Hae
Hannamaria

Parhaat kosmetiikkajoulukalenterit 2020

*Sisältää mainoslinkkejä

Se on kuulkaa syyskuu ja työhän tiiätte mitä se meinaa! No sitä, että kohta on kosmetiikkajoulukalenteri 2020 -valinnan aika! Munkin on siis aika jatkaa vuosia kestänyttä perinnettä, jossa listaan teille parhaat kosmetiikkajoulukalenterit.

Kuten aikaisempinakin vuosina, aion päivittää tätä listaa syksyn mittaan. Kauhean suurta määrää näitä ei vielä ole Suomen markkinoille asti julkaistu, mutta onneksi tilanne muuttuu joulun lähetessä. Postaus etenee arvokkaimmasta edullisimpaan ja jätin postauksesta myös kalenterit, joita ei saa millään Suomeen tai jotka menevät omaan makuuni liian kalliiksi.

Ps. Olisiko mielenkiintoa lukea semmoinen ”arvokkaimmat kosmetiikkajoulukalenterit” -postaus, jossa listataan nimenomaan näitä hinnaltaan 200e+ olevia kalentereita? Esim. Molton Brown, Diptyque yms olisi ihana sisällyttää joskus näihin!

Cult Beauty advent calendar kosmetiikkajoulukalenteri 2020

Cult Beauty

Hinta £199, arvo yli 1000€ (25 luukkua)

Erityistä: Sekalaisesti täysikokoista ja matka-/näytekokoista kosmetiikkaa, joita on yhteensä 32 kappaletta vaikka luukkuja on vain 25. Pääosin semi-selektiivistä tai selektiivistä kosmetiikkaa. Jokaisesta myydystä kalenterista lahjoitetaan 17€ Beauty Bank -järjestölle, joka lahjoittaa hygieniatuotteita vähävaraisille.

Ostopaikka & saatavuus: Saatavilla *Cult Beauty -verkkokauppasta tulevaisuudessa, tällä hetkellä odotuslista

The Body Shop joulukalenteri 2020

The Body Shop -joulukalenterit

Hinta 149€ / 99€ / 45€, arvo 350€ / 205€ / 120€ (24/25 luukkua)

Erityistä: Jokaisessa tuotteita tasaisesti vartalo-, kylpy-, ihonhoito- ja meikkikategorioista sekä oheistuotteita. Kaikki aivan ihanaa The Body Shopia ja todella söpöissä pakkauksissa. Mukava jokaisessa sekä täyskokoisia, että matkakokoisia tuotteita – ainoastaan kalleimmassa kaikki tuotteet ovat täysikokoisia.

Ostopaikka & saatavuus: TBS verkkokauppa, *79e versio, *99e versio ja *149e versio.

Glossybox joulukalenteri 2020

Glossbox Adventtikalenteri

Hinta 99€, arvo 510€ (24 luukkua)

Erityistä: Mukana povataan olevan mm. Fenty Beautya, joka on aika kova suomessa myytävälle joulukalenterille! Viime vuonna herätti närää UK ja Suomi-kalentereiden erilaisuus, mutta nyt näyttää tämäkin hyvälle! Koko sisältöä ei ole vielä kerrottu, joten on hankala sanoa miten paljon ja missä suhteessa mukana on edullista selektiivistä kosmetiikkaa.

Ostopaikka & saatavuus: *Glossybox.fi tilaajille 9.9., muille tod. näk. vähän myöhemmin

Clinique joulukalenteri

Clinique Joulukalenteri

Hinta n. 95€, arvo yli 200€ (24 luukkua)

Erityistä: Täynnä Clinique-ihanuuksia! Käväisin jo katsomassa mitä tämä sisältää ja mukana on ihonhoitoa, meikkejä sekä sivellinkin. Jos oot Clinique-fani (niinkö aika moni on), niin tämä on sulle aivan täydellinen. Varsinkin jos reissaat (tai tulet reissaamaan) yhtään enempää.

Ostopaikka & saatavuus: Julkaistaan myöhemmin, tod. näk. Marraskuussa

Lookfantastic joulukalenteri 2020

Lookfantastic -joulukalenteri

Hinta 95€, arvo yli 500€ (25 luukkua)

Erityistä: Jo vuosia mun suosikkina ollut Lookfantasticin kalenteri saa jatkoa! *Beauty Boxin tilaajille hintaa on vain 80€. Sisältöä ei ole vielä kerrottu, mutta aikaisempina vuosina mukana on ollut mm. Molton Brownia (AH!), Illamasquaa, First Aid Beautya ja niin paljon muita ihania merkkejä. Tää taitaa olla mun kosmetiikkajoulukalenteri 2020 jos päädyn jonkin hankkimaan.

Ostopaikka & saatavuus: Ennakkotilaus nyt, julkaisu 12.10. *lookfantastic.fi -verkkokaupassa

Lumene joulukalenteri 2020

Lumene joulukalenteri

Hinta n. 86€, arvo 250€ (24 luukkua)

Erityistä: Kalenteri jälleen täynnä Lumenea! Katsoin jo mitä tämä on täynnä ja ai että, kunnon hemmottelupaketti tiedossa. Mukana on seitsemän meikkituotetta ja 17 ihonhoidon tuotetta. Mukana on vakkareita, mutta myös melko paljon uutta ja vasta lanseerattua tuotetta!

Ostopaikka & saatavuus: Mm. *Lyko.fi

NYX Professional makeup joulukalenteri 2020

NYX Professional Makeup Beauty Advent Calendar

Hinta n.50€, arvo ei tiedossa (24 luukkua)

Erityistä: Täynnä upeaa NYX Professional Makeup -tuotetta ja jos aikaisempien vuosien merkit pitävät paikkansa, on tämäkin kalenteri tänä vuonna hitti. Todennäköisesti Suomeen tulee tänäkin vuonna useampi eri hintaluokka, aikaisempina vuosina ainakin. Mukana tuttuun tapaan meikkiä ainakin silmille, huulille ja kasvoille.

Ostopaikka & saatavuus: Ilmoitetaan myöhemmin, saatavilla pian!

Essence adventtikalenteri

Hinta 25€ (24 luukkua)

Erityistä: Mukana on 21 tuotetta, jotka on luotu vain tätä kyseistä kalenteria varten. Loput kolme ovat joko aikaisemman valikoiman tuotteita tai esim. asusteita. Mielenkiinnolla katsotaan, tuleeko kalenteri tälläisenään myyntiin Suomeen. Kuvankaappaus ”essence pink & proud” -Youtubevideolta.

Ostopaikka & saatavuus: Selviää myöhemmin.

Twistbe Joulukalenteri 2020

Twistbe joulukalenteri

Hinta, arvo ja luukkujen määrä ilmoitetaan myöhemmin

Erityistä: Kalenteri tulee sisältämään tuotteita niin ulkoiseen kuin sisäiseen ihonhoitoon, vartalolle sekä hiustenhoitoon. Twistbe on siitä aivan ihana, että heidän koko liikeideansa pohjaa myös ulkoisen kauneudenhoidon lisäksi sisäiseen kauneudenhoitoon. Olen vuosia sitten osallistunut heidän yhteen valmennukseensa, joka oli aivan ihana ja valaiseva.

Ostopaikka & saatavuus: Tulossa syyskuun lopussa *Twistbe.fi -verkkokaupassa.

*****

Jos haluat selata kaikkia joulukalentereita kaupoittain, tässä löytyy listaus (tämäkin täydentyy). Mukana myös sellaisia, joita ei ole tässä listassa:

*Lyko.fi 
*Nordicfeel.fi

Siinä on alku mun kosmetiikkajoulukalenteri 2020 -listaukselle tälle vuotta! Ja kuten sanoin, koko listaus kasvaa sitä mukaan kun uusia kalentereita julkistetaan. Nyt tältä listalta puuttuu iso osa vakkareita ja vastaavaa, mutta noihin varmasti päästään vielä tässä syksyn aikana paneutumaan!

Tuun myös tekemään ”Miesten joulukalenteri” -postauksen kuten kahtena viimeisenäkin vuonna. Ja edelleenkään, tuon tuotteet ei pääosin ole vain miehille vaan se tulee sisältämään mm. kahvikalenterin yms, otsikko on vaan hakukoneoptimoidumpi 😉

Minkä kalenterin puoleen sinä kallistut tänä vuonna?

4 kommenttia

 1. Minninii kirjoitti:

  Noista Clinique kiinnostaa!!

  • hannamariav kirjoitti:

   Sanopa! Cliniquen tuotteista mulla on vain jonkin verran kokemusta niin toisaalta ton oston kautta pääsis testaamaan niin paljon uutta.

 2. Katja kirjoitti:

  Essence kiinnostaa .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *