Hae
Hannamaria

Tinder: Kannattaako omaa markkina-arvoa testata?

Tänään puheenaiheena on aina yhtä jännittävä Tinder! Meistä kahdesta vain minä oon koskaan ylipäätään ollut Tinderissä ja Meri taasen on ollut niin pitkään parisuhteessa, että hänellä ei ole minkäänlaista kokemusta.

Se onkin yksi asia joka tekee tästä jaksosta mielenkiintoisen. Minoon aikaisemminkin Tinder-jutuista blogissa puhunut ainakin yhden postauksen verran viime syksynä otsikolla ”Tinder on ”seikkailu” & ajatuksia sinkkuudesta” sekä kertonut noita tarinoita aina erinäisten postausten lopuissa, elämäpäivityksissä ja parisuhdepostauksissa.

En halua paljastaa liikaa siitä, mitä tässä jaksossa tullaan käsittelemään, mutta tässä meidän Suhteellista Podcastin toisessa jaksossa vastataan muun muassa seuraaviin kysymyksiin: mikä se markkina-arvo treffimarkkinoilla oikein on, kuinka Elo-luku ja algoritmit siihen vaikuttavat ja onko oikein kokeilla Tinderiä feikkitilillä?

Sen verran voin jo kertoa, että meikä oli tässä jaksossa pikkuisen enemmän äänessä ja ladoin pöytään omia kokemuksia, faktoja algoritmeistä ja jopa pikkuisen ärsyynnyin, kun tajusin muutaman faktan. Loppubiisi on myös aikamoinen ja TODELLA erilainen kuin viime jaksossa!

Jos sulta meni meidän esittelyjakso ohitse, niin siinä kerrotaan millaisissa parisuhteissa me tällä hetkellä ollaan. Mun nykyinen parisuhde on tosiaan löytynyt Tinderistä, kun taas Meri on päätynyt miehensä kanssa yhteen perineisesti pubissa käydessään (tosin Lontoon maaperällä). Kannattaa muutenkin pistää tuo jakso kuunteluun, niin tiedät pikkuisen paremmin meidän lähtökohdat tilanteeseen!

Suhteellista Podcast Tinder

Kuuntele podcastia:

Spotify  |  Anchor.fm  |  Apple Podcast

Seuraa Instagramissa @suhteellistapodcast

Oletteko te olleet Tinderissä ja mitä olitte siitä mieltä?

4 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  En ole ollut Tinderissä, enkä kyllä muissakaan vastaavissa koskaan. Nykyään tuommoinen taitaa olla ainut tapa treffata ihmisiä, mutta itse olen jo niin vanha, etten osaa siihen suhtautua…

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 2. Hengittävää elämää etsimässä / Niina kirjoitti:

  Hei Hanna,

  mielenkiintoinen ja ajankohtainen aihe.. Olen ollut Tinderissä aikoinaan, tällä hetkellä en ole ja pelkkä ajatuskin sinne takaisin menemisestä nostaa ahdituksen pintaan.

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tämän ehdottomasti kuuntelen läpi, mielenkiintoinen aihe! 🙂

 4. DML kirjoitti:

  Olin aikoinaan pari kuukautta Tinderissä ja tuntuu, että kaikki siellä olivat jotenkin päästään vinksahtaneita. Totesin ettei sieltä löydy kyllä mitään normaalia ja poistin sovelluksen ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.