Hae
Hannamaria

VIDEO: Ruususivellin & Yksisarvismeikkisieni?! | Söpöt meikkivälineet

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Söpöt meikkivälineet

Hellurei ja hullunkuriset meikkivälineet! Videolla esitellään söpöjä ja käytännöllisiäkin meikkisieniä sekä -siveltimiä. Jokaisen näistä ostin aivan omista pikku rahoistani sekä tätä videota varten, käyttöön että ihan eteenpäinlaittamistakin varten.Mainitut tuottehet:

Primark Sparkle Horn Blender
Juno & Co. Microfiber Velvet Sponge
Real Techniques Dual-Ended Expert Sponge
Real Techniques Bold Metals Miracle Diamond Sponge
Real Techniques Cosmic Sponge
Primark Beauty and the Beast Rose Make Up Brush
Real Techniques Rebel Edge Trio
Storybook Cosmetics What’s In A Name Rose -sivellinsetti
Muut Storybook Cosmeticsin siveltimet Beauty Bayssa

——————————-

Olen muuten ihan pikkuisen innoissani, sillä blogin osalta on tulossa muutoksia vuodenvaihteen tiimoilla. Jännittää jo vähän mm. se miten TYÖ otatte asian vastaan! Ja vielä ennen sitä on tulossa MUN OMA joulukalenteri tänne blogin puolelle – luukut aukeaa kolmena maanantaina 3.12., 10.12. sekä 17.12. ollen täynnä arvontoja sekä ihania yhteistyökumppaneita! Tuon lisäksi aukeaa osana kosmetiikkabloggaajien joulukalenteria vielä yksi luukku omalta ostaltani (julkistan päivän myöhemmin). Ihania juttuja täynnä loppuvuosi!

Millaisia hauskoja meikkivälineitä työ tiedätte?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.