Hae
Hannamaria

Lumene lanseeraustilaisuus – #finnisbeautyis

Viime viikon torstaina tuli kontaktituntien puuttuessa lähdettyä nopealle reissulle Helsinkiin. Päiväreissuja etelään ei tätä nykyä tule tehtyä ilman mitään kunnon syytä, mutta kun sellainen syy löytyy, on sinne mentävä. Tällä kertaa pääsin käymään Lumene:n lanseeraustilaisuudessa Valkoisessa Salissa Aleksanterinkadulla tutustumassa uusiutuvaan Lumeneen kera muutaman muun bloggaajan ja suuren joukon muita kauneuden alan ammattilaisia. Ilta oli erittäin fiini, paikalla oli mm. Lumenen CEO, Mariela Sarkima (joka toimii muuten Lumenen lähettiläänä tällä hetkellä!) sekä suuri määrä uusia tuotteita esillä. Suomen lanseerausta ennen uusi ilme oli nähtävillä jo tilaisuudessa New Yorkissa ja muistaakseni Venäjällä.

Lumene Finland launch lanseeraus Lumene Finland launch lanseeraus Lumene Finland launch lanseeraus

Esillä oli kaksi ihonhoitosarjaa: Lähde [Source] ja Valo [Light]. Lähde pohjautuu puhtaaseen, Lapista tulevaan veteen ja on selvästi kosteuttava linja. Valo -linja taasen on kirkastava sarja, joka pohjautuu lakan ja C-vitamiinin voimaan. Näiden lisäksi alkuvuodesta lanseerataan uusi linja, nimeltään Sisu. Tästä ikävä kyllä ei ole tarkempaa infoa vielä tällä hetkellä. Tuotteita linjoissa oli kasvosuihkeiden, naamioiden, erilaisten voiteiden ja monen muun tuotetyypin verran mukana. Erityisen innoissani olen tulevasta misellivedestä (!!), joka tulee kuulumaan Lähde -sarjaan.

Meikkipuolesta esillä oli uuden Invisible Illumination -sarjan tuotteita. Koko pohjan voi näiden tuotteiden avulla tehdä nestemäisillä tuotteilla ja kuten Lumene tätä nykyä haluaa painottaa erityisen paljon, luonnollisesti. Meikkivoidepohja (tosin todella kevyt sellainen), peiteaine, bronzer, ’valopisarat’ ja poskipunat olivat todella kuulaita, upeasti levittyviä ja riittoisen tuntuisia. Näitä tuotteita näkyy tuolla ensimmäisessä kuvassa paljon. Odotan innolla että pääsen testaamaan näitä, ensi viikolla pitäisi blogissa olla esillä jo muutamia kivoja juttuja!

Lumene Finland launch lanseeraus Lumene Finland launch lanseerausLumene Finland launch lanseeraus

Tilaisuus itsessään oli aivan upea ja erittäin pohjoismaalainen. Lumene on ennenkin ollut lähellä sydäntä ja etenkin huulituotteissa on petrattu viimeisen vuoden aikana, mutta pakkaukset etenkään eivät ole sykäyttäneet tai tuotteet saaneet aikaan yhtä suuria riemunkiljahduksia kuin jotkin ulkomaalaiset brändit (ellei Glow Reveal -pikakasvonaamiota oteta laskuihin, tämä pelasti arjen). Nyt uusiutuneen brändin myötä niin logo, pakkaukset kuin tuotteetkin saavat hyppimään innosta enkä malta päästä testaamaan näitä uutuuksia.

Tuotteita alkaa pikku hiljaa löytymään Sokkareilta, Stockmanneista (mainoslinkki) sekä suurimmista vähittäiskaupan toimipisteistä. Uudistus tullaan toteuttamaan pikku hiljaa tuotekierron mukana, eli en ole varma voidaanko suuria Lumene -alennusmyyntejä ’vanhoista tuotteista’ odottaa. En myöskään ole varma mitä tulee värimeikkipuolelle tapahtumaan ja miten paljon se uudistuu, tästä oli hyvin vähän infoa saatavilla. Tuotteista osa on kahdenkymmenen euron paremmalla puolen mutta uskon niiden olevan todellakin sen arvoisia.

Kiinnostaako teitä uusi Lumene?

10 kommenttia

 1. S - Beauty of life kirjoitti:

  Oli varmasti upea tilaisuus 🙂 Olisi ollut kiva olla mukana!

 2. JonnaH. kirjoitti:

  Uusi ulkoasu näyttää tosi raikkaalta, jännityksellä jään odottelemaan mihin suuntaan brändiä kehitetään jatkossa. 🙂

 3. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  On kiinnostanut aiemminkin eikä uudistus yhtään ainakaan intoa tuotteita kohtaan lannista! 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Kyllä vaan! Tuotteet ovat viimeisen vuoden aikana etenkin kiinnostaneet, nyt pakkaukset ovat myös viimein samalla tasolla kuin osa tuotteista 🙂

 4. Sari BP kirjoitti:

  No, kyllä kiinnostaa ja paljon:)

  • hannamaria kirjoitti:

   Hienoa hienoa! Nyt tuotteita voikin bongailla jo tietyistä myymälöistä, eikun hipeltämään!

 5. Jasmin N kirjoitti:

  Ihanan olonen tilaisuus! Itselle ei ole noi Lumenen tuotteet oikeen koskaan kolahtaneet, mutta saapi nähdä mihin tämä uudelleen lanseeraus johtaa 🙂

  ~ Jasmin N
  littlethingswithjassy.blogspot.fi

  • hannamaria kirjoitti:

   Uusi Lumene on kyllä upea ja erittäin lupaava, innolla odotan tuotteiden laajempaa testausta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.