Hae
Hannamaria

Bette Box Huhtikuu 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Bette Box Huhtikuu 2019 on aikamoisen nappi tähänhetkiseen tilanteeseeni, ei olisi parempaa voinut toivoa! Jyväskylässä yllättäen oli Postilla taas ongelmia toimittaa pakettia ja se oli jumissa useamman päivän, jonka vuoksi pääsen tämän vasta nyt esittelemään. Mutta asiaan! Kuten muutkin boxit, olen tämänkin saanut osana ilmaista tilausjaksoa ja voit kaikki aikaisemmat Bette Box -kuukaudet katsoa täältä. 

Bette Box Huhtikuu 2019

Tässä kuussa teemana oli Fresh it up, jota koko boxin graafinen ulkoasu kyllä henkii! Myös sisältö osui omalla kohdallani nappiin, olen nähnyt mm. versioita joissa on Elvitalin shampoota mukana – noista en olisi itse niin pitänyt, mutta tässä tuli mulle täydelliset tuotteet! Ihmettelen kuitenkin miksi Elvitalin infolappusen sain, vaikka noita tuotteita ei omassa boxissani ollut.

Bette Box Huhtikuu 2019

Helein Strong Collagen -ravintolisä (19€/90 tablettia) on ihan nappivalinta omaan boxiini! Söin tämän viikon alussa viimeiset Halo Hair Skin Nails-ravintolisäni ja olen pohtinut minkä otan seuraavaksi käyttöön. Tämä sisältää pääosin kollageenia, mutta esim. myös C-vitamiinia imeytymisen helpoittamiseksi. Annostus on hämmentävän suuren oloinen, sillä tabletteja pitää ottaa kolme päivässä – tuotako ei kaikkea olisi voinut saada yhteen tablettiin ja tehdä 30 tabletin paketin, nyt kun tämä kestää kuitenkin saman verran? Saatavilla apteekeista sekä apteekkituotteet.fi:stä.

Lumene Essential Volume -ripsiväri (9,90€/kpl) menee seuraavana nykyisen Maybellinen Snapscaran jälkeen testiin. Voidemainen koostumus ja volyymia antava harja kuulostaa lupaavalle ja jopa niin hyvälle, että se saattaa päätä Top 3 -markettiripsivärieni jatkoksi! Saatavilla jossain vaiheessa suurimmista marketeista, nyt mm. Mylook.fi:stä sekä Bangerheadilta.

Bette Box Huhtikuu 2019

N.A.E Idratazione -suihkugeeli (4€/200ml) on ihan uusi tuttavuus merkkiään myöden! Pidän näissä boxeissa juuri tästä, että merkitkin ovat ainakin silloin tällein vielä mullekin uusia! Tämän tilalla on saattanut tulla deodorantti. Brändi on täysin vegaaninen ja pakkaukset 100% kierrätettäviä – juuri tälläisiä merkkejä tarvitaan kauneusboxeihin lisää! Saatavuus hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista sekä tavarataloista sekä mm. stockmann.com:sta.

Figs & Rouge Hydra-Pore Velvet Cream (40€/30ml) on heti toinen ylläri boxissa, sillä merkki on tuntematon! Tämä on puhtaasti mattapinnan tuova tuote ja ilmeisesti ihohuokoset pitäisivät hiukan häipyä tämän kanssa. Ilmeisesti tämän voi levittää sekä kasvovoiteena (etenkin mikäli jos kasvot ovat rasvoittuvat), mutta jonkinlaisen pohjustustuotteen virkaa tämä toimittaa levitettynä ennen meikkiä mutta päivävoiteen jälkeen. Jännää! Saatavilla glamlinshop.fi:stä. 

Bette Box Huhtikuu 2019

Mukana oli myös yksi tuoksunäyte, Flower by Kenzo. Olen tuota töissä tuoksutellut ja tämä jos mikä on todella vahva ruusu tuoksultaan ja tuo minulle mieleen edesmenneen mummoni (jostain kumman syystä). Saatavilla mm. Nordicfeel.fi -verkkokaupasta (josta vielä 14.4. asti koodilla TUOKSUT15 saat -15% normaalihintaisista tuoksuista).

Toinen pienempi tuote on Suomeen juuri rantautuneen, uuden hiustuotemerkki Ikoo:n Infusions Hair Fresh-Ups -hiuslaput (9,90€ / 8kpl), joilla hiuspohja ja hiukset raikastuvat minttu- ja teepensasuutteen avulla. Testiin menee! Saatavilla mm. K-Citymarketeista, Stockmann-tavarataloista sekä stockmann.com:sta (jossa nyt tarjouksessa!).

——————-

Mikäli oman Bette Boxin tilaaminen kiinnostelee, voit laittaa eripituiset tilaukset tulemaan täältä. Saatavilla siis perinteiseen tapaan jatkuva tilaus (jonka voi peruuttaa heti mikäli haluaa vain yhden kk boxin), 3kk tilaus sekä 6kk tilaus jossa tulee +1 boxi! Huomiseen iltaan 14.4. asti saat vielä koodilla SUPERVIIKKO maaliskuun boxin kaupan päälle tilaukseesi! Mikäli haluat sen sijaan -20% tilauksestasi, käytä koodia KICKSTART.

Mitkä on teidän luottotuotteet nopeaan freesaukseen?

4 kommenttia

  1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

    Mulle boxi tuli pienellä variaatiolla:
    https://blingershimmer.blogspot.com/2019/04/bette-box-huhtikuu.html

  2. Janina kirjoitti:

    Ompa monipuolinen ja hyvältä vaikuttava Bette Box! Itse en ole ikinä vielä tilannut, mutta olisi mielenkiintoista. Pääsisi varmasti tutustumaan paljon uusiin tuotteisiin ja löytäisi mahdollisesti uusia suosikkeja 🙂

    http://janinacharlotta.blogspot.com/?m=1

  3. Sonja kirjoitti:

    Tykkäsin tästä boksista itsekin! Mun luottotuote on kuivashampoo! 🙂

  4. Helena kirjoitti:

    Onpa paljon miellyttäviä tuotteita uusimmassa Berge boxissa. Onko sulla kokemusta noista ravintolisistä? Miten vaikuttavat ihoon? Täytyy harkita jos itsekin tilaisin tämän. Kiitos :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *