Hae
Hannamaria

398 – Biozell tyvispray testissä

Ennenkö päästään tsekkaamaan minkä sävyiseksi värjäsin hiukseni tällä kertaa, on parempi käydä lävitse tapa, jolla viimeisimpinä ja pahimpina hetkinä piilotin tyvikasvuni. Sain jo hetki sitten testiin suomalaisen Biozellin tänä syksynä lanseeraaman Tyvispray sävyssä Instensive Red. Odotin tuotteen testaamista suurelle mielenkiinnolla – löytyisikö tästä apu liian pitkäksi venyneen värjäysvälin murheen tasoittamiseen?

Purkki on suht. hyvän kokoinen, 200ml riittää näin tuuheassa tukassa useampaan kertaan. Ja kun niitä kertoja ei ihan joka päivä ole, kestää se hyvän matkaa (varisinkin jos käyttää tätä vain jakauksen ja hiusrajojen kohdille kuten minä). Pullo on hiukan spray-pullon tyyppinen, joten sen käyttö on helppo oppia.

Näin kauniilta näyttää tyvi ilman väriä… Sellainen ihana muutaman sentin tyvikasvu on päässyt kahden kuukauden aikana iskemään – viime värjäys kun tehtiin Lokakuussa. Hiusten kasvutahti on kyllä mulla aika hyvä, näin pitkästä tukasta haaveillessa se on ihanaa kun hiukset kasvaa suht. nopeaan ja hyväkuntoisena mutta auta armias silloin kun piti lyhyttä mallia pitää. Huhhuh. Mutta asiaan taas. Tässä kohtaa värini on jo tälläinen erittäin kuparinen punainen, joten pohdin suuresti kuinka hyvä match tämä tuote hiuksilleni on.

Suihke itsessään on melko hienojakoinen ja tulee suurella voimalla. Purkkia kuuluu ravistaa ennen levitystä, joten tuote toimii hiukan kuin spray-pullon. Suihkuta tuotetta n. 10-20 sentin päästä latvasta siihen kohtaan, mihin haluat värin tulevan. Muista suojata iho ja vaatteet – itselläni meinasi otsa värjääntyä etenkin noita temppeleiden alueita värjäillessä.

Anna tuotteen kuivua ja asettua. Sen kuivuttua harjaa ylimääräinen tuote pois, jotta väristä tulee tasainen ja sen sisältämät pienet kuivashampoon ainekset pääsevät oikeuksiinsa. Suihkuta toinen kerros mikäli siltä tuntuu ja harjaa tämäkin sen kuivuttua. Mikäli haluat levittää tuotetta koko hiukseen tee se jakauksittain. Tuote lähtee pois seuraavassa pesussa.

Yllätyin tuotteen sävyn puolesta positiivisesti. Olen kuitenkin melko ristiriitaisilla fiiliksillä liikenteessä, sillä mikäli tämä mätsäsi mun tuonhetkiseen sävyyn näin hyvin, miten se hiukan punaisempaan ja kirkkaampaan natsaa? Sävy ei myöskään ollut kovin peittävä yhdellä kerroksella, mun maantienharmaa tyvikasvu pääsi paistamaan vielä lävitse kuten kuvista näkyy. Mutta on se silti parempi kuin pelkkä tyvikasvu.

Summasummaarum – hyvä hätävara tyvikasvyn piilotukseen, toimii ruskeatukkaisille ehkä hiukan paremmin (heille on omansa, Dark Brown). Pienet kuivashampoo-ominaisuudet on pelkkää plussaa. En kuitenkaan menisi tämän kanssa nukkumaan, en haluaisi tyynyni värjäytyä

Suositushinta on n. 8-10€ riippuen kaupasta ja näitä on saatavilla mm. Sokoksista, Stockmanneilta, Tokmanneilta sekä isoimmista marketeista. Samalla kun testaatte tätä kannattaa tsekata myös Biozellin uusi värjätyille hiuksille tarkoitettu shampoo, joka laajentaa Biozellin tarjontaa entisestään. Biozellin tuotteita löytyy mm. Stockmann.fi -verkkokaupasta (mainoslinkki).

Oletteko testanneet tätä tyvisprayta tai muita Biozellin tuotteita?

7 kommenttia

 1. Henna - Pakkomielteitä. Minullako? kirjoitti:

  Itse testasin tätä myös tummille hiukselleni, ja yllätyin. Ehdottomasti hyvä olla hätävarana 😉

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Todellakin – todella hyvä kun pitää näyttää ihmiseltä mutta ei kerkeä värjätä ennen jotakin tapahtumaa ;D

 3. Priscilla Raji kirjoitti:

  The Half Day Diet Review

  What would you say if I told you that you can jumpstart your flat tummy diet and get on with getting great abs by eating great food? If you are like many people you may mistakenly believe that in order to get a thin tummy you need to go on a liquid diet or starve yourself. That doesn't sound like a lot of fun. In fact, that sounds a little unhealthy and unsustainable.

  http://innertradingcirclereviews.co/the-half-day-diet-plan-review/

 4. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

  Tulee vähän mieleen sellaiset vappusprayt, joilla saa tukkansa vaikka siniseksi :D. Tosiaan hyvä tuote yhdeksi illaksi, muttei varmaan jatkuvaan käyttöön 🙂

 5. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Vähän joo just sellaset!! 😀 Kuvasit niin täydellisesti sitä mitä hain tässä takaa 😀

 6. Milla P kirjoitti:

  Mun on jo pitkään pitänyt testata kyseistä tuotetta just hätävaraks kuten aikasempikin kommentoija sanoi 😀 tän sun arvostelun seurauksena tää lähtee seuraavalla kauppareissulla varmaankin mukaan kokeiltavaks!

 7. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Jep, nimen omaan hätävaraksi voin suositella! 🙂 Kannattaa ehdottomasti kokeilla, ei ole niin hinnan kirossa etteikö voisi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.