Hae
Hannamaria

343 – Urban Decay lanseerataan Suomessa

Tänään on se päivä! Normaalille kuluttajalle varmasti ihan normaali keskiviikko, mutta minulle ja monelle muulle kosmetiikkahiirelle Suomessa tapahtuu tänään jotain upeaa. Tänään nimittäin saa Urban Decayta Suomesta. Itse pääsin hiplaamaan näitä ihanuuksia jo viime viikolla, sillä pääsin onnellisesti Sokoksen testiryhmään ja sain kasan näitä upeita tuotteita postissa itselleni.

 

Naked Basics -luomiväripaletti, 24/7 Glide-On silmämeikkikynä sävyssä Mushroom, Perversion -mascara, Eyeshadow Primer Potion (!!!) , monoluomiväri sävyssä X ja Revolution Lipstick sävyssä F-BOMB

Ihmisille, joille Urban Decay ei ole merkkinä tuttu, on varmasti hyvä aukaista brändiä hiukan – UD on tunnettu räväkästä ja värikkäästä värimaailmastaan ja brändistään, mutta samalla siltä löytyy neutraalejakin tuotteita useampaan makuun. UD:n Naked-paletit, kaikki 3 kappaletta, ovat olleet heti lanseerauksestaan lähtien todella suosittuja – niissä on kaikki mitä neutraaleihin lookkeihin tarvitsee. Myöskin tuotteiden nimeäminen on tähän päivään asti pysynyt mielenkiintoisena – ei heti arvaisi mascaran nimen olevan Perversion ;D Nykyään UD:n omistaa L’Oreal, joten oli hiukan odotettavissa että kyseinen brändi rantautuisi jossain vaiheessa Suomeenkin.

Itse sain testaukseen Naked Basics-paletin, joka on pienempi ja koostuu mattaluomiväreistä. Näitäkin on tullut kaksi kappaletta. Niin ja jos olette törmänneet esim. Maybellinen The Nudes-paletteihin, ovat ne ainakin saaneet inspiraationsa Naked-sarjan paleteista 😉

Mitä sieltä kannattaa sitten ostaa? Ainakin Eyeshadow Primer Potion (paras luomivärinpohjustaja _ikinä_), All Nighter Makeup Setting Spray (pitää meikin virheettömänä todella pitkään) ja toki yksi Naked -paletti. Muistakin tuotteista olen kuullut pelkkää hyvää, mutten kehtaa suositella kun en ole itse testannut. Eyeshadow and flame-blogista muuten löytyy überpitkä ja tarkka selostus kyseisen brändin tuotteista, kannattaa tsekata Ilonan ”Urban Decay tulee- mitä kannattaa odottaa?” -postaus. Hinnoissa ei näyttänyt olevan sitä perinteistä Suomi-lisää, vaan ne pyörivät suht. samoissa suuruuksissa kuin verkkokaupoissa.

Urban Decay tulee Suomessa myyntiin Tampereen ja Helsingin Sokoksille tänään, 19.8. klo 16.00 ja verkkokauppaan heti huomenna 20.8. kello lyödessä 00.01. Verkkokaupassa pääsee jo katselemaan hiukan sneakpeakia brändistä! Eilen järjestettiin VIP-lanseeraustilaisuus mm. lehdistölle ja bloggaajille, josta voit lukea tarkemmin esim. Glitz & Glam -blogista.

Omistatteko te Urban Decayn tuotteita?

6 kommenttia

 1. Marianne kirjoitti:

  Täällä ainakn yksi joka on ihan innoissaan! 😀 Voi kun pääsisi itsekin mukaan tuollaiseen vip-tilaisuuteen!

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Sama juttu, ihan into pinkeenä odotellaan täälläkin vaikka pääsen ständit näkemään vasta luultavasti ensi tai sitä seuraavan kuun puolella! Ja eläpä viitsi, oli kaikki paikat mennyt ennenkö kerkesin hoksata alkaa tapahtumasta kyselemään.

 3. Anonymous kirjoitti:

  Monissa kuvissa näyttää olevan luomille tarjolla perusruskean sävyjä/Naked-palettia, vaikka UDn väreistä on paljon puhetta. Yksittäispakkauksina ilmeisesti saa jotain värejä, mutta suurin osa näytti olevan aika "turvallisia". Kaipaisin kirkkaita sävyjä: vihreää, keltaista, punaista, räväkkyyttä, mieluiten paletti-versiona 🙂 Noh, huomennahan sen näkee, millainen tarjonta on, en ole vieläkään löytänyt korvaajaa Sugarpillin luomiväreille, joita ei Suomesta enää saa 🙁

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Tällä hetkellä ainoa puhtaasti kirkkaita ja edes jossain määrin Sugarpillin kanssa kilpailevia sävyjä sisältävä paletti taitaa olla Electric -paletti, jonka löydät täältä: http://www.urbandecay.com/electric-pressed-pigment-palette-urban-decay/421.html#start=9&cgid=12 Paletti sisältää niin shimmer- kuin mattojakin värejä.

  Vice3 löytyy myös hyvin värejä, muttei läheskään yhtä kirkkaita kuin Electricistä. http://www.urbandecay.com/vice-3-eyeshadow-palette-by-urban-decay/246.html#start=9&cgid=1_502. Niin ja monot on sitten asia erikseen, niistä löytyy hyvin sävyjä ja niistä on helppo koota oma paletti. Tosin kalliimmaksi tulee kuin Sugarpillit…

 5. Enni kirjoitti:

  En ole, mutta kiinnostaisi kokeilla! 🙂

 6. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Nythän siihen on erittäin oiva tilaisuus 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.