Hae
Hannamaria

Uusi projekti: Suhteellista Podcast

Nyt se on virallista, eka jakso on julkaistu ja Suhteellista Podcast -projekti on julkinen! Ollaan kesästä asti työstetty tätä Merin kanssa enemmänkin (ajatusta annettiin ensimmäisen kerran jo keväällä) ja jotta homma ei menisi liian helposti, ei säästytty ongelmiltakaan.

Suhteellista Podcast

Mistä kaikki lähti

En tietenkään halua paljastaa liikaa, sillä käsitellään meidän ekassa jaksossa ”1. Esittely: Ystävyydesta, suhteista ja Ville Valosta” enemmän, mutta sen voin kertoa että koko podin aihe oli aivan Minnea muruja -Merin idea. Hän on se, joka kertoi ensimmäisenä keväällä ajatuksensa haluta tehdä podcastia juurikin tämmöisten aiheiden ympäriltä.

Mulla on pitkään ollut itselläkin mielenkiinto tehdä jonkinlaista podcastia, mutta taas uuden projektin aloittaminen yksin ei ole houkuttanut, ajanpuute on ollut todella suuri töiden ja opintojen ohella eikä se aihekaan koskaan ole ollut itselle aivan täysin selvillä (oma alkuperäinen idea olisi vaatinut aivan todella paljon jatkojalostusta).

Aiheet ja ilmiöt

Tässä meidän Suhteellista Podcastissa tullaan keskustelemaan asioista ja ilmiöistä ihmissuhteiden ympärillä. Aiheet ei tule siis olemaan pelkästään parisuhdekeskeisiä, vaan tullaan käymään mm. sisarus- ja kaverisuhteitakin tarkemmin lävitse.

Me ollaan Merin kanssa siitä hyvä kombo, sillä meillä on hiukan eri näkökulma elämään. Meillä on ikäeroa yli kymmenen vuotta, Merillä on muksu ja minulla ei, hänellä jos kellä on hyvä podcastääni ja mitä ollaan huomattu nyt äänityksiä tehdessä niin meillä on melko erilaiset mielipiteet useastakin asiasta, vaikka hyviä ystäviä ollaankin. Keskustelua siis syntyy ihan luonnostaan!

Yhteistyökin sujuu hyvin, sillä mulla on tekniikkapuoli hallussa eli hoidan mm. nauhoitukset, editoinnit ja julkasut, mutta Meri hoitaa sitten jaksojen suunnittelua, aiheiden keruuta ja Instan päivittämistä enemmän. Mun suurin duuni on nyt tehty, sillä ollaan hankittu ja pystytetty kaikki tekninen puoli sekä useempi eka jakso nauhotettu (onneks kerettiin ennen mun saikkua), joten nyt on smooth sailing tästä eteenpäin – toivottavasti.

Ensimmäinen kausi syksyllä 2020

Ollaan otettu mukaan kausiajattelu, eli mennään kymmenen jakso kausissa etiäpäin. Ensimmäinen jakso tulee tosiaan eetteristä ulos tänään ja se jos mikä on jännittävää! En kerro liikoja että mitä me tullaan käsittelemään tällä kaudella, mutta voin kertoo että todella mehukkaita jaksoja on tulossa (mm. Tinder, ulkonäköasiat, entiset ja niin edespäin).

Voit kuunnella ensimmäisen esittelyjakson alta Anchorista tai Spotifysta!

Suhteellista Podcast löytyy tottakai Instagramista @suhteellistapodcast ja nyt jos koskaan kannattaa tili pistää seurantaan sekä siellä, että etenkin Spotifyssä, Anchorissa tai Apple Podcastissa.

Jos podi lähtee lentoon, niin laajennetaan eri kanavia joissa sitä voi kuunnella (esim. Supla ja acast ois todella jees). Nyt kuitenkin aloitetaan näillä kolmella eri kanavalla, joista etenkin Spotify löytyy varmasti monelta.

Kuuntele podcastia:

Spotify
Anchor.fm
Apple Podcast

Seuraa Instagramissa @suhteellistapodcast

Suhteellista Podcast

9 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ehdottomasti pitää käydä kuuntelemassa. Aihepiiri kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta 🙂

 2. Eeva kirjoitti:

  Onnea uudelle podille! Täytyypä ottaa kuunteluun jahka ehtii. 🙂 T. Eeva / https://rabbitglow.fi/

 3. Life with Eve / Eveliina kirjoitti:

  Niin siistiä. Kiva, että lähditte podimaailmaan. Onnea ja menestystä. Huomaan, että monella podilla on insta. Tuleeko teille sieltä kautta kuuntelijoita?

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Tällä hetkellä dataa on vielä niin vähän että vaikea sanoa tuleeko suoranaisesti kuuntelijoita instan kautta, mutta koen Instan olevan tärkeä osa isompaa kokonaisuutta. Se toki veisi parhaimmillaan tunteja päivästä, mutta pienelläkin duunilla pääsee ihan OK alkuun!

 4. petra kirjoitti:

  Vau! Onnea uuteen aluevaltaukseen! ? Pitääkin käydä tutustumassa ? Mulla on tällä hetkellä kuuntelussa 2podcastia, taisin herätä niihin jotenkin myöhemmin kuin muut ?
  http://www.sangynalla.fi

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Onneksi podien maailma ei ole menossa minnekään, joten uusia podeja vain metsästämään!

 5. Diina-Maria kirjoitti:

  Onnea! Kävin kuuntelemassa ja hyvältä vaikutti ?☺️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *