Hae
Hannamaria

Vegaaniset & synteettiset, kierrätysmateriaaleja sisältävät FLAER-meikkisiveltimet

*Sisältää mainoslinkkejä

Sain PR-lahjana jo viime vuoden puolella testiin ainoastaan *KICK.fi:ssä myytävät FLAER-meikkisiveltimet. Tässä toki on vain osa FLAER-sarjan siveltimistä ja koska nämä vakuuttivat niin paljon, haluaisin kovasti testata myös meikkivoiteen levitykseen tarkoitettua *106 Buffing Foundation Brushia. Ehkä vielä joskus, mutta tutustukaa näihin ensin!

FLAER-meikkisiveltimet

Ruotsalainen FLAER

Brändi on suhteellisen nuori ja vasta syksyllä 2020 lanseerattu kokonaisuus. He ovat erikoistuneet siveltimiin ja muihin meikin tekoon tarkoitettuihin välineisiin.

Tuotteet on kaikki suunniteltu meikkaaja-maskeeraajien kanssa yhteistyössä palvelemaan ns. ”tavallista” kuluttajaa – ja tässä on onnistuttu.

Vegaanius & ympäristö huomioitu pakkauksissa & tuotteissa

Lukiessani näistä enemmän, tykästyin siihen kuinka ympäristö on otettu näiden tuotannossa huomioon.FLAER-meikkisiveltimet suunnitellaan Ruotsissa, mutta valitettavasti tuotantomaasta en löytänyt tietoa.

Jokainen merkin tuotteista on vegaaninen ja kaikki käytetty karva on synteettistä. Varressa käytetty muovi sekä alumiini on kierrätettyä ja merkillä onkin KICKSn antama ”I’m concious” -lätkä. Meikkisienissä ei ole käytetty lateksia.

Kaikki merkin pakkaukset ovat täysin kierrätettäviä. Siveltimet tulevatkin yksittäispakattuina ja osa pusseissa, on nuo pussit helppo jatkokäyttää tai erotella kierrätykseen. Sienien ja isompien siveltimien pakkaukset menee suoraa muoviin.

Ainoan miinuksen merkille annan siitä, että heillä ei ole saatavilla sivellinsettejä ainakaan verkossa. Yksi on ollut, mutta se on loppu. Tämä vähentäisi pakkausjätettä ja tulisi kuluttajalle usein edullisemmaksi.

FLAER-meikkisiveltimet

Vasemmalta oikealle: *101 Jumbo Powder Brush, *104 Loose Powder Brush, *201 Angled Cheek Brush ja *206 Precision Highlighter Brush

FLAER-meikkisiveltimet

Vasemmalta oikealle: *301 Tapered Blending Brush, *304 Detailed Blending Brush ja *305 Eye Shader Brush

FLAER-meikkisiveltimet

Vasemmalta oikealle: *502 Contour Blending Sponge ja *501 Soft Blending Sponge

Käyttökokemus

Huomioitavaa alkuun on se, että pakkauksen uutena aukaistessaan nämä eivät haisseet. Tuo on monesti ominaista halvemmille siveltimille, mutta tässä siitä ei tarvinnut huolehtia (ei tarvitse kyllä toisen suosikkini *Real Techniquesin tai *LUXIEn kanssa). Ensimmäistä kertaa ne pestessä (ennen käyttöä) mitään näkyvää ei myöskään irronnut tai ylimääräisiä kemikaaleja tuoksunut nenään.

Siveltimet ova todella miellyttäviä käyttää. Ne istuvat käteen hyvin, eivät ole liian painavia mutta tuntuvat kuitenkin hyvin jämäkiltä. Peittoavat esim. Morphen siveltimet jo tuntumallaan 6-0.

Ulkonäkö on myös siisti ja meikki lähtee sekä harjaksista, että varresta hyvin irti. Karva itsessään on todella miellyttävän pehmeää ja nappaa sopivan määrän tuotetta kerrallaan.

Mikäli karvojen kiinnitysliima ei ala käytössä haperoitua, riittää näistä siveltimiä vuosiksi eteenpäin. Toivon, että ne ovat yhtä laadukkaita kuin Real Techniques tai LUXIE, joista etenkin RT:n vanhimmat siveltimet mulla on yli viiden vuoden takaa.

Ostopaikat ja hinta

Suomesta FLAER-meikkisiveltimet myy tällä hetkellä ainoastaan KICKS-myymälöistä sekä *KICKS.fi -verkkokaupasta.

Näet nämä käytössä mun Instagramin puolella, etenkin kohokohdista nimellä FLAER.

Mitkä ovat teidän suosikkisiveltimet nyt?

Seuraa minua: Instagram / Facebook

Seuraa Hannamaria Mediaa: Instagram / Facebook / LinkedIn

Tutustu Suhteellista Podcastiin – asiaa ihmissuhteista ja ilmiöistä niiden ympärillä.

Lue myös:
Arvostelu: Meikkimuijan kosmetiikkaboksi vol 2.
Joulukalenterin 3. luukku: Parhaat meikkisiveltimet meikkipohjan tekoon
VIDEO: Ruususivellin & Yksisarvismeikkisieni?! | Söpöt meikkivälineet
Teidän toive: Helppo pikkujoulumeikki (viininpunainen halo-eye)

Yksi kommentti

  1. Jasmin kirjoitti:

    Kiitos tästä postauksesta? Siveltimet on niin tärkeitä kauniin meikin luomisessa.?

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.