Hae
Hannamaria

Kosmetiikan hittituotteet nyt: NYX Shine Loud, Maybelline Sky High-ripsiväri ja ABH Brow Freeze

*Sisältää mainoslinkkejä

Nyt testataan somessa viraaliksi menneitä kosmetiikkatuotteita! Nykyään suositut vaikuttajat, TikTok ja tuuri nostaa tuotteita todella helposti suosioon ja kaikkien huulille. Alkuvuodesta näitä suurimpia hittejä onkin ollut muutama, joista haluan teidänkin tietävän. Käy katsomassa Instagramista kun testaan näitä videolla.

Some kosmetiikan hittituotteet

Tässä kuvassa mulla on kaikki kasvoilla! Näiden kolmen kohta esiteltävän tuotteen lisäksi kasvoilla on mm. *Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing -meikkivoide (postaus tuotteesta), *BeautyBlender Bounce-peitevoide ja *UD All Nighter -viimeistelysuihke.

Välineinä tuttuun tapaan *Real Techniques Expert Face -sivellin ja *RT Complexion sponge-meikkisieni.

Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling WaxAnastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling WaxAnastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling Wax

Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling Wax

Myyntihinta n. 29,90€, saatavilla mm. *KICKS.fi, *Lyko.fi ja *Cocopanda.fi

Tällä hetkellä ”in” on saippuakulmat, kulmien laminointi sekä ”feather brow” eli viuhkamainen kulmatyyli. Jokaisen tyylin kulmakivi on ylöspäin suunnatut karvat, jotka pysyvät paikallaan poistoon asti. Näiden saamiseksi tarvitsee tuotteen, joka pitää kulmat paikallaan, jolla ne saa ”puskettua ihoon kiinni” halutessaan, tuo tuuheutta (juuri näillä kikoilla) ja joka on mielellään kirkas.

Tämä ABH Brow Freeze täyttää kaikki ylläolevat kriteerit. Pidän yleensä kulmageeleistä, jotka sisältävät hiukan väriä, mutta moni niistä ei pääse lähellekään tämän pitoastetta ja ulkonäöllistä lopputulosta. 8g tuotetta kestää varmasti pitkään ja purkin kunnolla sulkiessaan hyllyikä on pidempi kuin kerrottu 6kk.

Loppuarvio 4/5: Tuote on tähän asti korvattu mm. hiusvahalla, kulmasaippualla tai vastaavalla tuotteella, jonka vuoksi hinta tuntuu aluksi korkealle. Verrattuna moneen muuhun kulmatuotteeseen ja lopputuloksen tasoon, on se silti OK ja se onkin ainut miinuspisteen tuova omiaisuus.

Maybelline Lash Sensational Sky High Maybelline Lash Sensational Sky HighMaybelline Lash Sensational Sky High

Maybelline Lash Sensational Sky High

Myyntihinta n. 13-16e ostopaikasta riippuen, saatavilla mm. *KICKS.fi, *Cocopanda.fi, *Lyko.fi (vedenkestävä *Lyko.fi, *Cocopanda.fi, *KICKS.fi)

Ripsiväri, joka räjäytti sosiaalisen median ja oli pitkään loppuunmyyty. Maybelline ja L’Oreal ovat ne brändit, jotka räjäyttävät pankin aina tuodessaan uuden ripsivärin markkinoille. Laitankin tämän tuotteen samaan kategoriaan *Maybelline Total Temptationin sekä *L’Oreal Lash Paradise Extaticin kanssa (postaus näistä kahdesta otsikolla 3 x Paras markettiripsiväri).

Tästä on olemassa kaksi versiota, tämä perinteinen sekä vedenkestävä. Mulla on tämä perusversio, joka tekee kaiken muun paitsi pitää taivutukset. Se tuo tuuheutta, pituutta, erottelee ja on parhaimmillaan n. viikko avauksensa jälkeen aina kuivumiseensa asti. Harja on kuitenkin sen verran suuri, että saattaa aivan pienimmillä sotata etenkin alaluomen.

Loppuarvio 5/5: En miinusta pisteitä ollenkaan taivutuksien pitämättömyydestä, sillä mikään ei-vedenkestävä ripsiväri ei mulla niitä pidä. Muuten aivan täydellinen ripsiväri hinta-laatusuhteeltaan.

NYX Professional Cosmetics Shine Loud -huulikiilto Magic Maker NYX Professional Cosmetics Shine Loud -huulikiilto Magic Maker

1-osa, tuo värin, kestävyyden ja mattapinnan

NYX Professional Cosmetics Shine Loud -huulikiilto Magic Maker

2-osa, tuo kiillon ja kosteuden huulille

NYX Professional Cosmetics Shine Loud -huulikiilto Magic Maker

NYX Professional Cosmetics Shine Loud -huulikiilto

Myyntihinta n. 15,90€, saatavilla mm. *Cocopanda.fi, *KICKS.fi, *Lyko.fi

Koko nimi tuotteelle on NYX Professional Cosmetics Shine Loud Pro Pigment Lip Shine – jestas! Tämähän ei periaatteessa ideana ole uusi keksintö (värillinen tuote alle + kiilto päälle), sillä *Max Factor Lipfinityt on olleet markkinoilla jo vuosia ja vaikka tämä ei Suomeen tullutkaan, *Maybelline 24hr Super Impact -huulituote on ollut markkinoilla jo reilu kolmisen vuotta (ainakin).

Kuivuttuaan väriä ei jää testissä käteen pussatessa / maskin alla ollenkaan, vain kiilto siirtyy. Tästä tuote saa todella paljon plussaa. Se myös tuntuu huulilla miellyttävältä, ei kuivu pitkin päivää (kosteuttavan kiillon ansiosta) ja lisääminen on helppoa (vaikkakaan ei pääosin tarpeellista). Levitys on helppoa ja väriä ei siirry kirkkaaseen kiiltoon. Poisto onnistuu myös hyvin öljypohjaisella meikipoistotuotteella.

Loppuarvosana 5/5: Vaikka kyseessä ei ole uusi keksintö, on tämä kestävyydessään kilpakumppaneitaan parempi ja edullisempi.

+ NYX Professional Makeup Marshmellow Soothing Primer -pohjustustuote

Myyntihinta  n. 21,90€, saatavilla mm. *Cocopanda.fi,*Lyko.fi, *KICKS.fi

Tätä en ostanut itselleni ollenkaan testiin, sillä minulla on varastossa ihohuokosia häivyttäviä, ns. ”blurraavia” pohjustustuotteita useampi odottelemassa. Kyseessä on kuitenki juuri se, eli ihohuokosia häivyttävä ja kevyen tuntuinen pohjustustuote. Kollegat ovat tätä kehuneet vuolaasti mutta uskon, että omassa käytössäni tämä ei nenän ympäryksen laajentuneille ihohuokosille riittäisi.

Tähän on olemassa jopa *oma sieni levitystä varten, mikä on mulle hiukan hämmentävää. Tämä varmasti levittyy yhtä hyvin jo omistamallasi sienellä, sormin tai siveltimellä. Mutta on se söpön vaaleanpunainen!

*****

Oletteko te testanneet jotain näistä?

Seuraa minua: Instagram / Facebook

Tutustu Suhteellista Podcastiin – asiaa ihmissuhteista ja ilmiöistä niiden ympärillä.

Lue myös:
3 x Paras kosteuttava pohjustustuote
Teidän toive: Helppo pikkujoulumeikki (viininpunainen halo-eye)
5 x Tekijä, joka vaikuttaa meikin kestoon
Näin tehdään kestävä maskimeikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.