Hae
Hannamaria

Kuivan ihon yöllinen pelastaja: Huxley Sleep Mask Good Night -yönaamio

*Sisältää mainoslinkkejä

Pelastaja on löytynyt! Tai no, vielä yksi sellainen. Huxley Sleep Mask Good Night -yönaamio asteli elämääni jokin aika sitten ja olen sen kanssa päässyt viettämään jo useammat kivat yöt.

Huxley Sleep Mask Good Night -yönaamio

Olen suuri yövoiteiden ja -naamioiden fani ja jatkuvasti etsimässä uutta ja ihanaa tuotetta. Huxley ylipäätään oli listalla brändeistä, joiden tuotteita halusin kokeilla ja Purkkisirkus-Sonjan tätä suositellessa, en voinut vastustaa sen ostoa I love me -messuilta.

Mikä on yönaamio?

Maailman helpoin naamio. Nimensä mukaisesta yönaamiot jätetään kasvoille yön ajaksi vaikuttamaan ja herätessä iso on kuin vauvan pylly (yleensä). Niiden alle voi kerrostaa mm. kasvovesiä tai seerumeita, jotka yleensä vain tehostavat kokonaisuuden tehoa.

Koostumuksia on monenlaisia, mutta suurin osa törmäämistäni on tälläisiä geelimäisiä tai perinteisemmän voiteen tuntuisia. Yönaamio tehoaa paremmin kuoritun ihon kanssa, mutta nämä ovat niin helppoja että itse käyttäessäni 1-2 kertaa viikossa en näe tarvetta kuoria ihoa ennen joka kertaa.

Huxley Sleep Mask Good Night -yönaamio

Koostumus ja kosteutusteho

Koostumus on geelimäinen, mikä helpottaa sen levitystä kasvoille. Tuoksu on melko mieto ja lähestulkoon ”puhdas”, kevyen raikas kuitenkin. Oma pintakuiva ihoni on tästä pitänyt todella paljon, vaikkakin tuote on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Myös testikohteeni, jolla on rasvoittuva iho, piti tästä suuresti! Se on todennäköisesti tuo viikunakaktuksen tuoksu, jota rakastan.

Geelimäisestä koostumuksesta huolimatta tämä ei jää tahmean tuntuiseksi kasvoille, vaan imeytyy todella hyvin. Kosteutusteho on yksinäänkin todella hyvä, mutta itse laitan alle aina kosteuttavan kasvoveden sekä ohuen seerumin ja iho on aamulla superkuulas, pintakuivuus poissa ja meikki tuntuu sujahtavan kasvoille entistä paremmin.

Huxley Sleep Mask Good Night -yönaamio

Kokonaisuutena tämä on yönaamioista tähän asti testaamistani paras, mikä kertoo jo todella paljon. Olen erittäin tyytyväinen tähän ensikosketukseeni Huxleyn tuotteisiin ja aion varmasti testata vielä useamman tuotteen heiltä.

Ostopaikat ja hinta

Huxleyn tuotteita myy nykyään jo moni suomalainen verkkokauppa sekä jotkin kivijalkamyymälät. Tällä ainoastaan 120g koossa tulevalla tuubilla on hintaa ostopaikasta riippuen n. 26€ (ja tuotteen saa sentään käytettyä loppuun, sillä tuubin saa halkaistua ja loput kaavittua talteen).

Huxley Sleep Mask Good Night -yönaamio löytyy verkosta mm. näistä kaupoista: edullisimmillaan tämä löytyy *Bangerhead.fi:stä, muutoin *eleven.fi ja *nobebeauty.fi ovat hyviä.

*****

Uusien ja erilaisten yönaamioiden sekä ihonhoitotuotteiden metsästy ja testailu jatkuu täällä kuumana. Onko teillä joitakin suosikkeja, joita mun pitäisi joko Huxleyltä tai ylipäätään testata? Kertokaa ihmeessä, mielelläni tutustun aina uusiin tuotteisiin ja brändeihin.

Käytättekö te yönaamioita?

4 kommenttia

 1. miranda kirjoitti:

  Itse asiassa Huxleyn tuoksu on erikseen heille kehitetty, viikunakaktuksen tuoksu on pistävä. Tämän kertoi Virve Fredman I love me-messuilla. Huxleyn tuotteista kasvovesi on ihana. Evolven hyaluronihapposeerumi on myös ihana.

  • hannamariav kirjoitti:

   Mahtava lisäinfo, kiitos! Joku samantyylinen näissä kuitenkin on yhden Molton Brownin tuoksun kanssa, en vain sitten keksi että mikä! Kasvovesi onkin tällä hetkellä mulla Ekopharmalta, pitää testailla Huxleyn kun nykyinen loppuu!

 2. Sini kirjoitti:

  Tämmönen yönaamio ois niin kätevä helppoutensa takia! Oon testerinä kokeillu yhtä Huxleyn seerumeista ja se tuntui superkosteuttavalta, joten varmasti tääkin ois hyvä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *