Hae
Hannamaria
Kaupallinen yhteistyö

Koko kasvojen ihonhoito luonnonkosmetiikalla + arvonta

Kaupallinen yhteistyö: House Of Organic
*Sisältää mainoslinkkejä

Muutoksen tuulia! Koko kasvojen ihonhoito luonnonkosmetiikalla otti vallan tammikuun lopussa ja pääsinkin käyttämään taas hyväksi todettuja vakkareita sekä kokeilemaan vieraita uutuuksia! House of Organicilla on *Luonnonkosmetiikkapäivät keskiviikosta sunnuntaihin 17.-21.2. ja saan esitellä teille mun tän hetken ihonhoidon sekä arpoa teille 50€ lahjakortti!

ihonhoito luonnonkosmetiikalla House of Organic ihonhoito luonnonkosmetiikalla House of Organic

näin ihonhoitorutiinini syntyy

Haluan pitää ihonhoitoni suhteellisen yksinkertaisena, vaikkakin monipuolisena. Rakastan tuotteiden kerrostamista, sillä sillä jos millä iho voi paremmin kuin yhdellä paksulla vuorauskerroksella.

Aamulla puhdistan kasvot joko misellivedellä tai muulla hellävaraisella tuotteella, käytän kasvovettä, seerumia ja päivävoidetta. Illalla mulla on sama setti, mutta meikkiä käyttäessä teen kaksoispuhdistuksen (ensimmäinen kierros poistaa meikin, toinen puhdistaa ihon).

Näiden lisäksi käytän kuorintoja sekä kosteuttavia naamioita. Kuorin n. kerran viikossa tai kahdessa, kosteuttavia naamioita käytän vähintään kerran viikossa.

House of Organic Joik Evolve Melt

Kaksoispuhdistus vs. yksinkertainen puhdistus

Tämä on yksinkertaista: niinä päivinä kun käytän meikkiä, teen kaksoispuhdistuksen, muutoin yksinkertaisen. Se on nimensä mukaisesti kaksi puhdistuskierrosta; ensimmäinen poistaa meikin ja toinen puhdistaa ihon. Ensimmäiseen vaiheeseen valitsen joko puhdistusbalmin, öljyn tai kevyeen määrään vain vaahdon (jota käytän sitten kahdesti).

Etenkin päivinä kun en käytä meikkiä, puhdistan kasvot vain yhteen kertaan. Tämä pitää paikkansa myös aamuisin, jolloin haluan hellävaraisen puhdistuksen. Tähän käytän pääosin misellivettä tai hellävaraista puhdistusbalmia.

House of Organic Evolve GENTLE CLEANSING MELT

Evolve Gentle Cleansing Melt -puhdistusbalmi

Tämä mulle uusi, keskiviikkona alennuksessa oleva *Evolve Gentle Cleansing Melt -puhdistusbalmi (21,50€, nyt 16€) toimii täydellisesti poistamaan kevyen meikin (ison osan jopa vedenkestävästä ripsiväristä) ja hyvänä ensimmäisenä osana tuplapuhdistuksessa. Oon käyttänyt tätä myös yksinään iltaisin sekä aamuisin puhdistukseen ja tämä sopiikin saippuattoman ja melko tuoksuttoman koostumuksensa ansiosta kuivalle sekä herkällekin iholle.

Puhdistusbalmit ylipäätään ovat aivan unohdettu tuoteryhmä ihon puhdistuksessa. Moni putsaa ihonsa turhan tujuilla aineilla! Tämä tulee levittää kuivalle iholle (itse käytin tätä ensin väärin!) ja pienellä määrällä vettä käsissä hieroa se ihoon koostumuksen muuttuen maitomaiseksi. Huuhtele jämät pois lopuksi.

House of Organic JOIK puhdistusvaahto

JOIK Organic -puhdistuvaahto

Uusi tuttavuus, joka meni heti luonnonkosmetiikan vaahtoputsareiden kärkeen! Tämä perjantaina alessa oleva *Joik Organic Facial Cleansing -puhdistusvaahto (22,50€, nyt 16€) yllätti todella positiivisesti, sillä luonnonkosmesta on vaikeahko löytää hyviä vaahtoputsareita. Sopii kaikille ihotyypeille.

Tämä toimii joko yksinään putsarina tai kaksoispuhdistuksen toisena osana. Se on täysin vegaaninen, ei tuoksu ollenkaan (kuvauksessa kevyt kurkku, itse en tuota haista) eikä jätä nahistunutta tunnetta iholle. Poistaa myös kevyen meikin! Plussaa myös isosta pakkauskoosta.

House of Organic Bybi Beauty Mega Mist Day Glow kasvovesi

Bybi Beauty Mega Mist hyaluronihappo -kasvosuihke

Monen kauneusbloggaajan suosikki, eikä suotta! Tämä keskiviikkona heti myyntiin tuleva *Bybi Beauty Mega Mist -kasvosuihke (34,90€, nyt 26€) sisältää kosteutta ihoon sitovaa hyaluronihappoa, appelsiininkukkaa ja merilevää. Tämä tuoksuu vahvasti ruusuilta, joten pidä se tuoksuyliherkkänä mielessä.

Levitän tämän itse suihkuttamalla suoraan kasvoille ja taputtelemalla sen ihoon. Käytän tätä tuon toisen AHA-kasvoveden päällä, meikin freesaamiseen sekä kerrostamalla aamuin illoin yhden tai useamman kerroksen seerumin ja muiden tuotteiden alle. VINKKI: suihkuta tämä kasvovesi suoraan vesipesun jälkeen kasvoille, niin se sitoo kosteutta itseensä entisestään. Sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen.

Bybi Beauty Day Glow Kirkastava AHA-kasvovesi

Iho on talvella helposti samea, jonka vuoksi aamukäyttöön tarkoitettu, keskiviikkona alessa oleva *Bybi Beauty Day Glow Kirkastava AHA-kasvovesi on mielenkiintoinen uutuus itselle! AHA-hapot tunnetusti uudistavat ihoa kuorimalla sitä kemiallisesti – ei tarvitse kuitenkaan pelätä liuskoina lähtevää ihoa! Tämä sisältää yhtä kevyimmistä, eli maitohappoa.

Noiden vuoksi tämä saattaakin aivan lyhyeksi hetkeksi jättää iholle kihelmöivän tunteen. Levitän tämän sormin kasvojen ja kaulan alueelle vain aamuisin. Tuoksu on miellyttävä ja mieto, hyvin pieni määrä riittää pitkälle! Sanotaan sopivan kaikille ihotyypeille, mutta herkimmillä ihotyypeillä testaisin ensin pienelle alueelle. Vegaaninen.

House of Organic Madara SOS Seerumi Lue seerumi

Mádara SOS Hydra Repair -seerumi (ikisuosikki)

Mun yksi ikisuosikki, torstaina alessa oleva *Mádara SOS Hydra Repair -seerumi (38,90€, nyt 29€) on saanut viimekäyttämältäni uuden koostumuksen! Tämä tuote on saanut oman postauksensa jo vuonna 2017 ja jatkaa edelleen hurraahuutojen saattelemana. Todellakin hintansa väärti.

Hyaluronihappoa sisältävä seerumi levittyy kuin unelma, valmistelee ihon kasvoille (pari kolme pumppausta riittää kasvojen ja kaulan alueelle) ja sopii kuivasta ihosta rasvoittuvaan ihoon. Iho tuntuu valmiilta vastaanottamaan muut voiteet, meikin ja jättää iholle ihanan kosteutetun tunnun.

LUE BY JEAN SEO BALANCE HYALURONIHAPPOSEERUMI

Mikäli kaipaat edellistä edullisempaa, mutta silti hyaluronihapolla kosteuttavaa seerumia, *Lue by Jean Seo Balance -hyaluronihapposeerumi (19,90€, nyt 14€) on ihan OK vaihtoehto! En ollut koskaan kuullut tästä merkistä ja nyt hetken testien jälkeen sanoisin, että tämä sopii kaikille ihotyypeille ja etenkin heille, jotka ovat tuoksuyliherkkiä.

Suosittelen tämän alle kerrostamaan useamman kerroksen kasvovettä ellei sinulla ole rasvoittuva iho. Kaksi pumppausta riittää tosi hyvin kasvojen ja kaulan alueelle. Käytän itse tätä pääosin iltasella.

House of Organic Mossa Finland Vitamin Cocktail Madara Nokkosvoide Bybi Beauty Eye Plum Overnight silmänympärysvoide

Mádara Nokkonen Daily Defence -voide (ikisuosikki)

Lauantaina alessa oleva *Mádara Nokkonen Daily Defence -voide (17,90€, nyt 14€), tai tuttavallisemmin ”Nokkosvoide”, on kuulunut kaapin vakiovalikoimaan jo vuosia. Löysin tämän Noora Shinglerin kanssa yhteistyössä tehdyn ihanuuden jo vuonna 2017 ja siitä lähtien on yksi pitänyt olla laatikossa.

Lähes tuoksuton koostumus, joka imeytyy hyvin ja sopii kaikille lähes ihotyypeille (vähiten rasvoittuvalle, mutta voi toimia). Nokkosen tiedetään ylipäätään rauhoittavan ihoa samalla kun sheavoi kosteuttaa, joten käytän tätä muuallekin kuin kasvoille – mm. käsiin, kynsinauhoille, jalkoihin ja kyynärpäihin.

Bybi Beauty Eye Plump Overnight -silmänympärysvoide (uusi vakkari)

Muistatteko kun hetki sitten surkuttelin Instagramissa suosikkisilmänympärysvoiteeni loppumista ja sitä, etten sen hinnan takia voi ostaa uutta? Nyt on täyteläinen, superkosteuttava ja uusi ikisuosikki löytynyt! Keskiviikkona aleen tuleva *Bybi Beauty Eye Plump Overnight -silmänympärysvoide (24,90€, nyt 18€) on paksumman puoleinen, mutta kosteutetun lopputuloksen jättävä tuote jota käytän myös aamuisin.

Tämäkin sisältää sitä kuuluisaa hyaluronihappoa, jonka lisäksi mm. bakuchiolia sekä parsakaalin siemenöljyä. Meikki levittyy tämän päälle kuin unelma ja silmänympärysiho ei oo koskaan voinut näin hyvin! Sopii kaikille ja tämän on lisäksi vegaaninen.

House of Organic Mossa Finland Vitamin Cocktail

Mossa Vitamin Cocktail -kasvoöljy (IKISUOSIKKI)

Jos ette tiedä mun tykkäävän *Mossa Vitamin Cocktail -kasvoöljystä (16,90€, nyt 13€) en tiedä mitä blogia olette lukeneet. Tämä sisältää 10 erilaista kasviöljyä, joista suurimman maininnan ansaitsevat vadelma- ja tyrniöljyt. Tämä on nyt mun kolmas pullo tätä öljyä ja palaan tähän aina uudelleen. 

Öljy ylipäätään on kaikille ihoille hyvä, myös rasvaisella – mutta etenkin kuivalle (kuiva iho voi käyttää vähän myös aamulla). Se lukitsee alleen muut tuotteet, näin ollen myös kosteuden ja toimii täydellisenä iltarutiinissa. Tässä ihana tuoksu tulee öljyjen yhdistelmästä ja hinta-laatu -suhde on todella kohdallaan! Pari tippaa riittää koko kasvoille sormin levitettynä ja teho on taattu.

House of Organic Madara SOS naamio Novexpert the Expert Exfoliatior

Mádara SOS Hydra Repair kosteuttava naamio (ikisuosikki)

Kosteuttavat naamiot on mulle pakollinen lisä ihonhoidossa, joita käytän ehkä kerran-kaksi viikossa. Tämä Perjantaina alessa oleva *Mádara SOS Hydra Repair kosteuttava naamio (33,90€, nyt 26,90€) on mun vakkareita. Se tuoksuu samalle kuin SOS -seerumi (eli hyvälle) ja sisältää hyaluronihapon lisäksi mm. pionia ja pellavansiementä.

Koostumukseltaan tämä on liukkaan voidemainen. Tätä on helppo laittaa hyvä kerros! Itse yleensä pyyhin tämän 15-20 minuutin päästä pois, mutta olen kokeillut käyttää tätä myös yönaamiona ja toimii niinkin! Yksi parhaita kosteuttavia naamioita luonnonkosmetiikan parista.

VINKKI! Perinteisen naamiohetken jälkeen viimeistele ihonhoito, mutta yönaamiona käyttäessä käytä mm. kasvovedet ja seerumit ennen naamiota.

Novexpert The Expert Exfoliator -kuorinta

Myös perjantaina alessa oleva *Novexpert The Expert Exfoliator -kuorinta (24,90€, nyt 19€) yllätti positiivisesta. Tämä mielenkiintoinen tuote on kaksitehoinen: kemiallinen ja mekaaninen kuorinta yhdessä! Mekaanisuus tulee rakeista (bambua ja aprikoosinkiveä), kemiallinen puoli entsyymeistä.

Tätä ei suositella herkälle tai kuivalle iholle, vaan se on helposti tukkeutuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Iho ei tunnu tämän jälkeen kiristävältä, vaan kuoritulta ja pehmeältä – voimakkaita PHA-happoja on tasapainottamassa mm. aloe vera.

Tätä tuleekin käyttää kuiville kasvoille, antaa olla 5 minuuttia (kemiallinen osa) ja sen jälkeen kosteiden käsien ja pienen vesimäärän kanssa hieroa ihoon (mekaaninen osa). Jää käyttöön!

ihonhoito luonnonkosmetiikalla House of Organic

Mikäli kaipaat meikkivinkkejä luonnonkosmetiikan parista, tsekkaa myös postaukseni Koko kasvojen meikki luonnonkosmetiikalla!

Tarjoukset vaihtuvat päivittäin. Jos tuotteita jää yli alkuperäiseltä tarjouspäivältä, ne saattavat olla muinakin päivinä vielä tilattavissa alehintaan. Näet koko kuvaston tästä.

Jos haluat tilata useampana päivänä ja yhdistää tilauksia, koodilla YHDISTÄ saa ilmaiset toimitukset kaikkiin tilauksiin. Kaikki tilaukset yhdistetään automaattisesti. Tilausten toimitus alkaa maanantaina 22.2.

50€ LAHJAKORTIN ARVONTA

 • Yksi ääni: Jätä kommentti tähän postaukseen vastaten kysymykseen ”Käytättekö te luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossa?” nimimerkkisi ja sähköpostisi kera.
 • + yksi lisä-ääni kun seuraat blogiani Instagramissa (jossa muuten menossa toisen 50e lahjakortin arvonta!)
 • + yksi lisä-ääni kun seuraat Facebookissa

Jätä kommenttiin myös vastaus mikäli seuraat sosiaalisen median kanavissa, jotta tiedän tarkastaa tämän. Osallistumisaikaa on viikon verran, eli keskiviikkoon 24.2. klo 23.59 asti. Postitan vain Manner-Suomeen.

Käytättekö te luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossa?

Kaupallinen yhteistyö: House Of Organic

50 kommenttia

 1. jennap kirjoitti:

  En. Kosmetiikka, jota käytän, on pääsääntöisesti apteekkikosmetiikkaa.

 2. Salena kirjoitti:

  Kyllä ! Luonnonkosmetiikka käytössä – juurikin tuo ihana Madaran SOS seerumi sekä yövoiteena Madaran Time Miracle ja päivävoiteena Madaran Smart Urban Moisture cream.

 3. Emmi Valo kirjoitti:

  Käytän sekaisin sekä luonnonkosmetiikkaa että synteettistä. Halua olisi siirtyä enemmän luonnonkosmetiikan puoleen, mutta tuoksut ja tuotteiden koostumukset sekä osin hinnat ja vanhat kestosuosikit vetävät myös synteettisen puolelle.

  Seuraan sun ihanaa blogia Instassa ja Facessa myös!

 4. Miia kirjoitti:

  Käytän kyllä luonnonkosmetiikkaa 🙂
  Seuraan instagramissa.

 5. manna kirjoitti:

  Enimmäkseen käytän.

 6. Teija kirjoitti:

  Pyrin käyttämään aina, kun sitä vaan on saatavilla.
  Seurailen instassa ja fb:ssa.

 7. Nakkikastike kirjoitti:

  Käytän jonkin verran luonnonkosmetiikkaa, mutta myös monia tuotteita, joita ei lasketa kosmetiikaksi (meinebase, erilaiset ruokaöljy jne). Seuraan myös instassa ja fabossa.

 8. Eve kirjoitti:

  Minulla on muutama ihonhoitotuote luonnonkosmetiikkaa, mutta ei vielä ihan kaikki. Yhdellä äänellä mukana 🙂

 9. Sari Nevasaari kirjoitti:

  Kyllä käytän luonnonkosmetiikkaa joissakin määrin. Ja teen myös itse erinlaisia hoito juttuja kasvoile ja hiuksille joita netistä löydän ohjeita.

 10. Salli kirjoitti:

  Käytän silloin tällöin luonnonkosmetiikkaa. Oli monta kiinnostavaa tuossa mitä esittelit.

 11. Sisu23 kirjoitti:

  Käytän puhdistukseen ja kosteutukseen luonnonkosmetiikkaa. Juurikin tuo Evolve cleansing melt tällä hetkellä käytössä.

 12. Anita kirjoitti:

  Käytän nyt pari viikkoa kiitos twistbeboxin.
  Seurailen instagramissa ja facebookissa.

 13. Airi kirjoitti:

  Kyllä käytän joka päivä, en seuraa muualla kuin täällä blogissasi.

 14. nina jokelainen kirjoitti:

  Käytän aika paljonkin luonnonkosmetiikkaa koska se sopii minun herkälle iholleni.

  Mukana 2 arvalla

 15. Susanna P kirjoitti:

  Muutamia luonnonkosmetiikka-tuotteita ihonhoidosta jo löytyykin, mutta mielellään löytäisin uusia tuotteita arkikäyttöön! ?

  Seuraan myös Instagramin ja Facebookin puolella.

 16. Eeva kirjoitti:

  Kyllä, käytän lähes pelkästään luonnonkosmetiikkaa. Yhdellä mukana.

 17. Johanna kirjoitti:

  Teen voiteet ja puhdistustuotteet itse, jotta ainesosien määrä on minimi ja on helppo hoksata mikä toimii parhaiten itselle. Käytössä on myös muutama kaupallinen luonnonkosmetiikkatuote. Se pinkki Mist olisi kiva kokeilla, kaikkien hehkutuksen jälkeen. Seuraan instassa.

 18. Kaisa kirjoitti:

  Kyllä, osa käyttämistäni tuotteista on luonnonkosmetiikkaa.
  Osallistun kolmella arvalla 🙂

 19. Hannnnq kirjoitti:

  Käytän kyllä säännöllisen epäsäännöllisesti 🙂

 20. Tuula kirjoitti:

  Jonkin verran käytän. Yhdellä äänellä mukana.

 21. Yue kirjoitti:

  Käytän luonnonkosmetiikkaa satunnaisesti. Tällä hetkellä käytössäni taitaa olla yksi luonnonkosmetiikkaihonhoitotuote. Minulle on pääasia, että tuote toimii, oli se sitten luonnonkosmetiikkaa tai ei.
  Seuraan Instagramissa (@kissan_kynnet) ja FB:ssä (Hanna S.) eli kolme arpaa.

 22. Heli Heinonen kirjoitti:

  Käytän luonnonkosmetiikkaa enenevässä määrin, ja valtavan kiinnostunut noin yleensäkin alasta olen.
  Seuraan/tykkään sekä Instassa että Fb:ssä.

 23. ainzkii kirjoitti:

  Juu, sujuvasti sekaisin synteettistä ja luonnonkosmetiikkaa ?

  Juttujasi seuraan sekä Facebookissa että Instagramissa ?‍♀️

 24. Sari P kirjoitti:

  Käytän luonnonkosmetiikkaa silloin tällöin. Evolven ja Bybin seerumit on suosikkeja!

 25. Suvili kirjoitti:

  Käytän toisinaan. Seuraan sinua myös instassa.

 26. Mara kirjoitti:

  Juu ja en! Kokeilen mielelläni uutuuksia ja moni niistä sattuu olemaan luonnonkosmetiikka.
  Tällä hetkellä ainut luonnonkosmetiikka-tuote lienee silmänympärysvoide. 🙂

 27. Maija kirjoitti:

  Käytän välillä. Ostan muun muassa Ruohonjuuresta.
  maija.sulku@gmail.com
  1 arpa

 28. nortsu kirjoitti:

  Juuri siirtynyt käyttämään mm bybiä, toki ihonhoitotuetteet tarvitisisvat uudistusta. Kuiva iho on selkeästi tykännyt seerumeilla jakasvovesillä länträämisestä.
  Seuraan facebookissa ja instagramissa.

 29. Bea kirjoitti:

  Käytän kyllä, ja seuraan sinua sekä igssä että Facebookissa 🙂

 30. Meri kirjoitti:

  Kyllä, mahdollisimman paljon

 31. Kukka kirjoitti:

  Kyllä käytän – en taida muuta ihonhoidossa tällä hetkellä käyttääkään.

  Seuraan FB + IG.

 32. Pia kirjoitti:

  Kyllä käytän ihonhoidossa sekä hiustenhoidossa.
  Seuraan myös instassa 🙂

 33. TeijaH kirjoitti:

  Hoidan kasvojen ihoa pääasiassa luonnonkosmetiikalla, mutta ihan sataa prossaa en uskalla väittää, koska epäilen, että muutakin on jäljellä (ainakin monet korealaiset lienevät muuta kuin luonnonkosmetiikkaa).
  Arvonnassa saan vielä lisäarvan ig:stä (teijakin). =)

 34. Matilde kirjoitti:

  Olen vain kokeillut.

 35. Marikki kirjoitti:

  Käytän sekä synteettistä kosmetiikkaa että luonnonkosmetiikkaa.
  Seuraan blogia Facebookissa ja Instagramissa.

 36. Suviblaa kirjoitti:

  Kyllä.

 37. Lola kirjoitti:

  Välillä käytän, mutta en säännöllisesti.

 38. saya kirjoitti:

  Tähän mennessä olen käyttänyt satunnaisesti, mutta olen miettinyt pikku hiljaa luonnonkosmetiikan osuuden lisäämistä 🙂

 39. Pihlamaria kirjoitti:

  Käytän luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossa ja ihoni kunto on parantunut sen avulla huomattavasti! Haluaisin testiin muutamia kalliimpia tuotteita joihin ei raaskisi laittaa rahaa!! :))

 40. klaara kirjoitti:

  Kyllä käytän mahdollisimman paljon. Tykkään blogistasi myös facebookissa ja instagramissa.

 41. Ida kirjoitti:

  Ihonhoidossa käytössä pelkästään luonnonkosmetiikkaa ?

  Seuraan instassa ja fb:ssä ?

 42. Jaana kirjoitti:

  Minulla on muutamia tuotteita luonnonkosmetiikasta (mm. Madaran) ja tarkoitus on kyllä kasvattaa tätä määrää tulevaisuudessa. Yhdellä äänellä mukana.

 43. Malinka kirjoitti:

  Käytän voiteita iholle ja rasvoja välillä kropalle. Kasvovesi pitäisi ostaa!

 44. Heinik kirjoitti:

  Käytän välillä luonnonkosmetiikkaa. Ehkä ongelmana on se, etten ole vielä löytänyt siltä puolelta niin monia itselle sopivia tuotteita!

 45. Petri kirjoitti:

  Kyllä ainakin roll-on ja kasvoja kosteuttavat ovat luonnonkosmetiikkaa. Niin ja shampoo.

 46. Vilma Vaakanainen kirjoitti:

  Käytän! Ja oon ollut todella tykästynyt!! Etenkin Evolve ja Bybi! Ja itseasiassa puhdistumaitona sellainen kun Laponia.

  Seuraan sua Igssä ja otan NYT seurantaan myös FB ? Eli mukana arvonnassa 3 äänellä!! /

  -Vilma / ig @byvilmaaa

 47. Emma S kirjoitti:

  Käytän jonkin verran, mutta todellakin voisin käyttää enemmänkin?

  Igssä olenkin seuraillut jo meininkiäsi☺️

 48. Henna Holappa kirjoitti:

  Käytän, on muuten tuttu HOUSE OF ORGANIC minulle josta tilaan aina välillä.

 49. Sally kirjoitti:

  Käytän jonkun verran luonnonkosmetiikka ja ehdottomasti haluaisin vielä enemmän tutustua eri tuotteisiin! 🙂

 50. Henna kirjoitti:

  Käytän ihonhoidossani ja myös osittain muussakin kosmetiikassa. Yksi arpa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.