Hae
Hannamaria

Miesten joulukalenterit 2020

*Sisältää mainoslinkkejä

tämä on vuoden 2020 kalenteriopas. vuoden 2021 löydät täältä: miesten joulukalenterit 2021.

Miesten joulukalenterit -postaus on täällä taas! Tänä vuonna tämä postaus sisältää lähes täysin miesten kosmetiikkakalentereita, aikuisten kalenterit on laitettu erikseen. Tiiän että ootte odottaneet tätä paljon, sillä edellisvuosien postaukset keikkuu aivan ykkösenä lukulistoilla jälleen.

Postaus on rakennettu menemään hintavimmasta edullisimpaan kategoriaan katsomatta ja jätin suosiolla pois loppuneet kalenterit. Mikäli etsit mm. olutkalentereita, alkoholikalentereita, tee- tai kahvikalentereita, ketogeeniseen ruokavalioon sopivia kalentereita tai muita aikuisten kalentereita, tsekkaa tämä postaus.

Hey MAN! lyko miesten joulukalenterit

Hey MAN! -kosmetiikkajoulukalenteri

Hinta: 66,90€, arvo 280€ (24 luukkua)

Erityistä: Kosmetiikkakalenteri täynnä merkkituotteita! Jokainen tuote tulee pienessä erillisessä, uudelleenkäytettävässä pussukassa jotka on kaikki pakattu yhteen isoon kosmetiikkalaukkuun. Tuossa jos missä kulkee jatkossakin tavarat kotona ja matkalla mukana! Merkkeinä mukana on mm. Rituals, Sebastian Man,  Beard Monkey ja Urtekram.

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa vain *Lyko.fi -verkkokaupasta.

autojoulukalenteri 2020

traktori- ja Autojoulukalenterit

Hinta: alk. 65€(24 luukkua)

Erityistä: Tämä olisi hyvin voinut mennä Aikuisten Joulukalenterit 2020 -postaukseen, mutta halusin tähän postaukseen jotain muutakin kun kosmea! Jokaisesta näistä kalentereista rakentuu pienoismalli kannessa olevasta tuotteesta. Täydellinen lahja autoharrastalle vaikka isänpäiväksi, josta riittää sitten iloa koko joulukuun! Ja myönnetään, mullekin kelpais näistä Vespa ja Porsche 911.

*Porsche 911 / *Volkswagen Beetle / *Volkswagen Kleinbus T1 / *Vespa -skootteri / *Mercedes-Benz 300 SL / *Porsche Traktori

Ostopaikka & saatavuus: Kaikki tilattavissa *Coolstuff.fi -verkkokaupasta. 

The Bearded Man -partaöljykalenteri

The Bearded Man -partaöljykalenteri

Hinta: 49,90€ (24 luukkua)

Erityistä: Kalenteri, joka keskittyy pelkkiin partaöljyihin! Mukana on 24 kappaletta 2ml pulloja, joista jokainen todennäköisesti kestää yli yhden käyttökerran. Jokainen pulloista on hajustettu erilailla, joten testiin pääsee usea eri tuoksu!

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *Coolstuff.fi -verkkokaupasta.

ASOS Grooming 12 Day Advent Calendar

ASOS Grooming 12 Day Advent Calendar

Hinta: 38,99€, arvo € (12 luukkua)

Erityistä: Mukana on kahdeksan täysikokoista tuotetta ja neljä matkakokoista tuotetta. Merkit vaihtelevat edullisemmasta arvokkaampaan, mm.; L’Oreal Men Expert, House 99, Bulldog ja Johnny’s Chop Shop. Mukana on mm. hiustenmuotoiluun tarkoitettua tuotetta ja laajemmin koko vartalolle tarkoitettua tuotetta pesusta muotoiluun kuin Mans Stuffin kalenterista.

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa vain *asos.com -verkkokaupasta.

Man Stuff miesten joulukalenterit Coolstuff

Man Stuff -hygieniajoulukalenteri

Hinta: 33,95€ (24 luukkua)

Erityistä: Kalenteri täynnä välineitä vartalonhoitoon, samoin kuin erilaisia tuotteita parranajosta hiustenpesuun. Tämä on sieltä edullisimmasta päästä ja sisältää vain edullisen Technic -merkin tuotteita. Tässä mukana on enemmän pesevää ja vartalolle tarkoitettua tuotetta, ei niinkään hiuksille.

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *Coolstuff.fi -verkkokaupasta

*****

Mikäli haluat selata kerralla kaikkia joulukalentereita, tsekkaa mm. kaikki *Coolstuff.fi -verkkokaupan joulukalenterit.

Etsiessäsi enemmän kosmetiikkajoulukalentereita, tsekkaa Parhaat kosmetiikkajoulukalenterit 2020 -postaus. Ja tosiaan, kaikki tee-, kahvi-, olut-, alkoholi-, suklaa-, chili- ja muut erikoisemmat kalenterit löytyy Aikuisten joulukalenterit 2020 -postauksesta.

Onko joulukalenterit jo hankittu?

Seuraa minua: Instagram / Facebook

Tutustu Suhteellista Podcastiin – asiaa ihmissuhteista ja ilmiöistä niiden ympärillä.

4 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Hauskoja, tuo partaöljykalenteri vois olla mun miehelle hyvä 🙂

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Miesten kalentereihin en ole itse perehtynytkään, aika hyviä vaihtoehtoja 🙂

 3. tuulanneli kirjoitti:

  Olipas hauskoja kalentereita. Itse vaan mietin, että ostetaanko näitä todellakin?
  Toisaalta voisin yllättää mieheni ja ostaa hänelle jonkun näistä kalentereista 🙂

 4. Jane /Yhtä kuin -blogi kirjoitti:

  Partaöljykalenteri olisi suosikkini miehelle, ellen tekisi kalenteria itse hälle ? Tytölle tulee varmaan ostettua joku valmis kirjakalenteri. Hyödyllinen postaus tämä! =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *