Hae
Hannamaria

409 – Elloksen kauneusalet

Ihanaa sunnuntaita! Miten moni teistä tiesi, että Elloksella on oma kauneuspuoli? Itselleni se oli vielä muutama kuukausi sitten aivan tuntematon, vaikka Ellos itsessään on ollut tuttu jo vuosia – äitini sieltä paljonkin vaatteita tilasi aikoinaan (ja tilaa edelleen) ja itseänikin miellyttää suuri osa kyseisen kaupan valikoimasta. Kauneuspuolen ollessa todella uusi, oli sen alepuoli vielä melko suppea mutta silti tein muutamat kivat löydöt.

 

1. Marc Jacobs Daisy Dream -lahjapakkaus 61,90€ / 2.  Kasvoharja 14,90€ / 3. Grundig hiustenkuivain 59,90€ / 4. bareMinerals Get Started Kit 64,90€ / 5. Bond 007 Quantum M-lahjapakkaus 26,90€ / 6. Grundig suoristusrauta 21,90€ / 7. Hugo Boss Ma Vie W -lahjapakkaus 47,90€

Paljon oli tarjolla vielä upeita joulusettejä, joista etenkin tuo Bossin naisille suunnattu kitti kiinnostaisi ellen olisi juuri voittanut uutta hajuvettä (etenkin tuota Marc Jacobsin Daisy Dreamia) Pirkon Paletilta -blogin joulukalenterista.

Myös isohko määrä hiustenlaittovälineitä oli alessa, etenkin uusi hiustenkuivain kelpaisi tähän osoitteeseen. Suoristusrauta on itsellä vielä hyvä, mutta tämä näytti olevan hinta-laatusuhteelta erittäin hyvä. Myöskin kasvoharjasetti vakuutti, noin vähällä rahalla saa noin paljon eri viimeistelypäitä, säilytyskotelon sekä kaksinopeuksisen harjan. Itselläni ei ole koskaan harjaa ollut mutta mielelläni kokeilisin etenkin kun pientä arpea aknen jäljiltä on jäljellä.

Oletteko te aleshoppailleet kauneusjuttuja?

Postaus sisältää mainoslinkkejä. 

2 kommenttia

  1. Aurinkokujalla kirjoitti:

    Ei ole tullut käytyä juuri missään alessa. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin heti jäseneksi. Ois kiva jos tulisit kylään myös Aurinkokujalle.

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Itse olen aleissa pyörinyt, mutten ole paljon mitään ostellut. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *