Hae
Hannamaria

3 x Kuinka huulimeikki muuttaa meikin

*Sisältää mainoslinkkejä

Oon ite semmoinen tyyppi, jolle syntyy helposti vakkarisilmämeikkejä joita sitten käytän pitkään. Oonkin pitkään halunnu demota sitä, kuinka huulimeikki muuttaa meikin vaikka muuten pohja, muut tuotteet ja silmämeikki pysyy samana.

Näissä kuvissa oon käyttänyt esittelemääni PÛR x RawBeautyKristin palettia, joka on Limited Edition -paletti. Tästä paletista mulla on käytössä mauvemainen mattasävy ”Moo point” sekä kulmaluulla ja sisänurkassa vaaleanpunainen shimmer ”Cafe Disco”.

EDIT: Tällä hetkellä sitä on taas saatavilla, tuli restock!

Kuinka huulimeikki muuttaa meikin Kuinka huulimeikki muuttaa meikin

Kevyt huulikiilto

Tämä on arjessa ehdottomasti se helpoin, jolla meikkiä voi piristää ja sen ilmettä muuttaa. Huulikiillot usein eivät tarvitse rajausta ja niiden applikaattorit ovat nykyään niin tarkkakärkisiä, että ”rajojen” luominen ja tarkka levitys onnistuu suhteellisen hyvin etenkin näissä neutraaleimmissä sävyissä. Nämä toki eivät ole se kestävin valinta, mutta ehdottomasti yksi helpoimmista ja nopeimmista.

Mulla on näissä kuvissa käytössä aivan ultimaattinen lemppari, Fenty Gloss Bomb sävyssä Fussy, mutta muita samantyylisiä suosikkeja ja helpommin saatavia ovat mm. *Lumene Luminous Shine -huulikiilto sävyssä ”11 Old Rose” sekä luonnonkosmetiikan puolelta *Mádara kosteuttava huulikiilto sävyssä ”Hi-shine”.

Kuinka huulimeikki muuttaa meikin Zuii Cashmere Urban Decay Cruz Kuinka huulimeikki muuttaa meikin Zuii Cashmere Urban Decay Cruz

”MY lips but better” -yhdistelmä

Tämä on mulle se ultimaattinen kombo, jota näette mulla jatkuvasti. Tämä onkin mulle se ”mun huuleni mutta paremmat” -versio, jossa on kivas määrä sävyä itsessään mutta ei kuitenkaan mun sävyjen lomasta pomppaa reilusti etenkin jos meikkiä on muutenkin. Toki sävyt pitää täytyä katsoa aina käyttäjän mukaan, mutta mulle tämä on se kombo, jossa mulla on todella oma olo.

Huultenrajauskynänä mulla on Urban Decayn 24/7 Glide-on -kynä sävyssä Cruz. Tuota on kuitenkin nykyään vaikea löytää, joten esim. sävy *Venom voisi toimia (tummentaa), samoin *MAC Lip Liner sävyssä Beet (melko sama kuin Cruz).

Itse kruununjalokivenä aivan randomilla kivijalasta ostettu luonnonkosmetiikan huulipuna *Zuii Organic Classic sävyssä ”Cashmere”. Tämä on mulla laukussa jatkuvasti ja toimii myös yksin ilman rajausta, sillä sen koostumuksen ja tämän sävyn puolesta tuo on helppo heittää huulille ja painella ovesta ulos.

Kuinka huulimeikki muuttaa meikin YSL Rouge Pur Couture The Slim 04 Fucshia Excentrique Kuinka huulimeikki muuttaa meikin YSL Rouge Pur Couture The Slim 04 Fucshia Excentrique

Räväkkä & tumma mattahuulipuna

Ja sama silmä- ja muu meikki, mutta huulipuna on astetta räväkämpi sekä tummempi ja heti tuo ilmeeseen semmoista ytyä ja laittautumisen tuntua. Tämä kyseinen *Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim -huulipuna sävyssä 04 Fucshia on aivan uskomattoman täydellinen sävy mulle. Se on syvä, mutta runsas ja sopii mun väreihin täydellisesti.

Koostumus tässä on perinteisen mattapunan koostumus, eli en käyttäisi sitä päivä toisensa jälkeen mikäli huulesi kuivuvat mattapunien kanssa. Näin tummien ja värikkäiden punien levittämistä ja siistiksi saamista helpottaa rajauskynä sekä kynäsivellin, jolla käydä rajat läpi. Oheisessa kuvassa en käyttänyt kumpaakaan ajankäytön vuoksi ja silti rajasta tuli suht siisti.

Muita suosikkejani mattahuulipunista ovat ehdottomasti tämä nestemäinen *YSL Tatouage Couture Matte Lip Stain -huuliväri, joka pysyy kuin häkä. Omistan kolme sävyä jotka kaikki ovat mahtavia – tämän poistoon kannattaa tosin varata öljyä, sillä se muuten pysyy. Esimerkiksi 20 Pink Squad on superihana kirkkaan pinkki sävy!

Muut käytetyt tuottehet

*-merkityt mainoslinkkejä, joilla tuetaan blogin toimintaa

Meikkipohja:

*Lumene BLUR Longwear -meikinpohjustaja
*Mádara Luminous Perfecting -peitevoide (sävy 25 Latte)
*Makeup Revolution Iconic Lights & Contour Pro -paletti
Lumene Nordic Nude Light Reflecting -poskipuna – poistunut valikoimista, vastaava *Lumene Natural Glow Blush sävyssä Rosy Glow
*Korento Rose Quartz -korostusvoide
*OFRA x Nikkietutorials -korostuspaletti (sävy Glazed Donut)
*Urban Decay All Nighter Setting Spray -viimeistelysuihke

Silmämeikki & kulmakarvat:

PÜR x RawBeautyKristi -paletti // postaus tuotteesta
*Shiseido ControlledChaos MascaraInk -ripsiväri
*Zuii Organic Eyebrow Definer -kulmakynä (sävy Taupe) 
*100% Pure Green Tea Fiber -kulmakarvageeli (sävy Medium Brown)

*****

Tykkään aivan hirveästi leikitellä erilaisilla huulituotteilla aivan arjessakin. Joskus mielenkiinto ja aika on rajallista, jolloin menen helpolla valinnalla kuten vakkaripunalla tai huulikiillolla, mutta joskus tulee fiilis panostaa tai jopa piristää itseään ja käytän enemmän aikaa kestävän huulimeikin tekoon joko yhdistäen sen tälläiseen helppoon meikkiin tai jättäen silmämeikin vain ripsivärin tasolle.

Ootteko te huomanneet kuinka huulimeikki muuttaa meikin?

Instagram / Facebook

Lue myös:

Parhaat kosmetiikkajoulukalenterit 2020
Aikuisten joulukalenterit 2020
Yksinkertaiset & nopeat silmämeikit arkeen: värikäs ja neutraali

Tutustu muihin Silmämeikkeihin ja Tuotearvosteluihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.