Hae
Hannamaria

Kevään suosikkipaletti: Morphe x Jaclyn Hill -paletti

Näin väistyvään talveen on ihana löytää jokin uusi keväinen paletti, ja se on minulle ollut Morphe x Jaclyn Hill -paletti. Kyseinen paletti on ollut markkinoilla jo hetken. Viime kesän julkaisunsa jälkeen se oli pitkään loppuunmyyty (ensimmäinen satsi meni 45 minuutissa) ja itsekin sain paletin käsiini vasta alkuvuodesta ostaessani sen joululahjaksi saamallani lahjakortilla BeautyBaysta.

Morphe x Jaclyn Hill -palettiMorphe x Jaclyn Hill -paletti

Ihana Jaclyn on itse kertonut, että palettia varten on tehty aivan uusia koneita joilla värit myllyttää ja tuottaa. Paletti oli kehityksen alla kaksi vuotta ja käsitykseni mukaan se suunniteltiin ainakin kerran uudelleen alusta asti, toki matkalla vielä värjejä ja asettelua muutellen. Tämä on Jaclyn Hillin ja Morphen suurin yhteistyö – aiemmin hänellä on ollut jaossa -10% alekoodia sekä oma ”Morphen lempiluomiväripaletti”, jonka hän kokosi jo olemassaolevista sävyistä ja koostumuksista.

Ulkoasultaan tämä on todella kaunis. Paletti on pahvinen ja pysynyt itselläni yllättävän puhtaana, vaikka meikkivoiteisilla ja muuten sotkuisilla käsilläni olen sitä muutenkin käsitellyt. Värit itsessään eivät palettia sotke, mutta etenkin kansi on sellaista pahvia, että sormenjäljet jäävät näkymään.

Morphe x Jaclyn Hill -paletti

Väriskaalaltaan ja asettelultaan paletista löytyy kaikki tarpeellinen, ja se onkin reissuille ihan omiaan. Tämä oli itselläni mukana jo synttärireissulla Helsingissä ja sain siitä suuresti iloa irti. Koostumuksia löytyy tästä 35 napin määrästä useammanlaista; mattaa, duochromea, metallistasekä shimmeristä. Swatchit löytyy Youtubesta suoraan Jaclynin omalta esittelyvideolta.

Jokainen sävy levittyy todella nätisti ja koostumus on jotakin, jota vain harvasta paletista löytyy. Pigmentti on taivaallinen ja värit eivät pääse varisemaan poskille edes tummemmissa sävyissä. Paletilla ja etenkin sen ruskeilla luo vaikka ja mitä; pidänkin siitä, että tästä löytyy myös viileänneutraaleja vain Jaclynin suosimien lämpöisten sävyjen pariksi.

Morphe x Jaclyn Hill -paletti Morphe x Jaclyn Hill -paletti

Paletin vasemmasta ylänurkasta löytyy kauniita korostukseen, sekä luomivaon häivytykseen sopivia sävyjä. Mietin alkuun että olisiko tarvinnut näin montaa eri ruskeaa sävyä joissa erot eivät kuitenkaan niin suuret ole, mutta pyörsin pääni tätä käyttäessä – tykkään että eri moodin lookeille on erilaisia ruskean sävyjä.

Oikeasta ylänurkasta kurkkii ihanat punaiseen taittavat sävyt. Aivan nurkasta löytyy kauniit metalliviimeistelyn luomivärit, joita olen käyttänyt liikkuvalla luomella. Eniten on tullut käytettyä aivan oikean ylänurkan sävyä, joka sopii ihanasti paletin punaisiin ja punaruskeisiin.

Morphe x Jaclyn Hill -paletti Morphe x Jaclyn Hill -paletti

Vasen alanurkka on villien ja vapaiden nurkka! Turkoosi mattasävy on jotain sellaista, jota ei monesta paikkaa löydy. Se, sekä metallinhohtoiset turkoosi, sininen sekä violetti veivät heti huomioni kun näin paletista kuvat ensimmäisen kerran.

Oikeasta alanurkasta löytyvät tummemmat ja neutraalimmat sävyt, joilla luo ihanan smokyn. Nämä sopivat myös kauniisti mm. päivälookkien tummentamiseen ja luomivakoon sijoitettavaksi. Mattamusta (aivan oikeassa alanurkassa) sopii myös hyvin rajauspuuhiin, kuten muutkin tummat mattasävyt.

Morphe x Jaclyn Hill -paletti

Kyseistä palettia oli aikoinaan vaikea saada käsiinsä. Paletin voi kuitenkin ostaa omakseen *KICKS.fi:stä näin Marraskuun 2020 jälkeen. Hintaa paletilla on 46€ . Huomioi kuitenkin, että uudet paletit eivät ole vegaanisia kuten tämä oma palettini.

Mikä on teidän tän kevään suosikkipaletti?

12 kommenttia

 1. Kaitlin kirjoitti:

  Ooh mikä herkku 🙂

 2. Tiia - Littlebigthings kirjoitti:

  Tää olis kyllä unelma just noiden viileiden osalta. Ainut mikä jarruttaa on nuo tosi monet oranssihtavat. En tiiä pitäskö kuitenkin…

  • hannamaria kirjoitti:

   Tämä ei ehkä noiden viileiden osalta ole se paras vaan Morhpelta löytyy muita paljon paremmin viileän sävyn omaavia paletteja 🙂 Muuten kyllä ihana!

 3. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Olen tätä pitkään miettinyt ja varmaan vielä jossain vaiheessa pitää tilata.. Onko BeautyBay nostanut rajaa, jolla saa ilmaisen toimituksen? :/

  • hannamaria kirjoitti:

   Ilmaisen toimituksen rajasta en ole varma, mutta 45€ on se raja kun saa ilmaisen seurannallisen toimituksen. Beautybayn tilauksissa itse ainakin mieluummin otan tuon.

 4. Inka Nitta kirjoitti:

  Oi ompa se kaunis! <3

 5. tuulanneli kirjoitti:

  Todella kaunis ja mitkä sävyt!

 6. Mari kirjoitti:

  Tää kuuluu ehdottomasti mun lempi palettien joukkoon, todella kaunis ja monipuolinen :). Ostin omani heti ekasta lanseerauksesta eikä ole kaduttanut tippaakaan. Haluaisin vaan sen uudistetun version, missä sävyjen nimet lukee paletin takana :D.

  • hannamaria kirjoitti:

   No elä, se ois ihan unelma! Aattelin jossain vaiheessa itse kenties kirjotella ne sävyjen nimet tuohon palettiin, koska tosiaan ärsyttää ettei mullakaan niitä tässä ole 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *