Hae
Hannamaria

353 – Mádaran Nokkosuutuudet

Jokin aika sitten Mádara lanseerasi jatkoa Nora Shinglerin kanssa tehdylle Pihlaja-sarjalle – nyt vuorossa on toinen ihana ja vielä herkemmälle iholla sopiva Madara Nokkonen Daily Defence! Sarjaan on tullut kaksi tuotetta, Kosteuttava Nokkossuihke sekä Nokkosvoide. Olen saanut nyt testailla näitä tuotteita n. parin viikon ajan ja olen aika ihastunut.

Ihan heti ei yhdistäisi samaan lauseeseen termejä ’nokkonen’ ja ’herkälle iholle tarkoitettu’. Nokkosta on kuitenkin käytetty jo pitkään niin ruoanlaitossa sisäisesti, joten miksei se ulkoisestikin olisi hyvä ja rauhoittava. Nokkosella on erilaisia iho-oireita ja ärsytyksiä rauhoittavia ominaisuuksia ja on erittäin hellä herkällekin iholle kuitenkin hoitaen tehokkaasti. Kosmetiikassa nokkosen on myös sanottu olevan tehokas suoja pohjoismaisia sääolosuhteita vastaan.

Mádaran Nokkosvoide on täyteläinen, semi-paksu kasvoille, käsille ja koko kropalle tarkoitettu voide. Tuote ei ole hajuton, mutta on tarkoitettu erittäin herkkähipiäisille yksilöille. Luonnonkosmetiikkaa kun on, ei se sisällä sitäkään kautta allergisoivia ainesosia.

Olen itse käyttänyt tätä DD-voidetta niin naamalle (yövoiteena) kuin käsille auttamaan kuivien kynsinauhojen kanssa. Kynsinauhat kiitti ja kasvojen pintakuivuus hävisi säännöllisellä käytöllä myös, suosittelen ihan ehdottomasti! Tästä saattaa hyvinkin tulla mun luottotuote tälle talvelle.

Nokkossuihke onkin sitten hiukan erikoisempi. Tämä ei oikeastaan ole kasvovesi, mutta en tiedä miten muutenkaan sitä kuvailla. Nokkossuihke on tarkoitettu enemmänkin raikastavaksi suihkeeksi joko aamulla tai kesken päivän. Noora itse tituleerasi tätä virkistysvedeksi 🙂

Olen itse käyttänyt tätä viikonloppuaamuina virkistämään itseäni ennen päivän askareita (yleensä meikittöminä päivinä), saunan jälkeen ja joskus ihan normaalin ihon kuorinnankin jälkeen. Tuoksu on ihana, mutta ei jää iholle joten hajusteyliherkätkin kiittävät. Matkalle tai salin jälkeenkin uskoisin tämän olevan oikein paikallaan. Nokkossuihke on kuitenkin tuote, joka on hauska olla olemassa mutta jota en välttämättä itselleni ostaisi – lahjana tämä olisi hauska!

Tuoksu molemmissa on mielestäni melko puhdas, muttei kuitenkaan normaalilla tavalla ’yliraikas’. Ei ollenkaan samaa kastia kuin Pihlajavoiteen tuoksu, jota voi sanoa melko naiselliseksi. Tuoksu on silti miellyttävä. Myöskin pakkaukset ovat erittäin tyylikkäitä ja todella onnistuneita, kuten Mádaralla lähes aina.

Molempia tuotteita saa Mádaran jälleenmyyjiltä niin kivijalkaliikkeistä (kuten mm. Sokos) sekä erinäisistä nettikaupoista, kuten suomalaiselta House of Oranicilta. Molemmat tuotteet ovat n. 18€ luokkaa.

Onko nokkonen kosmetiikassa teille uusi juttu?

Tuotteet saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

8 kommenttia

  1. Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

    Mä tykkään käyttää suihkeita meikinpoiston jälkeen ja olisi kyllä kiva tätä nokkossuihketta testata 🙂

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Hyvä vinkki! Ite kanssa kun suihkussa pesen meikit pois oon korvannut kasvoveden tällä, voin kyllä suositella!

  3. Jonna H. kirjoitti:

    Suihke kuulostaa ihanalta. Itse käytän Muossen tapaan meikinpoiston jälkeen (voiteet imeytyy ihoon jotenkin paremmin), kosteuttavana/raikastavana suihkeena koneella istuessa ja kiinnittämään meikin.

  4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Meikin kiinnitys tällä kuulostaa aika villiltä, voiteen alla tämä suihke on kuitenkin todella kiva 🙂

  5. Ninni kirjoitti:

    Hitsi, kun himottais ostaa nää, mutta Pihlajan jälkeen tuo tuoksu ei musta tuntunut yhtään houkuttelevalta 🙂 Tottumuskysymys varmaan eli pitänee nenänsä laittaa totuttelukuurille 😉

  6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Tottumuskysymys todellakin, eihän nokkonen vaan voi ilman lisähajusteita tuoksua yhtä hyvälle kuin pihlaja 😉

  7. Susanna Taanila kirjoitti:

    Pitää varmaan tilata toi DD itelle joululahjaksi, sen verran hyvältä kuulostaa 🙂 kiitos vinkistä!

  8. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    En voi kuin suositella, tää on aivan ihana 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *