Hae
Hannamaria

Ikäero parisuhteessa: Kuinka nuori on liian nuori?

*Sisältää mainoslinkkejä

Ikäero parisuhteessa on niin henkilökohtainen asia, että heikompia hirvittää. Mulla itselläni on ollut aina selkeä alaraja, mutta yläraja on ollut melko häilyvä. Ai miksi? No jouduin sitä pohtimaan itsekin tosi paljon ennen jakson nauhoitusta.

Mulla ja Merillä on tässäkin tilanteessa tosi eri tilanne. Oon itse muutaman kuukauden vanhempi (se merkitsee!) ja hänellä taas puoliso on huomattavasti vanhempi. Tämä on mulle tällä hetkellä uusi tilanne, sillä oon yleensä ollut se nuorempi. Kerro jaksossa myös, että onko sillä mulle väliä ja miksi mun ikärajat on ne mitkä on.

Tässä jaksossa puhutaan mm. seuraavista jutuista:

  • Miksi miehille on hyväksyttävämpää ”ottaa” nuorempi nainen kuin toisin päin?
  • Mikä on ”standard creepiness rule” eli kuinka nuorta tai vanhaa olisi tuon ”säännön” mukaan OK deittailla?
  • Mistä se johtuu, että suuria ikäeroja parisuhteessa kauhistellaan?
  • Onko ikäpolvilla eroa siinä, millainen ikäero on OK ja millainen se omassa suhteessa on?
  • Mitkä on meidän ylä- ja alaikärajat laskutoimituksen kanssa, ilman sitä ja onko tuo muuttunut vanhenemisen myötä?

Loppubiisinä aivan todella random valinta nopean Googlauksen jälkeen, eli ”Age Gap Love” esittäjältä ”Random Seed”. Kummallakaan ei tullut tähän sen suurempaa tarinaa taustalle ja oli pitkän etsinnän tulos että joku sopiva löydettiin!

Äänikirjoista tykkäävät nyt korvat hörölle! Uudet *Nextory käyttäjät saavat 30 päivän ilmaisen kokeilujakson käyttämällä rekisteröityessä koodia ”Suhteellista”! Pääset rekisteröitymään kys palveluun *täältä.

Ikäero parisuhteessa suhteellista podcast

Kuuntele podcastia:

Spotify
Anchor.fm
Apple Podcast

Seuraa Instagramissa @suhteellistapodcast

Mikä teidän mielestä on sopiva ikäero parisuhteessa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.