Hae
Hannamaria

Voiko puolison kanssa puhua eksistä?

*Sisältää mainoslinkkejä

Mulle tää ”Voiko puolison kanssa puhua eksistä?” -asia oli ja on edelleen aivan päivänselvä asia. Meidän keskustellessa asiasta oivalsin kuitenkin, että olin jotenkin omassa kuplassani tässäkin asiassa aika vahvasti.

Mulla on entisiä tällä hetkellä kaksi kappaletta ja itse asiassa tän podijakson nauhoituksen jälkeen käytiin nykyisen poikaystävän kanssa lisää keskustelua aiheen tiimoilta. Hän ei edes tiennyt että tämmöinen jakso on tulossa (eikä varmaan näitä edes kuuntele, buahahaa), joten tavallaan osa asioista joita tässä puhun on ”vanhentunutta” ja samaan aikaan edelleen tosi relevanttia. Rajansa kaikella!

Meri oli osittain samoilla linjoilla entisistä puhumisessa, niiden tapaamisessa ja yheydenpidossa, mutta osittain myös ihmetteli mun kantoja asiaan. Oon eroasioista ja elämästä muutenkin kirjoittanut täällä aika avoimesti aikoinaan, joten en ymmärrä miksi sitä pitäisi sulkea kumppanilta.

Tässä jaksossa puhutaan mm. seuraavista jutuista: Montako kummallakin on entisiä, tietääkö kumpikaan nykyisen puolisonsa entisistä, voiko niistä puhua nykyisen puolison kanssa ja miksi etenkin Hanna haluaa tietää ja keskustella nykyisen entisistä enemmänkin? Loppubiisinä Merin valinta, Ida Paulin ja Kalle Lindrothin ”Hullu exä”.

Ja hey, äänikirjoista tykkäävät nyt korvat hörölle! Uudet *Nextory käyttäjät saavat 30 päivän ilmaisen kokeilujakson käyttämällä rekisteröityessä koodia ”Suhteellista”! Pääset rekisteröitymään kys palveluun *täältä.

Suhteellista Podcast

Kuuntele podcastia:

Spotify
Anchor.fm
Apple Podcast

Seuraa Instagramissa @suhteellistapodcast

Mitä mieltä sinä oot, voiko puolison kanssa puhua eksistä?

2 kommenttia

  1. JonnaH. kirjoitti:

    Voi tietenkin ja ollaan puhuttukin alusta asti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *