Hae
Hannamaria

Bybi Beauty Eye Plump: Paras ravitseva & kosteuttava silmänympärysvoide

*Sisältää mainoslinkkejä

Oon lähiaikoina löytänyt uuden silmänympärsvoidesuosikin, Bybi Beauty Eye Plump Overnight Eye Cream:n, jota käytän nimestään poiketen myös päiväkäytössä. Tein tämän löydön helmikuussa ja se nousi heti listan kärkeen! Kirjoitin tästä ensimmäisen kerran alkuvuodesta, kun vaihdoin koko ihonhoitorutiinin luonnonkosmetiikkaan

Miksi käyttää silmänympärysvoidetta?

Yksinkertaisimmillaan siksi, että silmänympärysvoiteen kanssa kohdennat kosteutta ja ravitsevia ainesosia suoraan sille alueelle. Monesti silmäympäysiholle kohdennetut tuotteet ovat hiukan erilaisia ja kohdennetumpia koostumukseltaan ja raaka-aineiltaan kuin koko kasvoille tarkoitetut. Tämä kaikki auttaa kuivuuden ja pintakuivien kohtien karkottamisessa, hidastaa juonteiden syntymistä ja auttaa meikin asettumaan paremmin.

Bybi Beauty Eye Plump Overnight eye cream kosteuttava silmänympärysvoide

Koostumus ja lopputulos

Tämä Bybi Beauty Eye Plump -silmänympärysvoide on siloittava ja superkosteuttava tuote. Sen koostumus on runsas, mutta silti hyvin imeytyvä. Ihon pinnalle se jättää kosteutetun tuntuisen, pehmeän pinnan ja valmistelee sen todella hyvin meikille. Parhaimmillaan tämä on kuivalla ja hiukan juonteisella iholla.

Se sisältää mm. bakuchiolia, hyaluronihappoa ja parsakaalin siemenöljyä. Etenkin hyaluronihappo sitoo itseensä kosteutta, joten tämänkin alle voi halutessaan levittää kevyesti kasvovettä tai levittää tämän juuri puhdistetulle, vielä kostealle iholle. Tuote on lisäksi vegaaninen ja cruelty free.

Käyttö: Purista tuotetta n. herneen kokoinen määrä nimettömälle, hiero se nimettömien välissä ja taputtele kevyesti silmänalusille.

Bybi Beauty Eye Plump Overnight eye cream kosteuttava silmänympärysvoide

Oma kokemus

Olen käyttänyt tätä nyt parisen kuukautta ja en halua vaihtaa pois! Rakastin aikaisemmin alla olevaa SKINESIS Eye Recovery -silmänympärysvoidetta, jolle tämä on melko puhdas dupe mitä lopputulokseen ja tuntumaan tulee.

Rehellisesti olen sitä mieltä, että tämä on yksi harvoista silmänympärysvoiteista joka pitää mun kuivat silmänaluset kosteutettuna ja saa meikin näyttämään hyvälle. Olen kokeillut läpi vaikka kuinka montaa erilaista ja todennut, että tarvitsen tälläisen runsaan ja superkosteuttavan tuotteen lähestulkoon ympäri vuoden.

Hinta & ostopaikat

Hinnaltaan tämä on lähestulkoon sama joka paikassa, eli n. 23-25€. Alesta tämän saattaa joskus löytää n. 17-18€ hintaan. Pakkauksessa on 15ml ja minulla tämä on kestänyt nyt 2-3kk, vaikka kohta vedelläänkin viimeisiä.

Tällä hetkellä suosittelen tilaamaan tämän *Oletkaunis.fi:stä, *Houseoforganic.fi:stä, *Lyko.fi:stä tai *Lookfantastic.fi:stä (edullisin).

Sarah Chapman Skinesis Eye Recovery silmänympärysvoide

Bonus: Aikaisempi suosikki – Skinesis Eye Recovery -silmänympärysvoide

Tämä oli mun aikaisempi suosikki, sillä se on vielä ravitsevampi kuin Bybin versio, superkosteuttava ja juonteita siloittava, MUTTA 15ml maksaa 54,45€ eli on yli puolet kalliimpi kuin Bybin versio. Tässäkin sanotaan olevan hyaluronihappoa, sekä erilaisia peptidejä ja kollageenintuotantoa buustaavia tekijöitä (joiden nimet he ovat trademarkanneet), joten sisältää varmasti hiukan enemmän tehoaineita kuin Bybi.

Tämä vaikuttaa olevan suunnattu vielä enemmän ikääntyneelle iholle. Siltikin, Bybi on tästä täydellinen versio tähän hetkeen. Mikäli haluat tutustua tuotteeseen, saa sitä *Lookfantastic.fi:stä.

Mikä on mielestä paras silmänympärysvoide?

Seuraa minua: Instagram / Facebook

Seuraa Hannamaria Mediaa: Instagram / Facebook / LinkedIn

Tutustu Suhteellista Podcastiin – asiaa ihmissuhteista ja ilmiöistä niiden ympärillä.

Lue myös:

2 kommenttia

  1. Jonna / Palasia arjestani kirjoitti:

    Bybin tuotteet on todella hyviä! Ihastuin itsekin niihin reilu vuosi sitten enkä muita enää haluakaan käyttää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *