Hae
Hannamaria

Pitääkö kumppanin olla match myös ulkoisesti?

Viime viikolla käsiteltiin meidän Suhteellista Podcastissa aihetta ”Tinder: Kannattaako omaa markkina-arvoa testata?”, joten nyt jatketaan hiukan ulkonäköasialla ja etenkin sitä, tarvitseeko kumppanin olla match myös ulkoisesti ja onko sillä ylipäätään mitään väliä.

Meri kirjoitti aiheesta elokuun puolella omassa blogissaan ja siitä se ajatus sitten lähti. Hän oli saanut inspiraationsa Iidan Matkassa -bloggaajalta, joka oli saanut melko paljon ikävää kommenttia ulkonäöstään ja etenkin painostaan, kuten mm. ”kuinka hänen kannattaisi laihduttaa jos haluaa parisuhteen”. HEVONPASKAA!

Paljastamatta liikoja käsiteltiin mm. näitä aiheita: Miksi Ensitreffit alttarilla joutui mediamyllytykseen ulkonäön kommentoinnista, ollaanko lähdetty etsimään kumppania ulkoisten elementtien perusteella ja mitä ollaan mieltä mm. Painon kommentoinnista.

Olen oman painoni kommentoinnista kirjoittanut osana isompaa painonpudotuspostausta hetki sitten. Meriä etenkin kiinnosti kuinka Tinderissä voi ihmisen ulkonäköä rajata ja mm. tätä käytiin nopeasti läpi, hän kun ei Tinderissä ole itse ollut. Keskusteltiin myös siitä miksi pariskunnat muistuttavat helposti toisiaan ja mitä tämmöinen markkinointiheebo on ”lokeroinnista” mieltä ja onko sen aina oltava negatiivista?

Loppubiisiksi Meri valitsi Jukka Pojan hyvän mielen renkutuksen, kuka arvaa minkä?

Suhteellista Podcast

 

Kuuntele podcastia:

Spotify  |  Anchor.fm  |  Apple Podcast

Seuraa & osallistu keskusteluun Instagramissa @suhteellistapodcast

Pitääkö teidän mielestä kumppanin olla match myös ulkoisesti?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.