Hae
Hannamaria

Arvostelu: Meikkimuijan kosmetiikkaboksi

*Sisältää mainoslinkkejä

Meikkimuijan kosmetiikkaboksi (vol 2.) on aivan nurkan takana! Jonna on tehnyt todella suuren työn oman kanavansa sekä brändinsä kanssa ollenkin aivan täydellinen esimerkki siitä, kun jollekin omistautuu 100 % tai yli, mitä voikaan saavuttaa. Hän lähetti minulle PR:nä tämän *toisen kosmetiikkaboksinsa enkä voisi olla ylpeämpi siitä, että meillä on tällainen tyyppi osana kauneusyhteisöä.

Meikkimuijan kosmetiikkaboksi

Meikkimuijan kosmetiikkaboksi julkaistaan ma 26.4. klo 9

*Kyseinen boksi sisältää seitsemän täysikokoista Jonnan suosikkituotetta. Kaikki kuuluvat teeman ’kaunis kevät’ -alle luvaten hehkua ja piristystä arkeen ja täytyy sanoa, että tämä myös täyttyy!

Näistä jo yksi on paljastettu (alla) ja onkin boksin ihonhoitotuotekategoriasta. Ihonhoitoa on vielä yhden tuotteen verran tämän lisäksi, loput ovatkin sitten meikkaamiseen liittyviä tuotteita ja todella hyviä sekä ajankohtaisia sellaisia.

Kannattaa olla siis *ajoissa ostoksilla, sillä viimeksi boksi myytiin loppuun n. 10 minuutissa.

Meikkimuijan kosmetiikkaboksi

Jo paljastettu tuote: Huxley Extract It -kasvovesi

*Tämä sopii kaikille ihotyypeille, mutta on tarkoitettu erityisesti kuivalle iholle. Jonna kehuu tätä maasta taivaisiin ja aionkin ottaa tämän osaksi rutiinia, sillä omakin iho tuntuu olevan yllättävän kuiva vaikka talvikeli onkin selätetty. Tämä sisältää yli 99 % luonnosta peräisin olevia ainesosia, esim. kaktusviikunan siemenöljyä ja marokkolaisen kartanoruusun uutetta.

Tämä *Huxley Extract It -kasvovesi on normaalihinnaltaan 31,90 €.

Lopputulema

Innolla odotan miten muut ottavat tämän vastaan. Olen blogiurani aikana ollut itsekin osa kauneuboksia vuonna 2017 monien muiden kollegoien kanssa ja nähnyt vuosien saatossa kymmeniä, ellen satoja bokseja eri tarjonnalla ja kulmalla.

Tämä on ehdottomasti yksi parhaimmiten harkittuja bokseja joita on olemassa, sillä siinä kohtaa Jonnan brändi, alan ajankohtaisuus ja tuntuu, että tähän on laitettu suuresti pohdintaa tavallisen kuluttajankin näkökulmasta (ei sisällä mitään sellaista mitä jokainen ei tarvitsisi tai vähintään haluaisi kokeilla).

Hintaa boksilla on 49,90 € ja sen arvo on  138,95 €, eli säästät 64 % verrattuna siihen jos ostaisit kaiken erikseen. *Tätä kosmetiikkaboksia on saatavilla vain rajoitetun ajan ja toivotaan, että ma 26.4. klo 9 tätä riittää pidemmäksi aikaa kuin 10min!

Oletteko te tutustuneet tähän?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.