, paikka, jäätelö, juoma…jne. insta ja face seurannassa

 48. Minna kirjoitti:

  Moikka, ekan kerran luin blokiasi ja kivasti kirjoitit lempparituoksustani.
  Ajankohtaisesti toivoisin juttua, kuinka saada iho talven jäljiltä kesälookkiin. Kesällä meikkiä käytän vähemmän ja talven jäljiltä iho tuntuu vähän rupsakalta ?
  Myös kasvojen aurinkosuojasta voisi tehdä jonkun jutun?
  Hauskaa kevättä ☀️
  Ps. Seuraan instassa @minnahannele

 49. Marke kirjoitti:

  Minimalismista

 50. Ipe kirjoitti:

  Videopostaussarja! 🙂 2 ääntä, kiitos (Ig: ipeainonen).

  -Ipe-

 51. Hanna Kooooo kirjoitti:

  Mukana kolmella. 🙂 Luonnonkosmetiikantestaussarja. 🙂

 52. Laura kirjoitti:

  Seurattu on. Rakastan escadan tuoksuja

 53. Jaana kirjoitti:

  Kiitos ensinnäkin mielenkiintoisesta blogistasi 🙂 Aloin seuraamaan sinua myös Instagramissa sekä tilasin Youtube-kanavan 🙂

  Postaussarja, jossa tekisit aina meikin inspired by joku julkkis – tai siis vähän tämmönen isompi stara jenkeistä 🙂 Ne olis mielenkiintoista, hauskaakin luettavaa 🙂

 54. Krisse kirjoitti:

  Kaikki Diy -ideat kiinnostaa aina, samoin kirppislöydöt. Nyt lukisin myös mielelläni kevät ja kesäpukeutumiseen liittyviä vinkkejä plus -kokoisille 🙂

 55. Emma kirjoitti:

  Korealainen kosmetiikka olisi kiinnostava aihe ?

 56. Kati Kuusmaa kirjoitti:

  Hiusten tehohoidot ..pipokauden jälkeen tarvitaan apuja.

 57. Heidi Jalonen kirjoitti:

  Eteeriset öljyt, vegaaniset tuotteet ?

 58. Minna kirjoitti:

  Korean ja/tai Japanin kosmetiikkatuotteisiin liittyvä postaussarja ? Seuraan Facebookissa, Instassa ja Youtubessa ?

 59. Riitta kirjoitti:

  Edulliset kosmetiikkalöydöt. Olen uusi lukija.

 60. Sirpa Hokkanen kirjoitti:

  Nyt vasta tutustuin blogiisi. Kaikki kosmetiikan uutuuksien kokeilut ja mielipiteet kiinnostaa.

 61. Milperimilja kirjoitti:

  Kuukauden lempituote-postaussarja voisi olla kiva! Ja seuraan sinua instagramissa 🙂

 62. Tina Karppinen kirjoitti:

  Vaikea kysymys..
  Veitsetön kauneushoito -”kirurgia”.. ?

 63. Miia kirjoitti:

  Hyvät kirjat kiinnostaa. Seuraan instassa ja YouTube

 64. Anita Törni kirjoitti:

  Ihan uusi seuraaja olen. Postaussarja hiuksiin liittyen, kivat kesäretki paikat eli missä voisi visiteerata kesällä ja kivoja kesän herkkuja vaikka, raikkaita juomia ja kivoja, helppoja kesätarjottavia.

 65. Karolina Riihinen kirjoitti:

  Seuraan facessa, instassa ja youtubessa? Ihonhoidon holy grail- tuotteet ikääntyvälle iholle! Ja myöskin uutuudet kiinnostaa!

 66. Maarit kirjoitti:

  Viikon löytö. Vinkkejä: näin pelastat tilanteen? kaikille käy meikkimokia. Arkipäivän niksejä

 67. Henna73 kirjoitti:

  Tuotevertailut; esim. 7 ekoshampoota (plussat ja miikat)

  4 arpaa (@hannamarilp, Hannamari L-P, Henna73)

 68. AnskuL kirjoitti:

  Viikon ajalta jutut miten olet hoitanut ihoasi!

 69. Ellen kirjoitti:

  Olisi kiva kuulla sinun mielipiteesi erilaisista erikoishoidoista esim. vampyyrikasvohoito jne.

 70. Elise H. kirjoitti:

  Vaikkapa kuukauden parhaat/kiinnostavimmat uutuustuotteet!
  Seuraan kaikissa mainituissa, eli neljä arpaa (Instagram: @elisemaaria)

 71. Päivi Laakso kirjoitti:

  Kaikki hiuksiin liittyvä kiinnostaa.

 72. Jaana Sallinen kirjoitti:

  Tuoksu Torstai ? Tutustuin blogiisi äskettäin , seuraan sinua fasessa ja Instassa

 73. SaraR kirjoitti:

  Lifestyle postaukset kiinnostaa 🙂 yhdellä arvalla mukana.

 74. Laura kirjoitti:

  Olisi hauska nähdä My Day-tyyppistä sisältöä!

 75. Ilona kirjoitti:

  Postaussarja uutuustuotteista tai itsetunnon kohentamisesta olisi ihana! Kävin kaikki siun somet laittamassa seurantaan! ?

 76. Bastet kirjoitti:

  Uusi tuttavuus minulle, mutta olisi kiva lukea luonnonkosmetiikasta. Tai Korealainen kosmetiikka. Insta&Facebook ,??

 77. Saru Salminen kirjoitti:

  Minua kiinnostaisi postaussarja kynsistä ja kaikesta niihin liittyvästä aina hoidosta, vahvistamisesta ym. koristelemiseen asti.
  Seuraan instassa ja fb:ssä.

 78. Jaana kirjoitti:

  Kesäpäivä Jyväskylässä-sarja?! Yhdellä arvalla mukana.

 79. Hanna kirjoitti:

  Fb seurannassa. Kiinnostaisi kovasti tietää teatteri-ja elokuvamaskeerauksista ja ihonhoidosta niiden takana.

 80. Johanna kirjoitti:

  Kaikkiruokainen olen mutta tällä hetkellä kiinnostaa värit, jotain siihen liittyvää? Kahdella mukana 🙂

 81. Jessica kirjoitti:

  My Day postaussarja ? seuraan facessa ja instassa

 82. Nina kirjoitti:

  Uutuusmeikit! 🙂 ja seuraan myös instaa..

 83. Piia Heikkinen kirjoitti:

  Luonnonkosmetiikasta olisi kiva lukea. Seuraan instassa ja facebookissa.

 84. Nea kirjoitti:

  Olisi kiva nähdä postaussarja uutuustuotteista! ? Seuraan myös kaikissa somekanavissa, joten 3 lisä-arpaa!

 85. outi kirjoitti:

  Tämän arvonnan kautta löysin blogisi! Minua kiinnostaa tämmöisen nelikymppisen ihonhoito sekä ulkoisesti että sisäisesti. Ja sekaihon hoidosta. Olen mukana seuraamassa sinua instassa ja fb:ssa. Ihanaa kesän odotusta!

 86. Elina kirjoitti:

  Ihanalta vaikuttava tuoksu. Hmm, ehkä joku postaussarja kampauksista laiskoille? Mulla on vielä maailman ohuimmat ja suorimmat hiukset, joten se vähäinenkin motivaatio laittaa niitä katoaa :S seuraan myös instassa, mutta en viitsi tunnustani tässä kailottaa, nii kysythän sen sitten ?

 87. Paula kirjoitti:

  Juttusarja korealaisesta kosmetiikasta kiinnostaisi ☺️ Seuraan instassa.

 88. D kirjoitti:

  Diy-luonnonkosmetiikka!
  Seuraan ig.
  Hyvää kevättä?

 89. Jasmine kirjoitti:

  Eri tuotealueiden tuotetestauksia

 90. Jenna kirjoitti:

  Ihonhoito ja erilaiset meikkivinkit?

 91. Mirca Seppänen kirjoitti:

  Luonnonkosmetiikka jutut kiinnostaa aina!
  mircamaria@luukku.com
  4 arvalla mukana!

 92. Juanita kirjoitti:

  Luonnollisista hiusten ja kauneudenhoitotuotteista, jotka ei sisällä alkoholia eikä kemiallisia säilöntäaineita.

 93. Hemppa kirjoitti:

  Kiinnostaisi jotain vinkkejä saada ohuthiuksiselle, että miten saisi hiuksista paksumman näköiset ja näyttävän kampauksen. Minulla ei ole muuta sosiaalisenmedian kanavaa, kuin fb ja siellä seuraan sinua. Olisi kyllä ihan huippu tuote voittaa tämä Escadan tuoksu. Tuttuja tuoksuja ja koskaan ei ole tarvinnut pettyä. Nyt on sormet ja varpaat pystys ??

 94. Antsku kirjoitti:

  Kampausvinkit arkeen ja juhlaan olis mielenkiintoisia.

 95. Hannele Karhu kirjoitti:

  Olen uusi seuraaja.tykkään täällä ja instas.hyvistä kirjoista ainakin.uusimmat tuoksut.

 96. klaara kirjoitti:

  Seuraan instassa, Facebookissa ja blogit.fi:ssä. Luen mielelläni lifestyle- ruoka- ja matkustusosioita. Toivoisin bloggaussarjaa vaikkapa ”viikon edullinen, maittava ruoka”

 97. Rasakka kirjoitti:

  Helpot juhlakampaukset pitkään hiukseen kiinnostaisi. Seuraan sinua myös instassa ja fb:ssä?

 98. Rasakka kirjoitti:

  Helpot juhlakampaukset pitkiin hiuksiin kiinnostaisi.
  Seuraan sinua myös instassa ja fb:ssä?

 99. Rasakka kirjoitti:

  Kampausvinkit pitkille hiuksille juhlaan kiinnostaisi. Seuraan myös instassa ja fb:ssä

 100. Riina kirjoitti:

  Postaus voisi olla esimerkiksi parhaiksi kokemistasi tuotteista ihonhoidossa. Seuraan kaikissa kanavissa.

 101. Sannamarianna kirjoitti:

  Helpot kampaukset sarja. Seuraan kaikilla kanavilla eli neljä arpaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.