Hae
Hannamaria

Kaksipuoleinen PÜR x RawBeautyKristi -paletti on upea!

*Sisältää mainoslinkkejä

PÜR x RawBeautyKristi -paletti tuli, oli hetkisen teknisten vaikeuksien ja re-stockin kera, sekä meni. Mun IG-seuraajat sai katsoa sivusta tätä tappelua kyseisen paletin kanssa, mutta viimein sain sen itselleni ja en voisi olla tyytyväisempi! Tällä luonnistuu niin arkimeikit kuin värikkäät ”pläjäykset”, joten käydääs hommaa läpi. IG:ssä tosiaan tämän päivän aikana + kohokohtiin tallennettuna tämä koko meikin teko alusta loppuun!

Tutustu muihin Silmämeikkeihin ja Tuotearvosteluihin.

PÜR x Raw Beauty Kristi -paletti

Keitä on Rawbeautykristi ja PÜR?

RawBeautyKristi on jo vuosia ollut yksi mun suosikkikauneustubettajista, sillä hän on niin maanläheinen ja sanoo asiat suoraan. Hänen kanavansa kasvu on ollut mahtavaa katsottavaa, mutta hänellä on silti aivan liian vähän tilaajia ammattimaisuuteensa, intohimoonsa ja persoonaansa nähden. Muistaakseni hän myös suosii pääosin vegaanisia merkkejä ja tuotteita!

PÜR Cosmetics taasen on jenkkiläinen kosmetiikkayritys, jonka tuotteet ovat: talkittomia, cruelty free (eläinkokeettomia), vegaaneja, alkoholittomia, parabeenittomia, gluteenittomia eivätkä ne sisällä mineraaliöljyjä, sodium lauryliä,  sulfaatteja. He pyrkivät myös olemaan ilmastoystävällisiä ja käyttämään BPA-vapaata muovia tuotteissaan (BPAta käytetään joissakin muoveissa, sillä se auttaa mm. niiden kovuudessa. Tämä on voi olla haitallista päätyessään luontoon tai mm. kuumennuksen mukana ihmiskehoon).

PÜR x Raw Beauty Kristi -paletti

Kuinka paletti syntyi & tilaus

Kuten monet muutkin ”vaikuttajapaletit”, syntyi tämäkin Kristin inspiraatiosta. Hän on tehnyt videon, jossa kertoo koko prosessin lävitse. Tätä ei siis saa kutsua luomiväripaletiksi ainakaan jenkkisäädösten mukaan, sillä paletti on täynnä pressattuja pigmenttejä (vrt irtopigmentit, mutta pressattuna tiiviisti pannuun). Näin palettiin on saatu enemmän pigmenttiä ja erilainen koostumus, kuin mitä monessa muussa luomiväripaletissa.

Paletti on siitä erikoinen, että siinä on kaksi puolta – toinen on värikkäämpi ja toinen neutraalimpi, joissa molemmissa on shimmerinappi vain paletin keskellä (yht. kaksi nappia). Muut sävyistä ovat mattasävyjä (yht. 16kpl)  ja nimetty niin söpösti etten kestä! Näissä kuvissa näkyvä mauve-roosa on ”Moo point” eli Frendeistä tuttu Joyen lausahdus ja sisänurkassa löytyy Cafe Disco, kaunis hopea-pinkki shimmer.

Olen todella tyytyväinen ostokseeni, vaikka tämän saanti olikin aikamoisen tappelun takana ja tuli maksamaan paljon. Paletin lopullinen hinta on lähes tuplaten sen normaalihinnan, sillä toki Suomeen tulless täytyy maksaa kansainväliset postit ja tullit. Lopulliseksi hinnaksi tuli siis n. 65-70e, mikä on mm. Urban Decayn sekä JS:n palettien verran eikä itselleni paha hinta siitä, miten hyvälaatuisen paletin saan ja vielä mun ihailemalta vaikuttajalta!

Itse prosessi sen sijaan olikin hankala, sillä PÜR ei ollut varautunut suureen liikennemäärään verkkokaupassa ja Magento kaatuili. Taas nähtiin se, että vaikuttajilla on voimaa ja että brändien tulee varautua näin isoon lanseeraukseen huomattavasti paremmin. Ensin ei meinannut päästä läpi ollenkaan, joten luovutin ja menin useamman tunnin yrittämisen jälkeen nukkumaan. Aamulla laitoin koneen jonottamaan vaikka sanottiin että jonossa yli sijalla 50k+ ei kannata edes yrittää ja pääsin silti läpi tekemään tilauksen! Tuon jälkeen lähetys ja saapuminen menikin sutjakkaasti.

Palettia ei valitettavasti tähän tietoon ainakaan saa, sillä koko kokoelma myytiin loppuun melkein heti. Tästä tehtiin myös re-stock, mutta tuokin taisi myydä loppuun muutamassa päivässä. Todella toivon, että molemmat ovat sillä linjalla että tämä on saatava vakiovalikoimaan – ainakin kysyntää olisi ihan todella hurjasti edelleen!

PÜR x Raw Beauty Kristi -paletti PÜR x Raw Beauty Kristi -paletti PÜR x Raw Beauty Kristi -paletti

Neutraalimpien värien puoli, 8 mattasävyä ja keskinappi kultainen shimmer

PÜR x Raw Beauty Kristi -paletti PÜR x Raw Beauty Kristi -paletti PÜR x Raw Beauty Kristi -paletti

Kirkkaampien värien puoli, 8 mattasävyä ja keskinappi vaalea shimmer

Värikkäämpi puoli on mulla vielä koeajamatta, mutta mitä olen muilta katsonut arvosteluvideoita on sävyt aivan todella upeita! Seuraavan kerran kun iskee inspiraatio meikkailla supervärikkäästi, käytän ehdottomasti tätä palettia. Ja aionkin myydä muutamat paletit tämän tilalta pois, Youtuben kosmedraamaa seuranneet varmaan arvaa miltä merkiltä.

KÄYTETYT TUOTTEHET

Ohessa kaikki meikkiin käytetyt tuotteet listattuna. *-merkityt mainoslinkkejä.

Meikkipohja:

*Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base -pohjustaja (kosteuttava) // *miniversio 15ml Lookfantastic.fi:ssä
Tarte Timeless Smoothing -pohjustaja (ihohuokosia häivyttävä), vastaava kuin *Tony Moly Egg Pore Silky Smooth Balm
*Zuii Organic LUX Luminescent -meikkivoide (sävy Ivory)
*Lumene BLUR Blur Longwear -peitevoide (sävy Light)
*Makeup Revolution Iconic Lights & Contour Pro -paletti
Lumene Nordic Nude Light Reflecting -poskipuna – poistunut valikoimista, vastaava *Lumene Natural Glow Blush sävyssä Rosy Glow
*Zuii Organic Luminising Créme -hohdevoide (sävy Satrun)
*OFRA x Nikkietutorials -korostuspaletti (sävy Glazed Donut) // alessa *eleven.fi

Silmämeikki & kulmakarvat:

PÜR x RawBeautyKristi -paletti
*Urban Decay Brow Blade -kulmakynä (sävy Dark Drapes) // alessa *KICKS.fi
Covergirl Easy Breezy -kulmakarvageeli // vastaava *100% Pure Green Tea Fiber -kulmakarvageeli sävyssä Medium Brown

Huulet:

Fenty Beauty Gloss Bomb -huulikiilto (sävy Fussy)

*****

Mulla on nyt jäänyt melko vakituiseen käyttöön tää PÜR x Raw Beauty Kristi -paletti! Ei sillä että oisin hirveää määrää meikkaillut, mutta tää on kulkenut mulla reissussa nyt mukana ja on muutenkin jatkuvasti meikkipöydällä aina vaan käytettäväksi. Aivan 6/5 onnistuminen!

Käy tsekkaamassa tosiaan IG:n stoorien puolelta miten tää meikki syntyi. Kohokohdissa myös tallennettuna myöhempää katselua varten.

Onko teillä tälle syksyä suosikkiväriskaalaa?

2 kommenttia

  1. JonnaH. kirjoitti:

    Kaunis meikki!

    Mulla ei ole syksyksi suosikkia, samat ruskeat, kullat, vihreät ja lilat pyörii ympäri vuoden. 😀

    • hannamariav kirjoitti:

      Kiitos! Ja mukava kuulla ettei värien käyttö rajoitu vaan sesonkiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.