Hae
Hannamaria

6v synttärit – Lookfantastic Beauty Box (Syyskuu 2020)

*Sisältää mainoslinkkejä

Nyt syyskuussa Lookfantastic Beauty Box täyttää kuusi vuotta! Oon itse tutustunut kyseiseen boksiin vasta aivan lähiaikoina tämä vuoden puolella, mutta Lookfantasticin verkkokauppa (sekä *heidän joulukalenterit) on aikaisemmilta vuosilta todella tuttu. Listasin heidät myös tämän vuoden ”parhaat kosmekalenterit” -postaukseen vahvasti mukaan.

Boksi saatu PR:nä. Tutustu muihin Kauneusboksi-arvioihin ja muihin Lookfantastic Beauty Boxeihin.

Lookfantastic Beauty Box syyskuu 2020 synttäriboksi Lookfantastic Beauty Box syyskuu 2020 synttäriboksi

Juhlakuukauden takia tämä syntymäpäivä-edition sisältääki kuusi tuotetta, jotka ovat heidän mukaansa must juhliin. Tästä oli useampaa eri versiota jälleen liikenteessä, meikälle sattui tämmöinen (ja omaan makuun just sopiva).

Lookfantastic Beauty Box syyskuu 2020 synttäriboksi

*ESPA Pink Hair and Scalp Mud (mukana 30ml, norm 180ml 54e) eli hius- ja päänahkamuta suoraan käännettynä on todella mielenkiintoinen tuote. Tämän tarkoitus on siis ravita ja kosteuttaa päänahkaa sekä hiukan jopa hiusta. Tuote on väriltään pinkkiä ja se on tarkoitettu kaikille hiustyypeille, mutta etenkin kuiville ja ”heikoille” hiuksille.

ESPA:lta on muuten tullut oma *Lookfantastic x ESPA -boksi, jossa koko boksi täytetään kyseisen merkin tuotteilla. Sain tuon boksin myös itselleni ja siinä on tästä mudasta täysikokoinen tuote, joten tämä pienempi voisi lähteä kiertoon.

*Elemis Pro-Collagen Marine Crea, (mukana 15ml, norm. 50ml 99e) on niin hintava täysikokoisena, että se on jo överi. Siltikin tuote kiehtoo aivan suunnattomasti ja kun en ole yhtään huonoa Elemiksen tuotetta testannut, ei tämä anti-ageing -tuotekaan jää varmasti käyttämättä.

*Luxie 209 Large Shader -sivellin (osana settiä) on mun yksi luottosivellin. Tällä on niin hyvä tehdä mm. rajauksen häivyttämistä, tarkkaa häivytystyötä sekä alaluomen työ. Onnistuu myös luomivärin pakkaaminen luomelle kuin kevyempikin työ. Lookfantasticin sivuilla ei ollut tätä yksittäin, mutta homma korjaantuu *nobebeauty.fi:stä.

*Brushworks HD Jade Roller (11,45€) lähtee mulla kiertoon, sillä omistan jo yhden jaderullan. Joko rullailen tai käytän guashaa nykyään lähes päivittäin, sillä on aivan ihana tunne kun aamulla ottaa jääkaapista kylmän rullan ja rullailee turvoitukset poies.

Ja kermana kakun päällä BeautyBox -teemainen popsocket! Aika söpö lisä, näitä ei voi olla koskaan liikaa.

Lookfantastic Beauty Box syyskuu 2020 synttäriboksi

Diego dalla Palma huultenrajauskynä (miniversio, hinta n. 12€) vaikutti ensitestillä todella ihanalta. Ja tuo sävy on jotenkin superkaunis, tätä on pakko testata mun luottopunan Zuii Organic Cashmeren kanssa, veikkaan että kombo on upea. Tätä en löytänyt miniversiona tai tässä sävyssä, mutta *täysikokoista kynää löytyi.

*Illamasqua Beyond Powder -korostuspuuteri sävyssä OMG (mukana mini, täyskokoinen 33€) vaikuttaa superihanalle! Tämän toisena vaihtoehtona oli The Balmin klassikko, mutta olen iloisempi että sain tämän. Aion testata tätä heti seuraavan kerran kun meikkailen, sillä korostuspuuterit on parasta mitä tiedän.

***

Minä olin aika positiivisesti yllättynyt tästä boksista! Oli ihana nähdä jo tuttuja merkkejä mukana (sekä yks vakkarisivellin), samoin kuin jälleen aivan uusia tuotteita ja merkkejä.

Jos haluat oman kuukausittaisen yllätyksen tai ostaa sellaisen lahjaksi, * Lookfantastic Beauty Box tilauksen saa 1kk, 3kk, 6kk ja 12kk tilauksina (12kk edullisin 15,50e per boksi, 1kk 20e per boksi). Tuon tilauksen voi perua hetimmiten jos sitä ei halua pidempään jatkaa, jolloin saat kuitenkin tilaamasi määrän bokseja toimitettuna.

Miten te juhlitte tätänykyä synttäreitä?



Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *