Hae
Hannamaria

Bette Box Bloggaajaboxi – Lokakuu 2017

Oi että nyt se on ulkona! Olin tänä vuonna osana nyt syksyn Bette Box Bloggajaboxi:a omalla tuotevalinnallani ja rupesin loppuvaihessa juuri hiukan ennen boxin julkaisua jännittämään suuresti mitä porukka on tuosta tuotteesta mieltä. Sain omani jälleen kerran sponssina ja noutoilmoitus kilahtikin ihanasti maanantaina puhelimeen, kiitokset vielä veljelle että kympin aikaan haki meikän töistä ja käytti Postin kautta jotta sain omani ajoissa spoilaantumatta! Muiden kuukausien Bette Box -postaukset löytyy täältä.

Bette Box Bloggaajaboxi Lokakuu 2017Bette Box Bloggaajaboxi Lokakuu 2017

Vaikka kyseessä olikin Bette Box bloggaajaboxi, en tiennyt ollenkaan mitä muut olivat valinneet. Tiesin vain oman tuotteeni ja olin saanut kuvauksen tuotteesta kirjoittaa mukana tulevalle lappuselle.

Alun perin laitoin ehdotukseksi useamman hiustuotteen sekä meikinpohjustukseen käytettäviä omia suosikkeja ja nyt boxin kokonaiskuvaa katsoessa olisin toivonut että jokin niistä olisi mukaan päätynyt tämä kasvovoiteen sijaan vaikka tuotetta rakastankin. Ja nyt kun asiaa ajattelee, olisi hyvinkin voinut talvea kohden paksumman yövoiteen valita omaksi tuotteeksi tästä samasta sarjasta.

Hiukan jäin kaipaamaan meikkejä ja ainakin toista täysikokoista tuotetta, sillä harmikseni näytekokoiset tuotteet jää aika usein vain matkakäyttöön kun kosmetiikkaa on näin paljon. Mutta ihan kivoja tuotteita kuitenkin, vaikka iso osa tuttuja ja tosiaan, matkakokoisia… Esittelen tämän oman tuotteeni, sekä sen yövoideversion myöhemmin tulevalla viikolla tarkemmin.

Bette Box Bloggaajaboxi Lokakuu 2017

Lumene Invisible Illumination Beauty Serum Instant Glow -sävyseerumi sävyssä Universal Medium (34,90€ / 30ml) on mulle jo ennestään tuttu tuote. Tästä julkaistiin nyt syksyllä kaksi uutta sävyä (Light ja Dark) ja olisin todella toivonut että boxissa olisi tullut sävy Light. Tämä medium joka alun perin viime syksynä julkaistiin, on mulle ihan liian tumma (kuten varmasti aika monelle) ja omani olen antanut eteenpäin sillä ei vaan tule edes mihinkään sekoitettuna käytettyä.

Ihana tuote ja Ninalta oiva valinta, mutta harmittaa että oli boxin ainut täysikokoinen ja vielä väärässä sävyssä (johon ymmärtääkseni Nina ei voinut vaikuttaa) – menee varmasti eteenpäin joko kavereille tai äidille. Lue lisää tästä ja muista Invisible Illumination -tuotteista tästä aiemmasta postauksestani. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Tämä on Tunnetila -blogin Ninan valinta.

L’Occitane en Provence Shea Ultra Rich -vartalovoide (27,50€ / 250ml, mukana 30ml näyte) jää jossain vaiheessa käyttöön ja päätyy todennäköisesti mukaan matkalle. Tuote sisältää 15% sheavoita, kehäkukkauutetta sekä hunajaa jotka ravitsevat ihoa. Saatavilla L’Occitane en Provence- ja Emotion myymälöistä sekä Sokos- ja Stockmann -tavarataloista. Tämä on Essie’s -blogin Essin valinta.

Treaclemoon Onge Ginger Morning -suihkugeeli (5,90€ / 500ml, mukana 60ml näyte) -on tuoksultaan melko raikas sopii ilmeisesti myös kylpyvaahdoksi. Tämän nappaan heti käyttöön suihkuun ja tuoksunsa puolesta ainakin ihastuin jo niin suuresti, että nykyisen täysikokoisen suihkugeelini loputtua nappaan tämän Sokkarilta mukaan. OK-käyttistuote. Saatavilla Sokos-tavaraloista. Tämä on Nonnula -blogin Jonnan valinta.

Bette Box Bloggaajaboxi Lokakuu 2017

Ziaja Goat’s Milk Moisturizing Day Cream -päivävoide (10€ / 50ml, mukana 10ml näyte) on meikäläisen valitsema tuote! Esittelin tämän kesällä jo kertaalleen saman sarjan toisen päivävoiteen kanssa (postaus täältä), mutta tuon tuotteen esitellä vielä uudelleen yövoidetoverinsa kanssa. Hiukan harmittaa että tästä laitettiin mukaan näytekokoinen tuote, sillä keveytensä ja kokonsa puolesta myös täysikokoinen olisi mukaan mahtunut…

Tämä on erittäin kosteuttava ja sopii lähes jokaiselle ihotyypille, mutta sopii kuitenkin erittäin hyvin meikäläisenki sekaiholle meikin alla käytettäväksi etenkin näin syksyllä talvea kohti mentäessä. Tämän kerrotaan myös kiinteyttävän, mutta en lähtisi siihen tarttumaan liiaksi vaan keskittyisin suureen kosteustehoon sekä suojaavuuteen. Näissä Goat’s milk -sarjan tuotteissa on mun nenää hivelevä tuoksu vaikka vihaankin vuohenjuustoa yli kaiken ruokapuolella, näissä ollaankin kaukana siitä ja tuoksu on ihanan pehmeä ja vaan niin ah. Tämäkin jakaa varmasti mielipiteitä! Saatavilla Sokos-tavarataloista sekä Hakaniemen ja Sellon Emotion -myymälöistä.

Curaprox Black is White -valkaiseva hammastahna (23,90€ / 90ml) on oiva tuote ja mulla käytössä n. kerran viikossa. Omistan näitä tällä hetkellä siis yhden täysikokoisen tuubin ja olen mielestäni ainakin yhden, ellen jopa kaksi antanut eteenpäin. Sinänsä todella hyvä lisä boxiin sillä valkaisevat tahnat ovat tällä hetkellä suosiossa ja hypetettyjä, mutta tästäkin mukaan olisin toivonut täysikokoista! Matkalle tai kaverille testattavaksi annettavana oiken oiva pieni tuubi, mutta omaan kaappiin tämä ei päädy kun täysikokoisia jo on. Saatavilla apteekeista sekä Sokos- ja Stockmann -tavarataloista. Tämä on Blinger Shimmer -blogin Miran valinta.

Summasummaarum on se, että olisin toivonut enemmän täysikokoisia tuotteita ja täydemmän boxin (esimerkiksi viime kuun boxissa tuntui olevan enemmän tuotteita kuin tässä ja laajemmalta skaalalta). Esimerkiksi yksi lisäbloggaaja meidän viiden lisäksi olisi ollut hyvä, samoin kuin kaksi täysikokoista tuotetta. Meikkejä sekä hiustuotteita sanoinkin jääneeni hiukan kaipaamaan myös, mutta ymmärrän kyllä että niiden kohdalla suurien määrien saanti voi olla vaikeaa ja meikeissä harvoin voi kaikkia sävyn puolesta miellyttää.

Toivottavasti boxin tilaajille jäi hyvä fiilis boxista vaikka sävyseerumin sävy voikin olla hiukan väärä. Jännitän vieläkin että oliko mun nimellä boxiin päätynyt tuote sellainen mikä miellyttää isompaa joukkoa vai jääkö se pienen porukkamäärän käyttöön… Mikäli Bette Boxin tilaaminen kiinnostelee, voit laittaa eripituiset tilaukset tulemaan täältä (affiliate -linkki, jonka kautta saan tilauksestasi pienen palkkion). Saatavilla siis perinteiseen tapaan jatkuva tilaus (jonka voi peruuttaa heti mikäli haluaa vain yhden kk boxin), 3kk tilaus sekä 6kk tilaus jossa tulee +1 boxi!

Mitä te olitte mieltä tämän kuun boxista ja sen tuotteista?

17 kommenttia

 1. Laura Paukkonen kirjoitti:

  Ihan mielenkiintoisia juttuja kyllä, olisi kiva testailla!

  • hannamaria kirjoitti:

   Kannattaa ehdottomasti laittaa edes yksi kuu ja testata miltä sisältö tuntuu! Tuon tilauksen voi hetimmiten perua mikäli siltä tuntuu että haluaa tosiaan vain sen yhden boxin!

 2. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Aika jännä, että te mukana olleet bloggaajat ette tienneet, mitä muita tuotteita boxiin tulee! Hauska idea toki, että boxi oli myös teille yllätys!

  Hieman petyin myös tuohon tuotteiden minikokoon :/ Ja olisin myös kaivannut ehkä enemmän meikkituotteita. Jostain syystä ajattelin bloggaajien valitsevan juuri meikkituotteita 😀

  Seuraavaa boxia odotellessa 🙂

 3. Charming Nails kirjoitti:

  Kivan tuotteen olit valinnut. Se aiemmin tullut Ziajan voide on jo käytetty, oli ihanan tuntuinen iholla ja tuoksu oli mieleeni 🙂 tämä oli siis mieluinen ja olisi tullut käytettyä isommassakin koossa 🙂

  https://charmingnails.blogspot.fi/2017/10/lokakuun-bette-box.html

 4. marja liljeström kirjoitti:

  Tuotteesi oli hyvä. Minun tyttäreni sai tosin melkein koko boxin. Tuotteet ei niin kovasti kuitenkaan kiinnostaneet. Vaikka hyviä oli.

 5. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  Tuo boxi on aina kiinnostunanut, mutta en ole tilannut, kun pelkään tuotteiden kuitenkin jäävän käyttämättä 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Ymmärrän hyvin! Toki kaverit ja sukulaiset mielellään ne ottaa vastaan, osa itsellänikin lähtee melko usein kiertoon 😉

 6. Mira | Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Täällä kans jännitettiin hirmuisasti minkälaisen vastaanoton mun valitsema tuote saa, mutta onneksi se on hyvän vastaanoton saanut vaikka hammastahna onkin xD Pieni koko harmittaa oman tuotteen kohdalla toki ja vielä enemmän kun boxissa tosiaan yksi ainokainen täysikokoinen tuote, joka ei sävynsä puolesta ole sopiva – eli samoilla linjoilla ollaan boxin suhteen 🙂

  https://blingershimmer.blogspot.fi/2017/10/kuka-mina-olen.html

 7. Hanna-Mari kirjoitti:

  Oikein kivoja ja mielenkiintoisia tuotteita! 🙂

 8. Mia / Beauty Highlights kirjoitti:

  Lumene olisi noista ollut oma lemppari, mutta tosiaan en boksia enää ole aikoihin tilannut 🙂 Luonnonkosmetiikan sisältöiset boksit houkuttaa itseä enemmän! Glamlinissa on se ihana puoli, että siinä voi itse vaikuttaa tosi paljon boksin sisältöön, vaikka palvelu ei olekaan suoranaisesti verrattavissa tähän Betteen 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Ymmärrän hyvin tuon Glamlinin, itelläni on se vielä harmiksi testaamatta! Muistan joskus LivBoxin aikaan olleen luonnonkosmetiikkaboxeja, sellainen olisi mahtava kyllä uudelleen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *