Hae
Hannamaria

TUOKSUTORSTAI: Luonnonkosmetiikan hajuvesi – Hygge EdP, Unique Beauty

*Sisältää mainoslinkkejä

Mulla on kokoelmissa ensimmäinen luonnonkosmetiikan hajuvesi! *Unique Beauty:n Hygge EdP on kummitellut mua siitä asti kun olin töissä Sokoksella ja näitä tuoksuttelin ensimmäisen kerran, mutta nyt vasta Sokoksella ollessa runsas alekoodi, halusin tähän sijoittaa.

TUOKSUTORSTAISSA sukelletaan tuoksujen maailmaan ja kohelletaan nuottien kanssa tutustuen milloin millaiseenkin tuoksuun. Klassikot, uudet tulokkaat ja villaisella painetut hajuvedet pääsevät framille esittelyjen ja arvioiden kera.

luonnonkosmetiikan hajuvesi Unique Beauty Hygge EdP

BRÄNDI – Unique Beauty

Unique Beauty on tanskalainen luonnonkosmetiikan merkki, jonka perusarvoihin kuuluvat kestävän kehityksen tapojen seuraaminen, eläinkokeettomuus ja luonnolliset raaka-aineet. Kaikessa tuotannossa käytetään vain tuulivoimaa ja mahdollisimman paljon paikallisia ja lähiseutujen raaka-aineita, sekä reilun kaupan aloe veraa.

Mun ensikosketus merkkiin oli jo 2017 heidän hiustuotteidensa kautta ja muistelen edelleen tuon postauksen hoitoainetta suurella lämmöllä. Etenkin sen tuoksu oli aivan toista luokkaa, samoin se pehmeys mikä mun hiukseen jäi näiden tuotteiden käytön ansiosta.

TUOKSUN TARINA – Hygge EdP

Hygge on tanskalainen termi rennolle oleskelulle kotona, pimeneville syysilloille sekä yleiselle nautiskelulle. Tämä hajuvesi kuvastaa juuri sitä kaikkien nuottiensa kanssa ja sopii käytettäväksi joko yksin tai yhdistettynä muihin Uniquen hajuvesiin. Kenties tämä hajuvesi auttaa löytämään elämään juuri sitä tasapainoa jota hyggeily parhaimmillaan on.

luonnonkosmetiikan hajuvesi Unique Beauty Hygge EdP

NUOTIT JA KESTÄVYYS

Latvatuoksussa sanotaan olevan vain ”vihreä”, joka periaatteessa tarkoittaa sekoitetta erilaisia vihreitä lehti- ja vihannesnuotteja. Sydäntuoksussa löytyy vadelmaa, orvokkia ja kirsikankukkaa (mulle se taitaa olla tuo kirsikankukka joka tekee temput vadelman kanssa ), pohjatuoksussa on upean tuoksuista vaniljaa mikä tuo siihen ihanaa imelyyttä.

Kestävyytensä puolesta tämä on perinteisen EdP:n luokkaa, eli siellä n. neljän tunnin korvilla. Koen kuitenkin itse, että tämä pysyi todella paljon paremmin iholla kuin moni muu EdP ja parani vain tuntien saatossa.

KOKONAISUUS

Pidän tästä kokonaisuudesta todella paljon, sillä se jollain tavalla rauhoittaa minua ja sopii aivan täydellisesti syksyn ja talven pimeneviin iltoihin. Siksi en tätä itse ehkä mieltäisi kevät- tai kesätuoksuksi, mutta makunsa kullakin. Tässä kokonaisuus on vaniljainen ja marjainen, joka on upea.

Tätä sekä muita Unique Beautyn hajuvesiä kannattaa tsupsauttaa alkuun varoen. Näistä jokainen on alkuun todella voimakas ja jopa voimakkaampi kuin moni täysin synteettinen EdP.

luonnonkosmetiikan hajuvesi Unique Beauty Hygge EdP

Valmistus ja sertifikaatit

Kaikki tuoksut ovat omistavat ekosertifikaatin ECOCERT ja tästä kerrotaan ilahduttavasti myös pahvipakkauksessa. Siinä samoin sanotaan tuotteen olevan vegaani sekä eläinkokeeton. Hajuveden hyllyikä on avattuna 36 kuukautta.

Valmistus tosiaan tapahtuu tuulienergialla ja tanskan maaperällä. 99% raaka-aineista ovat luonnollisista lähteistä (natural origin) ja 72% kaikista raaka-aineista on luonnollisen viljelyn tuotosta (organic farming).

luonnonkosmetiikan hajuvesi Unique Beauty Hygge EdP

MYYTÄVÄT KOOT JA OSTOPAIKAT

Kivijaloissa tämä luonnonkosmetiikan hajuvesi ja muita Unique Beauty:n hajuvesiä löytyy ainakin isoimmista Sokoksista ja Ruohonjuurista.

Verkkokaupoista suosittelen kääntymään mm. *House of Organicin puoleen. Unique Beauty:n hajuvesista saa House of Organicilta tilattua myös 5e hintaisia näytekokoja testattavaksi ennenkö sijoittaa isompaan. *Tässä Hyggestä 2ml näytekoko, *tätä kautta koko Unique Beauty:n valikoimaan. Huomasin myös heillä olevan *10ml kokoa, joka on super testailuun ja matkustukseen.

*****

Oon pitkään ollut skeptinen luonnonkosmetiikan hajuvesiä kohtaan etenkin niiden pysyvyyden vuoksi, mutta aivan turhaan. Tämän testailu nosti mulle halun kokeilla muitakin hajuvesiä luonnonkosmesta, tiedän ainakin Acorellella, Weledalla ja Avrililla olevan erilaisia vaihtoehtoja.

Onko luonnonkosmetiikan hajuvesi teille tuttu konsepti?

4 kommenttia

 1. Diiskuneiti kirjoitti:

  Enpä tiennytkään, että luonnonkosmetiikalla on myös hajuvesiä. Mahtavaa! 🙂

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Muutamia olen itsekin testaillut, tämä on kuitenkin uusi merkki 🙂

 3. villananna kirjoitti:

  Tää on ihan parasta. Ainoastaan, että Hygge sanasta mulle tuli heti lanka mieleen kun semmoisesta langasta olen neulonut paidan 😀

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 4. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  En ollut tiennyt luonnonkosmetiikallakin olevan hajuvesiä. Itse en ole yli kymmeneen vuoteen käyttänyt hajuvesiä. En oikein tiedä, missä niitä voisi käyttää. Ajattelen tuoksuyliherkkiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.