Hae
Hannamaria

Voiko kaukosuhteet toimia?

*Sisältää mainoslinkkejä

Voiko kaukosuhteet toimia on ollut se kysymys tässä omalla kohdalla reilu vuoden verran, sekä toki nyt uusimman Suhteellista Podcast -jakson aiheena! Kaukosuhde vaatii paljon jotta se voi toimia, mutta on siinä omasta mielestä paljon hyvääkin.

Viime jaksossa käytiin läpi eksistä puhumista parisuhteessa, joka oli itselleni melko tärkeä aihe. Tämä aihe on toinen joka on todella lähellä sydäntä, sillä elän tällä hetkellä kaukosuhteessa.

Meillä on Merin kanssa molemmilla tästä kokemusta, sillä hän löyti nykyisen aviomiehensä Englannista ja päätyi hetkeksi kaukosuhteeseen. Mulla nykyinen parisuhde taas on alkanut kaukosuhteena ja yhdessä tultiinkin tulokseen, että tämä vaatii paljon enemmän.

Kaukosuhteissa yleisestikin on paljon paineita, haasteita sekä hyvääkin mitä ei taasen vaikka samassa kaupungissa asuvilla tule mieleenkään. Käytiin myös läpi sitä, että mikä oikeasti luetellaan kaukosuhteeksi ja missä menisi meidän rajat. 

Tässä jaksossa puhutaan mm. seuraavista jutuista:

 • Hetken huumaa vai lopullista rakkautta?
 • Mikä luetaan kaukosuhteeksi?
 • Millaiset kokemukset kummallakin on?
 • Miten usein näkeminen riittää?
 • Millaisella fiiliksellä itse on näissä mukana?

Loppubiisinä Merin valinta vuosituhannen alusta, Atomic Kittenin ”Whole Again”. Tämä vei hänet aivan täysin tuonne 2000-luvun alkuun ja juuri siihen aikaan, kun hän tapasi nykyisen aviomiehensä.

Ja hey, äänikirjoista tykkäävät nyt korvat hörölle! Uudet *Nextory käyttäjät saavat 30 päivän ilmaisen kokeilujakson käyttämällä rekisteröityessä koodia ”Suhteellista”! Pääset rekisteröitymään kys palveluun *täältä.

Suhteellista Podcast kaukosuhteet Voiko kaukosuhteet toimia

Kuuntele podcastia:

Spotify
Anchor.fm
Apple Podcast

Seuraa Instagramissa @suhteellistapodcast

Voiko kaukosuhteet toimia teidän mielestä?

2 kommenttia

 1. Kaukosuhde kreikkalaisen kanssa kirjoitti:

  Hei,

  Omasta mielestäni kaukosuhteet toimivat, jos kumpikin osapuoli on parisuhteeseen sitoitunut ja valmis tekemään sitä extratyötä suhteen eteen. Suhteen toimivuuteen helpottaa myös, jos ollaan samalla sivulla tulevaisuuden suhteen. Pienetkin epävarmuudet voi kasvaa isoiksi mörökölleiksi, kun toinen ei ole yhtä helposti saavutettavissa, kuin normaalissa suhteessa.

  Itse olen ollut kohta 1,5 vuotta kaukosuhteessa kreikkalaisen miehen kanssa ja en voisi olla onnellisempi :). Korona-aika on vaikeuttanut yhdessäoloa kieltämättä, kun jouduimme useamman kuukauden olla erossa, eikä tietoa koska pääsemme näkemään taas. Silti tämäkään aika ei ole meitä erottanut vaan enemmänkin tehnyt meistä vahvemmat yhdessä <3.

  • hannamariav kirjoitti:

   Oon aivan täsmälleen samoilla linjoilla sun kanssa! Ja ihana kuulla, todella upeeta että teillä tämä vaan vahvistaa. On kyllä hermoja raastavaa kun ei tiedä milloin näkee seuraavan kerran, edes Suomen sisällä asuvaa toista puoliskoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.