Hae
Hannamaria

Meikkivoidemaanantai: YSL All Hours Full Coverage Matte Foundation

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Joka toinen maanantai julkaistaan Meikkivoidemaanantai-aiheinen postaus, jossa julkaisen tuotearvostelun itselleni uudesta meikkivoiteesta, BB- tai CC-voiteesta. Jokaisen meikkivoiteen kuvaan postaukseen levitettynä kostealla meikkisienellä sekä ilman minkäänlaista pohjustajaa. Postauksen ulkopuolisissa testeissä käytän mm. siveltimiä levitykseen, samoin kuin erilaisia pohjustajia. Kaikki Meikkivoidemaanantai -postaukset löytyvät täältä. 

YSL All Hours meikkivoide B10 Porcelain YSL All Hours meikkivoide B10 Porcelain

Pakkaus

Tämä jos mikä on ulkonäöltään sekä tunnultaan ylellinen. Olen useampaa selektiivisen kosmetiikan meikkivoidetta testannut ja pulloja hipelöinyt, mutta tämä menee omaan luokkaansa. Kokonaan kultainen pahvipakkaus luo jo heti arvokkaan fiiliksen ja lasinen pullo maitolasimaisella viimeistelyllä viimeistelee ylellisen fiiliksen.

Pumppu on jämäkkä ja annostelee juuri sopivan määrän tuotetta n. reilun posken ja kaulan alueelle levitettäväksi. Itse pakkauskoko on melko perinteistä meikkivoideluokkaa eli 25ml. Tuotteen nimi ja sävyn numero on selkeästi pahvipakkauksessa, samoin kuin itse pullossa.

YSL All Hours meikkivoide B10 Porcelain swatch

Koostumus ja sävyt

Tässä öljyttömässä meikkivoiteessa tuoksu on ihanan raikas, muttei ei kuitenkaan liian voimakas omaan nenääni. Kasvoille levitettynä se ei enää tuoksu, joka on itselleni melko usein aikamoinen deal breaker. Tämä meikkivoide on mielestäni tarkoitettu enemmän sekaiholle sekä hiukan rasvoittuvalle iholle. Kuivaihoisilla se voi siirtyä juonteisiin ja korostaa ihon kuivuutta riippuen täysin omasta ihosta.

Koostumus on nestemäinen eikä ihan niin juokseva kuin monet muut. Yksi pumppaus riittää reilulle posken ja kaulan alueelle eikä meikkivoide jää kiinni kuiviin kohtiin tai runnu raskaalta. Tuotteessa on myös SPF20. Ravistathan muuten meikkivoiteen aina ennen käyttöä?! 

Itselläni sävy B10, joka on vaalein koko linjasta ja pohjasävyltää neutraali (BR10 on Cool Porcelain, jossa pohjasävy on viileään taittava). Joten mikäli olet todella, todella vaalea ja vaaleampi kuin minä, on tämä sinulle talvella todennäköisesti liian tumma. Olen itsekin juuri siinä hilkulla, että voinko käyttää tätä talvisin ilman että se riitelee liikaa dekolteeni värin kanssa.

Ylläolevassa kuvassa YSL B10 ja MACin NC15 vierekkäin ja kuten näkyy, sävy itsessään on melko erilainen ja YSL vähän tummempi. Macista on saatavilla vielä yksi vaaleampi eli NC10, mutta YSL loppuu tähän. Kaipaisin vielä yhden asteen vaaleampaa vielä vaaleammille kuin minä.

YSL All Hours meikkivoide B10 Porcelain YSL All Hours meikkivoide B10 Porcelain

Näissä kuvissa kasvoilla ei muuta kuin meikkivoide.

Peitto ja levittyvyys

Tämä on lähes täyden peittävyyden tuova meikkivoide. Sanon lähes, sillä uskon että vieläkin peittävämpiä voi joukostamme löytyä, mutta joita en ole vielä itse päässyt testaamaan. Toki myös se millä tämän levittää vaikuttaa peittokykyyn (tiiviillä siveltimellä sekä kuivalla meikkisienellä tulee aina peittävä kuin harvemmalla siveltimellä sekä kostealla meikkisienellä).

Meikkisienellä YSL All Hours meikkivoide levittyy todella helposti, mutta työstäessä tulee olla nopea. Tämä meikkivoide on koostumukseltaan sellainen kuten monet muut vastaavat mattapintaiset meikkivoiteet, joka asettuu todella nopeaan ja jota on asettumisensa jälkeen työlästä työstää. Olenkin tämän kanssa tehnyt niin, että levitän sitä ensin vain yhdelle alueelle jonka jälkeen siirryn toiseen ja näin saan tasaisen lopputuloksen kaikkialle.

YSL All Hours meikkivoide B10 Porcelain YSL All Hours meikkivoide B10 Porcelain

Näissä kuvissa viimeistelty iho peiteaineen, puuteri, korostuksien ja varjostuksien kera. Ainoastaan viimeistelysuihke puuttuu.

Viimeistely ja pysyvyys

Viimeistelyn on puolimatasta mattaiseen riippuen hiukan siitä, millä on levittänyt ja millainen pohjustaja alla on. Koenkin, että tämä on parhaimmillaan muutama noin tunti laiton jälkeen, kun se on saanut hiukan aikaa olla vain omalla sekaihollani ilman pohjustajaa – toki samantyylisen efektin saa jo heti laitossa aikaan erilaisilla suihkeilla.

Tämä YSL All Hours meikkivoide on erittäin pitkäkestoinen jo yksinäänkin, sekä vielä pidempikestoinen pohjustajan kanssa. Nimimerkillä testasin tätä Smashboxin Photo Finish -pohjustajan kanssa sekaihollani ja se kesti erittäin hyvänä yli 10 tuntia (jota on meikkivoiteelle todella, todella suuri ihme). Yksikseenkin tämä kestää pitkään, mutta etenkin rasvoittuva iho voi alkaa päivän mittaan huomaamaan pientä liikettä ja pinnan muuttumista.

YSL All Hours meikkivoide B10 Porcelain

Yhteenveto

+ Helppo saatavuus Suomessa
+ Ylellisen oloinen pakkaus
+ SUPER-pitkäkestoinen ja mattapinnan tuova meikkivoide
+ Toimii yhteen hyvin mm. peitevoiteen sekä muiden tuotteiden kanssa eikä lähde liikkeelle
– Erittäin vaalealle suomalaiselle iholle sävy puuttuu
– Selektiivistä kosmetiikkaa, joten hintava
-/+ Kuiva iho ei välttämättä tästä tule pitämään, mutta pitkäkestoisuus ja mattaisuus sopii seka- ja rasvoittuvalle iholle

Ostopaikat

Oma YSL All Hours meikkivoide on ostettu n. 35€ hintaan lentokentältä, mutta muutoin hinta pyörii n. 50€ lukemissa kivijalkamyymälöissä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Meidän suureksi onneksi kuitenkin jossain monista jälleenmyyntipaikoista on lähes aina jokin alennus menossa, josta tätä voi löytää.

Kivijaloista tuotetta myyvät ainakin Stockmann sekä Sokos. Verkosta tuotetta löytyy edullisimmin eleven.fi -verkkokaupasta, mutta myös stockmann.fi ja sokos.fi myyvät sitä (heillä tosin on melko heikosti vaaleita sävyjä nyt saatavilla).

Mikä on teidän tän hetken suosikkimeikkivoide?

10 kommenttia

 1. JonnaH. kirjoitti:

  Kuivaihoinen voi lurauttaa vaikka tipan öljyä sekaan, niin ei niin takerru kuiviin kohtiin, itse pintakuivan ihon omaavana teen tämän kanssa noin. Ja toki ihon kosteutuksessa alle kannattaa olla tarkka. Tykkään tästä sellaisina päivinä kun iho tarvitsee peittoa, mutta kuultavien pohjien ystävänä, tämä ei ole jokapäiväinen meikkivoiteeni. 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Hyvä vinkki! Mietin kanssa kosteuttavan primerin käyttöä tämä kanssa, mutta en itse päässyt sitä testaamaan kun en omista enää yhtäkään. Mullakin tämä on jäänyt sellaisten päivien käyttöön, kun tarvitsen järkyttävän pitkäkestoisen pohjan 🙂

 2. Jeannays kirjoitti:

  Mun suosikki meikkivoide on tällä hetkellä Fit me! Tykkään siitä superisti 🙂 Tää postaus oli tosi kiva ja hyödyllinen<3

  • hannamaria kirjoitti:

   En ookkaan vuosiin käyttänyt sitä! Pitääpä ehkä tutustua ihan uudelleen tuohon.

 3. Written by Neea kirjoitti:

  Oon metsästänyt uutta meikkivoidetta, vanhan putelin loputtua, mutta en oo vielä löytänyt sopivaa, kun etsinnässä just sellainen jolla saa luotua pitkäkestoisen pohjan. Pitää melkein testata tätä!

  • hannamaria kirjoitti:

   Kannattaa ainakin swatchaamassa käydä! Ja toinen jota pitkäkestosuuteen voin suositella on Estee Lauderin Double Wear!

 4. Annukka kirjoitti:

  Käytän luonnonkosmetiikkaa, ja löysin Benecosilta todella hyvän meikkivoiteen, mutta harmi, että Benecosin maahantuonti lopetetaan.

  • hannamaria kirjoitti:

   Hyvä että sellainen löytyi! Onneksi sitä kuitenkin saa ulkomailta tänne tilattua varsinkin kun tiedät mitä ostat!

 5. NelliL kirjoitti:

  Näyttää hyvältä kasvoilla, sulla on muuten kauniit silmät 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.