Hae
Hannamaria

TUOKSUTORSTAI: Gucci Guilty Pour Femme EdP -hajuvesi

*Sisältää mainoslinkkejä

Gucci Guilty Pour Femme EdP -hajuvesi oli rakkautta ensinuuhkaisulla. Tämä uudistettu versio perinteisestä Guiltystä hurmasi heti pippurisuudellaan ja olemalla hienostunut, mutta omaten tiettyä särmää. Ex-tuoksumyyjän sydän sykähti!

TUOKSUTORSTAISSA sukelletaan tuoksujen maailmaan ja kohelletaan nuottien kanssa tutustuen milloin millaiseenkin tuoksuun. Klassikot, uudet tulokkaat ja villaisella painetut hajuvedet pääsevät framille esittelyjen ja arvioiden kera.

Gucci Guilty Pour Femme EdP -hajuvesi

BRÄNDI – Gucci

Gucci on sekä muotitalo, että kosmetiikka- ja tuoksutalo. Se on yksi useasta luksusbrändistä ja onkin osa isoa ranskalaista toimijaa, Keringiä, joka omistaa useita eri luksusmerkkejä (esim. Yves Saint Laurent ja Bottega Veneta). Brändi sai alkunsa Florenzessa 1921 ja sen perusti Guccio Gucci.

Valitettavasti 80-luvulla Gucci-perhe syrjäytettiin merkin hallituksesta eikä se ollut enää perheyritys (ei eroa monen muun luksusmerkin tarinasta). Ennen tuota Guccion poika, Aldo Gucci muodosti brändistä ikonisen osan italialaista ”Dolce Vita” -mentalilteettia.  Nykyään kyseinen brändi onkin etenkin nuorison huulilla mm. suosittujen vöidensä ja printtiensä ansiosta.

Nykyään brändi tuottaa kosmetiikkaa, asusteita, vaatteita ja sisustuselementtejä. 2019 he julistivat olevansa täysin hiilineutraaleja ja 2020 he liittyivät The Lion’s Share Fund -säätiön osaksi auttaakseen villieläinalueiden ylläpidossa. Suomeen merkkiä maahantuo Sirowa Finland.

TUOKSUN TARINA – Gucci Guilty Pour Femme EdP -hajuvesi

Gucci Guilty ei varsinaisesti nimenä ole uutuus – kuitenkin, muutama vuosi sitten (2019) se uudistui linjana täysin. Uudistus tehtiin sekä naisten, että miesten tuoksuissa ja nykyään naisille on yhteensä viittä erilaista tuoksua, miehille kuusi erilaista (ja ah miten hyviä ne onkaan!).

Tämä tuoksu ja koko linja ovat julistus itseilmaisulle, pelottomuudelle ja rohkeudelle. Kaikki kiteytyy lauseeseen #ForeverGuilty, pilke silmäkulmassa tietenkin. Mainoskampanjassa oli tuolloin Lana Del Ray sekä Jared Leto.

Gucci Guilty Pour Femme EdP -hajuvesi

NUOTIT JA KESTÄVYYS

Latvatuoksussa sanotaan olevan mandoraa (sitrushedelmä), pinkkiä pippuria (tai roseepippuria) ja bergamonttia. Sydäntuoksussa löytyy syreeniä, ruusua, kurjenpolviöljyä ja orvokkia, pohjatuoksussa on patsulia (Patsuli Coeur), mikrotislattua patsuliöljyä (Patsuli Oil Micro-Distillation) sekä ambraa (synteettinen).

Tämä jos mikä on kestävä sekä voimakas tuoksu. Sen sisältämät öljyt tekevät tästä jopa EdP:ksi kestävän tuoksun, joka pysyy iholla ja vaatteilla kokemukseni mukaan työpäivän verran ellei pidempäänkin (hiuksissa ja vaatteissa oli aistittavissa vielä seuraavana päivänä).

KOKONAISUUS

Tämä tuoksu luokitellaan itämaiseksi kukkaistuoksuksi. Se herättää heti viboja mausteisen *Beyoncen Heat- ja ruusuisen *DIOR Miss Dior Rose N’Roses EdT -tuoksujen yhdistelmästä ja on huumaava! Täyteläinen, pyöreä ja mausteinen tuoksu, joka sopii täydellisesti iltaan, syksyyn ja talveen (makuasioita, miksei muuallekin).

Koska kyseessä on voimakas tuoksu, en suosittele tätä tuoksuherkille tai edes heille, joille tulee vahvoista tuoksuista helposti päänsärky. Kokeile sen sijaan *tämän EdT -versiota, joka on huomattavasti kevyempi mutta samantyylinen.

MYYTÄVÄT KOOT JA OSTOPAIKAT

Guccin hajuvesiä myy tuttuun tapaan Sokokset, Stockmannit sekä KICKS-myymälät. Tämä Gucci Guilty Pour Femme EdP -hajuvesi on saatavilla kolmessa koossa: 30ml, 50ml ja 90ml. Edullisimmillaan tämä on n. 69e (30ml).

Verkossa tätä myy moni verkkokauppa joko *Lyko.fi, *KICKS.fi, *Nordicfeel.fi (edullisin).

Tutustu myös muihin Guccin tuoksuihin, myös miesten: *Lyko.fi, *KICKS.fi, *Nordicfeel.fi. Psst! Tähän aikaan vuodesta on ylipäätään *joulun lahjapakkauksia edullisesti saatavilla, hih!

*****

 

Onko teillä tuoksumuistoja Guccista?

Seuraa minua: Instagram / Facebook

Seuraa Hannamaria Mediaa: Instagram / Facebook / LinkedIn

Tutustu Suhteellista Podcastiin – asiaa ihmissuhteista ja ilmiöistä niiden ympärillä.

Lue myös:
Tuoksutorstai: Luonnonkosmetiikan hajuvesi – Unique Beauty Hygge EdP
Kuinka kartoittaa sopiva hajuvesi saajalleen + parhaat lahjapakkaukset
Muut Tuoksutorstai-postaukset

Yksi kommentti

  1. JonnaH. kirjoitti:

    Tää on todella ihana tuoksu. Pippurisuus on aika vahva omaan nenääni, joten tykkään tästä talvella. Kesällä sitten ihan eri tyyppiset tuoksut ovat kivoja. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.