Hae
Hannamaria

(ARVONTA) TUOKSUTORSTAI: Escada Sorbetto Rosso -kausituoksu 2018

Postaus sisältää affiliate -linkkejä.

Uusi sarja alkaa – TUOKSUTORSTAI! Ensimmäisenä lauteille pääsee arvonnan kera Escadan tämän vuoden kausituoksu, Escada Sorbetto Rosso. Kyseessä on taas tuttua ja luvattua makeaa Escadaa, mutta ihan uudella raikkaudella ja nuoteilla mitä ennen. Tulevia TUOKSUTORSTAI -postauksia, sekä toisen sarjan MEIKKIVOIDEMAANANTAI, pääseen näkemään klikkaamalla sarjojen nimistä.

TUOKSUTORSTAISSA sukelletaan tuoksujen maailmaan ja kohelletaan nuottien kanssa tutustuen milloin millaiseenkin tuoksuun. Klassikot, uudet tulokkaat ja villaisella painetut hajuvedet pääsevät framille esittelyjen ja arvioiden kera.

Escada Sorbetto Rosso kausituoksu 2018

Brändi – Escada

Escada on ehdottomasti kesä- ja kausituoksujen kuningatar. Kyseinen muotitalo on perustettu vuonna 1976 ja nykyään se tunnetaankin laadukkaista materiaaleistaan, värikkäästä ja moninaisesta värimaailmasta sekä yksityiskohtien huomioimisesta. Muotitalo haluaa pystyä pukemaan jokaisen naisen tilanteeseen kuin tilanteeseen. Raikas, naisellinen ja moderni tyyli on Escadan kulmakiviä.

Ensimmäinen kausituoksu julkaistiin jo vuonna 1993 yhteensopivaksi muotipuolen tuotteiden kanssa – konsepti oli kuitenkin hitti, joka jäi elämään. Fragranticasta pääsee näkemään ja muistelemaan upean listan avulla aiempien vuosien kausituoksuja. FUN FACT: Escada nykyään toivoo kesätuoksujen kulkevan kausituoksu -termillä, sillä niiden lanseeraaminen sijoittuu jo alkuvuoteen ja termi ”kesätuoksu” voi olla hämäävä.

Tuoksun tarina

Vuonna 2018 Escada haluaa viedä meidät Etelä-Italian rannikolle upeiden rantojen, veneiden ja luonnon läheisyyteen. Amalfin rannikko haluaa houkutella luokseen terassipuutarhojen mehukkaiden vesimelonien kukkien sekä sitruunapuiden avulla. Mereltä kantautuva meri-ilma viimeistelee rannikkolomafiiliksen. Unelmien ja mahdollisuuksien lomalle houkuttaa Mads Berg suunnittelema kuosi.

Escada Sorbetto Rosso kausituoksu 2018

Nuotit

Kyseessä on Etd, eli Eau de Toilette -tuoksu, joten tuote sisältää enintään n. 15% tuoksuöljyä ja pysyy iholla n. 2-4 tuntia riippuen olosuhteista. VINKKI: Pidennä tuoksun kestoa suihkuttamalla sitä hiukan hiuksiin!

Latvatuoksussa (ensimmäisenä tuoksusta erottuvat) esiin nousevat päärynä, sitrukset sekä erilaiset merelliset tuoksunuotit, kuten merisuola. Sydäntuoksussa (syventyy ja erottuu parhaiten n. 15 minuutin päästä) päätähtenä on vesimeloni sekä tiare-kukka punaisen omenan ja mandariinin vahvistaessa tuoksua. Pohjatuoksussa (joka tulee esiin tuntien päästä) esiintyvät myskin vivahteet, praliini sekä meripihka.

Escada Sorbetto Rosso kausituoksu 2018

Myytävät koot ja ostopaikat

Tuotetta myydään kolmessa eri koossa; kompaktina 30ml tuoksuna (n. 43€), koristeellisena 50ml kokona (n. 65€) sekä jättimäisenä 100ml pullona (n. 85€).

Verkkokaupoista tuote löytyy myynnissä esimerkiksi seuraavista paikoista: KICKS.fi, Hajuvesi.fi, Nordicfeel.fi, eleven.fi. Kivijalkamyymälöistä etenkin Sokos, Emotion, Stockmann ja KICKS pitävät näitä valikoimissaan. Tuotteesta löytyy myös vartalovoide, jota löytyy samoista kivijalkamyymälöistä ja esimerkiksi evelen.fi:ltä, Nordicfeel.fi:stä sekä KICKS.fi:stä.

Escada Sorbetto Rosso kausituoksu 2018

Kokonaisuus

Kokonaisuutena tuoksu on tuttua ja turvallista Escadan kausituoksua! Ihanan makeaa, mutta etenkin tämän vuoden tuoksu on jotain sellaista raikasta mitä olen Escadalta kaivannut jo pidemmän aikaa. Ihan täydellinen tuoksu kesään ja ihana että vesimeloni (!!) on otettu päärynän ohella tuoksun tähdeksi. Mahtava veto Escadalta, ehdottomasti – tällä jos millä palaa tuoksumuistoissa kesään.

ARVONTAOHJEET!

Noniin ja sitten siihen osuuteen jota kaikki ovat odotelleet!

 • Yksi ääni: Jätä kommentti tähän postaukseen vastaten kysymykseen ”Mihin tuoksuun sinulla liittyy muistoja?” nimimerkkisi ja sähköpostisi kera.
 • + yksi lisä-ääni kun seuraat blogiani Instagramissa
 • + yksi lisä-ääni kun seuraat Youtube -kanavaani
 • + yksi lisä-ääni kun seuraat Facebookissa

Jätä kommenttiin myös vastaus mikäli seuraat sosiaalisen median kanavissa, jotta tiedän tarkastaa tämän. Osallistumisaikaa on n. viikon verran, eli 14.6. klo 23.59 asti.

Lisätiedot GDPR:n vuoksi: Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista. Sähköposti vaaditaan kommentin yhteyteen sille varatulle riville, jotta voin olla voittajaan yhteydessä. Näin annat minulle oikeuden käyttää tuota sähköpostia lisätietojen (kuten osoitteen) pyytämiseen, joka tulee olemaan sen ainoa käyttötarkoitus. Kommentoimalla hyväksyt sen, että nimimerkkisi sekä antamasi lisätiedot tulevat säilymään kommenttikentässä. Mikäli haluat kommenttisi poistettavaksi, tulee sinun vastata laittamaasi kommenttiin ja pyytää kommentin (jonka kautta yhteystietojesi) poistoa. Kommentit säilytetään toistaiseksi. Arvonta suoritetaan lappuäänestyksellä osallistumisajan päätyttyä.

Oletteko te Escadan kausituoksujen faneja?

126 kommenttia

 1. Maisa kirjoitti:

  Olen käynyt nuuhkaisemassa tätä Sokoksella ja tykkäsin kovasti!

  Tuoksumuistoja on niin paljon. Rakkaimmat liittyvät mummolaan, johon mennessä tuoksui AINA tuoreet sämpylät ja korvapuustit. Nyt, kun pohdin kesälomamatkaa, niin nenänpäähän muistuu mieleen tuoksu, joka valtaa astuessa lentokoneesta: meri, kuumuus ja kosteus. Ah!

  Ihanaa ja tuoksuvaa kesää Sinulle! 🙂

 2. Kukka kirjoitti:

  Hajuvesituoksuista Calvin Kleinin One ja Tommy Hilfiger yhdistyy aina tiettyyn, ihanaan, aikakauteen elämässä.

  Escada on kyllä lempimerkkini hajuvesistä!

 3. paula kirjoitti:

  Käytin joskus kaukaisessa menneisyydessä Jill Sanderin Sun-tuoksua. Silloin oli helteinen kesä ja se kesä ja kuumuus muistuu aina siitä tuoksusta mieleeni. Tekisi mieli ostaa sitä tuoksua uudelleen mutta se liittyy niin vahvasti tiettyyn aikaan, että en ehkä pystyisi käyttämään sitä nykyisin.

  Seurailen facessa ja instassa.

 4. Taija kirjoitti:

  Teinivuosina silloinen ihastus käytti Tommy Hilfigerin tuoksua. Edelleenkin tuoksu saa pään kääntymään ja hymyn kasvoille, jos jossain tulee vastaan <3 Kolmella arvalla kesätuoksua yrittämässä 🙂

 5. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Olen ehdoton fani ja muutamiin näistä kausituoksuista hyvin vahvoja muistojakin liittyy 🙂

  Seurailen sinua kaikissa kanavissa eli neljä arpaako sitä tällöin mukaan tulee? 😀

 6. Mirca Seppänen kirjoitti:

  Escadan tuoksut lemppareita ja paljon muistoja!! Seuraan kaikissa kanavissa!

 7. Salli kirjoitti:

  Kahdella arvalla mukaan youtube kanavaa seuraan. Ja Paris hajuveden tuoksu jäänyt mieleen ku tuli laivalta nuorempana ostettua.

 8. Tiia kirjoitti:

  Teininä sain rippilahjaksi Adidaksen flowers tuoksun, josta tuli kertaheitolla lempparini, taisin sitä suihkutellakin vähän liian kanssa 😀 Seuraan sua instan ja youtuben kautta eli 3 arpaa 🙂

 9. Eve kirjoitti:

  Hugo Bossin tuoksut ovat yksiä lemppareitani, erityisesti Nuit. Niihin tuoksuihin liittyy myös paljon muistoja. Seuraan sinua youtubessa, joten kahdella äänellä mukana 🙂

 10. Sarunina kirjoitti:

  Juuri tänään nuuskuttelin tätä ja mietin että onpa aivan ihana tuoksu <3

  Olen jo 32-vuotias mutta silti Escadan kesätuoksutyttöjä henkeen ja vereen. Kaipaan Ibiza hippietä, se tuo mieleen v. 2003 luokkaretken Itävallan kaupunkeihin, kyliin ja alpeille <3

  Seuraan instassa ja fb:ssä.

 11. Hannnnnna kirjoitti:

  Kolmella mukana (youtube + fb). Tykkään hugo bossin tuoksuista, niin naisten kuin miestenkin.

 12. Kata kirjoitti:

  Olen käynyt testailemassa kyseistä hajuvettä, oli kyllä niin ihana ?? On paljon tuoksuja joihin sisältyy muistoja, vaikea päättää vain yhtä.
  Seuraan sinua instagramissa (oma nimimerkkini on katarrar) ja seuraan sinua myös youtubessa. Videoitasi on mukava seurata ☺

 13. Marsa kirjoitti:

  Yves rocherin vadelma tuoksu, teininä hyvin kulutettu! 😀

 14. Rosalie kirjoitti:

  Tuoksumuistoja on niiiin paljon, mutta kun Escadasta on puhe, nousee ensimmäisenä mieleeni ostamani Escadan hajuvesi vuosia, vuosia sitten. Kaikkien aikojen lempituoksun hankin nimittäin ensimmäisillä kesätyörahoillani – eivätkä muuten menneet ne rahat hukkaan. 😉

 15. Tanja J. kirjoitti:

  Tuoksumuistoja on juurikin näistä Escadan kesätuoksuista, alkaen vuodelta 2000-2001. Olen siitä asti näitä rakastanut ja käyttänyt. Seurailen tätä blogia beautybox-portaalin kautta.

 16. Sannamarianna kirjoitti:

  Escadan tuoksut on ihania! Omia tuoksumuistoja on todella paljon, mainittakoon niistä Samba joka oli pitkään kesätuoksuni (90-luvun alusta asti) ja Dalissime. <3

  Seuraan kaikissa kanavissa joten 4 arpaa.

 17. Minna kirjoitti:

  Teininä tuli käytettyä Yves Rocherin Kookos hajuvettä ? Muistan, että se oli tosi suosittua siihen aikaan ja tosi moni käytti sitä.
  Kerran kävi vaan vähän hullusti, kun olin ”järkevänä” ottanu ison pullon kyseistä hajuvettä mukaan kouluun ?
  Hajuvesipullo oli repun sivutaskussa ja ajattelematta viskasin repun penkille ja pullo särkyi…pian koko koulun käytävä alkoi haista kookokselle ?? reppu taisi aika kauan aikaa myös hieman tuoksahtaa ?

  Ja seurailen kaikilla kanavilla ???

 18. Laura kirjoitti:

  3 arvalla mukana, Instassa ja Facessa seuraan :).
  Voi melkein kaikkien käyttämieni hajuvesien ympärille on muodostunut muistoja. Escada tuo mieleen teinivuoteni :D.

 19. Monica kirjoitti:

  Nimenomaan muistot liittyvät vahvasti Escadan kukkaistuoksuihin. Käytin niitä jo teini-iässä ja monet kesäillan muistot liittyvät niihin. ?

 20. Roosa kirjoitti:

  Niin paljon kuin tuoksuja, niin paljon myös muistoja ❤️ Vahvimmat muistot liittyy kuitenkin Escadan silloiseen kausituoksuun, Cherry In The Air, kun löysin itse tuoksujen maailmaan ja löysin itselleni ensimmäisen tuoksun, johon rakastuin heti? Sen jälkeen kaikki makeat ja raikkaat tuoksut ovat olleet osana jokaista päivääni.
  Mukana kaikilla kanavilla❤️

 21. Sanna M kirjoitti:

  Kaikkiin tuoksuihin liittyy jotain muitoja. Escadan Turquoise Summer tuoksusta tulee ihana Jamaikan reissu mieleen <3

 22. -OnneliAnneli- kirjoitti:

  -OnneliAnneli-
  Muistan Myski tuoksun nuoruudestani. Nyt vieläkin sen tuoksu jollakin tuo mieleen ihanan nuoruuden. 2 äänellä mukana, seuraan fb

 23. Marika.T kirjoitti:

  Laura Biagotin Laura herättää muistoja siinä, että se oli ensimmäinen kunnon hajuvesi nuorena n. 1994 minkä aainy. Seuraan facebookissa ja instagramissa

 24. Teija kirjoitti:

  Pikkutyttönä sain ihka ensimmäisen tuoksun, joka oli myski.
  Neljällä arvalla mukaan.

 25. Henskulainen kirjoitti:

  Escadan tuoksut ovat olleet mun lemppareita. Magnetism on ollut talvituoksuna <3 Ja nämä kesäiset hedelmätuoksut ovat niin ihania keväästä syksyyn 🙂

 26. mari kirjoitti:

  Mummo laittoi aina kesällä sitruunalle tuoksuvaa tuoksua ja ”kolinaa”, kun lähdettiin ns. isolle kirkolle. Vieläkin tykkään tuollaisista raikkaista saippuatuoksuista ja kesänkukkasien tuoksuista (pioni, ruusu, kielo). Ne on mun kesä ja onnelliset lapsuuden kesät mummolassa.

 27. manna kirjoitti:

  Nuorempana tuli käytettyä Body Shopin tuoksuja ja hyviähän ne vieläkin ovat. Yhdellä arvalla mukaan.

 28. Veronica kirjoitti:

  Cacharel Anais Anais, nuoruuden kesät..
  Kahdella mukana

 29. Outi kirjoitti:

  Ensimmäinen tuoksuni oli Body Shopin white mysk. Se tuo niin nuoruuden mieleen ?

  Seuraan myös Instaa ja FB.

 30. Tarja kirjoitti:

  Muistoja liittyy Lancomen Tresor -tuoksuun. Villejä kesäöitä ja rakkaussuhteen alkua.
  Kahdella arvalla mukana.

 31. NOORANTALA kirjoitti:

  Täällä Escadan kesätuoksujen fani ✋? Tästäkin oon haaveillut mutta en millään raaskinut vielä ostaa ?

  Aina kun haistan Victoria’s Secretin mango temptationin, tulee niin elävästi mieleen kun oltiin perheen kanssa reissussa Egyptissä. Siellä käytin tätä tuoksua ahkerasti yläasteikäisenä. ?

  Seuraan youtubessa ja facessa!

 32. Suwi kirjoitti:

  Yves Rocherilta vanilja hajuvesi. Vaniljasta tulee aina mieleem yöttömät yöt joita tullut miehen kanssa vietettyä kesällä

 33. Anniina Lång kirjoitti:

  Joku Chanelin tuoksu se oli, exän antama. Inhoan nykyisin 😀

  anniina.lang96@gmail.com

 34. MINI-blogi kirjoitti:

  Kahdella arvalla mukana, seuraan FB:ssa!

  Calvin Klein Eternity, sitä käytin monta vuotta nuorempana!

 35. Roosa kirjoitti:

  Hajuvesiin liittyvä tuoksumuisto kietoutuu Victoria’s Secretin Bombshellin ympärille, sitä tuli teininä kulutettua samalla kun koki vaikka ja mitä 🙂

 36. Sikke kirjoitti:

  Kahdella arvalla mukana seuraan instassa nimellä sikkesofia.
  Muistoja tuo mieleen escadan sorbetto rosso.

 37. Kati kirjoitti:

  Tuoksumuistoista tulee mieleen ihan muut kuin parfyymit! Hillan tuoksu marjaretken jälkeen..2 arpaa, facessa seuraan..

 38. Noora kirjoitti:

  Tuoksumuistot vie vahvasti yläasteaikoihin, kun tuli paljon käytettyä Christina Aguileran hajuvesiä!

 39. Anne kirjoitti:

  Voi, tämä tuoksu on aivan ihastuttava! Escadan tuoksut ovat lemppareitani, mutta muistoja on erityisesti jättänyt Dolce & Gabbanan Light Blue -tuoksu jota käytin paljon parikymppisenä, niin raikas ja vesimäinen tuoksu.
  Seuraan blogiasi Instagramissa ja Facebookissa. 🙂

 40. Emilia kirjoitti:

  Escada cherry in the air. Mun kesätuoksu tulee monia muistoja mieleen 🙂 Valmistus vissiin vaan lopetettu.. Tai ainakin vaikeasti saatavissa. Ehkä tästä korvaaja?

 41. Jonna kirjoitti:

  Kaikki escadat tuoksuu taivaalliselta, mitä olen itse testannut, niin raikkaita ja tuo mieleen kesän ja hyvän olon. Born in the paradise on ollut suosikki tähän mennessä.

 42. Krista kirjoitti:

  Vahvin tuoksumuisto on yli kymmenen vuoden takaa kun kävin tuoksuttamassa Versacen Bright Christalia kaupassa ja viime kesänä vihdoin ostin sen itselle. Aiemmin koin sen olevan liian aikuismainen tuoksu itselle 🙂
  Seuraan someissa 🙂

 43. Katja kirjoitti:

  Escadan kesätuoksut on aina herättäneet muistoja. Nyt en ole moneen vuoteen ostanut, mutta yhdessä vaiheessa tuli niitä joka vuosi ostettua. Yleensä lomareissulta ”tuliaisina” joten ihanat reissut muistuu niistä mieleen.

 44. Marika kirjoitti:

  Escadan tuoksut niistä tulee aina kesämieleen ja saavat ihanan kesä fiilikset! 🙂

 45. Maria kirjoitti:

  Rockin Rio, kaverilla oli ja testailin, heti rakastuin

 46. Anri kirjoitti:

  Nuoruudesta muistuu mieleen ehdottomasti Les belles de ricci liberte acitulee by nina ricci edt.ja niin nätti pullo. Harmitus suuri, kun sitä ei saa enää. Seuranta instassa, facebookissa ja youtubessa.

 47. Tanja kirjoitti:

  Calvin Klein One, niitä aikoja ei unohda, vaikka melkein haluaisi 😀

 48. MarjaKoo kirjoitti:

  Neljällä arvalla mukana (insta, fb, youtube)

  Body Shopin tuoksuja ennen aikaan, Escadan tuoksut nyt suosikkeja.

 49. Irmeli kirjoitti:

  Christina Aguileran tuoksun ostin äidille (oli tällöin noin 80-vuotias) ja hän rakasti sitä! Tulee siitä tuoksusta aina mieleen edesmennyt äitini. ♥

  1 arpa. irmeli.nieminen (at) hotmail.com

 50. Jelena kirjoitti:

  Guessin hajuvesi oli ensimmäinen omistamani hajuvesi. Sain sen lahjaksi äidiltäni. Tulee lapsuus mieleen. 🙂

 51. Ipe kirjoitti:

  Christina Aguileran hajuveden ostin edesmenneelle äidilleni tuliaisiksi. Hän rakasti sitä! Tulee mieleen siitä tuoksusta rakas äitini.:)

  1 arpa.

 52. sanna kettunen kirjoitti:

  Calvin Kleinin one, käytin itse vuosia ja nyt ostin siipalle saman (on unisex).
  Myös Escadan sexy graffiti tuo mieleen monta sensuroitua juttua?

 53. Ida kirjoitti:

  Loverdose sain joululahjaksi muistuu mieleen tuoksusta 🙂

 54. Kim-julia kirjoitti:

  Escadan Moon Sparkle tuoksu tuli heti mieleen. Vuosi tais olla 2007 kun sitä myytiin, ja käytin sitä koko kesän ennen ylä-asteen aloittamista. Tämä Sorbetto Rosso muistuttaa hiukan sitä!
  Toivottvasti kyseinen tuoksu tulisi vielä joskus myyntiin… ?

 55. Kirsi s kirjoitti:

  Yves saint laurent manifestoon liittyy paljon muistoja ja rakastan sitä edelleen ? instan , ja facen kautta sinua seurailen ☀

 56. Anna kirjoitti:

  Viktor & Rolf Flowerbomb tuo aina mieleeni kaksi vuotta takaisen joulun, jolloin olin monta kuukautta joulukuuta aiemmin kertonut poikaystävälleni kyseisestä hajuvedestä ohimennen. Jouluna avasin hänen lahjansa ja olin ällikällä lyöty kun huomasin paketista paljastuvan tämän parfyymin. Kysyin häneltä, miten hän tiesi antaa minulle juuri tietyn tuoksun lahjaksi ja hän muistutti että olin maininnut sen kerran aikaisemmin. Siitä tuli todella onnellinen fiilis, kun tajusin että poikaystäväni oli vaivihkaa kirjoittanut ylös tuotteen nimen hankkiakseen sen minulle joululahjaksi.

  Seuraan Facebookissa, Instagramissa ja Youtubessa omalla nimelläni joten neljällä arvalla mukana ollaan!

 57. Eija kirjoitti:

  Parhaiten mieleen tulee mummon aikanaan käyttämä kielon tuoksu.. Insta ja fb seurailen

 58. Anu kirjoitti:

  Kookos hajuveteen liittyy paljon muistoja teiniajoista, kun silloin kyseistä hajuvettä käytettiin. Seuraan sua instassa, facessa sekä youtubessa.

 59. Emma Lindfors kirjoitti:

  Escada turquoise summer, oli ensimmäinen kunnon hajuveteni??

 60. Emma kirjoitti:

  Äiti käyttää Escada cherry in the air tuoksua, jota pienenpänä halusin aina kokeilla itsekin. Seuraan sua ig:ssä, fb:ssä ja youtubessa.

 61. Sini kirjoitti:

  Esim teini-ikään liittyviä muistoja tulee mieleen yhdestä Christina Aguileran ja yhdestä Policen tuoksusta.

 62. Saara Sinisalo kirjoitti:

  Parhaat tuoksut ja eniten käytössä olleet escada fiesta carioca ja victoria’s secretin bombshell?
  Instassa ja facessa seurailen?

 63. Mint Candy kirjoitti:

  Ihastuin Cotyn Vanilla Fields -tuoksuun aikanaan vaihdossa Hollannissa. Tuoksu oli kovasti mieleeni ja pahoittelen, että se lopetettiin melko nopeasti. Siihen liittyy paljon vaihtovuoden muistoja.

  Mukana kolmella äänellä (muisto, FB ja IG).

 64. Maria Emilia kirjoitti:

  Escadan Pacific Paradise tuo muistoja yläasteiästä! 🙂 Aloin seurata sinua kaikissa: Instagramissa, Youtubessa ja Facebookissa.

 65. Elise H. kirjoitti:

  Kaikilla neljällä arvalla mukana! Tuo Sorbetto Rosso on ihana tuoksu, olen kaupassa kerran testannut, mutta en ole raaskinut ostaa, vaikka kovasti siihen ihastuinkin
  Hajuvesistä ei tule nyt mieleen erityisiä tuoksumuistoja, mutta sen sijaan ruohonleikkuun jälkeisestä vahvasta ruohontuoksusta tulee kesäiset muistot 🙂

 66. Johanna kirjoitti:

  Paras tuoksumuistoni liittyy vanhaan mexxin hajuveteen, jonka sain nuoruusystävältä. Siinä hajuvedessä tuoksuvat Lapin kesäyöt ja nuoruuden kaikki potentiaali.

  Seuraan sinua kaikissa eri medioissa.

 67. Riitta Seppänen kirjoitti:

  Hei. Minut tuoksumuistomatkalle Kreikkaan vie Givenchyn Ysatis. Tuoksutan sitä aina välillä ja muistot ihanista ajoista palaavat mieleen, nyyh
  Osallistun kahdella arvalla: tämä ja facebook

 68. Elinam kirjoitti:

  Eka tuoksumuisto tulee mieleen äidin hajuvesi. Muistan tuoksun tarkasti miltä äiti tuoksui kun syliin hyppäsi. Hajuvesi on ollut Oscar de la renta. Seuraan sinua Facebookissa ?

 69. noora kirjoitti:

  Oih, tästä tuoksu kesän rientoihin! <3

 70. Iina Jokinen kirjoitti:

  dolce & gabbana light blue ?

 71. Liinail kirjoitti:

  Escada on ollut ensimmäinen hajuveteni, ja ne ovat vieläkin niin ihania!

 72. Airi kirjoitti:

  Siskoni sai poikaystävältään lahjaksi Opium hajuveden joka oli Libanonista tuotu, vahva tuoksu josta en tykännyt.

 73. Emma kirjoitti:

  Ei ole Escadan Island Kiss-tuoksua voittanutta! Mulla on vieläkin se pullo tallessa, mutta ei tuoksu enää.. Kultaisilta teiniajoilta toi paljon muistoja mieleen ❤️ harmi kun sitä ei saa enään.. ?

 74. Emma kirjoitti:

  Ja unohtui laittaa äskeiseen että seuraan sinua igssä, fbssä ja youtubessa ?

 75. Noora r kirjoitti:

  Muistoja tulee Viva la Juicy tuoksusta ?

 76. Heksutin kirjoitti:

  Ostin joskus vuonna nakki ja muussi kausituotteena tulleen cherry in the air tuoksun. Koko kesä meni ampiaisia paetessa ja voi sitä vitutuksen määrää! 😀
  Nykyään käyttäessäni tätä, tulee haikea fiilis, kun tajuaa ettei ampiaisia oikeastaan enää ole. 🙁

  Ja joo laitoin kaikki seuraukset päälle. :DDDDDDDDD

 77. Linda kirjoitti:

  Hugo Boss, XX. Käytin tätä aina ja kaikissa tilaisuuksissa, oli sellainen että kehtaisi paremmissakin paikoissa käyttää eikä ollut arkeen liian vahva. Muistot liittyvät elämänvaiheeseen opiskelujen ja perheen perustamisen välissä. Ihanaa aikaa ja ihana tuoksu, joka on jo surukseni lopetettu. Kaikki somekanavat seurannassa.

 78. Ellen kirjoitti:

  Vahvin tuoksumuistoni on isäni tekemät (ei niin herkulliset) keitot XD. Kaikki asunnossa tiesivät mitä ruokaa jouduttaisiin syömään seuraavat päivät.
  Hajuvesiin liittyvät tuoksumuistot ovat lähinnä Löytöliiteristä ostettuja prinsessahajuvesiä. Monikossa, koska yhden tiputin vahingossa vessanpönttöön.Muistan myös monet äitini hajuvesistä, mutta en ole varma osaisinko eritellä niitä.

 79. Sanna K. kirjoitti:

  Itseasiassa muistoja herättävin tuoksu on myös Escadan hajuvesi, Taj Sunset! 🙂 Se oli ensimmäinen ”oikea” hajuveteni, sitä ennen olin suihkinut menemään silloisen Seppälän tuoksuja. Sain Taj Sunsetin lahjaksi ensimmäiseltä poikaystävältäni, ja siihen liittyykin vahvasti ensirakkauden muistot ja se kaikki kutkuttava uusi aika mitä nuoruudessa oli meneillään 🙂 Se huolettomuus, ai että! Niin elävästi vielä pystyn haistamaan tuon tuoksun! 😀
  Seurailen ig:ssä ja YouTubessa.

 80. Seija. Utriainen kirjoitti:

  Tuoksumuisti on kielon tuoksu. Se oli sellaisella pienellä lastalla levitettävä rasvanmuotoista tuoksua. Olen monesti kaivannut sitä retroa takaisin. Mukana kahdella arvalla.

 81. Pilvi kirjoitti:

  Escadan Cherry tuoksu on sellanen mikä tuo paljon hyviä muistoja mieleen muutaman vuoden takaa ❤ Luonnollisista tuoksuista sateen jälkeinen metsä on lapsuuden muistot tuova ❤

 82. Päivikki kirjoitti:

  Paras tuoksumuistoni on nykyisen mieheni eksoottinen hiusöljy, joka tuoksui kukkasilta ensitapaamisellamme ?

 83. markku kirjoitti:

  bodyshopin vanilja-tuojsu tuo aina teiniajat mieleen. 😀

 84. Jasmin kirjoitti:

  Escada cherry in the air

 85. Noora kirjoitti:

  Ensimmäinen oikea hajuveteni, Burberryn Summer (for women) on yksi parhaista tuoksuista ja käytössä minulla edelleen Escadojen ohella. Rakastan makeita ja trooppisia tuoksuja, joten Sorbetto Rosso sopisi hyllylleni täydellisesti!

 86. Tiitu kirjoitti:

  Escadat mun suosikkeja ja niistä myös paljon kivoja tuoksumuistoja 🙂 Yvesin vaniljasta tulee myös teinivuodet vahvasti mieleen.

 87. Heli kirjoitti:

  Tuoksumuistona on vain se, kun sain lapsena äidin vanhat hajuvesipullot itselleni! Ne oli jo melkein tyhjiä, eli käytin niitä vain koristeina 😀
  Kaikilla neljällä arvalla mukana arvonnassa!

 88. Tiina kirjoitti:

  Ekana tulee mieleen ku äidillä oli vanilijan tuoksuista hajuvettä. Ja pakkohan se oli aina ala-asteikäisenä käydä haistelemassa sitä! Myös Avonin Bond-girl (?) hajuvesi on jääny mieleen, sekin ollut äidin käytössä 🙂

 89. Ella kirjoitti:

  Victoria’s secret tuoksut on ensimmäisiä muistojani hajuvesistä!
  Seuraan Youtubessa.

 90. sikkuralla kirjoitti:

  Bossin Orange-tuoksuun liittyy muistoja eräästä keväisestä ulkomaanmatkasta.
  Seuraan fb:n kautta.

 91. Ninnu kirjoitti:

  Escadan Cherry in the air on muistoja herättävä kesätuoksu:)

 92. Sari P kirjoitti:

  Yhdellä mukana! Diorin J’Adore on ollut suosikkituoksuni jo vuosia. Käytin sitä, kun menin treffeille mieheni kanssa vuosia sitten. Tottakai käytin sitä, kun menimme naimisiin. Villi veikkaus – mitähän käyttäisin, kun 10-vuotishääpäivä koittaa kohtapuoliin? 🙂

 93. Jemina Salonen kirjoitti:

  Vikrtor & Rolf Bon Bon tuoksuun liittyy rakkaita ja haikeita muistoja <3 Viimeiseksi jäänyt tuoksu jonka sain rakkaalta isältäni lahjaksi <3

 94. Emmi kirjoitti:

  Escada cherre in the air! Kesä muistot 2 vuodentakaanta tulee muistoon?? Se kesä oli ihan mahtava kaikkineen reissuineen ?

 95. Emmi kirjoitti:

  Cherry*

 96. Ada-Sofia Hämäläinen kirjoitti:

  Ysl Kouros Silver, poikaystävän hajuvesi ❤

 97. Ada-Sofia Hämäläinen kirjoitti:

  Ysl kouros silver, poikaystävän hajuvesi ❤

  Kaikki seurattu ja tilattu.

 98. Iida kirjoitti:

  Calvin Klein Shock, tästä tulee mieleen minun ja mieheni seurustelun alkuajat 🙂 edelleen yks lempparituoksuista!
  Seuraan kaikissa kanavissa 🙂

 99. Minna kirjoitti:

  Escadan Sentiment. Parhain tuoksu, minkä viimeiset pisarat käytin harkiten. Sain sen mieheltä tuliaisena.

 100. Katja kirjoitti:

  Escada Taj Sunset, käytin kyseistä tuoksua ensimmäisillä treffeillä mieheni kanssa.

 101. Juulia kirjoitti:

  Acqua dell’Elba nimisen merkin nimikkotuoksuun liittyy vahvasti Elban saarella viettämääni kesään <3

 102. Maarit kirjoitti:

  Mulla on yksi Escadan tuoksu, monta vuotta sitten äitiltä saatu, jota käytän aina kun lähden baariin tai muuhun illanviettoon. Jos tuoksua jää vaikka takkiin, tuo se mieleen aina tanssimisen ja juhlimisen ja hyvän fiiliksen. Niin vahvasti, että kesken työpäivänkin tekis mieli lähteä tanssimaan 😀

 103. Siiru kirjoitti:

  La vie est belle muistuttaa ihanista juhlista ja muista erikoistilaisuuksista!

 104. JennaO kirjoitti:

  Lancomen Hypnoseen. Äitini käytti sitä aina juhlissa ja niistä on jäänyt ihania muistoja. Se on nykyään myös itselläni juhlatuoksuna käytössä! 🙂

 105. Tanja kirjoitti:

  Minun on pakko mainitahajuvesisä Lagerfeldin sunmoonstar-tuoksu. Harmi, että sit ei enää saa. Tuoksu liittyyy 1990-luvulla moneen elämän käännekohtaan. Esimerkiksi mieheni kohtaamiseen, valmistumiseen ammattiiini ja parhaisiin bileisiin:)
  4 arpaa.

 106. Iida Kinnunen kirjoitti:

  Lemppari tuoksumuisto tulee escadan cherry in the air hajuvedestä. Ostin sen parivuotta sitten, kun olin reissussa ja se muistuttaa mua aina kyseisestä reissusta, joka oli kyllä ikimuistoinen ja unohtamaton! Escada on lempi hajuvesi merkki mitä tykkään käyttää ja mulla on tosi paljon niitä, vaikka kylläkin ne ovat päässeet loppumaan ? Olisi ihana voittaa tämä, koska tuoksu on aivan uskomattoman ihana ja olen tällä hetkellä uuden hajuveden tarpeessa !:)

  Seuraan sosiaalisia medioitasi.

 107. ViiviK kirjoitti:

  Vahvimmat muistot liittyy So-sarjan So sensual tuoksuun! Käytin tätä kun teininä tapasin nykyisen kihlattuni 😀 4 arvalla mukana eli seuraan kaikissa mahdollisissa kanavissa

 108. Henna kirjoitti:

  Escadan Samba oli ensimmäinen hyvä tuoksumuistoni. Yhdellä arvalla osallistun.

 109. tiiu kirjoitti:

  Syreenin tuoksuun. Se tuoksui niin ihanalta mummolan pihassa.

 110. Helena kirjoitti:

  Tämä oli tosi kiva kausituoksu Escadalta! Eniten tuoksumuistoja liittyy hajuvesiin, lähinnä juurikin noihin Escadan kausituoksuihin ennen vuotta 2010 ja sen jälkeen. Lisäksi tietty tuore pulla ja vastapestyt pyykit tuoksuu ihanalta ja herättää turvallisen tunteen 😀

 111. piitu kirjoitti:

  Osallistun yhdellä. Lancomen Hypnose on jäänyt mieleeni. Sain sen lahjaksi ja se oli mieluinen.

 112. Annak kirjoitti:

  Myskisistä mutta naisellisista hieman mystisistä tuoksuista tulee mieleen mummuni, joks tuoksui aina tuolta. Jostain syystä en kuitenkaan tiedä, mitä hajuvettä hän aikoinaan käytti, eikä hän enää muista tarkasti mikä se oli. Mukana yhdellä arvalla!

 113. Tuisku kirjoitti:

  Yhdellä arvalla mukaan. Kenzon hajuvesi ja nuoruus. Nimeä en enää muista.

 114. Venla Malinen kirjoitti:

  Ihanan tuoksuinen tuo escadan hajuvesi! Itselläni paljon tuoksumuistoja, mutta päällimmäisenä mielessä on ensimmäinen ulkomaanmatka Kreetalle. Lentokoneesta ulos tullessani suolainen merituuli otti minut vastaan. Sitä ihanaa suolaista tuulta en unohda koskaan!

  Seurailen sua lisäksi instassa ja youtubessa! 🙂

 115. sarita kirjoitti:

  Sensain Silk on pitkäaikainen suosikkini. Ihana tuoksu! Escadaakin on tullut aikoinaan käytettyä.

 116. Sannak kirjoitti:

  Escadan kesätuoksut on kuuluneet jo niin moneen kesään, että tämä olisi aivan huikeaa saada. Tuoksu on vieläpä kerrassaan ihana!! Yhdellä arvalla mukaan.

 117. SkyFall kirjoitti:

  Voi, tuoksumuistoja on niin paljon. Oikeestaan aina kun hankkii uuden hajuveden , siihen alkaa liittymään muistoja.
  Tommy Hilfigerin Tommy Girl tuo aina nuoruuden risteilyreissut mieleen, Issey Miake hääpäivän … Tuoksumuistot on ihana asia !

 118. Eerika kirjoitti:

  Lemppari muistot liittyy ehdottomasti escadan hajuvesiin! Escadan tuoksut leijuvat niin talvisissa kuin kesäisissäkin muistoissa!

 119. Milla kirjoitti:

  Olen aina tykännyt ihan hirveän paljon eri hajuvesistä ja ihan alakoulusta asti olen silloin tällöin tykännyt laittaa pari suihkausta hajuvettä vaikkapa koulun joulujuhlaan tmv. Yksi haju joka on jäänyt aivan omalla tavallaan mieleen on guessin violetissa pakkauksessa oleva hajuvesi (nimeä en muista, koska ilmeisesti niitä ei enää tuoda suomeen) käytin tätä hajuvettä kun olin vitos luokalla ja yksi päivä päätin suihkkauttaa tätä hajuvettä ja samana päivänä sain ensi suudelmani sen hetkiseltä ”poikaystävältäni”. Jotenkin voin vieläkin haistaa tuon hajun nenässäni ja tuntuu, että tämä haju on jäänyt paremmin mieleeni kun itse ensisuudelmani:D ja sitten tietenkin toinen haju on mummolan haju, jossa aina tuoksui tuoreet korvapuustit ja lihapullat.

 120. Milla kirjoitti:

  Seuraan kaikissa kansvissa:)

 121. Ida kirjoitti:

  Viva la Juicyn tuoksuja olen käyttänyt monta vuotta, joten heidän tuoksut on kyllä monissa muistoissa mukana!
  Seuraan kaikissa kanavissa.

 122. Nakkikastike kirjoitti:

  Moniin tuoksuihin liittyy vahvasti muistoja, mutta hajuvesistä eniten Flower by Kenzoon, sitä on käytetty monissa merkityksellisissä hetkissä. Seuraan kaikissa mainituissa kanavissa 🙂

 123. Elina kirjoitti:

  Tommy Hilfigerin Peach Blossom -tuoksuun liittyy paljon muistoja, sillä sain sen ensimmäisenä vuosipäivänämme lahjaksi nykyiseltä avomieheltäni. Hän oli tuolloin armeijassa ja oli iltavapaalla käynyt Jyväskylän Sokoksella etsimässä sopivaa tuoksua lahjaksi. Jälkeenpäin on monesti ihmetelty, miten tuoksun valinta onnistui, sillä poikaystävä oli useamman asteen kuumeessa ja nenä aivan tukossa. Joka tapauksessa ihana tuoksu ja mielestäni erittäin sopiva itselleni, ja poikaystäväkin tykkää, vaikka tuoksu olikin kuulemma siellä Sokoksella ”erilailla hyvä haju”. : D

 124. ansu88 kirjoitti:

  Escadan Magnetism oli suosikkini jokin aika sitten. Siihen liittyy paljon muistoja ja oikeastaan pitäisi hankkia sitä taas.

 125. Pilvikki kirjoitti:

  Teiniajan hajuvesi oli Givenchyn Amarige. Muutamia vuosia myöhemmin käytin Yves Rocherin Vaniljaa. Ensimmäinen Escadan kausituoksu tarttui mukaan Ruotsin laivalta vuonna 1995.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *