Hae
Hannamaria

Viimeinen koskaan: Bette Box Tammikuu 2020

*Sisältää mainoslinkkejä

Bette Box Tammikuu 2020

Bette Box Tammikuu 2020 on viimeinen Bette Box koskaan. Tanskalainen *Goodiebox on nimittäin ostanut liiketoiminnan ja tulevaisuudessa tämän boksin sijaan tuleekin Goodieboxia. Mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää, mutta käydäänpäs nyt läpi mitä viimeinen ikinä toimiva Bette Box pitää sisällään.

Tämä Bette Box on saatu PR:nä ja kaikki aikaisemmat Bette Box -kuukaudet voit katsoa täältä. 

Bette Box Tammikuu 2020

Mulla on hiukan ristiriitaiset fiilikset – toisaalta oli ihana kun tuli boksi, jossa oli myös suomalaisia tuotteita, mutta toisaalta joissakin kuukausissa ollaan menty välillä hiukan sen riman ali, mikä Bettellä piti olla. Mulle tulee tuo Helmikuun boksi vielä PR:nä, odotan millainen se on!

Mikäli sulla on oma Bette Box tilaus vielä voimassa, ovat he keränneet laajan UKK -listan yleisimpiin kysyttyihin kysymyksiin. Toisin sanoen tilauksesi jatkuu Goodieboxina ja pisteet säilyvät, mutta paljon teknisiä muutoksia on tulossa.

Eucerin Dermopurifyer Oil Control Skin Renewal Treatment (28€/40ml, mukana 5ml näyte) vaikuttaa kiinnostavalta! Tämä apteekkikosmetiikkaa oleva tuote on kemiallinen yökuorinta (mikä hyvä vastapaino kosteuttavalle yönaamiolle!), joka sopii sekaiholle, rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Saatavilla apteekeista.

En edes tiedä mikä tuo pinkki on ja miksi se on boksissa. Kyseessä on todennäköisesti vähäsokerisempaa karkkia tai purkkaa, mutta ei kyllä nyt ketogeenisen ruokavalion aikana pääse testiin.

Ziaja Med Lipid Physioderm -silmänympärysvoide (19,90€/15ml) on ihan todella kiva tuote boksiin lisäksi! Tämä Ziajan linja on apteekkikosmetiikan tuote ja se kosteuttaa silmänympärysihoa samalla ehkäisten kosteuden haihtumista rauhoittaen ihoa. Testiin menee nykyisen Madaran jälkeen! Saatavilla mm. Stoorlasta.

Batiste Hint of Colour Batiste Beautiful Brunette -kuivashampoo (n. 6€). Tämän ei tulisi jättää hiuksiin kuivua jäämiä, mutta samalla se kuitenkin häivyttää kevyesti ruskeaa tyveä. Ei ihan osunut nappiin näin violetilla hiukselle, joten ruskeatukkaiset toverit ilmoittautukaa! Saatavilla mm. Stockmanneilta, Sokoksista, K-Citymarketeista, Prismoista ja *KICKS:stä. 

Mukana tuli myös Libresse V-Care -intiimipesugeelistä 20ml näyte (200ml / 2,95€). Oon aikaisemmin käyttänyt muutamaakin erilaista intiimipesugeeliä, joten eiköhän tämäkin tule käytettyä nyt etenkin reissaillessa. Saatavilla vähittäiskaupoista.

Paese Diamon -luomiväri (9,90€) vaikuttaa ihan kivalle luomivärille ja hei, tämä on luonnonkosmetiikkaa! Tämä sisältää yli 50€ aitoa helmeä, jonka tulisi taata kaunis metallinhohtoinen lopputulos. Toimii kuivana tai märkänä. Saatavilla mm. Stoorlasta.

Tervetuliaislahjana Goodieboxin pariin tuli isohko Nirén puuterisivellin (16€), joka vaikuttaa olevan synteettistä karvaa ja erittäin tukeva. Oikein kiva yllätys!

***

Tällä hetkellä Bette Boxia ei voi enään tilailla, vaan tilaus tulee tehdä suoraan *Goodiebox.fi -sivulla. Mahdollisia tilausmuotoja vaikuttaa tällä hetkellä olevan vain jatkuva tilaus, jossa kuukausittaisen boksin hinta on 24,50€. Mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää, ainakin aikaisemmat Goodieboxit ovat vaikuttaneet hyviltä!

Jäättekö te kaipaamaan Bette Boxia?

8 kommenttia

 1. Lavis kirjoitti:

  Puuttuuko sinun boksista C-vitamiini poretabletit?

  • hannamariav kirjoitti:

   Kuvittelin, että ne on jokin lisä boksiin eri kohderyhmien mukaan, sillä ne ei lukeneet edes mun lapussa. Huomasin kyllä että muut olivat noita saaneet.

 2. villananna kirjoitti:

  Olinkin jo kysymässä, että mikä tuo karkkipussi on, mutta sanoitkin jo, ettei ole tietoa. Vaikuttaa karkille…

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  • hannamariav kirjoitti:

   Törmäsin tuohon nyt muuten uudelleen lentokentällä! Se on jotakin mansikkakarkkia, jossa on vain vähemmän sokeria. En ollut tästä aikasemmin kuullut ollenkaan.

 3. tuulanneli kirjoitti:

  Minulle nämä kaikki boxit ovat vieraita. Käytän kosmetiikkaa niin harkiten, että näille minulla ei ole valitettavasti käyttöä. Näitä teidän postauksia on kiva lukea boxeista ja aina sieltä joku kiva tuote tulee eteen, jota haluan kokeilla.

  MIelenkiinnolla seuraan tätä muutosta!

  • hannamariav kirjoitti:

   Näinpän, jos käyttää kosmetiikkaa vain harkiten niin boksit sinänsä eivät välttämättä konseptiltaan istu. Mutta kiva että tykkäät seurailla!

 4. Diiskuneiti kirjoitti:

  Bette Box on kyllä klassikko ja itsekin sitä tilasin joskus. Uskon, että muutokset tekevät hyvää ja raikastavat / tekevät boksista vielä laadukkaamman 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.