Hae
Hannamaria

Parhaat kosmetiikkajoulukalenterit 2020

*Sisältää mainoslinkkejä

TÄMÄ POSTAUS ON VUODEN 2020 VERSIO. TSEKKAA UUDET KOSMETIIKKAKALENTERIT VUODELLE 2021 TÄÄLTÄ!

*****

Se on kuulkaa syyskuu ja työhän tiiätte mitä se meinaa! No sitä, että kohta on kosmetiikkajoulukalenteri 2020 -valinnan aika! Munkin on siis aika jatkaa vuosia kestänyttä perinnettä, jossa listaan teille parhaat kosmetiikkajoulukalenterit.

Kuten aikaisempinakin vuosina, aion päivittää tätä listaa syksyn mittaan. Kauhean suurta määrää näitä ei vielä ole Suomen markkinoille asti julkaistu, mutta onneksi tilanne muuttuu joulun lähetessä. Postaus etenee arvokkaimmasta edullisimpaan ja jätin postauksesta myös kalenterit, joita ei saa millään Suomeen tai jotka menevät omaan makuuni liian kalliiksi.

Ps. Olisiko mielenkiintoa lukea semmoinen ”arvokkaimmat kosmetiikkajoulukalenterit” -postaus, jossa listataan nimenomaan näitä hinnaltaan 200e+ olevia kalentereita? Esim. Molton Brown, Diptyque yms olisi ihana sisällyttää joskus näihin!

Twistbe Joulukalenteri 2020

Twistbe joulukalenteri

Hinta: Ennakkotilaajille alekoodilla 179 €, norm. 368 € (24 luukkua)

Erityistä: Kalenteri tulee sisältämään tuotteita niin ulkoiseen kuin sisäiseen ihonhoitoon, vartalolle sekä hiustenhoitoon. Twistbe on siitä aivan ihana, että heidän koko liikeideansa pohjaa myös ulkoisen kauneudenhoidon lisäksi sisäiseen kauneudenhoitoon. Olen vuosia sitten osallistunut heidän yhteen valmennukseensa, joka oli aivan ihana ja valaiseva. 14 täysikokoista tuotetta, 9 matkakokoista tuotetta ja 2 näytekokoista tuotetta, joista 23 ovat vegaanisia (2 sisältää mehiläisvahaa).

Ostopaikka & saatavuus:  Tulossa 30.9. *Twistbe.fi -verkkokaupassa. LOPPUUNMYYTY!

Cult Beauty advent calendar kosmetiikkajoulukalenteri 2020

Cult Beauty

Hinta: £199, arvo yli 1000€ (25 luukkua)

Erityistä: Sekalaisesti täysikokoista ja matka-/näytekokoista kosmetiikkaa, joita on yhteensä 32 kappaletta vaikka luukkuja on vain 25. Pääosin semi-selektiivistä tai selektiivistä kosmetiikkaa. Jokaisesta myydystä kalenterista lahjoitetaan 17€ Beauty Bank -järjestölle, joka lahjoittaa hygieniatuotteita vähävaraisille.

Ostopaikka & saatavuus: Saatavilla *Cult Beauty -verkkokauppasta tulevaisuudessa, tällä hetkellä odotuslista LOPPUUNMYYTY

The Body Shop joulukalenteri 2020

The Body Shop -joulukalenterit

Hinta: 149€ / 99€ / 45€, arvo 350€ / 205€ / 120€ (24/25 luukkua)

Erityistä: Jokaisessa tuotteita tasaisesti vartalo-, kylpy-, ihonhoito- ja meikkikategorioista sekä oheistuotteita. Kaikki aivan ihanaa The Body Shopia ja todella söpöissä pakkauksissa. Mukava jokaisessa sekä täyskokoisia, että matkakokoisia tuotteita – ainoastaan kalleimmassa kaikki tuotteet ovat täysikokoisia.

Ostopaikka & saatavuus: TBS verkkokauppa, *79e versio, *99e versio ja *149e versio.

Inika joulukalenteri luonnonkosmetiikka joulukalenteri

Inika Organic Beauty Advent -kalenteri

Hinta: 145€, arvo lähemmäs 250e (12 luukkua)

Erityistä: INIKA Organic on australialainen luonnonkosmetiikan merkki, joka on rantautunut Suomeen hetki sitten. Tämä kalenteri sisältää kahdeksan täysikokoista tuotetta ja neljä minituotetta. Mukana on merkin suosituimpia tuotteita pohjan tekoon, huulille ja silmämeikin tekoon.

Ostopaikka & saatavuus: Tulossa *Lyko.fi -verkkokauppaan.

Eleven kosmetiikkajoulukalenteri 2020

Eleven Beauty Advent Calendar

Hinta: 124,95€, arvo 304€ (24 luukkua)

Erityistä: Kalenteri on täynnä toinen toistaan parempia merkkejä, kuten Pixi, Clarins, Dermalogica, Clinique ja niin edelleen. Itse kalenteri tulee isossa vaaleanpunaisessa toalettilaukussa, jonka sisällä on erikseen pienemmät vaaleanpunaiset pussit tuotteille. Nämä pussit voi myöhemmin käyttää esimerkiksi lahja- tai suojapusseina esimerkiksi matkustaessa.

Ostopaikka & saatavuus: *Eleven.fi -verkkokauppa, tilattavissa heti.

Glossybox joulukalenteri 2020

Glossbox Adventtikalenteri

Hinta: 99€, arvo 510€ (24 luukkua)

Erityistä: Mukana povataan olevan mm. Fenty Beautya, joka on aika kova suomessa myytävälle joulukalenterille! Viime vuonna herätti närää UK ja Suomi-kalentereiden erilaisuus, mutta nyt näyttää tämäkin hyvälle! Koko sisältöä ei ole vielä kerrottu, joten on hankala sanoa miten paljon ja missä suhteessa mukana on edullista selektiivistä kosmetiikkaa.

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *Glossybox.fi.

Clinique joulukalenteri

Clinique Joulukalenteri

Hinta: n. 95€, arvo yli 200€ (24 luukkua)

Erityistä: Täynnä Clinique-ihanuuksia! Käväisin jo katsomassa mitä tämä sisältää ja mukana on ihonhoitoa, meikkejä sekä sivellinkin. Jos oot Clinique-fani (niinkö aika moni on), niin tämä on sulle aivan täydellinen. Varsinkin jos reissaat (tai tulet reissaamaan) yhtään enempää.

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa mm. *KICKS.fi -verkkokaupasta.

Lookfantastic joulukalenteri 2020

Lookfantastic -joulukalenteri

Hinta: 95€, arvo yli 500€ (25 luukkua)

Erityistä: Jo vuosia mun suosikkina ollut Lookfantasticin kalenteri saa jatkoa! *Beauty Boxin tilaajille hintaa on vain 80€. Sisältöä ei ole vielä kerrottu, mutta aikaisempina vuosina mukana on ollut mm. Molton Brownia (AH!), Illamasquaa, First Aid Beautya ja niin paljon muita ihania merkkejä. Tää taitaa olla mun kosmetiikkajoulukalenteri 2020 jos päädyn jonkin hankkimaan.

Ostopaikka & saatavuus: Ennakkotilaus nyt, julkaisu 12.10. *lookfantastic.fi -verkkokaupassa. LOPPUUNMYYTY!

korealainen kosmetiikka k-beauty joulukalenteri

K-BEAUTY JOULUKALENTERI: WELCOME TO SEOUL

Hinta: 89,95€, arvo 165€ (24 luukkua)

Erityistä: Tässä korealaisen kosmetiikan kalenterissa on 24 tuotetta kasvoille, hiuksille ja vartalolle. Mukana on myös ekosertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja kaikki tuotteet on valittu sopivaan kaikille ihotyypeille.

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *Bearel.fi -verkkokaupasta.

Lumene joulukalenteri 2020

Lumene joulukalenteri

Hinta: n. 85€, arvo 250€ (24 luukkua)

Erityistä: Kalenteri jälleen täynnä Lumenea! Katsoin jo mitä tämä on täynnä ja ai että, kunnon hemmottelupaketti tiedossa. Mukana on seitsemän meikkituotetta ja 17 ihonhoidon tuotetta. Mukana on vakkareita, mutta myös melko paljon uutta ja vasta lanseerattua tuotetta!

Ostopaikka & saatavuus: Edullisin *Lyko.fi -verkkokaupassa ja *Cocopanda.fi -verkkokaupassa.

Real Techniques -joulukalenteri

Real Techniques -joulukalenteri

Hinta: 75,90€ (24 luukkua)

Erityistä: Tämä vuoden THE VÄLINEKALENTERI. Kuten tiedätte, Real Techniques on mun suosikkimerkkejä mitä tulee siveltimiin ja meikkisieniin ja kurkattuani tämän kalenterin sisällön, voin todeta tämän olevan todella upea! Ja ulkoasukin on aivan mua, hihi!

Ostopaikat & saatavuus: Esimerkiksi *Lyko.fi -verkkokaupasta.

NYX Professional makeup joulukalenteri 2020

NYX Professional Makeup Diamonds & Ice Please! -joulukalenteri

Hinta: n.75,90€ (24 luukkua)

Erityistä: Täynnä upeaa NYX Professional Makeup -tuotetta ja jos aikaisempien vuosien merkit pitävät paikkansa, on tämäkin kalenteri tänä vuonna hitti. Mukana on mm. huuli-, luomiväri- ja pohjatuotteita. Tämä 24 luuku kalenteri on näistä hintavampi, alempaa postauksesta löytyy esittely edullisemmasta *12 luukun kalenterista.

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa jo mm. *Lyko.fi -verkkokaupasta. mutta huomattavasti edullisempi (n. 57€) *lookfantastic.fi:ssä.

Biotherm joulukalenteri 2020

Biotherm joulukalenteri 2020

Hinta: N. 70€, arvo n. 250€ (24 luukkua)

Erityistä: Yllättävän edullinen selektiivisen kosmetiikan kalenteriksi! Tämä sisältää 24 minikokoista tuotetta suosikkituotteista hiukan niihin erikoisempiin. Tässä on monelle eri ihotyypille ja erilaisille ihon tarpeille sopivia tuotteita.

Ostopaikka & saatavuus: Saatavilla mm. *Cocopanda.fi (edullisin), *Nordicfeel.fi, *Lyko.fi ja *KICKS.fi (hintavin).

 Beauty Advent Calendar 24 Days of Beauty by KICKS

Beauty Advent Calendar 24 Days of Beauty by KICKS

Hinta: 54,90€, arvo 170€ (24 luukkua)

Erityistä: KICKSin oma kalenteri, joka sisältää kynsilakkoja, meikkejä, meikkitarvikkeita, ihon- ja hiustenhoitotuotteita. Merkkeinä mukana on mmm. MonSun Spa, Skin Treat, BUDGIE ja Atelier Rouge.

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *KICKS.fi -verkkokaupasta.

Catrice -joulukalenteri

Catrice -joulukalenteri

Hinta: 39,90€, arvo (24 luukkua)

Erityistä: Kalenteri sisältää 16 täysikokoista Catricen suosikkia ja kahdeksan tuotetta jotka on suunniteltu vain tätä kalenteria varten. Kynsilakkoja, paletteja, siveltimiä ja muita upeita tuotteita täynnä oleva kalenteri on ihana keskihinnan kalenteri!

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa mm. *Lyko.fi -verkkokaupasta.

Depend Christmas Beauty Calendar

Depend Christmas Beauty Calendar

Hinta: 36,90€ (24 luukkua)

Erityistä: Kuvittelin, että Depend tekee vain kynsilakkoja, mutta tämä kalenterihan on täynnä ihan muutakin kosmetiikkaa! Parit tarratkin on mukaan eksyneet, mutta pääosin kyseessä on kynsilakkoja ja meikkejä.

Ostopaikat & saatavuus: Tilattavissa *KICKS.fi-verkkokaupasta.

NYX Professional Makeup Diamonds & Ice Please! -joulukalenteri

NYX Professional Makeup Diamonds & Ice Please! -joulukalenteri

Hinta: n.33,95€ (12 luukkua)

Erityistä: THE huulikalenteri tälle vuotta. Hintavampi *24 luukun kalenteri pitää sisällään muutakin kosmea, mutta tämä on vain huulituotekalenteri. Arvonsa puolesta täällä on silti hyvä määrä erilaista tuotetta.

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa jo mm. *lookfantastic.fi -verkkokaupasta.

Essence joulukalenteri 2020

Essence ”Ho Ho Home for x-mas” adventtikalenteri

Hinta: 29,90€, arvo n. 60€ (24 luukkua)

Erityistä: Mukana on 21 tuotetta, jotka on luotu vain tätä kyseistä kalenteria varten. Loput kolme ovat joko aikaisemman valikoiman tuotteita tai esim. asusteita. He ovat tuoneet markkinoille myös muutaman euron edullisemman *DIY-kalenterin, jossa tuotteet see itse pussittaa.

Ostopaikka & saatavuus: Edullisimmillaan mm. *Lyko.fi -verkkokaupassa.

*****

Jos haluat selata kaikkia joulukalentereita kaupoittain, tässä löytyy listaus (tämäkin täydentyy). Mukana myös sellaisia, joita ei ole tässä listassa:

*Lyko.fi (edullisimpia kalentereita mitä maa päällään kantaa)
*Nordicfeel.fi
*KICKS.fi
*Lookfantastic.fi (mm. Molton Brownia, Shiseidoa ja muita erikoisempia kalentereita)
*Eleven.fi

Siinä on alku mun kosmetiikkajoulukalenteri 2020 -listaukselle tälle vuotta! Ja kuten sanoin, koko listaus kasvaa sitä mukaan kun uusia kalentereita julkistetaan. Nyt tältä listalta puuttuu iso osa vakkareita ja vastaavaa, mutta noihin varmasti päästään vielä tässä syksyn aikana paneutumaan!

Oon julkaissut nyt myös Miesten joulukalenterit 2020 ja Aikuisten joulukalenterit 2020 -postaukset, tsekkaa nekin.

Minkä kalenterin puoleen sinä kallistut tänä vuonna?

8 kommenttia

 1. Minninii kirjoitti:

  Noista Clinique kiinnostaa!!

  • hannamariav kirjoitti:

   Sanopa! Cliniquen tuotteista mulla on vain jonkin verran kokemusta niin toisaalta ton oston kautta pääsis testaamaan niin paljon uutta.

 2. Katja kirjoitti:

  Essence kiinnostaa .

 3. Meri kirjoitti:

  Jotenkin olen nyt päättänyt, että tuo essence se olisi tälle vuodelle 😀 Tosin NYXin huulipunakalenteri houkuttelee aina! En vaan pääse yli siitä, että saisin 12 uutta huulipunaa 😀

  -Meri
  https://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja/kiinnostavimmat-kosmetiikkakalenterit-2020/

  • hannamariav kirjoitti:

   Essence it is! Ja uudet huulipunat kyllä aina viehättää 😀

 4. Janette kirjoitti:

  Osaatko sanoa tuleeko lookfanstastic kalenteria enään lisää

  • hannamariav kirjoitti:

   Kysäisin asiaa Lookfantasticin edustajalta ja valitettavasti kalenteri on loppuunmyyty. Kyseessä oli ennätysaika ja pakko myöntää etten ole itsekään koskaan nähnyt tätä näin nopeasti loppuunmyytynä! Toivottavasti muut tässä postauksessa olevat kalenterit olisivat kuitenkin yhtä miellyttäviä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *