Hae
Hannamaria

Ihastuttava peitevoideuutuus: Beautyblender Bounce -peitevoide

*Sisältää mainoslinkkejä

Suomen markkinoille on VIIMEIN saapunut Beautyblender Bounce -peitevoide! Odottelin kesään asti tämän saapumista Suomeen, jonka jälkeen tilasin omani jenkeistä. Olin tästä lanseerauksesta todella innoissani ja todella onnessani, että sain jenkeistä tämän tilattua vaikkakin tilaus kerran peruttiin (vedoten Suomen maahantuojaan), mutta toisella kertaa sain tilauksen menemään läpi selitettyäni ettei tätä ole (vielä) lanseerattu pohjoismaissa.

Nyt hetki sitten Suomen maahantuojan Nordic Beauty Days -virtuaalitapahtumassa saatiin tietää että tätä viimein saadaan Suomeen, joten piti hiukan muokata tätä postausta ja kuvata myös stoorit tukemaan testihetkeä (voin kertoa että oli selkäleikkauksesta toipuvalle kropalle vielä liikaa nämä stoorikuvaukset, olin aivan rikki tuon loppupäivän. Mutta tulipahan testattua mihin asti kroppa venyy).

Beautyblender Bounce -peitevoideBeautyblender Bounce -peitevoide

Pakkaus

Ulkokartonki on aivan todella ihana ja jatkaa Beautyblenderin brändiä pinkin vivahteiden kera. Itse komponentti on todella tukeva ja korkki menee kiinni tukevasti ja se ei voi helposti jäädä auki. Sävyn näkee hyvin kirkkaan lasin läpi ja sävy on hyvin esillä myös tuotteen pohjassa. Aplikaattori on myös mielenkiintoinen, pullea alapäästä ja suippo yläpäästä – hiukan meikkisienen mallinen siis ja siitä levittyy paljon tuotetta kerralla.

Itse pakkauksessa on 7.65 milliä tuotetta, mikä on ihan hyvä määrä tässä hintaluokassa. Esim. *Smashbox Studio Skin Flawless 24H -peitevoiteessa on 8ml, *Urban Decayn Stay Naked -peitevoiteessa 10,2g eli n. 10ml ja *MAC Pro Longwear -peitevoiteessa (johon aina vertaan) on 9ml.

Beautyblender Bounce -peitevoide

Sävyvalikoima

Markkinoilla on tällä hetkellä neljäkymmentä (40) sävyä, joista Suomeen näyttää tulleen 35 kappaletta. Loput saattavat olla vielä tulossa, mutta nyt oli ainakin *KICKS.fi -valikoimasta jätetty pois kaikista vaalein 1.0 sekä tummimmasta päästä pari kappaletta, loput tuosta välistä.

Siltikin löytyy todella tummaa ja todella vaaleaa vielä, oikein hyvä valikoima on siis kyseessä ja tämä on ehkä yksi parhaimmista mitä on taas hetkeen nähty. Koodeissa ”W” on lämpimälle pohjalle, ”C” kylmemmälle ja ”N” on neutraalille. Itselläni on molemmista sävyistä neutraali ja 1.10N oli minulle jopa aivan liian vaalea, kun taas 1.40N oli mulla aivan täydellinen.

Beautyblender Bounce -peitevoide 1 kerros

Yksi kerros 1.40N Light Neutral, ei meikkivoidetta tai muita väriä korjaavia tuotteita alla.

Beautyblender Bounce -peitevoide 2 kerrosta

Kaksi kerrosta, silmän sisänurkassa ja silmien alla kerros tehty vaaleammalla 1.10N Light Shell.

Levittyvyys ja Peitto

Beautyblender Bounce -peitevoide sanoo olevansa pitkäkestoinen, täyden peiton peitevoide ja tuntuvan höyhenkevyeltä kasvoilla. Kasvoilla ei ole mitään väriä korjaavaa tuotetta alla, pelkästään *Lumene BLUR Longwear -pohjustusvoide ihohuokosia häivyttämässä. Ensimmäinen kerros on sävyltään todella hyvältä ja levittyi todella kauniisti tarraamatta kuiviin kohtiin.

Toisen (ja vähän kolmannenkin) kerroksen kanssa itse mokasin ja kerrostin sitä liikaa häivyttämättä, jolloin se hiukan kasaantui silmän alle ja nenään. Näiden kuvien jälkeen vielä häivyttelin ja lisäsin puuterin, jolloin lopputulos oli todella kiva (kuten allaolevasta kuvasta näkyy).’

Peitto on todella, todella hyvä tässä tuotteessa. Koenkin, että tämä on oikeasti täyden peiton peitevoide eikä tunnu juuri miltään iholla, eli täyttää lupauksensa. En miinusta pisteitä siitä, että tämä kertyi silmäni alle juonteisiin, sillä en ole vielä löytänyt tuotetta joka ei sitä tee.

Levitin tuotteen vakkaripeitevoidesiveltimelläni, *Real Techniquesin Expert Concealer Brush. Autoin hiukan isomman siveltimen kanssa, johon käy esimerkiksi *Real Techniques Expert Face Brush tai *Real Techniquesin uusi Light Layer Foundation Brush.

Koko meikki valmis. Pohjatuotteina ei muita väriä korjaavia tai meikkivoiteita, ainoastaan *Lumene BLUR Longwear -pohjustusvoide ihohuokosia häivyttämässä.

Koko meikki n. viiden tunnin jälkeen. Näyttää todella samalla kuin monet muutkin peitevoiteet kasvoillani kys. ajan jälkeen. Paremman pysyvyyden olisi saanut suuremmalla pohjatyöllä.

Lopputulos ja Pitkäkestoisuus

Lopputulos on oikein kaunis lisähäivytysten kanssa ja sen hiukan mukauduttua ihon lämpöön ja sulauduttua ihoon. Muu meikki näyttää kivalle, vaikkakin kaipaisin tummien silmänalusteni peittoon lisäksi vakkarituotteen *Boho Green Makeupin oranssin neutralisoijan. Ensimmäisen kerran pitkään aikaan koin, että muu kasvojen alue kuin silmienalus ei olisi tarvinnut puuteria ja laitoinkin sitä vain hyvin kevyesti.

Viiden tunnin jälkeen lopputulos on melko samanlainen kuin monen muun peitevoiteen kanssa. Ihoni on tällä sekaiho, eli keskiosa öljyyntyy pitkin päivää ja se onkin kunnon testi pitkäkestoisuuden osalta. Koen, että tämän voi luokitella pitkäkestoiseksi peitevoiteeksi etenkin silloin, kun pitkäkestoisuuden eteen tekee hiukan paremman pohjatyön – pitkäkestoisuus ei ole koskaan vain yhden tuotteen ansiota. Tämä ei ole lähtenyt purkautumaan ja rakoilemaan samaan tapaan kuin moni muu peitevoide eikä koskaan jäänyt kuiviin kohtiini kiinni.

Hinta ja ostopaikat

Tämä Beautyblender Bounce -peitevoide on hinnaltaan n. 30 euroa. Tällä hetkellä sitä näyttää olevan saatavilla vain *KICKS.fi:ssä, mutta tulen muokkaamaan postausta jatkossa lisäpaikkoja tullessa.

Mikä on teidän tän hetken suosikkipeitevoide?

Jos tämä tuotearvostelu kiinnosti, katso muutkin Tuotearvostelut. Tsekkaa myös Meikkivoidemaanantai -sarja, jossa arvostelen meikkivoiteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.